dimgeo Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Cmvr έχετε φαγωθεί με το speedtest της cosmote συγκεκριμενα οπότε έκανα σύγκρισή στους σερβερ πάντα ο δικός τους μου βγάζει πιο χαμηλή ταχύτητα ακόμη και αν επιλέξω αυτόν που είναι πιο βόρεια στην βουλγαρια...μονο μια φορά με έναν στο Όσλο είχα καλύτερες ταχύτητες με τον δικό τους..Η σελίδες δεν προλαβαινουν να ανοιξουν..Μήπως υπάρχει θεμα στις συγκεκριμένες σελίδες..εδώ 2k video στο tablet me tearing και στο κινητό και παίζει μπαλα..εντάξει προφανώς και μιλάω για βόρεια Ελλάδα που δεν έχει την κίνηση που έχει η Αττική αλλά και παλι Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Βρήκα αυτό το νήμα googlάροντας με τις λέξεις "σε ποια μπάντα εκπέμπει 4g η Wind". Αγόρασα προ μηνός το Jiayu S3 Plus και ένα από τα βασικά κριτήρια ήταν η μπάντα 800 επειδή όλες οι sim των καρτοκινητών που έχω είναι της Wind. Σε κατάστημα που πήγα σήμερα, ο υπάλληλος άλλαξε δοκιμαστικά τη μια sim αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Επέλεξα δίκτυο 4G για τη sim αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Άλλαξα θέση στη sim (από τη 2 στην 1) αλλά και πάλι τζίφος. Το κινητό λειτουργεί α) για 4G στις 1800, 2600 και 800, β) για 3G στις 1900, 2100, 900 Αρχίζω να προβληματίζομαι αν όντως η Wind εκπέμπει σ' αυτές τις συχνότητες ή σε άλλες. Κάποια βοήθεια για το πρόβλημα; Edit Στο http://willmyphonework.net/ βρήκα ότι Ελλάδα και στην Wind: To Jiayu S3 Plus (αλλά και το S3) λειτουργούν στις α) 900, 1800 σε 2G, β) 2100 σε 3G και γ) 1800 σε 4G. Επομένως, ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα; http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-jiayu-s3 Networks 4G LTE 1800, 2600, 800 MHz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 (edited) Cmvr έχετε φαγωθεί με το speedtest της cosmote συγκεκριμενα οπότε έκανα σύγκρισή στους σερβερ πάντα ο δικός τους μου βγάζει πιο χαμηλή ταχύτητα ακόμη και αν επιλέξω αυτόν που είναι πιο βόρεια στην βουλγαρια...μονο μια φορά με έναν στο Όσλο είχα καλύτερες ταχύτητες με τον δικό τους..Η σελίδες δεν προλαβαινουν να ανοιξουν..Μήπως υπάρχει θεμα στις συγκεκριμένες σελίδες..εδώ 2k video στο tablet me tearing και στο κινητό και παίζει μπαλα..εντάξει προφανώς και μιλάω για βόρεια Ελλάδα που δεν έχει την κίνηση που έχει η Αττική αλλά και παλι Προσωπικά έχουν φαγωθεί πολλοί με τα speedtest αλλά δεν αποδεικνύουν τίποτα ουσιαστικό. Η Β. Ελλάδα τα τελευταία 2 χρόνια είναι το κομμάτι μου στον τομέα τηλεματικων εφαρμογών με 3g/4g δίκτυα. Έχω πάνω από 250 εφαρμογές όπως πχ σε Φ/Β πάρκα, backup συνδέσεις, τηλε εκπαίδευση κλπ με όλες τις εταιρίες σε όλο το μήκος και πλάτος της ελληνικής επικράτεια. Η cosmote πουσαρει τα τεστ ακόμη και εάν γονατίζει τον ανάλογο σταθμό βάσης αρκεί να πάρει την καλύτερη απόδοση ώστε να ανέβουν οι μετρήσεις και για αυτό δίνει και δωρεάν speedtest (δεν χρεώνει δεδομένα ώστε να επιτρέπει και στους καρτοκινητούς χωρίς δεδομένα να ανεβάζουν τα ratings). Είναι τα κόλπα των Γερμανών. Αν έχει το θάρρος ας δώσει με 5€ 1gb στην καρτοκινητή και με 20€ τα 20gb και θα δούμε να καταρρέει το σύμπαν από