WormeR Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 Έκανα και γω το λάθος να στείλω ένα sms και μ'έχουν ζαλίσει από τότε...!!! τι να πούμε κι εμείς που μας έχουν ζαλίσει χωρίς να έχουμε λάβει μέρος...:wacko: Παράθεση Μαμά έφαγα και τα 1000 λεπτά αυτό τον μήνα! Μπορώ να φάω τώρα παγωτό?:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Μη με αρπάζετε βρε παιδιά... :cry: Κι εγώ την ίδια άποψη είχα πάντα γι' αυτούς τους διαγωνισμούς, απλά θεώρησα τη Wind πολύ "σοβαρή" για να κάνει τέτοιες... μαμονιές! Έχω επικοινωνήσει με κάποιο κέντρο Καταναλωτών κι από κει με παρέπεμψαν στην ΕΕΤΤ. Στην ΕΕΤΤ μου είπαν όμως ότι ασχολούνται κυρίως με θέματα "ανταγωνισμού"... Απλά, για να μην ψάχνομαι με τις διάφορες αρχές και υπηρεσίες, ξέρει κανείς πού πρέπει να απευθυνθώ; Με τη συμβαλαιογράφο επικοινώνησα ήδη.. κ ποιο ηταν το αποτελεσμα της επικοινωνιας σου με την συμβολαιογραφο?εχεις δικιο τελικα?τι σου ειπε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άκουσα αυτές τις μέρες, από φίλους που δουλεύουν στη wind ότι τελικά η MIG παίρνει όλη τη wind hellas και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει πάλι rebranding! Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είδα κάτι σε κάποια ιστοσελίδα! Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άκουσα αυτές τις μέρες, από φίλους που δουλεύουν στη wind ότι τελικά η MIG παίρνει όλη τη wind hellas και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει πάλι rebranding! Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είδα κάτι σε κάποια ιστοσελίδα! Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό; Όταν λες "rebranding" τι θες να πεις;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Όταν λες "rebranding" τι θες να πεις;:confused: Οτι θα ανοιξετε και παλι θεμα για το που θα βρειτε καρτες sim MIG. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2009 Άκουσα αυτές τις μέρες, από φίλους που δουλεύουν στη wind ότι τελικά η MIG παίρνει όλη τη wind hellas και μέσα στο καλοκαίρι θα γίνει πάλι rebranding! Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είδα κάτι σε κάποια ιστοσελίδα! Έχει ακούσει κανείς κάτι σχετικό; δεν εχω διαβασει πουθενα κατι σχετικο. η ειναι τρελη φημη η το κρατανε μυστικο για καποιους λογους που μονο αυτοι ξερουνε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 η αληθεια ειναι οτι η MIG θα μας σωσει και ελπιζω να γινει γρηγορα αυτη η αλλαγη. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 παλι rebranding? θα γελασουμε πολυ! Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Όταν λες "rebranding" τι θες να πεις;:confused: Μετονομασία, αλλαγές στην εικόνα των καταστημάτων κλπ Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Μετονομασία, αλλαγές στην εικόνα των καταστημάτων κλπ Πάλι;Έλεος!:mad:.Αν όμως η μετονομασία και η αγοράς της από τη MIG την βοηθήσει τότε χαλάλι η ονομασία :p:happy:.Τους καημένους τους Admin και όλους όσους κάτσουν (αν γίνει η μετονομασία) να αλλάξουν το "Wind" σε ";;;;" σε όλο το φόρουμ σκέφτομαι :(. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Θα γίνει πάλι δημοσκόπηση "πώς θέλετε να ονομαστεί", θα έχουμε πάλι προβλήματα του τύπου "μα εμένα γράφει ακόμα Wind το κινητό μου πάνω" και τα λοιπά... :lol: Φυσικά για τον τελικό καταναλωτή όλα θα είναι ίδια και η εταιρεία θα είναι ίδια κι απαράλλαχτη με τις άλλες δύο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2009 Πραγματικά ένα ακόμα rebranding θα είναι γελοίο και καταστροφικό για την εικόνα της εταιρείας. Μακάρι αν η MIG πάρει τη Wind να κάνει κάποια συμφωνία με τον Αιγύπτιο να κρατήσει το όνομα. Από εκεί και πέρα βλέποντας τις προσπάθειες που κάνει η MIG για την Ολυμπιακή, θεωρώ πως θα έχει να προσφέρει πράγματα και στη Wind και κυρίως να την βοηθήσει οικονομικά. Αν και οι τρεις ιδιοκτήτες της μέχρι τώρα δεν κατάφεραν και πολλά πέρα από την εξαγορά της Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. July 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2009 Ρε παιδιά, ακόμη δεν ξέρει ούτε η MIG αν θα την αγοράσει, αφού συμφωνία δεν υπάρχει, πώς να ξέρουμε τα πιθανά ονόματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Ξερει κανεις πως μπορω να μεταφερθω απο MO'MAD σε F2G? Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2009 Για να πας από Mo'Mad σε F2G πρέπει : 1)Να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρεία (Vodafone,Cosmote). 2)Μόλις πας στο άλλο δίκτυο,να κάνεις φορητότητα στη Wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κ νομίζω έχει κ κάποιο κόστος η φορητότητα, δεν γίνετε αλλιώς; ίδια εταιρία είναι.. Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κ νομίζω έχει κ κάποιο κόστος η φορητότητα, δεν γίνετε αλλιώς; ίδια εταιρία είναι.. Όχι,η φορητότητα είναι δωρεάν.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κ πόσες μέρες κάνει για να μεταφερθω από wind σε cu για παράδειγμα; Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Κ πόσες μέρες κάνει για να μεταφερθω από wind σε cu για παράδειγμα; Θα κάνεις γύρω στις 10 με 15 εργάσιμες ημέρες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulchro Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Δηλαδή κανένα μήνα..ωραία.... Παράθεση 6110 3310 - 3330 - Ericsson R320s - Panasonic GD 93 - 3510 - 6600 - 3230 - N73 - 5800 - C7 - iPhone 4 - iPhone 5 - iPhone 6 - iPhone 7 - iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Στο παρελθόν [πέρυσι] έχω κάνει δυο φορητότητες από Mo'Mad σε F2G απλά μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της Wind, έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία και δεν το έχω καταλάβει? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. July 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2009 Στο παρελθόν [πέρυσι] έχω κάνει δυο φορητότητες από Mo'Mad σε F2G απλά μιλώντας με την εξυπηρέτηση πελατών της Wind, έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία και δεν το έχω καταλάβει? :confused: Και εγώ,που ήθελα πέρσι να πάω από Mo'Mad σε Wind F2G μου είχαν πει ότι πρέπει πρώτα να πάω σε κάποια άλλη εταιρεία και να πάω στη συνέχεια στην Wind,αλλιώς, θα πλήρωνα 30 ευρώ τη sim της Wind (17,59 ευρώ τη sim και 12,41 το courier).:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Παιδιά έκανα μπαμ δεν πάει άλλο! Η Wind με έχει ταράξει με μηνύματα τύπου στείλε μπλαμπλά στο τάδε νούμερο για να κερδίσεις μπλα μπλα κτλ... είναι δυνατόν να με spammάρει η εταιρία που πληρώνω? Αυτό γίνετε και στη Q card μου και στο freetogo Τι να κάνω ρε παιδιά? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Παιδιά έκανα μπαμ δεν πάει άλλο! Η Wind με έχει ταράξει με μηνύματα τύπου στείλε μπλαμπλά στο τάδε νούμερο για να κερδίσεις μπλα μπλα κτλ... είναι δυνατόν να με spammάρει η εταιρία που πληρώνω? Αυτό γίνετε και στη Q card μου και στο freetogo Τι να κάνω ρε παιδιά? Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ παιρνω πανω απο 5 με 7 μηνυματα καθημερινα. και δεν εχω στειλει μηνυμα πουθενα, ειναι ολα διαφημιστικα για να στειλω. ειναι πραγματικα πολυ ενοχλητικο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. July 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2009 Παρε τηλεφωνο και πες τους να μην σου ξαναστειλουν. Το μονο θετικο με αυτα τα spam ειναι οτι καθε φορα που σου στελνουν κερδιζεις ποντους στο wind club, αλλα ειναι οντως πολυ σπασιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts