chris_2005 Δημ. August 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88987&page=1 Ε, ψιτ φίλε... Εδώ και μήνες το ξέρουμε αυτό! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 kala allh vlakeia ayth! akou: gia na eidopoih8ei o kalwn, prepei na mpei ston thlefwnhth mou META TO H KLHSH SAS PROW8EITAI kai NA MHN AFHSEI KAI MHNYMA PI8ANOTHTA P(A)=0,0000000000000000000000000000000! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Φίλε και εγώ το ίδιο. Τότε που το wap gprs τηs cosmote είχε μεγάλη αναμονή να σταματήσει όταν δεν έχειs κάρτα. Κατέβασα σχεδόν όλλα τα αρχεία του mycosmos τότε και με έβγαλε -254ευρω.:) nai nai nai! egw estelna 8ymamai oles tis mms kartes se olus osus hjera me mms! ti wraia! lol :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 kala allh vlakeia ayth! akou: gia na eidopoih8ei o kalwn, prepei na mpei ston thlefwnhth mou META TO H KLHSH SAS PROW8EITAI kai NA MHN AFHSEI KAI MHNYMA PI8ANOTHTA P(A)=0,0000000000000000000000000000000! Τι, δηλαδή δε βγαίνει απ' ευθείας το μενού επιλογών όταν είναι κλειστός ο καλούμενος; Ή μιλάς για την ανάστροφη ειδοποίηση που μίλησα; Γιατί απ' όσο ξέρω, η TIM δεν έχει τέτοια υπηρεσία... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ας ξεθάψουμε κάθε παλιά (ενεργή) sim της ΤΙΜ να δούμε αν είμαστε τυχεροί! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Συνεχίζουν τα μηνύματα διπλασιασμού κάρτας ανανέωσης. Υπήρξε γκρουπ συνδρομητών που τους προσφέρθηκε διπλασιασμός μέχρι 31/7 και στη συνέχεια μέχρι 13/8. Τώρα λογικά θα παίξει το επόμενο γκρουπ ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ante na doume, giati apo to Maio exi na mou erthi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 egw an 8elete me pistevete exw (h mallon eixa, 8a exei kleisei) cosmokarta -624e. sorry gia to spam. Emena stin Tim mou ixe ftasi -6.450 xoris na to katalabo :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Emena stin Tim mou ixe ftasi -6.450 xoris na to katalabo :confused: Μετράει τόσο πολύ η Μάγκυ;;; :lol: :lol: :p Και πως μπόρεσες και το έφτασες τόσο πολύ; Γιατί αυτό θέλει προσπάθεια για να γίνει!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Τι, δηλαδή δε βγαίνει απ' ευθείας το μενού επιλογών όταν είναι κλειστός ο καλούμενος; Ή μιλάς για την ανάστροφη ειδοποίηση που μίλησα; Γιατί απ' όσο ξέρω, η TIM δεν έχει τέτοια υπηρεσία... nai anaferomoun sthn yphresia ths vodafone Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaTaMaN Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Oxi euro fisika gia draxmes anaferomouna, ke to ksexreosa me mia prosfora pou ebaze tote i telestet ta xrisostugenna, nomizo 7000+2000 drx doro. Itane mia periodos pou ixe kolisi to sistima tis telestet ke den aferouse apo tin karta ke nomizame oti pernoume tilefono ke sms tsampa alla meta apo kana 2 meres irthe i ekpliksi :lol: :lol: I plaka itane oti mexri na matho ta xrostoumena ta aferouse siga siga stin proti fasi tous xrostousa 2000drx+ meta 3000drx+ meta 4000+ meta 5000+ ktl. eftixos pou termatisa sto 6450. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Είπα και γω... 6450 ευρώ πρέπει να προσπαθήσεις και να κάτσεις μέρες για να το κάνεις!!! Πάντως αυτά τα κολλήματα φοβάμαι εγώ στην εταιρία και αποφεύγω να κάνω αγορές όταν βλέπω περίεργες κινήσεις. Πχ τώρα με τα my-tone... Για φαντάσου να μας τα αφαιρέσει όλα μαζί... ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ! Από τώρα πονάει το κεφάλι μου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Αυτά τα mytone για να πω την αλήθεια τα φοβάμαι κι εγώ μήπως καμία μέρα με πιάσει η καρδιά μου. ΩΧ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Συνεχίζουν τα μηνύματα διπλασιασμού κάρτας ανανέωσης. Υπήρξε γκρουπ συνδρομητών που τους προσφέρθηκε διπλασιασμός μέχρι 31/7 και στη συνέχεια μέχρι 13/8. Τώρα λογικά θα παίξει το επόμενο γκρουπ ;) Χερόμαι που το λες αυτό. Για να δούμε τι θα δούμε τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
victor Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 KALHSPERA SAS PAIDIA.TO ZHTHMA SYGKEKRIMENOY ARITHMOY EINAI POLY APLO.PATE STO KATASTHMA POU THELETE ZHTATE TON ARITHMO POU THELETE AN EINAI DIATHESIMOS STHN ETAIREIA.O YPALLHLOS ENHMERWNEI ME EMAIL THN ETAIREIA KAI AN EINAI DIATHESIMOS TOTE PROSTITHETAI STO "RANGE" TOU KATASTHMATOS.H APANTHSH DIARKEI 2 ME 3 MERES.DEN EXETE NA XASETE TIPOTA.APLA PRIN KANETE THN SYNDESH EPISKEFTHEITE ENA KATASTHMA KAI ZHTEISTE TON ARITHMO POU THELETE.O ARITHMOS KAI H EGKRISH DEN MPOREI NA DWTHEI AYTHIMERON.AN EINAI DIATHESIMOS THA SAS DWTHEI APO TO SYGKEKRIMENO KATASTHMA OMWS.ELPIZW NA BOHTHISA.(YPALLHLOS TIM STORES). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 σημερα εμαθα,οτι ενα καρτοκινητο ηταν -1800 ευρω!! καλα η εταιρια δεν ξερει οτι χανει απο αυτα?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Και στις άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό; Ίσως να θέλουν... Ίσως να μην μπορούν (αποκλείεται βέβαια...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 σημερα εμαθα,οτι ενα καρτοκινητο ηταν -1800 ευρω!! καλα η εταιρια δεν ξερει οτι χανει απο αυτα?? Απ'ότι ξέρω μόνο η Q-TELECOM και η VODAFONE χρεώνουν αμέσως ότι υπηρεσία κανείς χρήση. Αλλά -1800 ευρώ χάνει χρήμα. Σε ποια εταιρία ήταν το συγκεκριμένο άτομο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Και στις άλλες εταιρίες δεν γίνεται αυτό; Ίσως να θέλουν... Ίσως να μην μπορούν (αποκλείεται βέβαια...) Εγώ πάντως πριν δύο χρόνια είχα καρτοκινητό CU. Όταν πήρα 3G συσκευή έμπαινα συνέχεια στο live και χρησιμοποιούσα mobile TV, mobile music νομίζοντας ότι θα έχω τη δωρεάν πλοήγηση που τότε έδινε η Vodafone σε όλους τους 3G χρήστες. Έλα όμως που εγώ δεν είχα καλέσει ποτέ να ζητήσω ενεργοποίηση 3G (έμπαινα έχοντας ενεργοποιημένο το απλό live-GPRS) με αποτέλεσμα να έχω -29ευρώ.... Άρα σε όλες τις εταιρείες γίνεται. Βέβαια -1800 δεν έχω ξανακούσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Απ'ότι ξέρω μόνο η Q-TELECOM και η VODAFONE χρεώνουν αμέσως ότι υπηρεσία κανείς χρήση. Αλλά -1800 ευρώ χάνει χρήμα. Σε ποια εταιρία ήταν το συγκεκριμένο άτομο? για να το γραφω εδω...μαλλον της ΤΙΜ θα ηταν!:wacko: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 για να το γραφω εδω...μαλλον της ΤΙΜ θα ηταν!:wacko: καλα και αν ειναι ανωνυμο το κινητο τι μπορουν να του κανουν? ας πεταξει την sim να τελιωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Εαν έχεις δηλωμένα στοιχεία; Τι γίνεται τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Εαν έχεις δηλωμένα στοιχεία; Τι γίνεται τότε; Προφανώς τίποτα. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 Ναι συνεχίζει να υπάρχει αυτό το "πρόβλημα", αν και στην πραγματικότητα δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του λογισμικού τους, απλά ή δεν το υποστιρίζει ή δεν το έχουν ενεργοποιημένο αυτό το χαρακτηριστικό... Και κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο... Άντε να το κάνουν να δουλεύει μήπως κι ενεργοποιήσω την υπηρεσία... Α! Θα ήθελα επίσης να κάνουν και την ανάστροφη ειδοποίηση, όπως το "κόκκινο δίκτυο", όπου ειδοποιείται και αυτός που καλεί... Γίνεται; Ή μπήπως μονάχα στις διαφημίσεις τους όλα γίνονται... δεν ειδοποιείται αυτός που καλεί αλλά αυτός που καλείται. την έχω ενργοοιήσει. αυτή η υπηρεσία που περιγράφεις γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνητή και αφού αφήσει μήνυμα αυτός που καλεί. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aspirin Δημ. August 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2006 παιδιά με τις κάρτες είναι ότι έγινε κ με το ευρώ-δραχμη. Απαξιώνεται το ευρώ όταν τη κάρτα την ανεβάζεις 5 ευρώ. ΓΙατί λές μέσα σου "κ τι έγινε για 5 ψωροευρώ". Χώρια που 20 ευρώ στην κάρτα ξοδεύονται πιο γρήγορα απ'ότι 20 ευρώ σπαστά σε 2 κάρτες των 10. Ερώτηση: όταν ανανεώνεις την κάρτα σε κατάστημα τιμ σου δίνουν έξτρα χρόνο? Αληθεύει? Κ αυτές οι κάρτες για το winclub ποιός τις πουλάει? Παράθεση ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts