Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Σε πληροφορώ ότι ξέρω άτομα τα οποία παρακαλούν να τους χρεώνουν όταν έχουν μείον γιατί δεν μπορούν να τρέχουν για κάρτα.

Μπορείς να δοκιμάσεις να πας με φορητότητα σε άλλη εταιρεία. Κανονικά όταν έχεις οφειλές μπορεί η εταιρεία να αρνηθεί τη φορητότητα, αλλά επειδή πρόκειται για καρτοκινητό δεν είναι και πολύ σίγουρο αυτό - μπορείς να δοκιμάσεις.

βρίσκομε ξαφνικά με υπόλοιπο –96 ευρώ χωρίς καμία ειδοποίηση!!!

Πολύ περίεργο μου φαίνεται αυτό!! Εδώ εγώ έτυχε να έχω -10 λεπτά, και δεν με άφηνε να στείλω ούτε μήνυμα, πως το άφησαν να φτάσει -96€??

Πέτα την κάρτα, πάρε άλλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Μάλλον είχε συνδέσει το κινητό με το λαπτοπ για πρόσβαση στο internet. Σε αυτές τις περιπτώσεις σε ΟΛΑ τα δίκτυα η χρέωση έχει μια μικρή καθυστέρηση. Ο λόγος είναι μάλλον για να μην σου ρίξουν την ταχύτητα αν το δίκτυο τσεκάρει συνέχεια αν έχεις υπόλοιπο. Όσο και αν έχει δίκιο όσον αφορά τη φιλοσοφία του καρτοκινητού, η χρέωση αφορά χρήση που έκανε και δύσκολα (μάλλον αδύνατο) να του τη "χαρίσουν".

Για dialup χρήση καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε το "καλό" μας νο καρτοκινητού αλλά ένα αναλώσιμο, ειδικά για τέτοιες περιστάσεις...

Και στα άλλα δίκτυα το ίδιο συμβαίνει, δυστυχώς...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πάρτε ένα Q που γίνεται στα σίγουρα και κάντε τον φορητότητα μετά !!! :wink:

Βέβαια τα εύκολα νούμερα της Q έχουν τελειώσει εδώ και πολύ καιρό...

Αν ήθελε απλά ένα εύκολο νο, μπορούσε να κάνει μια διερεύνηση στα καρτοκινητά της ΤΙΜ. Για κάποιο παράξενο λόγο, όσες φορές πήγα να πάρω καρτοκινητό ΤΙΜ, σε ένα κατάστημα μόνο, βρήκα πάντα εύκολο νούμερο...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Στις περιτπώσεις σύνδεσης του καρτοκινητού με το internet μέσω PC, μπορεί το μείον στο υπόλοιπο να ξεπεράσει και τα 100 ευρώ. Το έχω συναντήσει! Συγκεκριμένα -125 ευρώ!!!
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

egw an 8elete me pistevete exw (h mallon eixa, 8a exei kleisei) cosmokarta -624e. sorry gia to spam.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

Μα αν είναι έτσι, να παίρνουμε κάρτες για πρόσβαση στο internet και μετά να τις πετάμε! :devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Μα αν είναι έτσι, να παίρνουμε κάρτες για πρόσβαση στο internet και μετά να τις πετάμε! :devil:

Γίνεται άνετα αλλά το κακό είναι ότι μπορείς να το κάνεις μόνο μία φορά ανά νούμερο γιατί αν πάει έστω και μείον ένα ευρωλεπτό δεν θα μπορείς να συνδεθείς.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Με Internet;;;;;;

eixa katevasei olo to yliko tu tote mycosmos (olus tus hxus, paixnidia, screensavers, kartes ktl)

vasika jekinhsa katala8os, pu eftasa sta -19 opote apla synexisa kai phgaine etsi! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif

Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde!

eixa katevasei olo to yliko tu tote mycosmos (olus tus hxus, paixnidia, screensavers, kartes ktl)

vasika jekinhsa katala8os, pu eftasa sta -19 opote apla synexisa kai phgaine etsi! :)

Φίλε και εγώ το ίδιο. Τότε που το wap gprs τηs cosmote είχε μεγάλη αναμονή να σταματήσει όταν δεν έχειs κάρτα. Κατέβασα σχεδόν όλλα τα αρχεία του mycosmos τότε και με έβγαλε -254ευρω.:)

αν κρίνω πάντως από τη χρήση που γίνεται, μια χαρά το βρίσκω αυτό το σύστημα για χρέωση υπό το μηδέν... :p

Και σκεφτείτε τωρα αντιδράσεις αν το κόψουν (γεγονός που συμφέρει τις εταιρία και το τονίζω αυτό...)

Η τότε Telestet θυμάμαι ότι σου έδινε τον αριθμό του σταθερού σου αν ξεκίναγε από 6 (μέσω του προθέματος 6936). Πολύ πολύ παλιά όμως...

Βολταίρος

Η τότε Telestet θυμάμαι ότι σου έδινε τον αριθμό του σταθερού σου αν ξεκίναγε από 6 (μέσω του προθέματος 6936). Πολύ πολύ παλιά όμως...

Τότε που ακόμα υπήρχε διαθεσιμότητα αριθμών... Γιατί τώρα πια ούτε στην Q δε βρίσκεις νούμερο... :)

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Στην Q δεν βρίσκεις σίγουρα. Στα άλλα δίκτυα όλο και κάτι μπορεί να βρεις αν οπλιστείς με αρκετή υπομονή ή έχεις κάποιες άκρες...

Βολταίρος

Μπαααα σε καμια δεν παιζει νουμερο... Εκτος και εαν πεσεις χρονικα σε περιπτωση που μολις εχουν ανοιξει νεα αριθμοσειρα... ;)

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Τώρα όμως έχει καιρό να δώσει διπλασιασμό στις κάρτες ανανέωσης!

Πράγματι πολύ καιρό, εμένα έχει να μου έρθει μήνυμα για διπλασιασμό κάρτας γύρω στο μισό χρόνο... και στα 5 f2g που έχω!

κι εμενα ρε γαμοτο εχει 5-6 μηνες....τι γινετε μας ξεχασαν γαμοτο?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

εξακολουθει το bug με την υπηρεσία ειδοποιησης κλήσεων?

Ναι συνεχίζει να υπάρχει αυτό το "πρόβλημα", αν και στην πραγματικότητα δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα του λογισμικού τους, απλά ή δεν το υποστιρίζει ή δεν το έχουν ενεργοποιημένο αυτό το χαρακτηριστικό...

Και κατά πάσα πιθανότητα το πρώτο...

Άντε να το κάνουν να δουλεύει μήπως κι ενεργοποιήσω την υπηρεσία...

Α! Θα ήθελα επίσης να κάνουν και την ανάστροφη ειδοποίηση, όπως το "κόκκινο δίκτυο", όπου ειδοποιείται και αυτός που καλεί... Γίνεται; Ή μπήπως μονάχα στις διαφημίσεις τους όλα γίνονται...

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Ρε παιδιά, οσο για το GPRS TIM Mobile TV, οσοι εχουν Nokia με SymbianOS(s60), μπορειτε να βλεπετε τηλεοραση τσαμπα. Αρκει να μην μπαινετε στο wap. Πληκτρολογείτε μονο την διεύθυνση του καναλιου.

π.χ.

rtsp://80.207.105.249/live/mega.rm και μπαινετε στο καναλι. δηλαδη μενου, περιηγηση, και ετσι οπως ειναι πληκτρολογειτε την διευθυνση. μετα θα σας πεταχτει το real player και θα πατησετε ''ναι''. μετα περιμενετε να φορτοσει.

rtsp://80.207.105.249/live/mega.rm Για mega

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ant1.rm Για ant1

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''alpha.rm

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''alter.rm

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''mad.rm

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''cnn.rm

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''cnbc.rm

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''gbc.rm

Αμμα δε θέλετε να τα πληκτολογειτε συνεχεια, πηγαινετε στην εκθεση, σε εναν φακελο που θα θελατε να αποθηκευσετε τα καναλια (E:/videos/tv chanels/mega.ram) Πατηστε επιλογες, δημιουργεια νεου -> Διεύθυνση ηστου. πληκτρολογιστε το ονομα που θα δοσετε το καναλι, και απο κατω πληκτρολογιστε τη Διεύθυνση.

Μετα που το κανετε αυτο, θα πρεπει βεβαια να εχετε τις καταληλες ρυθμισεις. αν δεν τις εχετε, πηγαινετε στο http://www.tim.gr και πατηστε ρυθμισεις συσκευών.

Πάντως μην περιμενετε καμια καλη εικονα ουτε και ηχο, αλλα εγω ειμαι ηκανοποιημενος.

Για ό,τι αλλη ερωτηση, σχετικα με κινητα, δουλευω στην νοκια και εχω κανει πολλες χακιές. αλλα ξερω και απο αλλα μοντελα. ο,τι χρειαζεστε, με ρωτατε.

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked