triviz Δημ. 11 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουνίου 21 minutes ago, TakeOverNet said: Γιατί, στις «ανεπτυγμένες χώρες» απαγορεύονται οι βλάβες; Εμένα πάντως οι συνάδελφοι μου στο εξωτερικό όταν τους είπα ότι κόπηκε καλώδιο γελούσαν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 12 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουνίου 8 ώρες πριν, triviz said: Εμένα πάντως οι συνάδελφοι μου στο εξωτερικό όταν τους είπα ότι κόπηκε καλώδιο γελούσαν Υπερβολές, καλώδια κόβονται συνέχεια, ακόμα και στο εξωτερικό. Ανάλογα με το πιο καλώδιο θα κοπεί και τι εφεδρείες υπάρχουν, το εκάστοτε πρόβλημα γίνεται από καθόλου έως πολύ αντιληπτό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου ποια είναι η πιο οικονομική λύση για 2η σιμ μόνο για δεδομένα να βάλω σε Android box στο αμάξι; στο κινητό έχω τα πάντα απεριόριστα με 20 ευρώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 5 minutes ago, ilka71 said: ποια είναι η πιο οικονομική λύση για 2η σιμ μόνο για δεδομένα να βάλω σε Android box στο αμάξι; στο κινητό έχω τα πάντα απεριόριστα με 20 ευρώ. Ρίξε μία ματιά.. αυτό νομίζω είναι το πιο οικονομικό.. https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&srsltid=AfmBOop4pWEmczdRf4bv12EMFzuHtR8gt4tcJj4X-HgJ4lKBaGuBwyoH 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 7 minutes ago, cu2goup said: Ρίξε μία ματιά.. αυτό νομίζω είναι το πιο οικονομικό.. https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/diktiaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370&srsltid=AfmBOop4pWEmczdRf4bv12EMFzuHtR8gt4tcJj4X-HgJ4lKBaGuBwyoH θελω να χρησιμοποιώ τα απεριόριστα του κινητού της νόβα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 27 minutes ago, ilka71 said: θελω να χρησιμοποιώ τα απεριόριστα του κινητού της νόβα Υπάρχει τέτοια υπηρεσία στη Nova; Δεν έχω υπόψη.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 2 ώρες πριν, ilka71 said: θελω να χρησιμοποιώ τα απεριόριστα του κινητού της νόβα Δεν υπάρχει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 5 minutes ago, paanos said: Δεν υπάρχει. εκτός από την πρόταση του φίλου παραπάνω αλλά για απεριόριστα υπάρχει; έστω και σε άλλη εταιρεία; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 1 minute ago, ilka71 said: εκτός από την πρόταση του φίλου παραπάνω αλλά για απεριόριστα υπάρχει; έστω και σε άλλη εταιρεία; Για χρήση του συμβολαίου απεριόριστων χωρίς καθόλου περιορισμό, μόνο η Cosmote έχει με κόστος 25€ τον μήνα έξτρα. Η Vf έχει όριο 40GB (νομίζω, πάντως όριο έχει σίγουρα) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 15 minutes ago, ilka71 said: εκτός από την πρόταση του φίλου παραπάνω αλλά για απεριόριστα υπάρχει; έστω και σε άλλη εταιρεία; Για απεριόριστα αν μπορείς να πας σε frogstore, έχει με 144€ ετήσιο. Μπορείς να βρεις και nova ετήσιο με 99€. Άλλο απεριόριστο και φθηνότερο δεν υπάρχει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου (edited) 34 minutes ago, cu2goup said: Για απεριόριστα αν μπορείς να πας σε frogstore, έχει με 144€ ετήσιο. Μπορείς να βρεις και nova ετήσιο με 99€. Άλλο απεριόριστο και φθηνότερο δεν υπάρχει. κρίμα γιατί νομίζω στην κοσμοτε με 3 η 5 ευρώ το μήνα δίνουν 2η σιμ η κάνω λάθος; Edited 13 Ιουνίου by ilka71 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 12 minutes ago, ilka71 said: κρίμα γιατί νομίζω στην κοσμοτε με 3 η 5 ευρώ το μήνα δίνουν 2η σιμ η κάνω λάθος; Σε πρόγραμμα με απεριόριστα είναι με 25€, όπως είπαν παραπάνω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 24 minutes ago, ilka71 said: κρίμα γιατί νομίζω στην κοσμοτε με 3 η 5 ευρώ το μήνα δίνουν 2η σιμ η κάνω λάθος; Δεν παρακολουθείς το forum αρκετά.. θα σε μαλώσω! 🙂 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ilka71 said: εκτός από την πρόταση του φίλου παραπάνω αλλά για απεριόριστα υπάρχει; έστω και σε άλλη εταιρεία; Πάρε ένα χρόνιο πακέτο f2gp ή vf με εκατό ευρώ, να κάνεις το κομμάτι σου για ένα χρόνο κ μετά βλέπεις. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου (edited) Νέα έκδοση του App κυκλοφόρησε χθες Πολύ ταχύτερη και με Liquid Glass στην κάτω μπάρα για τα iPhone Edited 20 Ιουνίου by evang.t 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου (edited) 1 ώρα πριν, evang.t said: Νέα έκδοση του App κυκλοφόρησε χθες Πολύ ταχύτερη και με Liquid Glass στην κάτω μπάρα για τα iPhone Γυρίσαμε από web view ξανά σε native 😛 Και να αναφέρουμε ότι έχει γυρίσει και το web version στην προηγούμενη κάπως έκδοση. Ενδιαφέρον ότι φεύγουν από τις λύσεις του group και γυρνάνε ξανά σε local. Γιατί γύρισε στην προηγούμενη έκδοση; Αν δείτε στην σελίδα εγγραφής, αν πατήσετε τους όρους χρήσης σας πάει πίσω στο παλιό wind.gr 😛 Edited 20 Ιουνίου by paanos 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου 1 ώρα πριν, paanos said: Γιατί γύρισε στην προηγούμενη έκδοση; Αν δείτε στην σελίδα εγγραφής, αν πατήσετε τους όρους χρήσης σας πάει πίσω στο παλιό wind.gr 😛 Εμένα στους όρους του Account NOVA φαίνεται, στην αποδοχή επικοινωνίας όμως έχει μια σβησμένη σελίδα της WIND. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 20 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιουνίου Σωστά, αυτό εννοώ. Παίξανε ξανά σε local υποδομές. Καλό αν με ρωτάτε, έχουμε πολύ διαφορετική νοοτροπία στις συνδέσεις μας 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. 21 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουνίου πάλι εκτός από νωρίς το πρωί η σταθερή.στο τσατ με ενημέρωσαν για γενικευμένο πρόβλημα στην περιοχή με άγνωστο χρόνο αποκατάστασης της βλάβης..δεύτερη φορά σε 15 μέρες. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Η διαφήμιση για το NOVA More πάντως θυμίζει πάρα πολύ αυτές της WIND των τελευταίων ετών! Μέχρι και το χρώμα μπλε κυριαρχεί. 4 1 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Τώρα που παρέδωσε την χρωματική παλέτα η Cosmote, μπορούν να σταματήσουν τη μαυρίλα 😄 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Δε μπορώ να τους ψυχολογήσω, με τη WIND με ενα SMS στο 1202 τη λέξη VOW ΝΑΙ, μπορούσαμε εύκολα και γρήγορα να κάνουμε ενεργοποίηση του Wifi Calling. Η νοβαρα τώρα γιατί το έχει σταματήσει και στέλνει τους πάντες στην εξυπηρέτηση για κάτι τόσο απλό; ... 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου 42 minutes ago, elkons said: Δε μπορώ να τους ψυχολογήσω, με τη WIND με ενα SMS στο 1202 τη λέξη VOW ΝΑΙ, μπορούσαμε εύκολα και γρήγορα να κάνουμε ενεργοποίηση του Wifi Calling. Η νοβαρα τώρα γιατί το έχει σταματήσει και στέλνει τους πάντες στην εξυπηρέτηση για κάτι τόσο απλό; ... Μετά τις 03:00 ξεκινάει το σκανάρισμα και στα περνάει αυτόματα. Το τεχνικό μόνο το volte μπορεί να σου περάσει κατευθείαν 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου (edited) 59 minutes ago, elkons said: Δε μπορώ να τους ψυχολογήσω, με τη WIND με ενα SMS στο 1202 τη λέξη VOW ΝΑΙ, μπορούσαμε εύκολα και γρήγορα να κάνουμε ενεργοποίηση του Wifi Calling. Η νοβαρα τώρα γιατί το έχει σταματήσει και στέλνει τους πάντες στην εξυπηρέτηση για κάτι τόσο απλό; ... Ακριβώς όπως λέει κι ο Καπταιν από πάνω, γίνεται αυτόματα η ενεργοποίηση στην κάθε κάρτα σιμ. Επομένως δεν είναι αναγκαίο να υπάρχει όλη αυτή η βαβούρα με τα sms Αν κάποιος θέλει να απενεργοποιήσει το WiFi Call μπορεί να το κάνει μέσω των ρυθμίσεων της συσκευής 15 minutes ago, CaptainNickGR said: Μετά τις 03:00 ξεκινάει το σκανάρισμα και στα περνάει αυτόματα. Το τεχνικό μόνο το volte μπορεί να σου περάσει κατευθείαν Και το volte πλέον, στην πλειονότητα των περιπτώσεων είναι ήδη ενεργοποιημένο. Με το που ενεργοποιηθεί η sim δηλαδή, μαζί με το 5G Edited 8 Ιουλίου by evang.t 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 8 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Ιουλίου Δεν το γνώριζα, τσάμπα τους κατηγόρησα. 3 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts