Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Άκυρο αλλά να ενημερώσω πως η εφαρμογή Deliveries δεν καλύπτει μόνο πακέτα από εξωτερικό καθώς εκτός από ΕΛΤΑ, υποστηρίζει ACS, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και σύντομα θα υποστηρίζει και SPEEDEX :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zervos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα και από εμένα Λέγομαι Νικος Ζερβός και έχ παραγγείλει ένα thlw8+ από τις 15/12/2013 αλλά μέχρι σήμερα δεν εχ παραλάβει τίποτα.Η παραγγελία έγινε από το site http://www.twlmobilestore.com έχουν περάσει 44 μέρες αλλά ουδέν.Επικοινώνησα μαζί τους 2 φορές την μια μου έστειλαν το tracking number από ένα πλοίο που δεν είχε καν ξεκινήσει και την δεύτερη που απολογήθηκαν για την καθυστέρηση λέγοντας μου ότι οφείλεται στην πρωτοχρονιά των Κινέζων που γιορτάζεται 15 μέρες μετά.Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πλήρωσα έξτρα 28 δολλάρια για να έρθει πιο γρήγορα μεταξύ 8-12 ημερών όπως έλεγε το site. To ερώτημα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα και αν τυχόν έχω χάσει τα λεφτά μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν πλήρωσες μέσω paypal κάνε dispute και claim.Έχεις μία μέρα περιθώριο,οπότε βιάσου.Dispute μπορείς να κάνεις μέσα σε 45 μέρες απο την πληρωμή 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Καλησπέρα και από εμένα Λέγομαι Νικος Ζερβός και έχ παραγγείλει ένα thlw8+ από τις 15/12/2013 αλλά μέχρι σήμερα δεν εχ παραλάβει τίποτα.Η παραγγελία έγινε από το site http://www.twlmobilestore.com έχουν περάσει 44 μέρες αλλά ουδέν.Επικοινώνησα μαζί τους 2 φορές την μια μου έστειλαν το tracking number από ένα πλοίο που δεν είχε καν ξεκινήσει και την δεύτερη που απολογήθηκαν για την καθυστέρηση λέγοντας μου ότι οφείλεται στην πρωτοχρονιά των Κινέζων που γιορτάζεται 15 μέρες μετά.Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι πλήρωσα έξτρα 28 δολλάρια για να έρθει πιο γρήγορα μεταξύ 8-12 ημερών όπως έλεγε το site. To ερώτημα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα και αν τυχόν έχω χάσει τα λεφτά μου. 1ον εχεις κανει λαθος στο site. 2ον κανε dispute k claim οπως λεει ο φιλος απο πανω σημερα. Edited January 27, 2014 by pegy_pegy 1 Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 1ον εμενα δεν μου ανοιγει καν αυτο το site. 2ον κανε dispute k claim οπως λεει ο φιλος απο πανω κ 3ον μην αγοραζεις απο τετοια site.... Μήπως εννοεί αυτό το site : http://www.thlmobilestore.com/ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billakos91 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 και γω εκανα παραγγελια 7/1 στις 9/1 λεει item in conta IPS και στις 11/1 λεει dispatced απο τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα.να ανησυχω? η παραγγελια εγινε απο minideal 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgswbs Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Όχι το δέμα δεν έχει φτάσει ακόμα Ελλάδα,οταν φτάσει στο site της singpost θα λέει Arrived at overseas και θα βλέπεις την εξέλιξη του στο site των ελτά Λέω ότι έφτασε Ελλάδα γιατί στο site της 4PX στο πεδίο "Local places of transhipment" εμφανίζει GRATH. Νομίζω ότι πρέπει να ανοιχτεί ο σάκος για να καταχωρηθεί η ένδειξη Arrived at overseas. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 και γω εκανα παραγγελια 7/1 στις 9/1 λεει item in conta IPS και στις 11/1 λεει dispatced απο τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα.να ανησυχω? η παραγγελια εγινε απο minideal Μα υπολογίσεις περίπου 20 ημέρες από τότε που έφτασε στην SingPost οπότε όχι να μην ανησυχείς ακόμα... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Έκανα παραγγελία 21/1. 23 δείχνει shipped 24 left action center, 25 information. Received. Και καμία αλλαγή από τότε. Η αποστολή είναι με DHL. Θα φάω στη μάπα τις διακοπές τους; Τί λέτε; καποιο σχολιο και για μενα; Edited January 27, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexia93sab Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 παρήγγειλα στισ 9/01/2014 απο minideal ενα κινητο αλλα δεν εχει ερθει ακομη...to tracking number sto singpost.com leei oti Despatched to overseas (Country code: GR) απο 12/01/2014 και το tracking stο ελτα λεει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ωρα ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-01-2014 14:22 IPS Μπορείτε να με βοηθησετε με το τι γινεται; Ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 καποιο σχολιο και για μενα; Δεν γνωρίζω κάτι παρήγγειλα στισ 9/01/2014 απο minideal ενα κινητο αλλα δεν εχει ερθει ακομη...to tracking number sto singpost.com leei oti Despatched to overseas (Country code: GR) απο 12/01/2014 και το tracking stο ελτα λεει ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Ωρα ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 10-01-2014 14:22 IPS Μπορείτε να με βοηθησετε με το τι γινεται; Ευχαριστω Περίμενε 1-2 εβδομάδες ακόμη Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PraetorianGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Λέω ότι έφτασε Ελλάδα γιατί στο site της 4PX στο πεδίο "Local places of transhipment" εμφανίζει GRATH. Νομίζω ότι πρέπει να ανοιχτεί ο σάκος για να καταχωρηθεί η ένδειξη Arrived at overseas. Ίσως, δεν γνωρίζω να σου πω σγρ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποιος ξέρει τη σημαίνουν τα αρχικά λατινικά γράμματα απο το trck number Π.χ το δικό μου είναι ( RQ*********SG ) ξέρω τα τελευταία ειναι singpost η το HK είναι hongkong τα αρχικά όμως RQ-RR-RF τι είναι? 1 Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ποιος ξέρει τη σημαίνουν τα αρχικά λατινικά γράμματα απο το trck number Π.χ το δικό μου είναι ( RQ*********SG ) ξέρω τα τελευταία ειναι singpost η το HK είναι hongkong τα αρχικά όμως RQ-RR-RF τι είναι? Είναι κωδικοί για το μέγεθος του πακέτου, είχα ρωτήσει στα ΕΛΤΑ, και μου έδωσαν αυτή την απάντηση... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είναι κανένας που να του έγινει shipped στισ 12/01? Γιατί βλέπω δέματα που έφυγαν πιο μετά και ήρθαν,και άρχισα να ανησυχώ :p Εμενα 10 του μηνος εγινε dispatched απο sg κι ακομα να φανει. Οχι τιποτα αλλο πρεπει να φυγω εξωτερικο και δεν ειναι κανεις εδω να παραλαβει και ουτε ξερω ποτε θα γυρισω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 επιδη βλεπω πολλους φιλους να αγωνιουν για την παραγγελεια τους απο Κινεζικα καταστηματα, θελω να καταθεσω την εμπειρια μου, λεγοντας τους οτι ειναι υπερβολικο να αγωνιας και να ψαχνεσε μετα απο μολις 10-15 ημερες απο την παραδοση του δεματος στο ταχυδρομειο. Σε αυτο οι Κινεζοι ειναι ξεκαθαροι και στο λενε απο πριν.Μεχρι 60 ημερες μπορει να αργησει! Υπομονη λοιπον! Αν δεν μπορεις, αστο και τρεχα στο μαγαζι της γειτονιας σου και παρε οτι εχει ετοιμοπαραδοτο. Επισης να εχετε υπ οψιν σας οτι τα διαφορα σαιτ εντοπιςμου διχνουν στο περιπου το που βρισκεται το πακετο σας και σπανια την πραγματικη του θεση. Προσωπικα εχω παραλαβει δεματα ενω ακομα βρισκοντουσαν στην θεση ΚΛΕΙΣΙΜO APO IPS, η παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο. Υπομονη λοιπον και μην επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια ερωτηματα Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά... Ακόμα δεν είχα κανένα νέο απο το κινητό: 9-1-14 (has been shipped on 9 Jan ) Στα elta μου βγάζει αυτό: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014 14:08 IPS και στο singpost αυτό: 13-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Τι πιστεύεται, θα έρθει αυτήν την εβδομάδα η θα αργήσει και άλλο?? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 επιδη βλεπω πολλους φιλους να αγωνιουν για την παραγγελεια τους απο Κινεζικα καταστηματα, θελω να καταθεσω την εμπειρια μου, λεγοντας τους οτι ειναι υπερβολικο να αγωνιας και να ψαχνεσε μετα απο μολις 10-15 ημερες απο την παραδοση του δεματος στο ταχυδρομειο. Σε αυτο οι Κινεζοι ειναι ξεκαθαροι και στο λενε απο πριν.Μεχρι 60 ημερες μπορει να αργησει! Υπομονη λοιπον! Αν δεν μπορεις, αστο και τρεχα στο μαγαζι της γειτονιας σου και παρε οτι εχει ετοιμοπαραδοτο. Επισης να εχετε υπ οψιν σας οτι τα διαφορα σαιτ εντοπιςμου διχνουν στο περιπου το που βρισκεται το πακετο σας και σπανια την πραγματικη του θεση. Προσωπικα εχω παραλαβει δεματα ενω ακομα βρισκοντουσαν στην θεση ΚΛΕΙΣΙΜO APO IPS, η παραλαβη απο πελατη στο εξωτερικο. Υπομονη λοιπον και μην επαναλαμβανουμε συνεχεια τα ιδια ερωτηματα Σωστά αυτά που λέει ο φίλος, μην ξεχνάτε βέβαια στις 40-44 ημέρες αν δεν έχει έρθει το πακέτο να ανοίξετε ένα dispute στο paypal μην ψάχνεστε μετά. Πριν ανοίξετε επικοινωνήστε με το πωλητή :) Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timosgian Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Καλησπέρα παιδιά... Ακόμα δεν είχα κανένα νέο απο το κινητό: 9-1-14 (has been shipped on 9 Jan ) Στα elta μου βγάζει αυτό: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 13-01-2014 14:08 IPS και στο singpost αυτό: 13-01-2014 Despatched to overseas (Country code: GR) Τι πιστεύεται, θα έρθει αυτήν την εβδομάδα η θα αργήσει και άλλο?? Πιστευω αυτη την εβδομαδα θα σου ερθει...!! Καλοριζικο..!! Κατι αλλο τωρα, παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την ρομ που δινει το pandawill για το jiayu g4a..? Ειναι η G4HG-20131022-153302. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Πιστευω αυτη την εβδομαδα θα σου ερθει...!! Καλοριζικο..!! Κατι αλλο τωρα, παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την ρομ που δινει το pandawill για το jiayu g4a..? Ειναι η G4HG-20131022-153302. - Η σιγουριά σου μου αρέσει. Υπάρχουν πολλοί που τα δέματα του έχουν ξεκινήσει μια και δύο βδομάδες πιο πριν και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα παραλάβουν αυτή την εβδομάδα. Πες στο παλικάρι πως δεν θα του έρθει αυτή την εβδομάδα. Αν δεν έρθει δεν θα στενοχωρηθεί γιατί δεν περίμενε να έρθει ενώ αν έρθει θα χαρεί γιατί θα του είναι ευχάριστη έκπληξη :lol: Edited January 27, 2014 by StratosGR 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Πιστευω αυτη την εβδομαδα θα σου ερθει...!! Καλοριζικο..!! Κατι αλλο τωρα, παιδια, εχει δοκιμασει κανεις την ρομ που δινει το pandawill για το jiayu g4a..? Ειναι η G4HG-20131022-153302. Μετακινήθηκε η ερώτηση που απάντησες, οπότε την δική σου ερώτηση κάντην στο θέμα του jiayu - Η σιγουριά σου μου αρέσει. Υπάρχουν πολλοί που τα δέματα του έχουν ξεκινήσει μια και δύο βδομάδες πιο πριν και δεν είναι σίγουρο ότι θα τα παραλάβουν αυτή την εβδομάδα. Πες στο παλικάρι πως δεν θα του έρθει αυτή την εβδομάδα. Αν δεν έρθει δεν θα στενοχωρηθεί γιατί δεν περίμενε να έρθει ενώ αν έρθει θα χαρεί γιατί θα του είναι ευχάριστη έκπληξη :lol: Τα μετακίνησα από άλλο θέμα, γι αυτό έσβησα το σχόλιο του off topic. :cool: Ο πρώτος φταίει που πόσταρε το θέμα των αποστολών στο θέμα της συσκευής... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Είπα και εγώ επιτέλους και εδώ ένα offtopic για να μην ζηλέψουμε :lol: Με αυτό που λέγαμε το μεσημέρι να υπάρχει το θέμα των αποστολών ταυτόχρονα και στους οδηγούς και στα "κινέζικα" μπορεί να γίνει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_595 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Έχει κάποιος εμπειρία με το εξής θέμα; Έπρεπε να επιστρέψω το προϊόν γιατί ήταν εντελώς μουφιάρικο. Το έστειλα λοιπόν στην διεύθυνση που μου είχε σαν αποστολέα. Μετά τσέκαρα το mail του ebay και έλεγε άλλη διεύθυνση για τις επιστροφές. Από τις 10/1 το πακέτο έχει σαν info στο tracking, στοιχεία παραλήπτη. Προφανώς, δεν μπορούν να εντοπίσουν τον παραλήπτη. Την διεύθυνση την αντέγραψα όπως ακριβώς ήταν και στο πακέτο. Σίγουρα δικιά μου μ@λ@κία, αλλά δεν μου είχε ξανασυμβεί, δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω ακριβώς, αν και ψωνίζω πολύ συχνά από το 2008 μέχρι σήμερα από εξωτερικό. Πρώτη φορά πιάστηκα κότσος. Το case έχει κλείσει στο ebay λόγω της καθυστέρησης, και πιθανότατα τα έχω χάσει τα λεφτά. Το πακέτο τι γίνεται; Επιστρέφεται σε μένα; Έτσι για την ιστορία, όχι τίποτα άλλο. Μήπως και καταφέρω να το στείλω στην σωστή διεύθυνση και ρισκάρω να πάρω τα λεφτά πίσω. Ευχαριστώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ξέρετε πόσο επηρεάζεται η Σιγκαπουρη, οι μεταφορικές της δλδ, από τη τρέχουσα Κινεζική περίοδο εορτών; Ρωτάω γιατί μου έστειλαν πριν τις διακοπές τους μια ταμπλέτα από Geekbuying η οποία παραδόθηκε στις 27 του μήνα (νωρίς-νωρίς) στο ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης... ...αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση "Received item from customer"... (μου έκανε εντύπωση πως λειτούργησε αμέσως το tracking, από τη πρώτη στιγμή που μου έδωσαν κωδικό) Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει τώρα εκεί ή θα φύγει για Ελλάδα (αν δεν έχει φύγει ήδη) ; Γνωρίζει κανείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ξέρετε πόσο επηρεάζεται η Σιγκαπουρη, οι μεταφορικές της δλδ, από τη τρέχουσα Κινεζική περίοδο εορτών; Ρωτάω γιατί μου έστειλαν πριν τις διακοπές τους μια ταμπλέτα από Geekbuying η οποία παραδόθηκε στις 27 του μήνα (νωρίς-νωρίς) στο ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης... ...αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση "Received item from customer"... (μου έκανε εντύπωση πως λειτούργησε αμέσως το tracking, από τη πρώτη στιγμή που μου έδωσαν κωδικό) Υπάρχει περίπτωση να κολλήσει τώρα εκεί ή θα φύγει για Ελλάδα (αν δεν έχει φύγει ήδη) ; Γνωρίζει κανείς Οι επίσημες αργίες για την Σιγκαπούρη αυτή τη περίοδο είναι 31/2 και 1/2 Περισσότερα εδώ http://publicholiday.org/calendar/singapore-public-holidays-2014/ Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts