Jump to content

Περί... Nova γενικά


ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς δεν ξέρω τι ακριβώς μπορείς να κάνεις, αλλά αν μπορείς ενημέρωσε μας ποιόν κωδικό πληκτρολόγησες και απαλλάχτηκες από τα sms... :)

Αυτο ειναι το θεμα. Δεν θυμαμαι τι πληκτρολογησα. Αν θυμομουν θα εψαχνα στο ιντερνετ σχετικα με το πως να το αντιστρεψω. Ελπιζω καποιος εδω να μπορει να με βοηθησει.

Link to comment
Share on other sites

Με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό.

Δεν ξέρω αν δουλεύει όμως και δεν έχω αυτή τη στιγμή κάποιο πρόχειρο κινητό να το δοκιμάσω...

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Link to comment
Share on other sites

Οκ μετα απο περιπου 1 ωρα αναζητησης φαινεται πως βρηκα την λυση! Το μονο που μενει εινα να δω αν οντως λειτουργησε! Μπορω να στειλω μηνυμα στον εαυτο μου η πρεπει να ζητησω απο καποιον φιλο μου? Edited by SavKag
Link to comment
Share on other sites

3 ολόκληρα χρόνια δε μπορείς να λάβεις sms και δεν έχεις κάνει τίποτα... Εντυπωσιακό πραγματικά! Πάρε άνθρωπέ μου τηλέφωνο στο 1260 και ζήτα να σου αφαιρέσουν τη φραγή!
Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει καποιο 3g με ασυρματο και ethernet ρουτερ που που να δουλευει με το στικακi της wind huawei 3531s;

Επισης μπορω να εχω dyndns πανω στην συνδεση της wind 3g για να μπορω να βλεπω το dvr μου μεσω ιντερνετ;

wifi planet
Link to comment
Share on other sites

Από όταν πηρα κινητο πρωτη φορα εχω την ιδια καρτα SIM. Οταν ημουν 14 εδωσα το κινητο μου σε εναν φιλο μου ο οποιος μαλλον επιτηδες εγραψε τον αριθμο μου σε μια απο τις υπηρεσιες-απατη που σου λενε και καλα το IQ σου. Στην αρχη δεν ηξερα οτι τα μηνυματα χρεωνονταν και δεν με ενοιαζε. Μετα απο 1 μερα ελεγξα ποσα λεφτα ειχαι και ηταν 4 ευρω λιγοτερο(ειχαν ερθει 2 μηνυματα αρα 2 ευρω/μηνυμα). Τοτε τρομαξα πολυ και ντεπομουν να το πω στους γονεις μου. Πανω στον φοβο μου εψαξα στο ιντερνετ και βρηκα καποιον που ελεγε οτι για να μην δεχεσαι μηνυματα πληκτολογουσες καποιους αριθμους στο κινητο και μπλοκαρες τα μηνυματα. Εδω και 3 χρονια το κινητο μου δεν δεχεται μηνυματα και δεν εχω βρει καποιον τροπο να το αντιστρεψω. Θα ηταν πολυ καλο αν καποιος με βοηθουσε.

 

Ευχαριστω εκ των προτερων! :blink:

Και γιατί το χρειάζεσαι τωρα;:rolleyes:

Γιατί δεν πηγαινες σε ενα κατάστημα wind να στο ξεμπλοκαρουν;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Υπαρχει καποιο 3g με ασυρματο και ethernet ρουτερ που που να δουλευει με το στικακi της wind huawei 3531s;

Επισης μπορω να εχω dyndns πανω στην συνδεση της wind 3g για να μπορω να βλεπω το dvr μου μεσω ιντερνετ;

Δεν σου δίνει public IP, δεν θα μπορείς να δεις το DVR χωρίς proxy ή κάτι αντίστοιχο.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Εληξε το 12μηνο συμβολαιο wind broadband που είχα,και κάνοντας την αίτηση διακοπής(ωστε να μην συνεχιστεί να υπάρχει ο τηλεφωνικός αυτός αριθμός και να μην με χρεωσουν παραπάνω μετα το 12μηνο),έγραφε οτι με την λήξη παραιτουμαι απο την επιδότηση 40 και κατι ευρώ.Οι υπηρεσίες θα ακυρωθούν σε λίγες ημέρες.Μπορώ να αγοράσω κινητο με αυτη την επιδότηση,η με την υπογραφή της κανονικής λήξης του συμβολαίου το ποσο πέρασε στην εταιρεία?:worry:
Link to comment
Share on other sites

Η επιδότηση των 40 ευρώ είναι για την επόμενη χρονιά. Για την προηγούμενη πήρες ( ή δεν πήρες) στην αρχή του συμβολαίου.

Έτσι λοιπόν επιδότηση θα πάρεις με νέα σύνδεση , και ίσως να είναι και πολύ μεγαλύτερο το ποσό....

Link to comment
Share on other sites

Να ρωτησω και εγω κατι χωρις να ειμαι τελειως off topic..

Σε αυτα τα συμβολαια προπληρωνουμε το παγιο ή το πληρωνουμε μετα το τελος του μηνα; Γιατι μολις μου διακοπηκε η συνδεση μετα απο ενα μηνα που το αιτηθηκα, και σημερα μου τραβηξε απομτην πιστωτικη αλλο ενα παγιο...

Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7
Link to comment
Share on other sites

Αν σήμερα σου τράβηξαν από την πιστωτική ένα πάγιο , σημαίνει ότι ο λογαριασμός εκδόθηκε 25 ημέρες πριν και σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα πληρωμής.

Νομίζω ότι είναι σωστό.

Θα σου έρθει πάντως εκαθαριστικός λογαριασμός.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι σχετικά παλιός χρήστης και έχω βοηθηθεί αρκετές φορές σε διάφορα θέματα από το φόρουμ. Έτσι λοιπόν, με το μήνυμα αυτό, θέλω να βοηθήσω και γω με τη σειρά μου άλλους χρήστες. Θα προσπαθήσω να μην αναφερθώ σε προσωπικά στοιχεία και άλλα γεγονότα που μπορεί να θίξουν άτομα.

 

Στις 10 Σεπτέμβρη, καλεί στο κινητό ένας κύριος και μου κάνει προσφορά για σταθερό+internet+κινητό στη Wind. Του αναφέρω ότι δεν είμαι σίγουρος και δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα για προσωπικούς λόγους. Μου πρότεινε πως μπορούμε να περάσουμε την προσφορά και θα είχα χρόνο να το σκεφτώ μέχρι να έρθει το συμβόλαιο, όπου θα έδινα και τα απαραίτητα χαρτιά.

 

Έτσι και έγινε. Τελικά δεν υπέγραψα και δεν έδωσα τα δικαιολογητικά. Την επόμενη μέρα καλώ τον ίδιο και του το λέω και προσωπικά για να ξέρει. Μου αναφέρει πως θα ακυρώσει την προσφορά και τελειώνει εκεί.

 

15 ημέρες μετά, έρχεται μήνυμα στο κινητό μου και μου λέει "Καλώς ήρθατε στη Wind". Έπειτα από πολλά τηλέφωνα στη δική μου εταιρεία και στη Wind, μου λένε να πάρω τηλέφωνο στο τμήμα αμφισβήτησης συμβολαίων. Εκεί μου λένε πως υπάρχει κανονικά το συμβόλαιο και μάλιστα έχει και υπογραφή μου. Παίρνω στο Συνήγορο του καταναλωτή και στην ΕΕΤΤ. Μου λένε να κάνω αίτηση αντίστροφης φορητότητας στην παλιά εταιρεία και να κάνω και αμφισβήτηση στη Wind. Όλα αυτά μαζί με καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Μόλις ανέφερα την καταγγελία μου είπαν πως δεν κατάλαβα καλά για την υπογραφή και πως ήταν δικό τους ανθρώπινο λάθος και με ενημέρωσαν πως μέσα σε 15 ημέρες θα έχει γίνει η μεταφορά.

 

Στις 22 Οκτώβρη και αφού είχα ενημερωθεί με μήνυμα πως η μεταφορά θα γίνει στις 27 του μήνα, κόβεται γραμμή σταθερού και ίντερνετ. Πρώτο τηλέφωνο στη Wind, μου λένε ότι έχει γίνει διακοπή όπως ζήτησα και είναι θέμα της άλλης εταιρείας. Η άλλη εταιρεία μου λέει πως μέχρι τις 27 ο βρόγχος ανήκει στη Wind και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Στο επόμενο τηλέφωνο στη Wind, με έβγαλαν πάλι τρελό ότι δεν άκουσα καλά και πως ήταν τεχνική βλάβη που μέσα σε 24 ώρες θα διορθωθεί. 2 ημέρες μετά και το πρόβλημα παραμένει. Παίρνω και άλλο τηλέφωνο και για άλλη μια φορά με βγάλαν τρελό. Δεν ήταν τεχνικό πρόβλημα αλλά διακοπή όπως είπε ο πρώτος. Αυτοί μπορούν να διακόψουν όποτε θέλουν τη γραμμή αφού είναι προς κατάργηση, άσχετα με το πότε έχει καθοριστεί η μεταφορά.

 

Αυτά τα λίγα από τη Wind. Εξαπάτηση, πλαστογράφηση, δόλο και τώρα διακοπή γραμμής 5 ημέρες νωρίτερα. Η καταγγελία στην ΕΕΤΤ έχει γίνει, απλά όπως μου είπαν θα πάρει 2-2.5 μήνες.

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ
Link to comment
Share on other sites

Έχει αναφερθεί το ίδιο πράγμα τόσο για τη Wind όσο και για τις άλλες δύο εταιρείες. Υπεύθυνες γι' αυτό το χάλι είναι τρίτες εταιρείες που δουλεύουν με το σύστημα των "στόχων" και που σου "φορτώνουν" συμβόλαια με το έτσι θέλω.

Μη δέχεστε τηλεφωνικές προσφορές. Να ψάχνετε εσείς τις προσφορές, όχι εκείνες εσάς.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς είναι έτσι! Ευχαριστώ πολύ!
Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

 

Ένας γνωστός μου με free2go έκανε τη βλακεία και δέχτηκε τηλεφωνικά μια υποτιθέμενη προσφορά της wind με δώρο tablet.

Υπογραφή δεν έχει μπει πουθενά.Απλά είπαν ότι από Δευτέρα θα περάσει ο courrier.

Επειδή είδε ότι τελικά η "προσφορά" είναι ασύμφορη σε σχέση με το free2go υπάρχει η δυνατότητα να ακυρωθεί?

 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που υπήρξε αργότερα φυσικά το αρνήθηκαν και είπαν ότι η αίτηση έχει ήδη γίνει.

Υπάρχει κάποιος τρόπος?Αν δεν υπογράψει τα χαρτιά απ' τον courrier?

Link to comment
Share on other sites

Δώσε μου λίγα περισσότερα στοιχεια για την προσφορά τι περιελάμβανε, αν του είπε τους όρους, κτλ κτλ !!! Δεν χρειαζεται υπογραφή για να δεσμευτεί ο καταναλωτής στην σύναψη μιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικά μέσα ( βλ.τηλέφωνο, ίντερνετ, κτλ). Εχει γίνει αποδοχή της πρότασης για κατάρτιση σύμβασης απο την πλευρα του με το που δέχτηκε το ταμπλετ. Να πεις τον φίλο σου όταν έρθει να ανοίξει στον κούριερ και να μην παραλάβει τπτ, λεγοντας τον οτι υπαναχωρει απο την υποτιθέμενη σύμβαση, η οποία παρεμπιπτόντως είναι άκυρη αφού υποθέτω οτι δεν τηρήθηκαν οι προυποθεσεις που ορίζουν μια σειρά απο νόμοι για το ηλεκτρονικό εμπόριο !!! Εννοείται φυσικά οτι θα πάρει παλι τους ίδιους τηλ.και θα πει οτι η σύμβαση παροχής υπηρεσιών είναι άκυρη γτ δεν τηρηΘηκαν όλες οι προυποθέσεις του νόμου αλλά και αν ακόμα δεχτούμε οτι καταρτίστηκε η σύμβαση θα πει, ακόμα και τότε ασκώ το δικαίωμα της αναιτιολογητης υπαναχωρησης που μου μου δίνει ο νόμος για τις συμβάσεις εξ αποστασεως. Ενα δικαίωμα όμως που για να είναι καλυμενος επιβάλλεται να το στείλει εγγράφως σε αυτούς για να έχει απόδειξη οτι υπαναχώρησε εντος της προθεσμίας των 14 ημερών που ορίζει ο νόμος. Καλό θα ήταν να το έχει έτοιμο και να το δώσει στον κούριερ...εννοείται οτι θα κρατήσει και αντίγραφο αυτού που θα στείλει. Για υποδείγματα αναιτιολογητης υπαναχώρησης ψάξε στο google θα υπάρχουν αρκετά. Εννοείται πως αν του ζητηθεί να πληρώσει τα έξοδα αποστολής του ταμπλετ πίσω καθως και το έγγραφο που θα στείλει σε αυτούς θα τα πληρώσει κανονικά ο φίλος σου . Edited by aggelosn
Link to comment
Share on other sites

κοιτώντας στο site της wind για το συγκεκριμένο πακετο καρτοκινητης και την προσφορά του δωρεαν χρόνου ομιλίας διαβασα στο FAQ οτι... "Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης του διπλάσιου χρόνου ομιλίας;

Ο bonus χρόνος ομιλίας έχει τη χαμηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης."

Δηλαδή εγώ αμα κανω μια ανανεωση και μου προστεθουν τα δωρεαν λεπτά, στο καπακι κανω μια κληση τα λεπτά θα μου αφαιρεθούν απο τα δωρεάν ή τα πληρωμένα;

Link to comment
Share on other sites

κοιτώντας στο site της wind για το συγκεκριμένο πακετο καρτοκινητης και την προσφορά του δωρεαν χρόνου ομιλίας διαβασα στο FAQ οτι... "Ποια είναι η προτεραιότητα κατανάλωσης του διπλάσιου χρόνου ομιλίας;

Ο bonus χρόνος ομιλίας έχει τη χαμηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης."

Δηλαδή εγώ αμα κανω μια ανανεωση και μου προστεθουν τα δωρεαν λεπτά, στο καπακι κανω μια κληση τα λεπτά θα μου αφαιρεθούν απο τα δωρεάν ή τα πληρωμένα;

 

Από ότι καταλαβαίνω πρώτα θα καταναλώσει τα πληρωμένα και μετά το bonus, πάντως δεν το ήξερα για τον διπλάσιο χρόνο ομιλίας στην card to all, πολύ καλό!

ck
Link to comment
Share on other sites

το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα.
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα.

 

Υπάρχει κανονικά στο site της Wind, τώρα όπως λες νομίζω με το F2G δεν υπάρχει λόγος να έχεις κάτι άλλο γενικότερα !

Link to comment
Share on other sites

το πακέτο wind card to all δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον. πριν 2-3 χρόνια που το είχα, με ανανέωση 10€ έπαιρνα τα διπλά αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο, ούτε να αγοράσω κάποιο πακέτο, ούτε να έχω λεπτά προς όλους. έπαιρνα το bonus προς wind/q που δινόταν τότε από τα καταστήματα και για τους άλλους είχα τον διπλάσιο χρόνο και τα χρήματα που είχα βάλει στην κάρτα.

 

παντως στη σελίδα του προγραμματος εχει εξτρα προγραμματα http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kiniti/kartokiniti/wind-card-to-all/120-lepta-pros-stathera/

Link to comment
Share on other sites

γεια σας εχω ενα θεμα με το φοιτητικο πακετο της wind..(1000' + 1000mb)

 

ενω το χρησιμοποιουσα χωρις προβλημα για αρκετους μηνες, σημερα μου λεει ''εχεις ηδη φτασει το μεγιστο αριθμο ενεργοποιησεων που ειναι 2 φορες το μηνα''! πως γινεται αφου απο σημερα εχουμε 1η νοεμβρη??? καλο μηνα κιολας..

 

:(:worry:

Ισως συστημικο λαθος. Ξαναπροσπαθησε αργοτερα..

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to Περί... Nova γενικά
  • The topic was pinned

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...