Jump to content

vaggelis1979

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vaggelis1979

  1. Πολλες γωνιες με παρατημενους σακους παρατηρω τι γινετε...Ευχαριστω πολυ!
  2. Ας μου εξηγήσει κάποιος τι παίζει. Πάντως στο ΕΛΤΑ δεν φαίνεται.RE107423058EN στην σελίδα http://track.yw56.com.cn/en-US/
  3. Εγω παντος που το χαλασα (και δεν ειχε κανενα λογο να με βοηθησει )ο κινεζος με βοηθησε και με το παραπανω θα ελεγα μεσο e-mail με προγραμμα και λεπτομερης οδηγιες.
  4. Τελικα μου εδωσε λυση ο πωλητης με ενα προγραμμα που μου εστειλε.Οποτε μην τα φοβαστε τα κινεζικα υπαρχουν λυσεις και γι αυτα.Τελος καλο ολα καλα.
  5. Το εκανα (Δεν θυμαμαι αν ηταν μισο λεπτο,μαλλον λιγοτερο)και γραφει downloading. Θα το κανω κα θα σου πω,αλλα μετα τι? Tελικα μιλησα με τον κινεζο που το αγορασα και μου εστειλε το προγραμμα και τωρα δουλευει κανονικα.
  6. Κοιτα εχω παρατηρησει οτι ψιλο κολαει λιγο ειδικα οταν μπαινεις στο internet με wi-fi.Το χειροτερο ειναι οτι εβαλα ενα ελληνικο πληκτρολογιο και το κινητο εγινε κονσερβοκουτι,δεν ανοιγει και ακρη δεν βγαζω πουθενα.Το εχω και το καμαρωνω.
  7. Το εχω παρει εγω και ειναι αρκετα καλο,φυσικα ομως δεν το γνησιο.Προγραμματα περνει,οχι ολα αλλα αρκετα,Μυνηματα θα δεχεσαι κανονικα στα ελληνικα.Το GPS ειναι ενα κινεζικο προγραμμα που δουλευει μεχω interner.Εγω προσπαθησα να βαλω ενα ελληνικο αλλα δεν βρισκει σημα,καποιες ρυθμισεις θα θελει λογικα.Τελος για εληνικα μαλλον δυσκολο γιατι το ψαχνω και δεν βγαζω ακρη.
  8. Αν μπορει να με βοηθησει καποιος.Εχω το Τ3535 Diamond 2 OEM(Κλωνος)και εκει που το σκαλιζα με κατι φακελους που ειχε στην καρτα μνημης με κινεζικα προσπαθησα να τους σβησω.Δεν τους εσβησε ολους και παραλληλα εβαλα ενα ελληνικο πληκτρολογιο που βρηκα γιατι εχει αγγλικα windows mobile 6.1.Οταν εκανα μια επανεκινηση δεν ανοιξε,το μονο που κανει ειναι να ανοιγει η οθονη και μεχρι εκει.Δεν μπορω να κανω hard reset γιατι δεν μπορω να το βρω,κρατησα το πληκτρο που ανοιγει και τα δυο πληκτρα που κανεις κληση και που τερματιζεις και γραφει downloading και μετα σβηνει.Εκανα μεγαλη βλεκεια?Φταιει ο φακελος η το πληκτρολογιο.Ας με βοηθησει καποιος το εχω 15 μερες μονο.Ευχαριστω.
  9. Να πω την αληθεια δεν εβγαλα και καμια ακρη.
  10. Οτι δεν περιμενα ν ακουσω.Φυσικα και μπορω.Λοιπον windows mobile 6.1 professional,ROM version 2.1.1.3 Eng ROM date 10/18/2009-radio version 1.07.9235-protocol version DV3.0-CPU Qualcomm MSM7200A-speed 528MHz-ram size 128 MB-Flash size 256 MB-Display resolution 240*400-data bus 32 bit.Ελπιζω να ειναι αρκετα.
  11. Θελω την Βοηθεια σας.Προσφατα αγορασα απο το internet ενα HTC Diamond 2 που ειναι ΟΕΜ. Δηλαδη ειναι πιστη αντιγραφη του κανονικου.Εχει τα παντα σαν το γνησιο εκτος απο το οτι δεν υποστηριζει 3G.Το θεμα μου ειναι οτι εχει τα windows mobile 6.1 αγγλικα και θελω να τα κανω ελληνικα.Γινεται η θα μου γινει το κινητο κουδουνιστρα?τι πρεπει να προσεξω και αν μπορω να το κανω μονος μου.Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...