Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78

Recommended Posts

Δημ.
On 6/6/2026 at 4:16 ΜΜ, nasos_79 said:

επανέρχομαι με νέα ενημέρωση από τη βονταφον αυτή τη φορά(με κάλεσαν άμεσα) μιας και είναι συνεγκατασταση η κεραία.γινεται αναβάθμιση μου είπε ο τεχνικός.τον ρώτησα αν πρόκειται για SA και μου απάντησε αρνητικά και ότι η αναβάθμιση αφορά αλλαγές στα cell.SA μου είπε προς το παρόν Πάτρα Αθήνα και Θεσσαλονίκη πιλοτικά.

άναψαν σήμερα επιτέλους την κεραία,μετά από ενάμιση μήνα και ομαλοποιήθηκε η κατάσταση.

Δημ. (edited)

είχα θέμα με το voip είχα πάρει την νόβα κάτι έκαναν και έχει κλειδώσει το μενού που βάζω καρφωτή ip dhcp και αλλαγή dns.δεν μπορώ να πατήσω στο κενό και να βάλω καρφωτή ip, ξέρει κανείς τι μαλάκια έκαναν και πως ξεκλειδώνει το μενού αυτό;έχω το νοκια το άσπρο ρουτερ το όρθιο 

20260713_221109.jpg

Edited by ilka71
Δημ.

Από Facebook 

FB_IMG_1784601913458.jpg

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Δημ.

Η Nova παρουσιάζει το 5G Wi-Fi OnDemand, μια νέα υπηρεσία συνδεσιμότητας που επιτρέπει στους πελάτες να αποκτούν πρόσβαση στο Internet υψηλών ταχυτήτων έως 100Mbps μέσω του δικτύου 5G μόνο όταν τη χρειάζονται πραγματικά, χωρίς δέσμευση και χωρίς πάγια μηνιαία χρέωση.

https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-parousiazei-to-5g-wi-fi-ondemand-kai-allazei-ton-tropo-pou-apoktoume-internet

Τα πακέτα θα ξεκινούν από μόλις 6€! Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες αργότερα. 

Hlias.

Δημ.
1 ώρα πριν, elkons said:

Η Nova παρουσιάζει το 5G Wi-Fi OnDemand, μια νέα υπηρεσία συνδεσιμότητας που επιτρέπει στους πελάτες να αποκτούν πρόσβαση στο Internet υψηλών ταχυτήτων έως 100Mbps μέσω του δικτύου 5G μόνο όταν τη χρειάζονται πραγματικά, χωρίς δέσμευση και χωρίς πάγια μηνιαία χρέωση.

https://nova.gr/etairia/deltia-typou/h-nova-parousiazei-to-5g-wi-fi-ondemand-kai-allazei-ton-tropo-pou-apoktoume-internet

Τα πακέτα θα ξεκινούν από μόλις 6€! Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες αργότερα. 

Κόστος εξοπλισμού 120 ευρώ και 2 μήνες δώρο 

Δημ.
3 ώρες πριν, elkons said:

Πού βρίσκονται οι τιμές πακέτων;

Δημ. (edited)

Με 120€ αγορά εξοπλισμού δεν θα έχει μεγάλη κινητικότητα στις πωλήσεις. 30€ το μήνα αρκετά για ταχύτητα έως 100mbps. Επιπλεον δεν ξερουμε αν θα ειναι πραγματικά απεριόριστο λογικά θα έχει κάποιο κόφτη όπως βάζει συνήθως η νόβα 

Edited by KPG1913
Δημ.
1 hour ago, KPG1913 said:

Με 120€ αγορά εξοπλισμού δεν θα έχει μεγάλη κινητικότητα στις πωλήσεις. 30€ το μήνα αρκετά για ταχύτητα έως 100mbps. Επιπλεον δεν ξερουμε αν θα ειναι πραγματικά απεριόριστο λογικά θα έχει κάποιο κόφτη όπως βάζει συνήθως η νόβα 

1TB λέει ένα άλλο τεχνολογικό σάιτ

Δημ.
48 minutes ago, KPG1913 said:

Επομένως είναι για λίγες μέρες και όχι μια μόνιμη λύση.

Μετά πέφτει η ταχύτητα. Το 1TB/μήνα είναι πρακτικά απεριόριστο, εκτός εάν το μόνο που κάνει κάποιος είναι να κατεβάζει ταινίες 24/7

Δημ.
1 hour ago, VIPdriver said:

Μετά πέφτει η ταχύτητα. Το 1TB/μήνα είναι πρακτικά απεριόριστο, εκτός εάν το μόνο που κάνει κάποιος είναι να κατεβάζει ταινίες 24/7

Ναι μεν ΑΛΛΑ δεδομένου ότι έιναι για χρήση μεσα σε μοντεμ αν ειναι σε σπίτι με μεγάλη οικογένεια (από 4 άτομα και πάνω) που στριμάρουν καθημερινά (μουσική, ταινίες, τικτοκ, ινστα κλπ.) θα μπορούσαν συνολικά να το πλησιάσουν το 1ΤΒ. Επίσης είναι μερικοί που όντως συνέχεια ανεβοκατεβάζουν αρχεια λόγω δουλειάς ή χομπι οπότε πραγματικα αυτοί έχουν κίνηση 2-3ΤΒ το μήνα. Εξαιρέσεις μεν αλλά υπάρχουν οπότε αυτή η υπηρεσία δεν είναι για αυτούς. 

Δημ.
23 minutes ago, opmgls said:

Ναι μεν ΑΛΛΑ δεδομένου ότι έιναι για χρήση μεσα σε μοντεμ αν ειναι σε σπίτι με μεγάλη οικογένεια (από 4 άτομα και πάνω) που στριμάρουν καθημερινά (μουσική, ταινίες, τικτοκ, ινστα κλπ.) θα μπορούσαν συνολικά να το πλησιάσουν το 1ΤΒ. Επίσης είναι μερικοί που όντως συνέχεια ανεβοκατεβάζουν αρχεια λόγω δουλειάς ή χομπι οπότε πραγματικα αυτοί έχουν κίνηση 2-3ΤΒ το μήνα. Εξαιρέσεις μεν αλλά υπάρχουν οπότε αυτή η υπηρεσία δεν είναι για αυτούς. 

Τα διαθέσιμη πακέτα ….

IMG_7383.jpeg

Δημ.
23 minutes ago, ANAGNPANA said:

Τα διαθέσιμη πακέτα ….

IMG_7383.jpeg

Δεν είναι άσχημα για περιστασιακή χρήση αλλά αποψή μου είναι ότι δε βολεύει που σε βάζουν ντε και καλά να αγοράσεις ρουτερ από αυτούς. Ξέρουμε μάρκα/μοντελο;

Δημ.

ειχαμε ενα θεμα με το σταθερο και κατι κανανε απομακρυσμενα οι ηλιθιοι της νοβα και εχουν κλειδωσει μενου στο LAN /Static DHCP Entry και δεν μπορω να βαλω καρφωτη ip!πως ξεκλειδωνει ρε γμτ???το ασπρο νοκια ρουτερ το ορθιο εχω

Δημ. (edited)
1 hour ago, opmgls said:

Δεν είναι άσχημα για περιστασιακή χρήση αλλά αποψή μου είναι ότι δε βολεύει που σε βάζουν ντε και καλά να αγοράσεις ρουτερ από αυτούς. Ξέρουμε μάρκα/μοντελο;

2 μήνες δώρο = 60€, άρα καθαρό κόστος 60€ (αφου ζητουν 120€).

Εάν το έδιναν τζαμπέ, όλοι οι φρογκάδες θα το παιρναμε και θα βάζαμε το ετησιο 144αρι...

Μόλις μάθουμε μάρκα/μοντέλο θα έχουμε καλύτερη εικόνα εάν αξίζει. 

Edited by VIPdriver
Δημ.
18 minutes ago, VIPdriver said:

Μόλις μάθουμε μάρκα/μοντέλο θα έχουμε καλύτερη εικόνα εάν αξίζει. 

BROVI H153-381

Δημ.
39 minutes ago, ilka71 said:

ειχαμε ενα θεμα με το σταθερο και κατι κανανε απομακρυσμενα οι ηλιθιοι της νοβα και εχουν κλειδωσει μενου στο LAN /Static DHCP Entry και δεν μπορω να βαλω καρφωτη ip!πως ξεκλειδωνει ρε γμτ???το ασπρο νοκια ρουτερ το ορθιο εχω

Reset έκανες ; 

Δημ. (edited)
10 minutes ago, CaptainNickGR said:

Reset έκανες ; 

ρεσετ κάνανε αυτοί 2 φορες (είχαν χαθεί όλες οι καρφωτές μια πορτα που είχα ανοίξει, και φυσικά είχε επανέλθει το αρχικό username/password το ρουτερ!) μετά έκανα άλλες 2 εγώ αλλά ακόμα το συγκεκριμένο μενού μόνο είναι κλειδωμένο! και μιλάω με chat και μου λένε αλλα αντί άλλων! είναι άσχετοι! 

Edited by ilka71
Δημ.
4 ώρες πριν, VIPdriver said:

1TB λέει ένα άλλο τεχνολογικό σάιτ

Για τους techmaniacs μιλάς, το είδα και εγώ. Υπόθεση κάνουν καθώς το συγκρίνουν με το πρόγραμμα 5G Home internet. 

Hlias.

Δημ.
24 minutes ago, ilka71 said:

ρεσετ κάνανε αυτοί 2 φορες (είχαν χαθεί όλες οι καρφωτές μια πορτα που είχα ανοίξει, και φυσικά είχε επανέλθει το αρχικό username/password το ρουτερ!) μετά έκανα άλλες 2 εγώ αλλά ακόμα το συγκεκριμένο μενού μόνο είναι κλειδωμένο! και μιλάω με chat και μου λένε αλλα αντί άλλων! είναι άσχετοι! 

Θυμάσαι μήπως μετά από κανένα reset αφού άνοιξε να έκανε reboot από μόνο του; 

Δημ.
18 minutes ago, CaptainNickGR said:

από δικό μου ρεσετ ναι από δικό τους δεν ξέρω γιατί το κάνανε όταν κοιμόμουν και το έβλεπα το πρωί που δεν μπορούσα να μπω στο wifi γιατί είχαν αλλάξει οι κωδικοί του!!! 

21 minutes ago, CaptainNickGR said:

αυτό είναι το κλειδωμένο μενού

Screenshot_20260722_234947_Samsung Internet Beta.jpg

Δημ.
2 minutes ago, ilka71 said:

από δικό μου ρεσετ ναι από δικό τους δεν ξέρω γιατί το κάνανε όταν κοιμόμουν και το έβλεπα το πρωί που δεν μπορούσα να μπω στο wifi γιατί είχαν αλλάξει οι κωδικοί του!!! 

Παίζει να πήρε κανένα update όπου η έκδοση τα έχει κλειδωμένα αυτά… καλύτερα μίλα τηλεφωνικώς με το κέντρο και ζήτα να σου γίνει αντικατάσταση καθώς μετά από αναβάθμιση δεν έχεις αυτές και αυτές τις επιλογές διαθέσιμες.