τους πολλούς συνδρομητές και την δυσανάλογη χωρητικότητα δικτύου. Εκεί που πρέπει να παραδεχτώ την cosmote είναι ότι από βόλο και επάνω και σε όλο το αιγαίο (είναι η μονή ) είναι υποδειγματική και που έχει κάλυψη σε 3g ενώ οι άλλες χωλαίνουν ακόμα και σε 2g. Πάντως Ασπροβάλτα που είσαι η cote είναι η μονή σοβαρή αυτήν την στιγμή και η wind ανέκδοτο. Για την wind είναι ανέκδοτο με την B. Ελλάδα έχει μείνει πολύ πίσω. Εκεί που έχει αναβαθμίσει και εκτός αστικών κέντρων υπερτερεί ακόμη και από την cosmote όπως στην Πελοπόννησο και το ιόνιο. Αν δεν συνεχίσει να πηγαίνει τα «ζα μου αργά» και στην βόρια Ελλάδα θα είναι θαυμάσιο αφού δίνουν κάλυψη με το 800 ποιο μεγάλης ζώνης κάλυψης πάρα ταχύτητας που προσπαθεί να κάνει η cosmote. Τώρα αν πιάνω 35mbps αντί για 90mbps και έχω κάλυψη «χέστηκα» :) για την εφαρμογή που θα τρέξω από το κινητό μου. Αυτές τις ημέρες είχα κάποιες εργασίες σε Μαρκόπουλο, Λαύριο, Σούνιο και σε πληροφορώ ότι εκτός ότι ήταν για τα πανηγύρια σε θέματα κάλυψης 4g η cosmote σε σχέση με την κατάπτυστη wind και την voda ενώ έδινε στα speed τεστ μόνο εντός Λαυρίου κάτι αποδεκτό σερνόταν απαράδεκτα. Στην περιοχή του Σουνίου ήταν ανύπαρκτο το 4g και οι άλλες 2 με πρωταθλητή την wind έδιναν 4g με 40αρια αλλά και σωστή λειτουργία και ταχύτητα σε όλες τις σελίδες και εφαρμογές που τρέχαμε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η cosmote pushαρει πολύ το θέμα των benchmarks γιατί την βοηθάει στην διαφημιστική της προβολή. Edited March 10, 2016 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Για τις sim έχω να πω ότι η multisim του γιου μου που πιάνει 4G αρχίζει από 8930101000000(και 7 ψηφία) ενώ η microsim που έβαλε χθες ο υπάλληλος και δεν πιάνει 4G αρχίζει από 89301000000(και 9 ψηφία) Τελικά, το θέμα με τις sim 4G λύθηκε χθες όταν ξαναπήγα στο κατάστημα και, έχοντας παραλάβει νέες παρτίδες, αντικατέστησαν τις 3 από αυτές που έχω και μένει μόνο η Mobile Broadband επειδή δεν είχε διαθέσιμη και θα μου τηλεφωνήσει αύριο που θα παραλάβει. Φυσικά, όλες οι κάρτες έχουν αριθμούς που αρχίζουν από 89301010. Επιτέλους, είδα την ένδειξη 4G στο Jiayu S3 Plus. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Τελικά, το θέμα με τις sim 4G λύθηκε χθες όταν ξαναπήγα στο κατάστημα και, έχοντας παραλάβει νέες παρτίδες, αντικατέστησαν τις 3 από αυτές που έχω και μένει μόνο η Mobile Broadband επειδή δεν είχε διαθέσιμη και θα μου τηλεφωνήσει αύριο που θα παραλάβει. Φυσικά, όλες οι κάρτες έχουν αριθμούς που αρχίζουν από 89301010. Επιτέλους, είδα την ένδειξη 4G στο Jiayu S3 Plus. Χαίρομαι μου βρήκες λύση με τους γκασμάδες του καταστήματος. Η mobile broadband και συμβολαίων δεν θέλει αλλαγή. Μόνο με την καρτοκινητή είχε θέμα με κάρτες που δεν υποστήριζαν *4g. Ποιο πακέτο mobile broadband έχεις ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το ότι θέλει αντικατάσταση για 4G και, δυστυχώς, και φόρτωμα 5€ επειδή έληξε τη ΔΕ 7/3 η προηγούμενη κάρτα (ήρθε σχετικό sms ότι έληξε το 1GB αν και είχε ανανεωθεί την 1/3) το επιβεβαίωσα με τηλεφωνική επικοινωνία με το 8005000200. Το πακέτο είναι το 1GB/μήνα λόγω σταθερής. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Το ότι θέλει αντικατάσταση για 4G και, δυστυχώς, και φόρτωμα 5€ επειδή έληξε τη ΔΕ 7/3 η προηγούμενη κάρτα (ήρθε σχετικό sms ότι έληξε το 1GB αν και είχε ανανεωθεί την 1/3) το επιβεβαίωσα με τηλεφωνική επικοινωνία με το 8005000200. Το πακέτο είναι το 1GB/μήνα λόγω σταθερής. άρα καρτοκινητής ναι χρειάζεται αλλαγή κάρτας.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Με πηρε πριν λιγο ο αριθμος 2155050200 και μου ειπαν οτι ειναι απο την wind και οτι κερδισα σε διαγωνισμο για παροχη καρτας υγειας? για 6 μηνες? κατι τετοιο... πως θα δω αν οντως ειναι της wind o αριθμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Με πηρε πριν λιγο ο αριθμος 2155050200 και μου ειπαν οτι ειναι απο την wind και οτι κερδισα σε διαγωνισμο για παροχη καρτας υγειας? για 6 μηνες? κατι τετοιο... πως θα δω αν οντως ειναι της wind o αριθμος? Ο αριθμός αυτός βγαίνει σε CYTA Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ο πιο αξιόπιστος τρόπος για να βρεις τον πάροχο στον οποίο έχει εκχωρηθεί ένας αριθμός είναι η ακόλουθη σελίδα: http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_gti Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 http://www.white-pages.gr/arithmos/2155050200 Δες με μια αναζήτηση στο google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Ο τηλεφωνικός αριθμός: 2155050200 Ανήκει στο δίκτυο: CYTA (HELLAS) πηγή : http://www.foritotita.gr/?page_id=362 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Cyta? Τι φαση ρε παιδια.. Γτ με πηραν ως wind.. Τελως παντων ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. March 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2016 Γιατί μάλλον ο διαγωνισμός είναι μουφα Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 CYTA είναι ο πάροχος της γραμμής αλλά την γραμμή την χρησιμοποιεί ο κάτοχός της για να προωθεί WIND. Προφανώς και είναι εταιρεία τηλεπωλήσεων... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Με πηρε πριν λιγο ο αριθμος 2155050200 και μου ειπαν οτι ειναι απο την wind και οτι κερδισα σε διαγωνισμο για παροχη καρτας υγειας? για 6 μηνες? κατι τετοιο... πως θα δω αν οντως ειναι της wind o αριθμος? 1) Ρώτησες πληροφορίες για τα δικαιώματα (παροχές/προϋποθέσεις τους) και υποχρεώσεις σου με την απόκτηση της κάρτας υγείας; Τη θες; 2) Συμμετείχες σε κάποιο διαγωνισμό για αυτή; (Το ρώτησες αυτό;) Αν θες ενημέρωσέ μας. Αυτά έχουν σημασία {Και βέβαια, το τι θα υπογράψεις}. Αν πήραν από Cyta εκ μέρους της Wind, δεν έχει σημασία. Αλλά, δεν το'ξερα: Δίνει η Wind κάρτες υγείας σε "διαγωνισμό"; Ποιόν; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 1) Ρώτησες πληροφορίες για τα δικαιώματα (παροχές/προϋποθέσεις τους) και υποχρεώσεις σου με την απόκτηση της κάρτας υγείας; Τη θες; 2) Συμμετείχες σε κάποιο διαγωνισμό για αυτή; (Το ρώτησες αυτό;) Αν θες ενημέρωσέ μας. Αυτά έχουν σημασία {Και βέβαια, το τι θα υπογράψεις}. Αν πήραν από Cyta εκ μέρους της Wind, δεν έχει σημασία. Αλλά, δεν το'ξερα: Δίνει η Wind κάρτες υγείας σε "διαγωνισμό"; Ποιόν; :lol: Τους ειπα πως ελαβα μερος? και ειπαν διαλεξαν αναμεσα σε 8κ αριθμους τυχαια και βγηκε ο δικος μου.. Δεν την πολυ θελω να σου πω την αληθεια αλλα αν δεν βλακειες και ισχυει ας την να υπαρχει, δεν υπεγραψα τπτ και αν μ ζητηθει δν νμζω να το κανω.. Απλα μ ζητησε ονοματεπωνυμο και διευθυνση ωστε να την στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Τους ειπα πως ελαβα μερος? και ειπαν διαλεξαν αναμεσα σε 8κ αριθμους τυχαια και βγηκε ο δικος μου.. Δεν την πολυ θελω να σου πω την αληθεια αλλα αν δεν βλακειες και ισχυει ας την να υπαρχει, δεν υπεγραψα τπτ και αν μ ζητηθει δν νμζω να το κανω.. Απλα μ ζητησε ονοματεπωνυμο και διευθυνση ωστε να την στειλουν. Όταν την παραλάβεις, ενημέρωσέ μας, αν θες: 1) Έπρεπε να υπογράψεις κάτι σαν σύμβαση; 2) Είναι όπως οι άλλες "κάρτες υγείας" (κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις με χαμηλότερη χρέωση ή/και προϋποθέσεις για να τις κάνεις); 3) Όντως διαπιστώνεις (από αυτά που παρέλαβες από το courier) ότι είναι "της Wind"; Πχ γράφει κάτι; Ή κάτι άλλο; Και αν ποτέ τη χρησιμοποιήσεις (έστω και τηλεφωνικά κλείνοντας ραντεβού) ή όντως κάνοντας διαγνωστικές εξετάσεις ή όποιας μορφής check up: 4) "Κρύβει" κάτι ή όντως είναι δώρο, όπως ισχυρίστηκαν; Για να γνωρίζουμε / προφυλαχθούμε {Αν...} και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Όταν την παραλάβεις, ενημέρωσέ μας, αν θες: 1) Έπρεπε να υπογράψεις κάτι σαν σύμβαση; 2) Είναι όπως οι άλλες "κάρτες υγείας" (κάποιες διαγνωστικές εξετάσεις με χαμηλότερη χρέωση ή/και προϋποθέσεις για να τις κάνεις); 3) Όντως διαπιστώνεις (από αυτά που παρέλαβες από το courier) ότι είναι "της Wind"; Πχ γράφει κάτι; Ή κάτι άλλο; Και αν ποτέ τη χρησιμοποιήσεις (έστω και τηλεφωνικά κλείνοντας ραντεβού) ή όντως κάνοντας διαγνωστικές εξετάσεις ή όποιας μορφής check up: 4) "Κρύβει" κάτι ή όντως είναι δώρο, όπως ισχυρίστηκαν; Για να γνωρίζουμε / προφυλαχθούμε {Αν...} και οι υπόλοιποι. Θα σας ενημερωσω , σμρ μου ηρθε αυτοματοποιημενο τηλεφωνημα και για να δεχτω το δωρο επρεπε να πατησω 1 στο dial. Αφου το πατησα λεει σε 2 μερες θα επικοινωνισει η wind με μενα. Στο αυτοματοποιμενο παντως ειπε εντελως δωρεαν.. Το εχω ρεκορντιντ στο κιν μ καλου κακου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasko1 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Με πήρανε και μένα σε νούμερο της Q το οποίο δεν αντιστοιχεί στο δικό μου όνομα. Σε νορμαλ συνθήκες θα έλεγα πως δεν ενδιαφέρομαι και θα το έκλεινα, αλλα με πιάσανε στον ύπνο (ήταν αρκετά νωρίς το πρωί) και τους έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ώστε να φέρει ο κούριερ την κάρτα όπως είπαν. Επίσης ειδα μετά το τηλεφώνημα οτι μου ειχε ήδη σταλεί και ανάλογο sms που με ενημέρωνε οτι κέρδισα την προσφορά και έπρεπε να καλέσω στο νούμερο απ το οποίο με πήραν για να ενεργοποιηθεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν ξύπνησα και το καλοσκέφτηκα, ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη μη ταύτιση στοιχείων του κατόχου της γραμμής με αυτα που εδωσα, όπως επίσης και η πρεμούρα να μου δώσουν το δώρο, αφού υποτίθεται πως έχω ενημερωθεί ήδη με μήνυμα και αν ενδιαφερόμουν θα είχα καλέσει μόνος μου. Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Με πήρανε και μένα σε νούμερο της Q το οποίο δεν αντιστοιχεί στο δικό μου όνομα. Σε νορμαλ συνθήκες θα έλεγα πως δεν ενδιαφέρομαι και θα το έκλεινα, αλλα με πιάσανε στον ύπνο (ήταν αρκετά νωρίς το πρωί) και τους έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση, ώστε να φέρει ο κούριερ την κάρτα όπως είπαν. Επίσης ειδα μετά το τηλεφώνημα οτι μου ειχε ήδη σταλεί και ανάλογο sms που με ενημέρωνε οτι κέρδισα την προσφορά και έπρεπε να καλέσω στο νούμερο απ το οποίο με πήραν για να ενεργοποιηθεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν ξύπνησα και το καλοσκέφτηκα, ήταν πως δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τη μη ταύτιση στοιχείων του κατόχου της γραμμής με αυτα που εδωσα, όπως επίσης και η πρεμούρα να μου δώσουν το δώρο, αφού υποτίθεται πως έχω ενημερωθεί ήδη με μήνυμα και αν ενδιαφερόμουν θα είχα καλέσει μόνος μου. Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω Σου ειπαν τα ιδια με μενα? Οτι απο 8 χιλιαδες αριθμους διαλεξαν το δικο σ? Επισης μας λες λιγο τον αριθμο που σε πηραν? Οντως για απατη φενετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sapadak Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Κάποια απάτη προφανώς είναι αλλά τι; Θα φανεί στο κοντινό μέλλον. Αν έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω κι εγω Πιστεύω οτι θα σου δίνει τη κάρτα για 6 μηνες δωρεαν και μετά θα πρέπει να τη σταματήσεις, αν δεν τη θες. Διαφορετικά θα ανανεωθεί αυτόματα και θα σε χρεώσει αντίστοιχα. Οπως κάνουν οι εταιρίες τηλεφωνίας, όπως έκανε το Netflix κτλ κτλ Διάβασε το ενημερωτικό υλικό όταν έρθει η κάρτα, αν εχει φυσικά, ή βρες την εταιρία που θα σου προσφέρει τις υπηρεσίες και πάρτους τηλ και ρώτα τους Παράθεση I am the FireStarter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasko1 Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 Σου ειπαν τα ιδια με μενα? Οτι απο 8 χιλιαδες αριθμους διαλεξαν το δικο σ? Επισης μας λες λιγο τον αριθμο που σε πηραν? Οντως για απατη φενετε. Βασικά δεν το ρώτησα αυτο, οπως είπα ήμουν απ τον ύπνο, στην ουσία με τα μάτια κλειστά απάντησα. Το μόνο που ρώτησα είναι αν εχει κάποια δέσμευση, και η κοπέλα απάντησε "καμιά, εμείς τη δίνουμε δώρο". ----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ο αριθμός ήταν αυτος που αναφέρεις και εσυ στο αρχικό σου μνμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenalex1996 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Λοιπον παιδια, σημερα ηρθε ο φακελος με ACS, ως αποστολεα γραφει WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ, περιοχη:Κηφισσιας 66. Μεσα εχει 1 χαρτι Α4, και μια καρτα.. το προγραμμα λεγετε "W CARE" και η εταιρια ειναι η NewHealthSystem.gr γνωριζει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 πλέον η wind έχει καλύψει πάρα πολλά σημεία εντός της πόλης της Ρόδου, τυχαία βρέθηκα σήμερα σε ένα απο τα λίγα σημεία που έχουν όχι απλα κάλυψη 4G WIND αλλά και full σήμα οπότε έτρεξα και ένα speedtest με πολύ καλά αποτελέσματα όπως φαίνεται παρακάτω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts