VIPdriver Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 23 minutes ago, elkons said: Βλέπω να ξανα χουμε βαφτίσια.. Και λέει την κάνει πράσινη (λόγω ΠΑΟ) και θα έχουμε πράσινη Νόβα και ροζ Κοσμοτέ.... 7 Παράθεση
elkons Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Και λέει την κάνει πράσινη (λόγω ΠΑΟ) και θα έχουμε πράσινη Νόβα και ροζ Κοσμοτέ.... Κάτσε μη τη πει SKAI GR 7 Παράθεση Hlias.
Nickchris36 Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Εγω θελω να την πουν Nond Gr 😎 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο!
hercoulis Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Αν ήμουν στη θέση του θα την αγόραζα και θα την ονόμαζα cosmote. 3 3 Παράθεση
elkons Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 3 minutes ago, hercoulis said: Αν ήμουν στη θέση του θα την αγόραζα και θα την ονόμαζα cosmote. Δεν γίνεται να βάλει ένα brand που έχει ήδη αποσυρθεί. Και πέρα από το αν είναι νομικά εφικτό, δεν νομίζω ότι τον συμφέρει να γυρίσει σε κάτι παλιό, αντί να φέρει ένα καινούργιο και να το χτίσει από την αρχή. 4 Παράθεση Hlias.
VIPdriver Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Δημ. 11 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, hercoulis said: Αν ήμουν στη θέση του θα την αγόραζα και θα την ονόμαζα cosmote. Σωστός, θα έκλεβε πολλή πελατεία... Εάν το έκανε κ πρασινο 2 Παράθεση
Recommended Posts