Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα δε σε υποχρεώνει κανείς να το δηλώσεις, αν θες απλά δε θα χεις κινητό μετά. Το ότι στη wind ειναι βαριεστημένοι και δεν έχουν όρεξη να κανουν τίποτα το ξέρουμε, τώρα αφού τελικά η κοπελιά σε εξυπηρέτησε κι ολας ζητάς και ευθύνες; Αυτό έχει δώσει η ΕΕΤΤ εντολή να γίνεται για τη δήλωση καρτοκινητού αυτό και κάνουν όλα τα δίκτυα, φωτοτυπία ταυτότητας και μια υπεύθυνη δήλωση ότι το κινητό ανήκει στο όνομα σου. Τώρα ήταν δική σου υποχρέωση να κάτσεις εκεί και να το διαβάσεις αναλυτικά να δεις τι λέει όχι της κοπελίας που πιθανόν και να μην ήξερε ακριβώς δεν είναι πρωτοτυπία της wind αυτό όλα τα δίκτυα το ίδιο κάνουν όπως υποχρεούνται. Στο συμβόλαια ζητάγαν μέχρι και εκκαθαριστικό εφορίας για να κάνουν σύνδεση από μόνα τους τα δίκτυα εδώ δεν αποφασίζουν μόνοι τους το επιβάλει το κράτος

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όλα αυτά τα ξέρω..... τρεις σελίδες ψιλά γραμματάκια για να πώ οτι αυτό το νούμερο το χρησιμοποιώ εγώ;;; Κάτι δεν μου αρέσει...

Ε λοιπόν αυτό εγώ δεν το δέχομαι και πιστεύω οτι πρέπει να αντιδράσουμε...

Να μην δηλώσει κανείς το καρτοκινητό του όσο η διαδικασία είναι τόσο νεφελώδεις.

Όλα αυτά τα ξέρω..... τρεις σελίδες ψιλά γραμματάκια για να πώ οτι αυτό το νούμερο το χρησιμοποιώ εγώ;;; Κάτι δεν μου αρέσει...

αφού δε σου φάνηκε κάπως γιατί δε κάθισες να διαβάσεις αναλυτικά τα μικρά γραμματάκια ρε φίλε ένα 5 λεπτο θα σου παιρνε; ποιο το νόημα του topic ακόμα δε κατάλαβα, επειδή δε θες να δηλώσεις το καρτοκινητό σου; Δεν υπάρχει κάτι νεφελώδες είναι καθορισμένα από το νόμο όσα ζητούνται

George Bernard Shaw

Ε λοιπόν αυτό εγώ δεν το δέχομαι και πιστεύω οτι πρέπει να αντιδράσουμε...

Να μην δηλώσει κανείς το καρτοκινητό του όσο η διαδικασία είναι τόσο νεφελώδεις.

Δικαίωμά σου να μη το δεχτείς και δικαίωμά σου να αντιδράσεις.

Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το δεύτερο λινκ που έχω βάλει (στο οποίο θα μπορούσες άνετα να γράψεις τις απορίες σου), θα δεις ότι αυτό το θέμα συζητείται εδώ και καιρό.

:)

Όσο για το δεύτερο σκέλος της απάντησής σου, θα γράψω ότι περίπου έχω γράψει και στο άλλο θέμα.

Δημοκρατικές εκρήξεις δήθεν αντίστασης με εντολές οι οποίες κάθε άλλο παρά δημοκρατία θυμίζουν, απορρίπτονται ασυζητητί.

Ο Τιμοκατάλογος της Q άλλαξε

τώρα πιά ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ 17,7534 €

Άρα δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα ασυνενοησίας.

Συνενοήθηκαν μια χαρά φυσικά σε βάρος μας.

Ο Τιμοκατάλογος της Q άλλαξε

τώρα πιά ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ 3 ΜΗΝΩΝ 17,7534 €

Άρα δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα ασυνενοησίας.

Συνενοήθηκαν μια χαρά φυσικά σε βάρος μας.

Κλασσικά και ως συνήθως :)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

κοινή λογική...αιωνία η μνήμη της ή rest in peace common sense

τι άλλο θα ακούσουμε! στ'αρματα αδέρφια!:lol::ninja:

Απόψεις σχετικά με την ονομαστικοποίηση των καρτοκινητών ανταλλάσονται εδώ και καιρό εδώ:

Κατάργηση ανωνυμίας στην καρτοκινητή τηλεφωνία.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Καλησπερα παιδια και καλο μηνα.

Χθες μου ηρθε sms απο 54380 οτι ο κωδικος μου ειναι ταδε και σημερα μου ηρθε μυνημα απο μια αιμιλη3 δηθεν οτι με ειδε στο τσατ και ενδιαφερεται να μαθει για μενα μπλα μπλα μπλα...

Φυσικα και δεν απαντησα γιατι βρωμουσε η υποθεση απο την αρχη...

Γνωριζει κανεις τι ακριβως παιζει?

Εχει συμβει και σε αλλους?

Υπαρχει περιπτωση να χρεωνομαι ενω δεν απαντω στα sms?

Όλα αυτά τα SMS είναι ψεύτικα προφανώς και σκοπό έχουν είτε την αλίευση ενεργών αριθμών για να στέλνουν σε αυτούς διαφημίσεις, ή την κακόβουλη χρέωση των αριθμών σας. Διαγράψτε τα όποια μηνύματα δεν γνωρίζετε τον αποστολέα τους και μην ασχολείστε.

Και φυσικά τα μηνύματα αυτά δεν προέρχονται από τον πάροχο (Wind). Οι πάροχοι όταν στέλνουν διαφημιστικά SMS γράφουν στον αποστολέα ή στον κορμό του μηνύματος την επωνυμία τους. :lock:

Το κινητό μου είναι αγορασμένο από κατάστημα Wind τον Οκτώβρη του 2008 και χρειάζεται επισκευή. Η Δέσμευση Επισκευής απ' ο,τι θυμάμαι κι απ' ο,τι βλέπω εδώ πέρα ίσχυε και τότε. Επισκέφτηκα όμως το site της Wind (εδώ) και στους όρους αναφέρει πως η προσφορά ισχύει για συσκευές που αγοράστηκαν το διάστημα 2/11/2009 έως 31/12/2009. Θα χάσω τον χρόνο μου;

Το κινητό μου είναι αγορασμένο από κατάστημα Wind τον Οκτώβρη του 2008 και χρειάζεται επισκευή. Η Δέσμευση Επισκευής απ' ο,τι θυμάμαι κι απ' ο,τι βλέπω εδώ πέρα ίσχυε και τότε. Επισκέφτηκα όμως το site της Wind (εδώ) και στους όρους αναφέρει πως η προσφορά ισχύει για συσκευές που αγοράστηκαν το διάστημα 2/11/2009 έως 31/12/2009. Θα χάσω τον χρόνο μου;

Αυτό που λες αναφέρεται σε παράταση απλά της προσφοράς εκείνο το διάστημα. Η δέσμευση επισκευής ισχύει και για το κινητό σου. Στην πράξη όμως δεν θεωρώ απίθανο σε ταλαιπωρήσουν. (μιλάω από προσωπική πείρα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης

Αργησα λίγο να δω το θέμα αλλά πρέπει να τονίσω μερικά πράγματα.

Το αρχικό άρθρο είναι σε γενικές γραμμές σωστό με μια σημαντική εξαίρεση: το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίσει χρήματα από αεροχρόνο κλπ και γενικώς τα οφέλη είναι απλά η δωρεάν επικοινωνία των στελεχών μεταξύ τους και η χρήση του email @pasok.gr (χρησιμοποιούμε Google Apps για χρήση email, docs, calendar κλπ). Επίσης πριν τη συμφωνία με την Wind προηγήθηκε σχετικός διαγωνισμός στον οποίο συμμετέιχαν όλες οι εταιρίες του χώρου.

Κατά τα άλλα τα υπόλοιπα ισχύουν κανονικά. Δικαιούχοι στο πρόγραμμα είναι τα εκλεγμένα στελέχη πανελλαδικά, τα μέλη των συντονιστικών επιστροπών καθώς και τα εκλεγμένα στελέχη της Νεολαίας. Μέχρι στιγμής έχουν μπει στο πακέτο 7000 περίπου συνδρομητές με το 60% περίπου να έχουν επιλέξει συσκευή blackberry. Το 9700 δίνεται με ετήσιο συμβόλαιο όπως και τα υπόλοιπα, αλλά ο χρήστης πληρώνει επιπλέον ποσό μιας και η επιδότηση δεν καλύπτει το κόστος της συσκευής.

Συντονίζω το πρόγραμμα από την αρχή του (εδώ και 1.5 περίπου χρόνο) και σαν τμήμα πληροφορικής ανήκουμε πλεον στους partners της RIM, ώστε να αναπτύσσουμε και να υπογράφουμε τις δικές μας εφαρμογές για την πλατφόρμα blackberry. ΄Ηδη ετοιμάζουμε 2-3 apps για αρχή και θα είναι σύντομα διαθέσιμα (κυρίως geo-location based εφαρμογές).

Για το Τμήμα Πληροφορικής, Διαδικτύου & Νέων Τεχνολογιών του ΠΑΣΟΚ

Βασίλης Ντανοβασίλης

:)

Πρόσφατα δέχτηκα πρόσκληση από αντίπαλη εταιρία κινητής να μεταφερθώ στο πρόγραμμά της, αντίστοιχο με αυτό της wind.

Το τρέχων πάγιο που πληρώνω είναι 70Ε περίπου (οικογενειακό).

Μου έκανε τρομερή εντίπωση ότι το πάγιο χωρίς συσκευή στη wind θα διαμορφωθεί περίπου στα 45-50Ε (και οι δύο αριθμοί) ενώ στην αντίπαλη εταιρία το πάγιο θα είναι 12,5Ε ανά αριθμό. (25Ε) σύνολο + δύο πάγια δώρο.

Τεράστια διαφορά.

Όταν ρώτησα στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία αντιπρόταση πέρα από τη δεδομένη από τη wind. (έκπτωση αντί επιδότησης συσκευής)

Επίσης σε κατάστημα της wind αφού τους ενημέρωσα για την παραπάνω πρόταση (αντίπαλης εταιρίας) μου έκαναν σημαντική έκπτωση που έφτανε τελικά στο προαναφερθέν ποσό παγίου (δηλαδή τα 45-50Ε).

Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση και τις υπηρεσίες της wind. Αλλά πραγματικά η πρόταση που δέχτηκα ήταν πολύ δελεαστική.

Μετά από πολύ σκέψη τελικά έκανα αίτηση φορητότητας.

Άλλο 50Ε το μήνα και άλλο 25Ε (μαζί με τα τέλη κινητής). (διαφορά προγράμματος συνολικά 350Ε ετησίως) .

Αλήθεια γιατί δεν κάνει αντίστοιχες προτάσεις και η wind στους υπάρχοντες χρήστες του δικτύου της;

Προτιμάει να χάσει ένα πελάτη; (2 αριθμούς στη συγκεκριμένη περίπτωση), από το να αντιπροτείνει το ίδιο ή κάτι παρόμοιο με τους άλλους;

Κρίμα πάντως γιατί τη συμπαθώ τη wind και πραγματικά με κρύα καρδιά φεύγω από αυτή.

Μακάρι πραγματικά να υπάρξει παρόμοια αντιπρόταση έτσι ώστε να ακυρώσω τη φορητότητα.

Να υποθέσω ότι η vodafone είναι η ύποπτη?

Περίμενε. Μέχρι να προχωρήσει η φορητότητα 99% θα σου κάνουν αντιπρόταση. Δεν μπορεί...

Kai h cosmote το κάνει...Πρόσφατα μου διηγήθηκε φίλος μου αντίστοιχο περιστατικό σε συνδρομητή vodafone όπου είπε να κάνει αλαγή παρόχου και όταν τον ρώτησαν από τη vodafone τους είπε ότι απλά του έκαναν πολύ καλή προσφορά. Τελικά τον κράτησαν στην vodafone με δική τους προσφορά.

Ειμαι συνδρομητης vodafone, και σε διαστημα 3 μηνων 2 φορες εχει χτυπησει το κινητο απο cosmote για αντιπροταση, η δευτερη φορα κιολας ηταν πολυ πολυ δελεαστικη...

Λες και προσπαθει η cosmote να παρει τους συνδρομητες απο voda...

Ομως πηρα τηλ στο κεντρο εξυπηρετησης πελατων vodafone, και τους ειπα ευγενικα την προταση που μου εκανε η cosmote,και αν μπορει να κανει κατι αντιστοιχο και αυτη.

Πραγματι, μου εδωσε πολυ μεγαλυτερο προγραμμα, με εκπτωση 35%!

Και μενα φιλος με Wind μου ελεγε προχθες οτι του κανε η κοσμοτε μια προταση με απεριοριστα 1500&1500sms σε κοσμοτε και 2 ωρες σε αλλα δικτυα με 16 ευρω νομιζω...Νομιζα οτι μου κανε πλακα...

Νομίζω ότι η wind πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα...

Θα χάσει πολλούς πελάτες έτσι..

Οφείλω να παραδεχτώ ότι δίνει συσκευές σε καλές προσφορές στους νέους συνδρομητές.

παιδια εμενα με πηρε η vodafone για μια δελεαστικη προσφορα να μεταφερθω στο δικτυο τους και το αστειο ειναι οτι εχω vodafone συμβολαιο. ΕΛΕΟΣ!

My Mobile Phone History:

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

περιέργως η wind δε σκοτώνεται στα συμβόλαια, κι εγώ είχα πάρει και τσακώθηκα με μια στην εξυπηρέτηση πελατών γιατί της έλεγα ότι μας είχαν κάνει προσφορά από cosmote στο πάγιο των 35€ με 17€ και μου έλεγαν εκεί είστε καινούργιος συνδρομητής δεν είναι το ίδιο σε μας αυτό μπορούμα να σας δώσουμε (περίπου 10€ έκπτωση) και τίποτα παραπάνω και μου κακοφάνηκε υπερβολικά γιατί ήταν πολύ αναιδής αυτή στην εξυπηρέτηση απλά η φίλη μου κόλλωσε και δεν έφυγε τελικά και απλά εκεί ας πουμε μας ειχαν δώσει 100€ μας λένε το μέγιστο 120€ και μετά που πάμε στο κατάστημα τελικά να ανανεώσουμε στη wind δεν την ειχε καν περάσει και πήρε στο τμήμα φορητότητας και βγαινει πάλι η ίδια και μας λέει δεν την ειχα περάσει γιατ ο πελάτης είχε πει θα φύγει από το δίκτυο και δε τη δέχτηκε. Πολύ άσχημη συμπεριφορά εγώ δε θα έμενα μετά με τίποτα και τα διπλά να μου δίνανε.

George Bernard Shaw

Και μενα φιλος με Wind μου ελεγε προχθες οτι του κανε η κοσμοτε μια προταση με απεριοριστα 1500&1500sms σε κοσμοτε και 2 ωρες σε αλλα δικτυα με 16 ευρω νομιζω...Νομιζα οτι μου κανε πλακα...

Μέχρι και την Παρασκευή υπήρχε μια προσφορά από την Cosmote όπου με 15-16€ τον μήνα (συμπεριλαμβάνονται και τα τέλη!!!) σου έδινε αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω.Έπαιρνες τηλέφωνο στα κεντρικά και σε ξαναέπαιρναν αυτοί ξανά πίσω και γινόταν επιβεβαίωση και του είπαν ότι σε 4-5 εργάσιμες μέρες θα του στείλουν την κάρτα sim με courier!Με λίγα λόγια σε βάζει στο πρόγραμμα 35 με 15€!!!!!Εννοείτε ότι το φιλαράκι μου που είχε wind απευθείας τους είπε ναι και τώρα περιμένει!!!Που 40€ που 15€!Καμία σχέση!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked