dasnowy Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 18 minutes ago, elkons said: Άραγε έχει COSMOTE SPORTS; Μια χαρά έχω COSMOTE TV Entertainment, θα βάλω και την ΕΟΝ μια χαρά. Εάν όμως δεν έχω καμία σύνδεση στη NOVA δικαιούμαι; Δεν έχει τα cosmote sports. Έχει όμως τα nova sports. Δεν παίζει ρόλο που δεν έχεις κάτι στη nova. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Τέλεια! Με έφταιξαν, έχω και την Cosmote tv, θα λιώσω στις γιορτές 😅 Να σαι καλά νοβαρα! Μας πέρασε για χαζούς βλέπω. Ωχ από 11/12 ξεκινάει, γιαυτό! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 Μπήκε στην εφαρμογή η δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας, βρίσκεται στην καρτέλα εξυπηρέτηση Πρέπει να μην καταναλώνει και δεδομένα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. December 8, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2025 5 minutes ago, Arinos said: Μπήκε στην εφαρμογή η δυνατότητα μέτρησης ταχύτητας, βρίσκεται στην καρτέλα εξυπηρέτηση Πρέπει να μην καταναλώνει και δεδομένα Μπήκε και στην εφαρμογή του free2go πριν από λίγες εβδομάδες! 6 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Νέα συνεργασία NOVA - NRG Τρομερά καλές τιμές θα έλεγα, φαίνεται πιο επιθετική απέναντι στη ΔΕΗ σε σχέση με την Cosmote που ανακοίνωσε χωρίς ντροπή πανάκριβα πακέτα χωρίς τηλεφωνία. https://nova.gr/statheri-tilefonia/programmata/stathero-internet-nrg 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2025 Λογικό ότι θα ήταν με αυτούς, σταρ, αλφα, 50/50 % 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 https://www.forbesgreece.gr/story/3962619/nova-kai-nrg-sunergazontai-gia-na-prosferoun-energeia-kai-akoma-pio-prosito-internet-stous-katanalotes 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 (edited) Δωρεαν ΕΟΝ TV εως 11 Ιανουαρίου https://eon.nova.gr/ Edited December 11, 2025 by VIPdriver 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Ξεκίνησε να λειτουργεί η δωρεάν ΕΟΝ. Ευχαριστούμε νοβαρα! Ελπίζω μη με πριξουν μόλις λήξει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 7 minutes ago, elkons said: Ξεκίνησε να λειτουργεί η δωρεάν ΕΟΝ. Ευχαριστούμε νοβαρα! Ελπίζω μη με πριξουν μόλις λήξει. Εγω εδωσα νούμερο που είναι "με το ένα πόδι στον τάφο" (λιγο πριν το 4μηνο)... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγω εδωσα νούμερο που είναι "με το ένα πόδι στον τάφο" (λιγο πριν το 4μηνο)... Εγώ έβαλα το main, σιγά τι θα κάνουν Ωραίο δωράκι, λίγο δύσκολη η πλοήγηση όμως και δεν βρήκα κάπου προσαρμοσμένη ανάλυση. Πάνω κάτω τα ίδια κανάλια με την Cosmote έχει απλά αλλάζουν Sports και Cinema περιεχόμενο. Στα θετικά η εφαρμογή πάει πολύ ομαλά σε TizenOS (Samsung TV's) ενω της Cosmote tv κολλάει. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Ξεκίνησε να λειτουργεί η δωρεάν ΕΟΝ. Ευχαριστούμε νοβαρα! Ελπίζω μη με πριξουν μόλις λήξει. Με πήραν ήδη σε 2 τηλέφωνα να κάνουμε συμβόλαιο με 10€ απεριόριστη ομιλία, 300σμς και 10γβ γιατί λέει πρέπει να βάζω 15€ κάρτα. Όταν τους είπα ότι βάζω 8€ το τρίμηνο μου είπε ότι δεν γίνεται. Edited December 11, 2025 by Konsta_ntina 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 40 minutes ago, Konsta_ntina said: Με πήραν ήδη σε 2 τηλέφωνα να κάνουμε συμβόλαιο με 10€ απεριόριστη ομιλία, 300σμς και 10γβ γιατί λέει πρέπει να βάζω 15€ κάρτα. Όταν τους είπα ότι βάζω 8€ το τρίμηνο μου είπε ότι δεν γίνεται. Εγώ δεν έχω καν Nova, φαντάζομαι μόλις λήξει θα με πάρουν για προσφορά με EON. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Κι εμένα με πήραν σε δεύτερο νούμερο που βάζω περιστασιακά κάρτα, πιο πολύ για να κάνω hotspot όταν η σταθερή έχει θέματα. Μου πρότειναν απεριόριστα τηλέφωνα σμς και 4Gb και φυσικά αρνήθηκα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 2 ώρες πριν, elkons said: Εγώ δεν έχω καν Nova, φαντάζομαι μόλις λήξει θα με πάρουν για προσφορά με EON. Επιπλέον 3 τηλέφωνα και όταν τους είπα ότι με έχουν ξανακαλεσει και είπαν ότι δεν είναι ενημερωμένο το σύστημα.🥲 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Μη τους λέτε με πόσα τη βγάζετε το μήνα. Δε χρειάζεται να ξέρουν γιατί τα πακέτα που θέλουν να προωθήσουν, αυτά θα προωθήσουν όσα και να χαλάτε το μήνα. Με πήραν κ εμένα αλλά με 14€, στο δεν έχω σήμα καλό, δεν υπάρχει απάντηση. 😐 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 (edited) Εσάς που σας πήραν, επιλέξατε και το κουτάκι που λέει επιθυμώ να ενημερώνομαι από τη nova; Εγώ πάντως δεν το επέλεξα και δεν με έχουν πάρει. Edited December 11, 2025 by dasnowy 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 34 minutes ago, dasnowy said: Εσάς που σας πήραν, επιλέξατε και το κουτάκι που λέει επιθυμώ να ενημερώνομαι από τη nova; Εγώ πάντως δεν το επέλεξα και δεν με έχουν πάρει. Ούτε εγώ το επέλεξα, δεν με ενόχλησε κάποιος. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 1 hour ago, elkons said: Ούτε εγώ το επέλεξα, δεν με ενόχλησε κάποιος. Ούτε εγώ το επέλεξα αλλά είναι νούμερα στην Νόβα επίσημα. 1 ώρα πριν, hercoulis said: Μη τους λέτε με πόσα τη βγάζετε το μήνα. Δε χρειάζεται να ξέρουν γιατί τα πακέτα που θέλουν να προωθήσουν, αυτά θα προωθήσουν όσα και να χαλάτε το μήνα. Με πήραν κ εμένα αλλά με 14€, στο δεν έχω σήμα καλό, δεν υπάρχει απάντηση. 😐 Μόλις είπα ότι πληρώνω 8€ είπε, ναι μέσω της εφαρμογής. Γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται. Απλώς παίρνουν τηλέφωνο και εκείνη την ώρα ψάχνουν τον υπολογιστή για λεπτομέρειες. Σε λίγο ήξεραν πόσα δεδομένα χαλάμε, πόση ώρα μιλάμε και στο τέλος πολύ ευγενικά έκλεισαν. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Μεχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος με την δωρεάν δοκιμή ΕΟΝ, έβαλα και στους γονείς μου. Δεν με έχουν ενοχλήσει, αλλά δε με πειράζει και να με πάρουν. Εάν δώσουν κάτι καλό τηλεφωνία + τηλεόραση δε θα πω όχι. Ελπίζω κάποια στιγμή να απλοποιήσουν το μενού στη τηλεόραση, μαρτύριο να μπεις στα καναλια στην αρχή. Δεν έχει πολλά να ζηλέψει από Cosmote TV αφού ανταλλάζουν αθλητικά. Από ταινίες και οι 2 εταιρίες έχουν τιμιότατο περιεχόμενο On demand. Μακάρι να έδιναν περισσότερη έμφαση και σε άλλους τομείς εκτός από την τηλεόραση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 (edited) 8 ώρες πριν, elkons said: Δεν έχει πολλά να ζηλέψει από Cosmote TV αφού ανταλλάζουν αθλητικά. Πώς ανταλλάζουν αθλητικά; Εγώ μόνο Nova Sports βρήκα στην εφαρμογή. Edited December 13, 2025 by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Πώς ανταλλάζουν αθλητικά; Εγώ μόνο Nova Sports βρήκα στην εφαρμογή. Το δωρεάν έχει μόνο τα Nova 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Πώς ανταλλάζουν αθλητικά; Εγώ μόνο Nova Sports βρήκα στην εφαρμογή. Δεν αναφέρθηκα στη δωρεάν δοκιμή.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Γενικά δίνουν καλές προσφορές. Εμένα μου είχε βγάλει για ανανέωση 2play 24mbps και eon+ στα 37 ευρώ με 4 πάγια δώρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Πολύ καλή προσφορά. 41€ εγώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts