odyman Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Βασικά πήγα σε κατάστημα Wind κι έφυγα εκνευρισμένος... :lol: Μου έδιναν το 3play με επιδότηση στα 53 ευρώ τελική αλλά για μένα που ήμουν υπάρχων συνδρομητής δεν ίσχυε η προσφορά του VDSL και θα έπρεπε να πληρώνω 10 ευρώ επιπλέον. Η προσφορά με το VDSL στην τιμή που διαφημίζουν είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα ότι είναι ξεφτίλα αυτό και έφυγα. Σήμερα θα κάνω αίτηση φορητότητας στην Cosmote και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Επανέρχομαι στο θέμα μετά από 4 μήνες γιατί πρόσφατα ανακάλυψα ότι η προσφορά που μου είχαν κάνει για να ανανεώσω τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ακυρώθηκε όταν έγινε η μεταφορά του τηλεφώνου στην νέα διεύθυνση το Φεβρουάριο!! Συγκεκριμένα μου είχαν κάνει έκπτωση 50% σε συγκεκριμένο πρόγραμμα για να ανανεώσω την οποία κατάργησαν κατά την μεταφορά κ με πήγαν στο 100% χωρίς ενημέρωση από μόνοι τους!! Από την μεριά μου είχα ρωτήσει στο κατάστημα όταν είχα κάνει αίτηση μεταφοράς κ μου είχαν πει μόνο για τα πάγια έξοδα μεταφοράς των 75€ (τα οποία δεν μπήκαν ποτέ σε κάποιο λογαριασμό για να τα πληρώσω), όπως επίσης μου είπαν ότι επειδή στη νέα διεύθυνση δεν υπήρχε διαθεσιμότητα σε vdsl, θα μου αφαιρούσαν τα 10€ που πληρωνα έξτρα κάθε μήνα κ πλέον το πάγιο μου θα ήταν αυτό που είχαμε συμφωνήσει κατά την ανανέωση, με 50% έκπτωση δηλαδή!!! Όταν ανακάλυψα ότι με χρεώνουν φουλ το πάγιο τους έστειλα ηλεκτρόνια μήνυμα μέσω του σάιτ της wind για να μου εξηγήσουν τι γίνεται, στη συνέχεια μου έστειλαν άμεσα ένα μέιλ ότι καταχωρήθηκε το αίτημα μου κ κάποιος εκπρόσωπός τους θα το εξέταζε κ θα με καλούσε...Ε αυτό δεν έγινε ποτέ κ μετά από δύο μήνες με κάλεσε κάποιος για να μου κάνει μια προσφορά για να ανανεώσουμε είπε το συμβόλαιο με προνομιακή έκπτωση 30% πλέον!! Όταν του είπα ότι είχα ανανεώσει ήδη τον Σεπτέμβριο με 50% έκπτωση, μου είπε το κορυφαίο ότι δεν ισχύει πια η ανανέωση γιατί έκανα μεταφορά του τηλεφώνου σε νέα διεύθυνση...μετά με έπιασαν τα γέλια κ τους είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω κ θα έχετε νέα σύντομα!!! Έχει συμβεί κ σε άλλον κάτι παρόμοιο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2015 Έχει συμβεί κ σε άλλον κάτι παρόμοιο;;; η αρχική προσφορά που σου είχαν κάνει πότε έληγε? σου αλλάξανε αριθμό τηλεφώνου? αν όχι, να πας στο καταστημα που εκανες την αιτηση μετακομισης να γραψεις το αιτημα σου και να το αποστειλουν οι ιδιοι. θα στο πιστωσουν για οσο διαστημα δεν ειχες την προσφορα που επρεπε, και θα αποδιδεται απο εδω και περα κανονικα! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
napgin Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Δεν άλλαξα νούμερο και η ανανέωση που είχα κάνει τον Σεπτέμβριο με 50% έκπτωση ήταν για ένα χρόνο...θα περάσω και από το κατάστημα να τους ζητήσω αυτό που μου λες και να δω τι θα μου πουν και αυτοί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Βασικά πήγα σε κατάστημα Wind κι έφυγα εκνευρισμένος... :lol: Μου έδιναν το 3play με επιδότηση στα 53 ευρώ τελική αλλά για μένα που ήμουν υπάρχων συνδρομητής δεν ίσχυε η προσφορά του VDSL και θα έπρεπε να πληρώνω 10 ευρώ επιπλέον. Η προσφορά με το VDSL στην τιμή που διαφημίζουν είναι μόνο για νέους συνδρομητές. Τους είπα ότι είναι ξεφτίλα αυτό και έφυγα. Σήμερα θα κάνω αίτηση φορητότητας στην Cosmote και βλέπουμε... Τα καταστηματα δεν κανουν τις ιδιες προσφορες παντα με το τμημα φορητοτητας οποτε ισως παρεις πολυ καλυτερη προσφορα τωρα που εκανες αιτημα φορητητας οποτε υπομονη 1-2 μερες. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 Ρε παιδια τα Data Πως τα βλεπουμε???? Υπαρχει προγραμμα ????οπως στο F2G???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Τα καταστηματα δεν κανουν τις ιδιες προσφορες παντα με το τμημα φορητοτητας οποτε ισως παρεις πολυ καλυτερη προσφορα τωρα που εκανες αιτημα φορητητας οποτε υπομονη 1-2 μερες. Υπομονή μερικές μέρες και δεν θα πιστεύεις την προσφορά;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavpal Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) Πήρα σήμερα μια Q card (64k, multi SIM) για το s4 αλλά δεν μου βγάζει lte/wcdma/gsm. Mόνο wcdma/gsm. Καμιά ιδέα πως ενεργοποιείται? Ακόμα είμαι στην 4.3 αλλά πριν μιλήσει κανείς για αναβάθμιση σε lollipop με άλλη Usim (όχι wind) είχα 4g κανονικά. Edited June 26, 2015 by stavpal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Πήρα σήμερα μια Q card (64k, multi SIM) για το s4 αλλά δεν μου βγάζει lte/wcdma/gsm. Mόνο wcdma/gsm. Καμιά ιδέα πως ενεργοποιείται? Ακόμα είμαι στην 4.3 αλλά πριν μιλήσει κανείς για αναβάθμιση σε lollipop με άλλη Usim είχα 4g κανονικά. με άλλη usim της wind δεν είχες θέμα?? γιατί η wind έχει θέμα σε samsung και lg με αναβαθμίσεις και χρειάζεται είτε να αναβαθμίσεις στην τελευταία έκδοση (lollipop), είτε να πειράξεις αρχεία συστήματος με root (θα βρεις οδηγούς στο fora της wind, έχει αναφερθεί στο παρελθόν ξανά) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2015 Κανε update στην 4.4.2(παιζει κανονικα νομιζω με τα τελευταια firmware της Kitkat).Σε lg g3 φιλου ισχυει κανονικα και το εχω διαπιστωσει και εγω ο ιδιος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 (edited) Aύξηση χρεώσεων σε προγράμματα συμβολαίου 28/06/2015 http://i57.tinypic.com/18ix75.jpg Η WIND Ελλάς Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει τις παρακάτω τιμολογιακές αλλαγές-αυξήσεις στα προγράμματα συμβολαίου για Ιδιώτες συνδρομητές κινητής, με ισχύ από 28 Ιουλίου 2015: Η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα αυξάνεται από 0,005658€/δευτ. σε 0,008166€/δευτ. για τους συνδρομητές του συμβολαίου Q. Η αντίστοιχη χρέωση για τους συνδρομητές των προγραμμάτων WIND1 και WIND Flexy Zero αυξάνεται από 0,006765€/δευτ. σε 0,008166€/δευτ. Επιπλέον, αυξάνεται η ελάχιστη διάρκεια κλήσης από 45’’ σε 1 λεπτό και το βήμα χρέωσης μεταβάλλεται από 1 δευτερόλεπτο σε 1 λεπτό για τους συνδρομητές του συμβολαίου Q. Για τους συνδρομητές των προγραμμάτων WIND1 και WIND Flexy Zero, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης παραμένει 1 λεπτό και το βήμα χρέωσης μεταβάλλεται από 1 δευτερόλεπτο σε 1 λεπτό. Για τους συνδρομητές συμβολαίου W, WIND to ALL-100, W+Σταθερή, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα (μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης) αυξάνεται από 0,0033€/δευτ. σε 0,005799€/δευτ. Για τους συνδρομητές συμβολαίου Flexy και Flexy Αυτόματο, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και για βιντεοκλήσεις (μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης) αυξάνεται από 0,007166€/δευτερόλεπτο σε 0,007499€/δευτερόλεπτο. Για τους υπόλοιπους συνδρομητές συμβολαίου, εξαιρουμένων των συνδρομητών σε προγράμματα καρτοσύνδεσης και WIND One, η χρέωση για κλήσεις ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα (μετά την κατανάλωση της ενσωματωμένης χρήσης) αυξάνεται από 0,007166€/δευτ. σε 0,007499€/δευτ. Από την ίδια ημερομηνία, θα ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία 120’ προς σταθερά μόνο με 0,99€/μήνα σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσύνδεσης. Η παρούσα προσφορά παρέχει 120 λεπτά ομιλίας προς σταθερά και θα ενεργοποιείται αυτόματα από τις 28/07/15. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την παραπάνω παροχή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε με μία κλήση στο 1260 (0,25€/κλήση). Από την παραπάνω παροχή εξαιρούνται οι συνδρομητές συμβολαίου W+Σταθερή, WIND One και Triple Play. Οι συνδρομητές των αντίστοιχων προγραμμάτων που αναφέρονται ανωτέρω έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής ή έκπτωση παγίων), εντός ενός μηνός από την κοινοποίηση της παρούσας ανακοίνωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στη σύμβαση και την κείμενη νομοθεσία. Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 23%. http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=377 Edited June 30, 2015 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Από την ίδια ημερομηνία, θα ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία 120’ προς σταθερά μόνο με 0,99€/μήνα σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσύνδεσης. Η παρούσα προσφορά παρέχει 120 λεπτά ομιλίας προς σταθερά και θα ενεργοποιείται αυτόματα από τις 28/07/15. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε την παραπάνω παροχή, μπορείτε να την απενεργοποιήσετε με μία κλήση στο 1260 (0,25€/κλήση). http://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/anakoinoseis/anakoinosi/?prid=377 Πολυ σημαντικο οσοι δεν θελουν να το βγαλουν. εγω τους καλεσα κιολας και το αφαιρεσανε! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Το έβγαλα και 'γω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 την ιδια πρακτικη που εκαναν στη σταθερη.. χρεωνουν το 0,99/0,98 και οποιος το παρει χαμπαρι χρεωνεται και 25 λεπτα για την απενεργοποιηση. αν δε δωσεις σημασια στον λογαριασμο και πεις "ελα μωρε κανα ευρω καταλαθος, και τι εγινε".. τοτε καλα να παθετε. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Ένα αυρώ, από πόσους χιλιάδες πελάτες; Τόσες χιλιάδες ευρώ έσοδα λοιπόν... Είδες πως μαζεύονται τα λεφτά; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gv_liou Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Αυτό που λέει ότι εξαιρείται η επιδότηση παγίων δε μου αρέσει. Δηλαδή είναι μόνο για αυτούς που το πληρώνουν full price και αυτοί που υπέγραψαν με προσφορά θα πρέπει να δώσουν πίσω την επιδότηση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Χαλασαν το δευτερολεπτο της Q...πραγματικα απαραδεκτο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Αυτόματη ενεργοποίηση υπηρεσίας σε συμβόλαια;;;;;;;;;;;;;;;;;; Wow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Απαράδεκτο από τη Wind. Αλλά είπαμε, πρέπει να βρήσκουν τρόπους να τα παίρνουν γλυκά-γλυκά.. 800.000 συνδρομητές συμβολαίου(πχ) Χ 1€= 800.000€ Δεν είναι και άσχημα για μια "αρπαχτή"..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. July 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2015 Ρε παιδιά πήραμε μια wind φοιτητικό για την ξαδέρφη μου (έχει το note 3). Μας έδωσε η Wind μια sim που είναι παράλληλα sim/micro sim/nano sim. Το θέμα είναι πως σαν micro sim δεν παίζει. Την δοκιμάσαμε σαν κανονική (full μεγεθος) σε παλιά συσκευή παίζει άψογα. Την δοκιμάσαμε σαν micro σε αλλο note παίζει. Την δοκιμάσαμε ακόμα και σαν nano και παίζει. Σκέφτηκα φυσικά μήπως είναι θέμα του κινητού αλλά με την δικιά μου whats up και συνδεση παίζει κανονικά. Τι μπορεί να είναι γιατί ειναι και κλειστά σήμερα! Edit: Σε περίπτωση που παίζει ρόλο στα 2 note 3 που δοκιμάσαμε το ένα είναι εργοστασιακό lollipop και στο άλλο dirtyunicorns rom (και παίζει σε αυτό με την custom) Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 Δεν νομίζω να είναι θέμα της Sim καθώς είτε micro είτε nano είτε οτιδήποτε η ίδια πλακέτα είναι, μόνο το πλαστικό γύρω γύρω αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Προσωπικά θεωρώ τις αυξήσεις μηδαμινές με όλο τον άπλετο τσάμπα χρόνο που έχουμε. Από εκεί και πέρα η ενεργοποίηση του πακέτου προς σταθερά δεν είναι αυθαίρετη, υπάρχει ενημέρωση όπως αυτή που παρατέθηκε παραπάνω. Οπότε όποιος το θέλει το διαγράφει ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antipages Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Τελευταια παρατηρω οτι το ευρος της φωνής εχει μειωθει δραματικά. Πιστευω οτι εχει να κανει με τον codec του ηχου. Η επικοινωνία ειναι σχεδόν αδυνατη αφου δεν καταλαβαινω ουτε τα μισα απο αυτα που μου λεει ο συνομιλητης μου. Το παρατηρω με διαφορετικές συσκευες-μικροφωνα και ενω δίχνει 4-5 γραμμες 2g σημα. Περιοχη ανατολικη θεσσαλονικη. Συμβαίνει μόνο σε μένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haforce Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Μήπως φταίει το lollipop? Είναι γνωστό το πρόβλημα αυτού του λογισμικού. Εμένα, που απενεργοποίησα τις καινούριες ιδιότητες του ήχου στο κινητό, δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Και επιστρέφοντας από Cote μετά από 4 χρόνια, ο ήχος της wind μου φαίνεται κελαηδημα σε σχέση με τον ήχο της Cote... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2015 Και εγώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη μένω φίλε μου και δεν έχω το παραμικρό θέμα... Ο ήχος πάντα υποδειγματικός. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts