Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, CaptainNickGR said:

Παίζει να πήρε κανένα update όπου η έκδοση τα έχει κλειδωμένα αυτά… καλύτερα μίλα τηλεφωνικώς με το κέντρο και ζήτα να σου γίνει αντικατάσταση καθώς μετά από αναβάθμιση δεν έχεις αυτές και αυτές τις επιλογές διαθέσιμες. 

πάλι να αλλάξω ρουτερ; πριν είχα ένα άλλο το άλλαξαν και το νοκια ήταν χειρότερο! πάλι να σεταρω 10 συσκευές ;βαρέθηκα! 

41 minutes ago, ilka71 said:

πάλι να αλλάξω ρουτερ; πριν είχα ένα άλλο το άλλαξαν και το νοκια ήταν χειρότερο! πάλι να σεταρω 10 συσκευές ;βαρέθηκα! 

Τόσο χάλια σου βγήκαν; Έχουν περάσει από τα χέρια μου το ΝΟΚΙΑ και το Huawei και ήταν άψογα.

7 ώρες πριν, CaptainNickGR said:

Τόσο χάλια σου βγήκαν; Έχουν περάσει από τα χέρια μου το ΝΟΚΙΑ και το Huawei και ήταν άψογα.

άμα είναι κλειδωμένο χάλια είναι... 

10 ώρες πριν, paanos said:

BROVI H153-381

Η γνωστή μπούρδα που δίνουν και στις 5G 100αρες. Δεν νομίζω ότι παίρνει κάρτα άλλου παρόχου 

10 ώρες πριν, KPG1913 said:

οι γνωστες του αντικειμενου να μας που αν αξιζει

Όχι ιδιαίτερα. 

Στην εταιρική εξυπηρέτηση πελατών (1277), αφού σε ξεκουφάνει το Revolution και σε μεταφέρει ο εκπρόσωπος σε άλλο τμήμα, ακούγεται ακόμα ο κλασικός ήχος αναμονής της WIND. Την ίδια στιγμή το IVR συνεχίζει να σε προωθεί στο wind.gr, ενώ στα Speedtests το δίκτυο εμφανίζεται ακόμη ως Telestet. Τελικά μόνο η TIM λείπει για να ολοκληρωθεί η συλλογή των παλιών ονομάτων!

Hlias.

Εχει καποιος κανενα τηλ ν καλεσω για φορητοτητα συμβολαιου απο βφ για καμμια προσφορα?

Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!

41 minutes ago, elkons said:

Στην εταιρική εξυπηρέτηση πελατών (1277), αφού σε ξεκουφάνει το Revolution και σε μεταφέρει ο εκπρόσωπος σε άλλο τμήμα, ακούγεται ακόμα ο κλασικός ήχος αναμονής της WIND. Την ίδια στιγμή το IVR συνεχίζει να σε προωθεί στο wind.gr, ενώ στα Speedtests το δίκτυο εμφανίζεται ακόμη ως Telestet. Τελικά μόνο η TIM λείπει για να ολοκληρωθεί η συλλογή των παλιών ονομάτων!

Πάντως αυτό που παρατήρησα το όνομα Telestet εμφανίζεται μόνο όταν κάποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή σε κινητά Android. Σε iphone λέει Nova κανονικά

13 minutes ago, VIPdriver said:

Screenshot_2026072.thumb.jpg.7c7dda96874caadcdb39574ab04bdf19.jpgScreenshot_202607.thumb.jpg.90fa4410998e4b33e46941a7653d3145.jpg

ΥΓ: απο την εφαρμογή PADU

Άραγε ξαναπαίρνουν πίτσα όσοι πήραν στο Μουντιάλ; Ή θα πάρουμε μια.. π@τσα;;

Δψροεπιταγη του ΑΒ όπως βλέπουμε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια φορά κάθε 90 μέρες … κρίμα …

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Άραγε ξαναπαίρνουν πίτσα όσοι πήραν στο Μουντιάλ; Ή θα πάρουμε μια.. π@τσα;;

Ξαναδοκιμάζοντας (για πίτσα) μαθαίνεις.... 

1 hour ago, ANAGNPANA said:

Δψροεπιταγη του ΑΒ όπως βλέπουμε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια φορά κάθε 90 μέρες … κρίμα …

Επαθε και έμαθε ο ΑΒ (από το cu).... 

Βέβαια και στο cu έλεγε αγορά 30ε, αλλά εγώ πήρα τα 6ε χωρίς να κάνω αγορά 30ε...

11 minutes ago, VIPdriver said:

Βέβαια και στο cu έλεγε αγορά 30ε, αλλά εγώ πήρα τα 6ε χωρίς να κάνω αγορά 30ε...

Δεν έλεγε έτσι στο cu ποτέ..

2 minutes ago, cu2goup said:

Δεν έλεγε έτσι στο cu ποτέ..

Θυμάμαι να το γράφει κάποιος σε κάποιο φόρουμ. Δεν θυμάμαι να το λέει στην προσφορα. 

4 ώρες πριν, elkons said:

Τελικά αυτή τη νόβα ποιος την έχει?

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Θυμάμαι να το γράφει κάποιος σε κάποιο φόρουμ. Δεν θυμάμαι να το λέει στην προσφορα. 

Απο 15€ και πάνω αγορά έλεγε στο CU. Αλλά το καλό ήταν οτι μπορούσες να μαζέψεις τα 6 ευρα κουπόνια και να τα εξαργύρωνες όλα μαζί. Επιπλέον αρχίκα έδινε κουπονι ΑΒ 6€ κάθε εβδομάδα. Οπότε αν μάζευες 3 κουπόνια έκανες κάνα 20αρικο αγορές και πλήρωνες 2€. @HEO Είχαμε φάει καλά τοτε!
Πιθανόν να μπορείς να το κάνεις και στο Padu αλλά για να συμφέρει θα πρέπει να μαζέψεις τουλάχιστον 4 κουπόνια των 6€ οπότε θα περιμένεις κάνα χρονο. Ζήσε Μάη μου να φάς 🍀

13 ώρες πριν, opmgls said:

Πιθανόν να μπορείς να το κάνεις και στο Padu αλλά για να συμφέρει θα πρέπει να μαζέψεις τουλάχιστον 4 κουπόνια των 6€ οπότε θα περιμένεις κάνα χρονο. Ζήσε Μάη μου να φάς 🍀

Στο PADU μπορώ να αγοράσω 22 κάρτες των 6€. :classic_biggrin:

Edited by motoboots

26 minutes ago, motoboots said:

Στο PADU μπορώ να αγοράσω 22 κάρτες των 6€. :classic_biggrin:

Εδώ μέσα γράφτηκε ότι μπορείς να εκδώσεις 6€ κουπόνι ΑΒ μια φορά κάθε 3 μήνες. Λες οτι δεν είναι έτσι;

7 ώρες πριν, opmgls said:

Εδώ μέσα γράφτηκε ότι μπορείς να εκδώσεις 6€ κουπόνι ΑΒ μια φορά κάθε 3 μήνες. Λες οτι δεν είναι έτσι;

Μπορείς να εξαργυρώσεις ανά 3 μήνες. Αγοράζεις όμως κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς ΑΒ λογαριασμούς. Έχω κατεβάσει 3 και ξοδέψει 2. 

Screenshot_2026-07-26-11-37-12-459_com_padu_paduapp-edit.thumb.jpg.23421eab6bd9b6be523a73a67e291791.jpg

Edited by motoboots

1 ώρα πριν, motoboots said:

Μπορείς να εξαργυρώσεις ανά 3 μήνες. Αγοράζεις όμως κουπόνια, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικούς ΑΒ λογαριασμούς. Έχω κατεβάσει 3 και ξοδέψει 2. 

Screenshot_2026-07-26-11-37-12-459_com_padu_paduapp-edit.thumb.jpg.23421eab6bd9b6be523a73a67e291791.jpg

Εγώ πάντως με 1 λογαριασμό PADU κατάφερα μόνο μια να αγοράσω. Δεν ξέρω αν την εξαργυρώσω, μετά αν με αφήσει να πάρω άλλη (προφανώς για χρήση με άλλη ΑΒ κάρτα) 

Γενικές ανακοινώσεις NOVA:

Τροποποίηση των ζωνών περιαγωγής από 01/10/2026

Η Nova ανακοινώνει την τροποποίηση των ζωνών περιαγωγής από 1η Οκτωβρίου 2026. Συγκεκριμένα:

24 χώρες μετακινούνται στη ζώνη Β.

30 χώρες μεταφέρονται σε ζώνες με καλύτερες χρεώσεις περιαγωγής σε σύγκριση με τις τωρινές.

Χώρες χωρίς υπηρεσίες δεδομένων. 

Edited by elkons

Hlias.

• 1 month later...

31 minutes ago, hercoulis said:

Βλέπω να ξανα χουμε βαφτίσια..

Hlias.