Jump to content

agis1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by agis1

  1. Έχω παρατηρήσει μετά την εγκατάσταση της έκδοσης 7 μεγάλη καθυστέρηση στη ειδοποίηση για εισερχόμενο email,πολλές φορές μπαίνω μέσα στο gmail για να δω αν έχω κάτι. To έχει αντιμετωπίσει και κάποιος άλλος ή κάποια συμβουλή γιατί μπορεί να συμβαίνει ξαφνικά αυτό??
  2. Καλημέρα,αντιμετωπίζω ένα θεματάκι και θα ήθελα τα φώτα σας. Σάββατο συνέδεσε ένας φίλος το gmail του στο κινητό για να κάνει μια δουλειά. Μετά από κάποιες ώρες τελείωσε και το έβγαλα. Το κινητό από τότε έχει τρομερή κατανάλωση μπαταρίας και ιδιαίτερα το "Σύστημα android". Έχω κάνει αρκετές επανεκκινήσεις και έχω απενεργοποιημένη την Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλλά τίποτα :worry::worry:
  3. Καλησπέρα ,θέλω να αγοράσω ένα δεύτερο φορτιστή πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστώ..
  4. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,το έκανα και αναμένω αποτελέσματα. Δεν βλέπω κάποια εφαρμογή να έχει μεγάλη κατανάλωση,μόνο η "Σύστημα Android" παρά έχει.
  5. Καλησπέρα,έχω εγκαταστήσει εδώ και λίγο διάστημα την 6.0.1 .Τις τρεις πρώτες μέρες η μπαταρία του κινητού δεν έπεφτε με τίποτα. Τώρα βλέπω αισθητή πτώση και τσεκάροντας στη "Χρήση μπαταρίας" μου δείχνει συνέχεια πρώτο το "Σύστημα Android" με ποσοστά 50%+ Συμβαίνει και σε άλλους,υπάρχει κάποια λύση σε αυτό??
  6. Καλησπέρα,έχετε να μου προτείνετε κάποια εφαρμογή για φωτογραφίες?? Αν μπορεί να αυξήσει κ τη ταχύτητα λήψης ακόμα καλύτερα :)
  7. Καλησπέρα,υπάρχει κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που να εμποδίζει την εμφάνιση της περίληψης του μηνύματος(sms) στη γραμμή ειδοποιήσεων??
  8. Καλύτερο smartphone: Sony Xperia Z3 Compact Καλύτερο tablet: Nexus 9
  9. Καλές γιορτές σε όλους και καλή επιτυχία!!
  10. Το z1c ξεκίνησε στα 550€ το z3c μάλλον στα 500€,καλή αρχή;) Θα περιμένω να δω κ τα πρώτα δείγματα γραφής,το μικρό είναι μεγάλος πειρασμός!!
  11. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθεί η προεπισκόπηση μηνύματος για τα sms?
  12. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Είσαι ωραίος!!:up::up::up:
  13. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Έχετε να μου προτείνετε κάποιο προστατευτικό για τη πλάτη? tempered glass από Ελλάδα ή ebay?
  14. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    screenshot τραβάω,αλλά λέω μπας κ έχει κ καμία εφαρμογούλα να γίνεται πιο εύκολα η δουλεία :)
  15. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Υπάρχει η δυνατότητα σε ένα ήδη τραβηγμένο βίντεο να πάρουμε φωτογραφίες από αυτό?
  16. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Επαθα ακριβως το ιδιο σημερα,πως το κανεις αυτο που λες(επαναφορα)?
  17. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Σημερα παρελαβα κ εγω το δικο μου,Ιταλικο,ετρεχε 4.4.2 κ εκανε αμεσως αναβαθμιση σε 4.4.4. Απο το λιγο που το εχω βλεπω οτι υπαρχει θεμα με τις δαχτυλιες,αν βαλω τα protector που εχει μαζι θα λυθει?
  18. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Από Δευτέρα περιμένω κ εγώ το δικό μου,επιτέλους :D Μια ερώτηση,η νέα κάρτα micro sim όταν πάω να την πάρω (Γερμανό)πρέπει να τους πω κ κάτι συγκεκριμένο για να ενεργοποιηθεί το 4G
  19. Ειμαι συνδομητης hol αλλα σκεφτομαι να παω σε κατι οικονομικοτερο,με ενδιαφερει μονο inernet καθως δε χρησιμοποιω το σταθερο. Κοιταξα στο site της cyta στον ελεγχο διαθεσιμοτητας κ μου λεει " απόσταση απο το πλησιέστερο αστικό κέντρο είναι 650 μέτρα" θα εχω προβλημα με την 24αρα?? Εχει καποιος αλλος παροχος καλυτερες προσφορες?
  20. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Υπαρχει καποια ρυθμιση να αναβει κ η οθονη?
  21. agis1

    Sony Xperia Z1 Compact

    Οταν το κινητο λαμβανει sms κανει μονο τον ηχο του μνμ κ τιποτα αλλο?
×
×
  • Create New...