panosz75 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Έχεις κάποιο λινκ για hub με τροφοδοτικό;; Εγώ έχω ένα OTG που παίρνει και ρεύμα. Αν βάλω πάνω ένα hub θα κάνει την ίδια δουλειά;; Αυτόν εδώ έχω : http://www.e-shop.gr/trust-hu-5870v-7-port-usb2-powered-hub-p-PER.802439 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Αυτόν εδώ έχω : http://www.e-shop.gr/trust-hu-5870v-7-port-usb2-powered-hub-p-PER.802439 Παίρνει και ρεύμα από εξωτερική τροφοδοσία;; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Παίρνει και ρεύμα από εξωτερική τροφοδοσία;; Ναι, το τροφοδοτικό περιλαμβάνεται στο πακέτο. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ναι, το τροφοδοτικό περιλαμβάνεται στο πακέτο. Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alkis27 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να αποχωριστώ το Lumia 920 (από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος) και να πάω σε αυτό κυρίως λόγω του μικρότερου όγκου-βάρους και της μεγαλύτερης ποικιλίας εφαρμογών.. Σίγουρα θα μου λέιψει η camera του 920 στις νυχτερινές , αλλά αυτός είναι ο μόνος συμβιβασμός.. Σε κάθε περίπτωση έχω αποκλείσει τα smartphones άνω των 4.5" και αυτό γιατί χρησιμοποιώ του 7αρι Nexus μου ή το 10αρι ipad μου για άλλες χρήσεις... Αρα οι επιλογές smartphone με top προδιαγραφές δυστυχώς πλέον είναι απειροελάχιστες (με εξαίρεση το iphone) και γιαυτό θεώρησα τη συγκεκριμένη επιλογή πάρα πολύ συμφέρουσα, ειδικά τώρα που η τιμή έχει κατέβει στα € 365. Ηθελα επίσης να ρωτήσω αν έχει ασχοληθεί κανείς με την αντικατάσταση του πίσω πλαστικού, παραγγέλντοντας και τοποθετώντας το γυαλί του ιαπωνέζικου μοντέλου, γιατί σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Έχω ανεβάσει μερικά ποστ πιο πριν λινκ με τo νήμα στο XDA όπου περιγράφουν τις εμπειρίες τους όσοι έκαναν αυτή τη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Γνωρίζει κανείς αυτό το site? εχει κάποιος κανει αγορά απο αυτό? http://dx-box.com/ γιατι μου φαίνεται οτι ειναι άπατη?? ναι ειναι απατη, το ειχα ψαξει παλιοτερα..δε θα ρισκαρα αγορα Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν το παρατήρησα ξαφνικά χτες ή ίσχυε απ' την πρώτη ώρα, αλλά μου φαίνεται ότι το Ζ1c μου είναι πιο ζεστό σχετικά με τις πρώτες μέρες. Μόνο όταν ζορίζω τη συσκευή με σερφάρισμα και άλλες επίπονες εργασίες, όχι κατά τη φόρτιση. Σε κατάσταση κλήσης δε διαπίστωσα κάτι τέτοιο ακόμα, αν και στη συντριπτική τους πλειοψηφία, οι κλήσεις γίνονται με ΒΤ. Έχω εγκαταστήσει το TempMonitor. Τι θερμοκρασίες θα πρέπει να έχω σε CPU και μπαταρία, τόσο σε αναμονή, όσο και σε περιπτώσεις που το ζορίζω; Edited May 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τωρα το καλοκαιρι ολες οι συσκευες ανεβαζουν θερμοκρασιες. Κυριως αν σερφαρεις με 3g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τωρα το καλοκαιρι ολες οι συσκευες ανεβαζουν θερμοκρασιες. Κυριως αν σερφαρεις με 3g Σε κλειστό χώρο ήμουν και σερφάριζα με WiFi. Τις στιγμές που ζεσταίνεται αισθητά, η θερμοκρασία της CPU ανεβαίνει κοντά στους 42-43°C, και της μπαταρίας κοντά στους 36-37°C. Είναι για ανησυχία; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 28, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν είναι φυσιολογικό να ανεβάζει θερμοκρασία με απλό σερφάρισμα. Θα συνιστούσα να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το παρατηρήσεις πώς δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν είναι φυσιολογικό να ανεβάζει θερμοκρασία με απλό σερφάρισμα. Θα συνιστούσα να του κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και να το παρατηρήσεις πώς δουλεύει. Τι θα χάσω από δεδομένα με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τι θα χάσω από δεδομένα με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; αν κανεις και διαγραφη θα χασεις τα παντα.. αν κανεις σκετη επαναφορα (σου εχει κουμπι για διαγραφη μες την επαναφορα) θα χασεις καταλογους,σμσ κτλ..οχι αρχεια. Απο εκει και περα, ξαναλεω οτι το σερφαρισμα δεν ειναι απλο, εκτος οτι δουλευει cpu/Οθονη/wifi/3G κτλ, το κρατας στο χερι αρα μεταδιδεις θερμοτητα και κυριως οτι ειναι λογικο τετοια περιοδο να καιει λιγο παραπανω..εγω αν δεν εβλεπα πολυ μεγαλες τιμες δε θα ασχολουμουν. παρολα αυτα επειδη εχεις ορεξη καντο..και ξαναπερνα και το λειτουργικο αν ειναι να κανεις πληρη επαναφορα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) αν κανεις και διαγραφη θα χασεις τα παντα.. αν κανεις σκετη επαναφορα (σου εχει κουμπι για διαγραφη μες την επαναφορα) θα χασεις καταλογους,σμσ κτλ..οχι αρχεια. Απο εκει και περα, ξαναλεω οτι το σερφαρισμα δεν ειναι απλο, εκτος οτι δουλευει cpu/Οθονη/wifi/3G κτλ, το κρατας στο χερι αρα μεταδιδεις θερμοτητα και κυριως οτι ειναι λογικο τετοια περιοδο να καιει λιγο παραπανω..εγω αν δεν εβλεπα πολυ μεγαλες τιμες δε θα ασχολουμουν. παρολα αυτα επειδη εχεις ορεξη καντο..και ξαναπερνα και το λειτουργικο αν ειναι να κανεις πληρη επαναφορα. Δεν ήταν τραγική η θερμοκρασία, αν σκεφτείς ότι εκείνη τη στιγμή έβλεπα βίντεο στο YouTube και ταυτόχρονα κατέβαζα ένα μεγάλο βίντεο (150ΜΒ). Απλά ρώτησα ποιες θερμοκρασίες θεωρούνται φυσιολογικές και ποιες αφύσικες. Αυτή τη στιγμή του παίρνω φουλ backup στην κάρτα μνήμης και δεν το νιώθω ιδιαίτερα ζεστό. Το TempMonitor μου δίνει 42° για τη CPU, 34° για τη μπαταρία. Απλά μου φάνηκε δύσκολο να βγάζει τόση θερμότητα, γιατί συγκρίνω με το Ν8 που έχοντας μέταλλο στην πλάτη απάγει πολλή θερμότητα, που ακόμα και με φόρτιση ζεματάει. Εννοείται ότι το Ζ1c είναι παγόβουνο μπροστά στο Ν8. Εν τέλει, σε δυνατό ζόρισμα, 45-46° για τη CPU είναι πολύ; Edited May 28, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά δεν παρήγγειλα ακόμα το Ζ1c καθώς η μάχη με το LG G2 καλά κρατεί... Θα ήθελα μια γνώμη από τους κατόχους του σχετικά με κάποια χαρακτηριστικά που αναφέρω στο παρακάτω νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392808 Για το G2 πήρα αρκετές γνώμες ενώ για το μικρό καμία! Όποιος θα επιθυμούσε να βοηθήσει ευπρόσδεκτος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Τελικά δεν παρήγγειλα ακόμα το Ζ1c καθώς η μάχη με το LG G2 καλά κρατεί... Θα ήθελα μια γνώμη από τους κατόχους του σχετικά με κάποια χαρακτηριστικά που αναφέρω στο παρακάτω νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=392808 Για το G2 πήρα αρκετές γνώμες ενώ για το μικρό καμία! Όποιος θα επιθυμούσε να βοηθήσει ευπρόσδεκτος! βλεποντας τα ερωτηματα σου θα σου πω τα εξης: η μπαταρια του G2 λενε οτι βγαζει 2 μερες, δεν ξερω με την 4.4 πως ειναι αλλα το Ζ1c για να βγαλει 2 μερες θα πρεπει να το πας πολυ χαλαρα, αν το σκαλιζεις και περασεις τη μια ωρα κλησεων και μια ωρα οθονης, αυτοματως εισαι στο 60% οποτε αναλογως με το ποσο κινεισαι, σημα κτλ κτλ δεν την βγαζεις τη 2η μερα (γιατι οταν κλεινεις το βραδυ με 55% και κατω δεν θεωρω οτι ρισκαρεις να ξεκινησεις την δευτερη μερα σου απο εκει, εκτος αν δεν σε νοιαζει) καλη οθονη εχει το G2, το Ζ1c ειναι σχετικο..πολλοι φιλοι λενε οτι η jdi Που ειχε το δικο μου ηταν καλυτερη απο την ayo που ειχε του πατερα μου και που εγω θεωρουσα καλυτερη..αν πεσεις στην 1η λοιπον (απο σκρουτζ πιστευω οτι σιγουρα θα πεσεις σε αυτη) θα εχεις λιγο πιο φωτεινη οθονη, αλλα πιο ξεθωριασμενα χρωματα..ειδικα στις αποχρωσεις του μπλε που η διαφορα κανει μπαμ απο χιλιομετρα...Αν πεσεις στην ayo τοτε θεωρω πως θασαι τυχερος (προσωπικη αποψη καθως καποιοι διαφωνουν αν και δεν τα εχουν δει ταυτοχρονα οπως εγω) και θα εχεις ενα πολυ ολοκληρωμενο κινητο καθως πουθενα δεν υστερει εκτος απο την μετρια οθονη η οποια σχετικο ειναι αν θα σαρεσει ή οχι..εμενα με ξενερωσε οταν ειδα την καλυτερη,μεχρι τοτε μαρεσε.... Lag δεν εχεις, δεν το συζητω περαιτερω. wifi σημα εχει πολυ καλο και δεν εχω βρει συσκευη απο τους φιλους μου με s3/s4 που να πιανει μακρυτερα απο το Ζ1c..τουλαχιστον σε 2-3 μαγαζια που ηταν οριακα ειχαμε τα ιδια αποτελεσματα..με G2 δεν εχω συγκρινει, αλλα με μισο μετρο δεν σωνεσαι.. Οι φωτογραφιες την μερα ειναι παρα πολυ καλες εως αριστες για κινητο, και το βραδυ αρκετα καλες ειδικα αν ξερεις να το χρησιμοποιεις κλεινοντας το φλας σε μακρινα θεματα που δεν βοηθαει..σε πολυ κοντινα εχει μικρη εμβελεια και θεωρω οτι το G2 ειναι καλυτερο χωρις να το εχω δει, παρολα αυτα εγω μονο για φακο το χρησιμοποιω μιας και χωρις xenon δεν με απασχολει να βγαλω εμενα απλα το βραδυ...δεν μπορεις να βγαλεις και πολλα με led γενικα.. Τελος για το μεγεθος, εχοντας περασει απο τις συσκευες που βλεπεις στην υπογραφη μου, θα σου πω οτι δεν αλλαζω το Z1c για κανεναν λογο!! εκτος αν θες να βλεπεις ταινιες εσυ.. Προσωπικα το κινητο θελω να ειναι κινητο και με τα 5" δεν γινεται..ενα βασικο προβλημα ειναι το πλατος, ακομα και το S3 που ειναι στις 4.7" ειναι πλατυ και δεν το πιανει καλα το χερι, του ενος φιλου μου του εχει πεσει στον χρονο καμια 30αρια φορες, και ειναι 1.90 με μακρυα δαχτυλα..οσο και να θες, εφοσον η παλαμη και τα δαχτυλα δεν κλεινουν το κινητο σου φευγει για πλακα.. Επισης τσεπη δεν μπαινει ή αν μπει βγαινει ευκολα.. Τελος, γενικα δεν βρισκω το λογο να εχουμε τετοια κινητα τερατα εκτος αν θες να γραφεις κατεβατα email και να διαβαζεις με τις ωρες sites.. Προσωπικα το κανω, και στο φορουμ γραφω απο κινητο, αλλα για λιγο και γενικα λιγο..το ιδιο εκανα και με το Ζ1 και με το asus infinity 2 Που ηταν 5" γιατι πολυ απλα αν και πιο ανετα στην οθονη, δεν μπορουσα να τα κραταω, μου εφευγαν απο το χερι. Απο τις 3,7" που φευγεις το Ζ1c θα σου φανει μεγαλο, μιας και εχω κανει την ιδια μεταβαση, απο Ν8 στο arc S που ηταν πιο λεπτο..και μετα στο xperia p που εκει καταλαβα οτι οι ιδανικες ιντσες ειναι οι 4.3", αντε 4,5" που ειχα με το Τ αν ειναι μαζεμενο το κινητο ομως.. Για να κλεινω, θα σου ελεγα να σκεφτεις τι θες περισσοτερο να κανεις με το κινητο..εγω πχ το G2 δεν θα το επαιρνα γιατι ειναι παντοφλα, και οσο και να το συνηθιζεις οπως λενε καποια, αυτο που ισχυει ειναι οτι απλα προσαρμοζεσαι, πχ το εχεις μονιμα σε 50 θηκες (πχ σιλικονης και σε τσαντακια κτλ γιατι φοβασαι μην σου φυγει κτλ) και για να γραψεις μηνυμα με το ενα χερι θα βριζεις που θα σου γλιστραει η συσκευη.. Απο την αλλη αν σαρεσει να χαζευεις βιντεο, να βλεπεις ταινιες και θες να το κανεις χρηση all around που λεμε, τοτε ισως ειναι ιδανικη λυση.. Θεωρω πως αν θες κατι τετοιο η πιο εξυπνη λυση ειναι της asus, με το padfone infinity 2 που το εχει βγαλει σε διαφορες διαστασεις και εχει και ενα πιο μικρο που ειναι κινητο, το χωνεις στην οθονη και γινεται ταμπλετ 10αρι ή 7αρι και εισαι αρχηγος.. Οσο το ειχα ηταν απιστευτα πρακτικο αλλα σαν ταμπλετ το χρησιμοποιησα 3-4 φορες καθως οι αναγκες μου ηταν λιγες, σαν κινητο ηταν το καλυτερο που ειχα απο την τελευταια γενια αλλα το αδιαβροχο της σονυ με επειθε περισσοτερο γιατι τα χομπυ μου το χρειαζονται.. Ειπα αλλα προσπαθησα φερνοντας στο μυαλο μου την καθημερινοτητα μου να σου μεταφερω τι με ενοχλει και τι με ευχαριστει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οσοι το εχετε παρει σε ασπρο η συσκευασια ειχε μεσα λευκα ακουστικά αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι?? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agis1 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μηπως γνωριζει καποιος,καποιο καταστημα στο Βολο που μπορω να το δω απο κοντα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Μηπως γνωριζει καποιος,καποιο καταστημα στο Βολο που μπορω να το δω απο κοντα? αν εχει public εκει η περιοχη πηγαινε να το δεις ;) Οσοι το εχετε παρει σε ασπρο η συσκευασια ειχε μεσα λευκα ακουστικά αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι?? οι Sony συνηθιζει στις λευκες συσκευες να εχει ακουστικα ασπρα.το χω δει σε προσφατα αγορασμενα xperia M Edited May 28, 2014 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οσοι το εχετε παρει σε ασπρο η συσκευασια ειχε μεσα λευκα ακουστικά αυτα που μπαινουν μεσα στο αυτι?? Ναι, όπως το λες:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mostradamos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Μιας και μολις εσπασα το SP μου και δεν παιζει ουτε επιδοτηση...εχω ψηθει να αγορασω το Z1 compact....μπορειτε να μου προτεινετε καποιο αξιοπιστο σκρουτζομαγαζο ή καποιο αναλογο να το αγορασω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 @Nikos_Mpl Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλα αυτά. Ήσουν άκρως περιγραφικός. Το μόνο επιπλέον που ήθελα να ρωτήσω είναι το πόσο δυνατό σήμα έχει το μικρό και την ποιότητα στις κλήσεις. Θα πω μόνο δυο λόγια για το μέγεθος. Ένας σημαντικός λόγος που σκέφτομαι να πάω στο G2 είναι ότι αποτελεί το μόνο με 5+ ίντσες που είναι τόσο μαζεμένο. Είναι 0,6cm πιο πλατύ από το Z1c. Κι εγώ είμαι κατά των κινητών-παντόφλες αλλά το G2 δεν το θεωρώ και τόσο κτήνος. Νομίζω ότι είναι στο όριο τουλάχιστον για μένα που είμαι 1.93 και έχω μεγάλα χέρια. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αναπόφευκτα κι εγώ κάποια στιγμή θα πάω στις πολλές ίντσες και μάλλον τώρα είναι η στιγμή. Παρατηρώ ότι η τάση είναι να βγαίνουν συνεχώς σχετικά σύντομα καινούριες ναυαρχίδες με ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι όπως φαίνεται όλες οι επόμενες ναυαρχίδες θα έχουν μέγεθος 5,5+ ίντσες και δε θέλω να πάω σε τέτοια νούμερα. Νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να πάω πρώτα στις 4,3" και μετά στις 5" για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση. Από την άλλη όμως θέλω να το κρατήσω για μεγάλο διάστημα το κινητό που θα πάρω γιατί δεν αλλάζω συχνά και δεν ξέρω μετά από 2-3 χρόνια που θα έχουν φτάσει οι ίντσες. Αnyway δε γράφω περισσότερα μιας και είμαι λίγο off topic. Θα τα ξαναζυγίσω τα πράγματα για τελευταία φορά και θα αποφασίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 @Nikos_Mpl Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να γράψεις όλα αυτά. Ήσουν άκρως περιγραφικός. Το μόνο επιπλέον που ήθελα να ρωτήσω είναι το πόσο δυνατό σήμα έχει το μικρό και την ποιότητα στις κλήσεις. Θα πω μόνο δυο λόγια για το μέγεθος. Ένας σημαντικός λόγος που σκέφτομαι να πάω στο G2 είναι ότι αποτελεί το μόνο με 5+ ίντσες που είναι τόσο μαζεμένο. Είναι 0,6cm πιο πλατύ από το Z1c. Κι εγώ είμαι κατά των κινητών-παντόφλες αλλά το G2 δεν το θεωρώ και τόσο κτήνος. Νομίζω ότι είναι στο όριο τουλάχιστον για μένα που είμαι 1.93 και έχω μεγάλα χέρια. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αναπόφευκτα κι εγώ κάποια στιγμή θα πάω στις πολλές ίντσες και μάλλον τώρα είναι η στιγμή. Παρατηρώ ότι η τάση είναι να βγαίνουν συνεχώς σχετικά σύντομα καινούριες ναυαρχίδες με ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι όπως φαίνεται όλες οι επόμενες ναυαρχίδες θα έχουν μέγεθος 5,5+ ίντσες και δε θέλω να πάω σε τέτοια νούμερα. Νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να πάω πρώτα στις 4,3" και μετά στις 5" για να γίνει πιο ομαλά η μετάβαση. Από την άλλη όμως θέλω να το κρατήσω για μεγάλο διάστημα το κινητό που θα πάρω γιατί δεν αλλάζω συχνά και δεν ξέρω μετά από 2-3 χρόνια που θα έχουν φτάσει οι ίντσες. Αnyway δε γράφω περισσότερα μιας και είμαι λίγο off topic. Θα τα ξαναζυγίσω τα πράγματα για τελευταία φορά και θα αποφασίσω. οταν λες ποσο δυνατο σημα? δεν ξερω πως μετριεται και αν μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις καπως, εκτος αν υπαρχει καποιο σημειο που θα μπορουσες να ζητησεις απο καποιον να δεις αν πιανει. Απο εκει και περα η ποιοτητα κλησεων ειναι καλη αλλα αν εννοεις το ακουστικο θεωρω οτι οταν το βαζεις τερμα εχει εναν μικρο τριγμο, δεν ειναι τελειο..βεβαια εγω δεν το ειχα ποτε τερμα γιατι ειναι πολυ δυνατο, ομως αυτο ειναι ενα ακομα μειονεκτημα που ξεχασα να αναφερω αν και ξαναλεω, θα μπορουσαν να μην εχουν δωσει τοση ενταση και να δουλευει αριστα ενα κλικ πιο χαμηλα. Για μενα, εφοσον το σκεφτεσαι τοσο για G2, παρτο απο το φορουμ μεταχειρισμενο, δοκιμασε το, και αν δεν σαρεσει το ξαναδινεις..δε θα χασεις σχεδον καθολου λεφτα και ειδικα στο μοντελο αυτο υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα.. Εγω δεν το προτιμω οχι μονο λογω μεγεθους που ειναι οντως μαζεμενο για τις 5,2" αλλα λογω μενου που δεν μαρεσει, και γενικως λογω κακης εμπειριας ολων των φιλων που ειχαν lg..ετσι εχω γινει λιγο αρνητικος και δεν το τολμαω εφοσον δεν μου κανει και στο μεγεθος. Το Z1c απο την αλλη ειναι αδιαβροχο και μονο και μονο για αυτο εχεις ενα σημαντικο πλεονεκτημα που αν ξενοιασεις στην καθημερινη χρηση, οποιο αλλο κινητο εχεις μετα θα νιωθεις περιεργα γιατι δενθα σου δινει την ελευθερια να το βαλεις πανω στο τραπεζι, να το πιασεις με βρεγμενα χερια κτλ κτλ κτλ Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinozos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 οταν λες ποσο δυνατο σημα? δεν ξερω πως μετριεται και αν μπορω να στο δωσω να το καταλαβεις καπως, εκτος αν υπαρχει καποιο σημειο που θα μπορουσες να ζητησεις απο καποιον να δεις αν πιανει. Απο εκει και περα η ποιοτητα κλησεων ειναι καλη αλλα αν εννοεις το ακουστικο θεωρω οτι οταν το βαζεις τερμα εχει εναν μικρο τριγμο, δεν ειναι τελειο..βεβαια εγω δεν το ειχα ποτε τερμα γιατι ειναι πολυ δυνατο, ομως αυτο ειναι ενα ακομα μειονεκτημα που ξεχασα να αναφερω αν και ξαναλεω, θα μπορουσαν να μην εχουν δωσει τοση ενταση και να δουλευει αριστα ενα κλικ πιο χαμηλα. Για μενα, εφοσον το σκεφτεσαι τοσο για G2, παρτο απο το φορουμ μεταχειρισμενο, δοκιμασε το, και αν δεν σαρεσει το ξαναδινεις..δε θα χασεις σχεδον καθολου λεφτα και ειδικα στο μοντελο αυτο υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα.. Εγω δεν το προτιμω οχι μονο λογω μεγεθους που ειναι οντως μαζεμενο για τις 5,2" αλλα λογω μενου που δεν μαρεσει, και γενικως λογω κακης εμπειριας ολων των φιλων που ειχαν lg..ετσι εχω γινει λιγο αρνητικος και δεν το τολμαω εφοσον δεν μου κανει και στο μεγεθος. Το Z1c απο την αλλη ειναι αδιαβροχο και μονο και μονο για αυτο εχεις ενα σημαντικο πλεονεκτημα που αν ξενοιασεις στην καθημερινη χρηση, οποιο αλλο κινητο εχεις μετα θα νιωθεις περιεργα γιατι δενθα σου δινει την ελευθερια να το βαλεις πανω στο τραπεζι, να το πιασεις με βρεγμενα χερια κτλ κτλ κτλ Εννοούσα το πόσο καλά πιάνει σήμα στο δίκτυο. Αυτό για παράδειγμα το συγκρίνεις σε κάποιο δύσκολο σημείο με άλλους που φυσικά βρίσκονται στην ίδια εταιρεία κινητής με σένα. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να δω τις αγγελίες του forum. Αλλά και καινούριο να το πάρω αν αποφασίσω να το δώσω σύντομα τότε πάλι δε θα χάσω πολλά λεφτά. Ίσως είναι καιρός και για μια αλλαγή. Μια ζωή είχα Ericsson, Sony Ericsson και μετά Sony με εξαίρεση το 3310 της Nokia! Συμφωνώ ότι το UI της Sony είναι πολύ πιο όμορφο αλλά θα πρέπει να γίνουν και κάποιες θυσίες! Εν πάσει περιπτώσει να δούμε πώς θα μου τη βαρέσει τελικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ειδικά για το σήμα του κινητού, επειδή κι εγώ το φοβόμουν λίγο, είναι πάρα πολύ δυνατό σ' αυτό τον τομέα. Κι επίσης η ποιότητα συνομιλίας πολύ δυνατή, και διαπιστωμένα όλοι οι συνομιλητές μου μου έχουν πει ότι με ακούν πεντακάθαρα και πολύ καλύτερα απ' ό, τι με το προηγούμενο κινητό μου. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts