elkons Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 14 minutes ago, hercoulis said: Θέλει και ένα ρουτερ γτ αν έχει συσκευές θα το κάψει το τηλ. Άσχετο αλλά μπορεί να είναι καλό. Αν πάρω ένα τέτοιο δε θα κάνω καλύτερη δουλειά από το να πάρω ένα 4G? Δεν είναι καν 5G στα Tips λέει δεν υποστηρίζει 5G, σιμ απλά 5G αν υποστηρίζει θα λειτουργεί. LTE είναι αλλά αμφιβάλλω αν κάνει CA, θα σέρνεται. Επίσης 2.4 Hz δύσκολο να πάει 80+. Είναι μια λύση για εξοχικό όμως.. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 34 minutes ago, hercoulis said: 24 άρα (λέμε τώρα) γραμμή είναι? Τα πείραξε κάποιος οτετζής ? Ναι 24αρα, ο θεός να την κάνει Τι να πω, δεν ξέρω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 24 minutes ago, Gv2008 said: Ναι 24αρα, ο θεός να την κάνει Τι να πω, δεν ξέρω Ερχεται black friday. Παρε ενα ετησιο πακετο καρτοκινητού (από οποιαδήποτε εταιρία σε βολεύει) και θα ησυχάσεις. Ουτε λογαριασμούς, ούτε τεχνικούς και το παίρνεις μαζί σου όπου θελεις. ΥΓ: και στην περίπτωση που δεν μπορέσεις να δώσεις προπληρωμη, κανε αυτό με το big bang, για μένα πάλι αξίζει (και ας έχω μονοψήφια). 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 13 minutes ago, VIPdriver said: Ερχεται black friday. Παρε ενα ετησιο πακετο καρτοκινητού (από οποιαδήποτε εταιρία σε βολεύει) και θα ησυχάσεις. Ουτε λογαριασμούς, ούτε τεχνικούς και το παίρνεις μαζί σου όπου θελεις. ΥΓ: και στην περίπτωση που δεν μπορέσεις να δώσεις προπληρωμη, κανε αυτό με το big bang, για μένα πάλι αξίζει (και ας έχω μονοψήφια). Κοιτα σκεφτόμουν να το κάνω 50αρα για να με καλύπτει, ίσως βγάλει κάτι στη Black Friday. Εγώ ούτως ή άλλως πηγαινοέρχομαι μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ακόμα, δεν με καίει τόσο το ίντερνετ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 57 minutes ago, Gv2008 said: Ναι 24αρα, ο θεός να την κάνει Τι να πω, δεν ξέρω Ήρθε οτετζής και ανακάτεψε το κουτί. Πες κανένα γείτονα μήπως είδε κάτι.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 56 minutes ago, hercoulis said: Ήρθε οτετζής και ανακάτεψε το κουτί. Πες κανένα γείτονα μήπως είδε κάτι.. Γιατί όμως να το κάνει αυτό ο οτετζης; 1 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2025 @Arinos το θέμα μου είναι από 7 Οκτωβρίου Το ερώτημα είναι με την καταγγελία πρέπει μετά οπωσδήποτε να φύγω ή μπορώ και να παραμείνω μέχρι να βρω κάτι καλύτερο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Θα λάβετε μια πολύ επικοινωνιακά απάντηση που στην ουσία ή θα το φτιάξουν και θα κατηγορήσουν μηχανογραφικό πρόβλημα ή θα μπορούσαν να σας πουν ότι δεν γίνεται και έχετε το ελεύθερο να φύγετε. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα έστω με την μετάβαση σε κάποιο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα με την ίδια τιμή. Δεν νομίζω να σας πούνε ξέρετε μας καταγγείλατε και για αυτό δεν σας θέλουμε για πελάτη ποτέ ξανά ή κάτι τέτοιο Το συμβόλαιο αναφέρει τίποτα για συγκεκριμένα πράγματα ή είναι αόριστο; Υπάρχει όμως η επικοινωνία που σας είπαν άλλα Όπως και να έχει είναι μήνας και χρεώνεστε για αυτό ενώ έστω μετά στην επικοινωνία σας είπαν άλλα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 8 minutes ago, Arinos said: Θα λάβετε μια πολύ επικοινωνιακά απάντηση που στην ουσία ή θα το φτιάξουν και θα κατηγορήσουν μηχανογραφικό πρόβλημα ή θα μπορούσαν να σας πουν ότι δεν γίνεται και έχετε το ελεύθερο να φύγετε. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα έστω με την μετάβαση σε κάποιο εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα με την ίδια τιμή. Δεν νομίζω να σας πούνε ξέρετε μας καταγγείλατε και για αυτό δεν σας θέλουμε για πελάτη ποτέ ξανά ή κάτι τέτοιο Το συμβόλαιο αναφέρει τίποτα για συγκεκριμένα πράγματα ή είναι αόριστο; Υπάρχει όμως η επικοινωνία που σας είπαν άλλα Όπως και να έχει είναι μήνας και χρεώνεστε για αυτό ενώ έστω μετά στην επικοινωνία σας είπαν άλλα... Πράγματι υπάρχει συστημικό θέμα σε όσους έκαναν ανανέωση και είχαν τηλεόραση, το πρόβλημα είναι όμως ότι σε άλλους το διόρθωσαν, ενώ τον φίλο τον έχουν "γειώσει". Σε αυτό το στάδιο θα σταματούσα να ξοδεύω 0,25€ και θα έστελνα αίτημα στον Συνήγορο του Καταναλωτή και καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Δεδομένου ότι σε άλλους απλά ενεργοποίησαν την τηλεόραση χειροκίνητα, τεκμαίρεται ότι γίνεται. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 (edited) On 4/11/2025 at 4:54 ΜΜ, Gv2008 said: Γιατί όμως να το κάνει αυτό ο οτετζης; Γιατί έχουν προσλάβει εργολαβοανεκπαίδευτους, δεν δίνουν αναφορά κλπ. Είμαι παθών από τέτοια ιστορία, τα έχω γράψει πριν χρόνια, αλλά που να το βρες το ποστ εδώ? Σε εμένα ήρθε μια ωραία πρωΐα, πείραξε το κουτί, τα τίναξε όλα και έφυγε. Ο γείτονας εδώ που είχε ΟΤΕ, το έφτιαξαν την επόμενη μέρα. Εγώ παιδευόμουν τηλεφωνικά για μέρες με την ίδια ιστορία… δες πρίζες άλλαξε θέση στο ρουτερ, μέχρι που μου είπε ο γείτονας τι έγινε. Edited November 5, 2025 by hercoulis 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 2 ώρες πριν, hercoulis said: Γιατί έχουν προσλάβει εργολαβοανεκπαίδευτους, δεν δίνουν αναφορά κλπ. Είμαι παθών από τέτοια ιστορία, τα έχω γράψει πριν χρόνια, αλλά που να το βρες το ποστ εδώ? Οι εργολάβοι είναι Έλληνες, οι οποίοι έχουν προσλάβει Τούρκους υπεργολάβους με χαμηλές τιμές και αυτοί προσλαμβάνουν ότι ναναι για να βγάλουν κέρδος, συνήθως αδήλωτους τους περισσότερους και αλλοδαπούς και με χαμηλές αμοιβές.. Αυτό δεν γινόταν πριν πολλά χρόνια αλλά την τελευταία 5ετια. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Just now, Konsta_ntina said: Οι εργολάβοι είναι Έλληνες, οι οποίοι έχουν προσλάβει Τούρκους υπεργολάβους με χαμηλές τιμές και αυτοί προσλαμβάνουν ότι ναναι για να βγάλουν κέρδος, συνήθως αδήλωτους τους περισσότερους και αλλοδαπούς και με χαμηλές αμοιβές.. Αυτό δεν γινόταν πριν πολλά χρόνια αλλά την τελευταία 5ετια. Χμμ εδώ πέρασε ο ΟΤΕ οπτικές ίνες με έναν εργολάβο εδώ της περιοχής. Όλοι όσοι έκαναν τις εργασίες ήταν Πακιστανοί, Βούλγαροι και Ινδοί. Προφανώς για πιο φτηνά εργατικά χέρια, ούτε ένσημα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 Just now, elkons said: Χμμ εδώ πέρασε ο ΟΤΕ οπτικές ίνες με έναν εργολάβο εδώ της περιοχής. Όλοι όσοι έκαναν τις εργασίες ήταν Πακιστανοί, Βούλγαροι και Ινδοί. Προφανώς για πιο φτηνά εργατικά χέρια, ούτε ένσημα. Αυτόν τον εργολάβο τον προσέλαβε Τούρκος επιχειρηματίας, όχι ο ΟΤΕ αλλά είναι υπεράνω νόμων όλοι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2025 https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/energeia/exipni-metrites-se-oli-tin-ellada-pos-i-nea-technologia-tha-allaxi-tin-katanalosi-revmatos/ Οι επενδύσεις συνεχίζονται... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Σήμερα έγινε κρούση από το τμήμα προσφορών στον πατέρα μου που είναι και ο κάτοχος της γραμμής. Τον πήραν πρωί πρωί γύρω στις 09:00 και δεν πρόλαβε ούτε δύο φορές να χτυπήσει το τηλέφωνο και το έκλεισαν. Τελικά στις 12:00 πήραν κανονικά και του είπαν κ. Τάδε είμαστε από το τμήμα προσφορών και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το πακέτο που ανανεώσετε πρόσφατα είναι μη εμπορικά διαθέσιμο και το τόνισαν δύο φορές το μη εμπορικά διαθέσιμο και δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι πάρα μόνο να ανανεώσετε σε εμπορικά διαθέσιμο και θα κάνουμε αίτημα να σας καλέσουν. Τους ρωτάει αφού εσείς είστε το τμήμα προσφορών γιατί δεν μου κάνετε εσείς πρόταση ανανέωσης όπως μου είπαν συνάδελφοι σας και του είπαν πως έτσι πάει. Δεν βαδίζουν καλά αν το πάνε έτσι. Έχουν μία ημέρα περιθώριο και μετά από Δευτέρα οπότε βρούμε χρόνο πάνε για καταγγελία στην ΕΕΤΤ 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2025 Το μη εμπορικά διαθέσιμο είναι πιο φθηνό? Αν έχει και τηλ με ίντερνετ θα το δώσουν στα 41€ θέλω να πιστεύω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 13 ώρες πριν, hercoulis said: Το μη εμπορικά διαθέσιμο είναι πιο φθηνό? Αν έχει και τηλ με ίντερνετ θα το δώσουν στα 41€ θέλω να πιστεύω. Εγώ πληρώνω 45 για 100 Mbps,απεριόριστη τηλεφωνία και full pack TV δορυφορικό και μέχρι τον προηγούμενο μήνα έδινα και συν 3 για τα άλλα αθλητικά και τώρα μου είπαν πως αυτά θα ήταν μέσα στα 45 και τα διέκοψαν για κάποιο ανεξήγητο λόγο 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Εγώ πληρώνω 45 για 100 Mbps,απεριόριστη τηλεφωνία και full pack TV δορυφορικό και μέχρι τον προηγούμενο μήνα έδινα και συν 3 για τα άλλα αθλητικά και τώρα μου είπαν πως αυτά θα ήταν μέσα στα 45 και τα διέκοψαν για κάποιο ανεξήγητο λόγο Έχεις 100 εσύ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Δεν είχα ποτέ σύνδεση σταθερής (στο όνομα μου) NOVA,WIND ή Forthnet αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο μου έστειλαν το μήνυμα αυτό: "ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA, ΕΩΣ ΚΑΙ 17/11/2025 ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ/ΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2421******. ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΔΩ: https://nvgr .gr/shops" Στην αρχή νόμιζα πως είναι μούφα αλλά αποστολέας είναι η Nova. Να ασχοληθώ; Να το έστειλαν 2 φορές εκ παραδρομής; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 Το νούμερο που γράφουν σε ποιον ανήκει; 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 1 minute ago, Antonio21 said: Το νούμερο που γράφουν σε ποιον ανήκει; Δεν έχω ιδέα. Στη περιοχή μου όλοι οι αριθμοί σταθερής ξεκινούν με 22210. Το μοναδικό πρόγραμμα σταθερής που υπήρχε παλιά στη WIND ήταν όσο εμένα στον Πειραιά και ξεκινούσε με 210 ο αριθμός και τότε ήταν στο όνομα του πατέρα μου, όπως και το κινητό που έχω τώρα. Αφού έκοψα τη WIND είχε γίνει η εξόφληση και επιστροφή του εξοπλισμού και αμέσως μετά το κινητό το πέρασα στο όνομα μου. Τώρα πως με έμπλεξαν με τρομάζει.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 13 minutes ago, elkons said: https://nvgr .gr/shops Καταρχήν είναι άκυρο link 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2025 (edited) 1 minute ago, Bas said: Καταρχήν είναι άκυρο link Μια χαρά λειτουργεί απλά κατά την επικόλληση πήγε στην άλλη σειρά όπως στο μήνυμα https://nvgr.gr/shops Βασικά κάνει ανακατεύθυνση στο https://nova.gr/katasthmata Μα καλά τι έχουν κάνει Μίλησα μέσω Chat, άλλαξαν 2 εκπρόσωποι αλλά κανένας δεν ήξερε και τελικά άνοιξαν αίτημα. Καλά θα πάει αυτό. Edited November 9, 2025 by elkons 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 7 ώρες πριν, elkons said: Δεν είχα ποτέ σύνδεση σταθερής (στο όνομα μου) NOVA,WIND ή Forthnet αλλά την Παρασκευή και το Σάββατο μου έστειλαν το μήνυμα αυτό: "ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA, ΕΩΣ ΚΑΙ 17/11/2025 ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ/ΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 2421******. ΒΡΕΣ ΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ NOVA, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΔΩ: https://nvgr .gr/shops" Στην αρχή νόμιζα πως είναι μούφα αλλά αποστολέας είναι η Nova. Να ασχοληθώ; Να το έστειλαν 2 φορές εκ παραδρομής; Μας έχει βάλει στόχους η Nova; Εμένα με τα free2go, εσένα τώρα αυτό 😂 Εν τω μεταξύ 2421 είναι ο Βόλος! Δεν ταιριάζει καν η περιοχή. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2025 3 minutes ago, marios239 said: Μας έχει βάλει στόχους η Nova; Εμένα με τα free2go, εσένα τώρα αυτό 😂 Εν τω μεταξύ 2421 είναι ο Βόλος! Δεν ταιριάζει καν η περιοχή. Μέχρι τον Βόλο έφτασε η χάρη μου με τη Nova 😀 Λογικά θα με ενημερώσουν αφού άνοιξαν αίτημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts