OrganisedChaos Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Εχει βγάλει πολύ καλύτερες προσφορές...Κινητό wind έχεις? Όπως? Καρτοκινητό Vodafone έχω (σύνδεση δε με ενδιαφέρει προς το παρόν). Μπες στο site της Wind και τσέκαρε τα triple play πακέτα που έχουν βγάλει, έχουν πολύ καλές παροχές για τα χρήματα που ζητάνε Τα κοίταξα αλλά σκοπός είναι πάω σε κάτι φθηνότερο ή έστω καλύτερο με το πάγιο που δίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Όπως? Καρτοκινητό Vodafone έχω (σύνδεση δε με ενδιαφέρει προς το παρόν). Τότε κάτσε όπως είσαι... Εκτός αν θες να τα πάς όλα στη wind. Μόνο έτσι σε συμφέρει..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Μετά τα 2 χρόνια τι γίνεται; Συνεχίζουν αυτές οι τιμές ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/triple-play/ Υπάρχουν 3 triple play: 1)Με 50 ευρώ/μήνα έχεις:κινητό:1500' προς όλους και 1500 sms προς όλους και 3GB MOBILE INTERNET Σταθερό:Απεριόριστα σταθερά και 300' προς όλλα τα κινητά της Ελλάδος Σταθερό ιντερνετ vdsl στα 50mbps.Δωρεάν 120’ προς όλους κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου Δωρεάν 1GB κάθε μήνα στο WIND Mobile Broadband με κάρτα. 2)Με 40 ευρώ/μήνα κινητό:500' προς όλους και 50 sms προς όλους και 1GB MOBILE INTERNET Σταθερό:Απεριόριστα σταθερά και 300' προς όλλα τα κινητά της Ελλάδος Σταθερό ιντερνετ adsl στα 24mbps. Δωρεάν 120' προς όλους κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου.Δωρεάν 1GB κάθε μήνα στο WIND Mobile Broadband με κάρτα. 3)Με 35 ευρώ το μήνα 300' προς όλους και 30 sms προς όλους και 600mb MOBILE INTERNET Σταθερό:Απεριόριστα σταθερά. Σταθερό ιντερνετ adsl στα 24mbps. Δωρεάν 120' προς όλους κάθε μήνα στο F2G καρτοκινητό σου.Δωρεάν 1GB κάθε μήνα στο WIND Mobile Broadband με κάρτα. Αυτά!!Κατά τη γνώμη μου το τρίτο είναι λίγο τσιμπιμένο!:) Το 1ο δεν είναι ακριβώς έτσι. Εάν κανείς διαβάσει προσεκτικά το αντίστοιχο site θα δει πως η πρώτη επιλογή του 'triple play' (κόστος 50€/μήνα) δεν προσφέρει σταθερή τηλεφωνία με απεριόριστες αστικές/υπεραστικές κλήσεις αλλά 1500' λεπτά για κλήσεις προς σταθερά και κινητά, αθροιστικά. Συνεπώς δεν προσφέρει απεριορίστες κλήσεις. Δεύτερον το vdsl δεν είναι με σταθερή ονομαστική ταχύτητα 50mbps αλλά έως 50Mbps. Τα ανέφερα αυτά για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Edited May 15, 2015 by Tasos30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 Καλά πάντα οι ταχύτητες είναι έως 24 έως 50 κτλ γιατί εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες και ουσιαστικά ποτέ δεν τις πιάνεις. .. Το ερώτημα είναι μετά τα 2 χρόνια πόση είναι η χρέωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 (edited) υπάρχει σημείωση απο κατω οτι το 3play ειναι επι της ουσιας συνδυασμος προγραμματων της σταθερης και της κινητης,με επιπλεον παροχες. Το λογικό λοιπον είναι να χρεωνεσαι με βαση τον ονομαστικό τιμοκαταλογο των προγραμματων αυτών μετά την λήξη. Βέβαια δεν σε αφήνουν να φτάσεις εκει,λίγο πριν την λήξη θα πέσει τηλέφωνο για ανανέωση. π.χ. H προσφορά WIND triple play 3 προκύπτει από το συνδυασμό των υπηρεσιών WIND to ALL 30, WIND Broadband και WIND Fixed Unlimited, με επιπλέον οφέλη. Στους τιμοκαταλόγους αναγράφονται οι ονομαστικές χρεώσεις και όχι οι χρεώσεις των τρεχουσών προσφορών. Οι χρεώσεις μετά τη λήξη των προσφορών διαμορφώνονται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Edited May 15, 2015 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1284191754 Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 (edited) Στο κέντρο έγινε η μέτρηση? Βενιζέλου! Τώρα το είδα σε άλλο topic! Edited May 16, 2015 by Vasilis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Μελίσσια:download:0.03mbps upload:0.05:lol: Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelosrg Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω ένα Galaxy Duos 2 και το χρησιμοποιοώ ως wifi spot με tethering για να μπαίνω από το iPad Mini, όπου μπορώ να διαβάζω άρθρα πολύ πιο άνετα. Φυσικά σε mobile internet δεν βλέπω ούτε ένα βίντεο για να μην τελειώσει το 1gb. Μήπως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για το tethering; Τηλεφώνησα στο 1260 και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση. Όντως ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Έχω ένα Galaxy Duos 2 και το χρησιμοποιοώ ως wifi spot με tethering για να μπαίνω από το iPad Mini, όπου μπορώ να διαβάζω άρθρα πολύ πιο άνετα. Φυσικά σε mobile internet δεν βλέπω ούτε ένα βίντεο για να μην τελειώσει το 1gb. Μήπως υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση για το tethering; Τηλεφώνησα στο 1260 και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση. Όντως ισχύει; Δεν υπάρχει χρέωση ,το έκανα και εγώ για μεγάλο διαστημα σε laptop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Καμία χρέωση. Έτσι Μπαίνω και εγώ internet Το καλοκαίρι και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 Τελικά βγήκε η εφαρμογή....!!!! https://itunes.apple.com/gr/app/mywind/id990620397?mt=8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poof Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 στην κορυφη της παρνηθας http://www.speedtest.net/result/4376500768.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 παιδιά το συμβόλαιο μου λήγει 10/7 πότε πρέπει να κάνω διακοπή για κάρτα για να μην μου ζητάνε να πληρώσω την επιδότηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitchman Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 Μετά τις 10/7 αν κάνεις αίτημα δε πληρώνεις τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2015 παιδιά το συμβόλαιο μου λήγει 10/7 πότε πρέπει να κάνω διακοπή για κάρτα για να μην μου ζητάνε να πληρώσω την επιδότηση καθε ποτε εκδιδει λογαριαμο ?? Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καθε ποτε εκδιδει λογαριαμο ?? καθε 4 του μηνός φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 καθε 4 του μηνός φιλε μου θα πρέπει να κάνεις το αίτημα για μεταφορά σε καρτοκινητό εως και 3/6 για να κλεισει 4/7 λογικά για τις 6 αυτες μερες δε θα σου βγάλει διαφορά, αλλά θα σου πουν σίγουρα στο κατάστημα... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 (edited) Πια νομίζετε ότι είναι η ποιο ουσιαστική μπάντα να υποστηρίζει η συσκευή σας ή 20 / 3 / 7 (800/1800/2600) ΄ Edited May 24, 2015 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2015 Ολες;......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 800 και 1800...γενικως ολες τις μπαντες για να πιανουμε παντου Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί που πραγματικά χρειάζονται την ταχύτητα του 4G δηλαδή δεν τους καλύπτει το 3G είναι ελάχιστοι και προφανώς πρέπει να φροντίζουν να έχουν συσκευή που να υποστηρίζει όλες τις διαθέσιμες μπάντες που υπάρχουν στην ελλάδα (800,1800,2600) Οι υπόλοιποι προφανώς δεν έχουν σε προτεραιότητα το 4G γιαυτό και δεν ψάχνονται ιδιαίτερα για τις μπάντες. Το ποια μπάντα είναι πιο ουσιαστική? Νομίζω είναι λάθος να το βλέπουμε μόνο για wind καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε σε άλλη εταιρεία εφόσον υπάρχει καλύτερη οικονομικά πρόταση όπως φυσικά θα πρέπει να έχουν υπόψη και τις χώρες που ταξιδεύουμε εφόσον το κάνουμε. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ ότι η μπάντα των 800 σε πρώτη φάση και των 2600 σε δεύτερη είναι οι πλέον απαραίτητες για την ευρώπη. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η όλη ιστορία της ψηφιακής μετάβασης στην τηλεόραση για αυτό το λόγο έγινε. Βέβαια και στα 1800 εκπέμπουν πάρα πολλοί αλλά θεωρώ ότι ήταν προσωρινή λύση καθώς είχαν την συχνότητα και περίμεναν να τους αποδωθούν οι άλλες συχνότητες από την τηλεόραση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelique_dim Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Δεν θα ήταν λογικό να έχει χρέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Δεν θα ήταν λογικό να έχει χρέωση Άλλες εταιρίες το θεωρούν λογικό, βλέπε εξωτερικό αλλά και την δική μας εδώ Vodafone (παλιότερα)! Ευτυχώς η Wind δεν είναι έτσι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts