alderman Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει υπάρξει ήδη παρόμοιο θέμα, απλά είναι ιδιάζουσα η κατάσταση και δεν μπορώ να το βρω. Επιγραμματικά να αναφέρω πως βρίσκομαι σήμερα στην Ιρλανδία, και ενω μπορώ να λάβω κλήσεις ταυτόχρονα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω και το μήνυμα που μου βγάζει είναι το " contract your service provider to make sure that your phone has been authorized for use on the network" ? btw τα data λειτουργούν κανονικά. Μίλησα με τη wind και λένε ότι η περιαγωγή είναι οκ και η γραμμή ανοιχτή. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Pearl 8110 - Bold 9000 - Bold 9700 - Playbook - Z10 - Q10 - Passport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει υπάρξει ήδη παρόμοιο θέμα, απλά είναι ιδιάζουσα η κατάσταση και δεν μπορώ να το βρω. Επιγραμματικά να αναφέρω πως βρίσκομαι σήμερα στην Ιρλανδία, και ενω μπορώ να λάβω κλήσεις ταυτόχρονα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω και το μήνυμα που μου βγάζει είναι το " contract your service provider to make sure that your phone has been authorized for use on the network" ? btw τα data λειτουργούν κανονικά. Μίλησα με τη wind και λένε ότι η περιαγωγή είναι οκ και η γραμμή ανοιχτή. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Διάλεξε άλλο δίκτυο από αυτά που πιάνει το κινητό σου. Μπορεί το συγκεκριμένο να μην συνεργάζεται με την wind για εξερχόμενες κλήσεις. Μπορεί να λέω και βλακεία...αλλά μια δόκιμη θα μας πείσει... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termi21 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 (edited) Εσείς που δε βλέπετε την απάτη και κοροιδεύετε να ανοίξετε τα ματάκια σας καλύτερα... H Wind σου αφαιρεί 9€ και σου δίνει στην ουσία ΜΟΝΟ 40 λεπτά ομιλίας (αφού δε γίνεται να χρησιμοποιήσεις το "bonus" χρήμα για πακέτα). Για την ακρίβεια λιγότερο από 40 λεπτά, αν βάλεις και την ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών στις σύντομες κλήσεις. Τη στιγμή που το απλό πακέτο των 5€ δίνει 200 λεπτά ομιλίας. Και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το κάνει κρυφά (σε εμένα το έκανε χωρίς να στείλει SMS) πριν 3 μέρες. Και το χειρότερο είναι ότι το κάνουν χωρίς να σε ρωτήσουν, που είναι λογικό.. κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να ψαρώσει και να δώσει 9€ για 40 λεπτά... (ή μήπως υπάρχουν τέτοια άτομα τελικά...) Σε άλλο thread υπάρχει άτομο που έκανε καταγγελία στο ινκα και πήρε τα 10€ πίσω και άλλα 20€ επιπλέον που ζήτησε... Τα οποία η Wind έδωσε... Ξυπνάτε. Προφανώς αυτοί που παίρνουν χαμπάρι την αρπαγή των χρημάτων και τα ζητάνε πίσω είναι λίγοι (άτομα μεγάλης ηλικίας, άτομα που πολυχρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη γραμμή, ή απλά άτομα που δε πολυψάχνονται) γιατί από ότι είδα στα διάφορα forums το κάνει από το 2013 αυτό. Edited May 27, 2015 by termi21 Παράθεση EvEn DeAtH MaY DiE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reddevils.gr Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εσείς που δε βλέπετε την απάτη και κοροιδεύετε να ανοίξετε τα ματάκια σας καλύτερα... H Wind σου αφαιρεί 9€ και σου δίνει στην ουσία ΜΟΝΟ 40 λεπτά ομιλίας (αφού δε γίνεται να χρησιμοποιήσεις το "bonus" χρήμα για πακέτα). Για την ακρίβεια λιγότερο από 40 λεπτά, αν βάλεις και την ελάχιστη χρέωση 3 λεπτών στις σύντομες κλήσεις. Τη στιγμή που το απλό πακέτο των 5€ δίνει 200 λεπτά ομιλίας. Και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις το κάνει κρυφά (σε εμένα το έκανε χωρίς να στείλει SMS) πριν 3 μέρες. Και το χειρότερο είναι ότι το κάνουν χωρίς να σε ρωτήσουν, που είναι λογικό.. κανείς δεν είναι τόσο ηλίθιος ώστε να ψαρώσει και να δώσει 9€ για 40 λεπτά... (ή μήπως υπάρχουν τέτοια άτομα τελικά...) Σε άλλο forum υπάρχει άτομο που έκανε καταγγελία στο ινκα και πήρε τα 10€ πίσω και άλλα 20€ επιπλέον που ζήτησε... Τα οποία η Wind έδωσε... Ξυπνάτε. Προφανώς αυτοί που παίρνουν χαμπάρι την αρπαγή των χρημάτων και τα ζητάνε πίσω είναι λίγοι (άτομα μεγάλης ηλικίας, άτομα που πολυχρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη γραμμή, ή απλά άτομα που δε πολυψάχνονται) γιατί από ότι είδα στα διάφορα forums το κάνει από το 2013 αυτό. εγω ειμαι αυτο το ατομο που τους πηρε 20 ευρω επιπλεον τα οποια τα εδωσαν 2 μερες μετα το δευτερο μου εμαιλ στη Γενικη Γραμματεια Καταναλωτη και σ αυτους κοινοποιηση και στο 3ο εμαιλ μου στη Γ.Γ.Κ. αναρωτηθηκα αφου ειναι "προσφορα" γιατι μετα απο 2 μερες μου εδωσε τα 20 ευρω που ζητησα?? οπως και να εχει για μενα οποιος παρει κατι απο καποιον ΧΩΡΙς ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ , ειναι κλοπη και οχι "προσφορα" . Ολο το ιστορικο και τις καταγγελιες μου κλπ θα τις βρειτε εδω !! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6144083#post6144083 Παράθεση [85]IPHONE(6)3G-3GS-4-5-5s-6plus[NOKIA(42)1100 6110 6150 6210 6310i 3210 3310 3330 8210 8310 8810 8850 7650 3510 3100 5100 5140 3200 6610 6600 7200 2650 7260 6101 6230 6670 3230 6111 N71 5300 6290 6300 N76 1650 5220 6303i c2-03 202 206 301 515 225] [ERICSSON z200 v800 w800i T280i 337 388 768 788 t20 t20s t28][sHARP G400 G30i G25 G703 GX29 GX770] [PANASONIC (3)] [sAMSUNG 5522 7722 8262 9060][XIAOMI RN2-3-4-5A-5 MIMAX1-2-3 MI MIX][POCO F2-X3] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapet Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτή η ψηφοφορία...!!:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει αυτή η ψηφοφορία...!!:blink: Αποσκοπεί στο να δει ένα έχουν γνώση οι πελάτες της κινητής το τι συσκευή πρέπει να αγοράσουν. Η σωστή απάντηση είναι όλες αλλά εντέχνως απουσιάζει από το poll. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Αποσκοπεί στο να δει ένα έχουν γνώση οι πελάτες της κινητής το τι συσκευή πρέπει να αγοράσουν. Η σωστή απάντηση είναι όλες αλλά εντέχνως απουσιάζει από το poll. Στο poll μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από μία ή και όλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Καλησπέρα και συγνώμη αν έχει υπάρξει ήδη παρόμοιο θέμα, απλά είναι ιδιάζουσα η κατάσταση και δεν μπορώ να το βρω. Επιγραμματικά να αναφέρω πως βρίσκομαι σήμερα στην Ιρλανδία, και ενω μπορώ να λάβω κλήσεις ταυτόχρονα δεν μπορώ να πραγματοποιήσω και το μήνυμα που μου βγάζει είναι το " contract your service provider to make sure that your phone has been authorized for use on the network" ? btw τα data λειτουργούν κανονικά. Μίλησα με τη wind και λένε ότι η περιαγωγή είναι οκ και η γραμμή ανοιχτή. Κάποια ιδέα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πες τους και με ποιο δικτυο εχεις συνδεθει για να σου πουν αν εχουν πληρη συνεργασια η οχι! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Εχεις προσθεσει το +30 μπροστα απο τα νουμερα που καλεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Μηπως εχεις καρτοκινητο? Περιαγωγη μεσω camel μυριζομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_1987 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 εχω wind f2g φοιτητικό με κανονική κάρτα sim και χρειάζεται να πάρω nano sim 4g κάρτα αλλά δεν είναι στο όνομα μου η κάρτα είχε αγοραστή από αγγελία και δεν μπορώ να βρω αυτόν που είναι στο όνομα του η κάρτa υπάρχει κάποιος τρόπος σε κατάστημα να μπορέσω να πάρω την κάρτα που θέλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blue_Cross Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; Θα στην κοψουν αμεσως σε οποιοδηποτε καταστημα wind ή vodafone. Στον Γερμανο θα σου πουν οτι θα σου παρουσιασει προβλημα η κομμμενη και οτι πρεπει να εκδοσεις αλλη Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 να ρωτησω κατι; εχω μια καρτα σιμ της q και θελω να την κανω micro sim... το κοψιμο μπορει να γινει οπουδηποτε; δηλαδη αν παω στον γερμανο, θα μου την κοψουν; πας σε ενα κατστημα WIND με την ταυτοτητα σου κανεις αντικατασταση 5€ και κρατας και τα ανταπτορακια Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? ακριβώς αυτό! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 μπας και δίνουν multisim στην q πλέον? δηλ. κανονική κάρτα που μπορεί να κοπεί σε micro-nano?Αυτό εννοείς με τα ανταπτοράκια? Δίνουν multisim είναι πορτοκαλί απέξω και θα ποιανεις και 4G. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Άλλες εταιρίες το θεωρούν λογικό, βλέπε εξωτερικό αλλά και την δική μας εδώ Vodafone (παλιότερα)! Ευτυχώς η Wind δεν είναι έτσι! Η C-Ote? Έχω την υποψία... Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το "μετρήσουμε"; Σύγκριση μετρητή ΜΒ της μεσω του app της ΚΑΙ μετρητής στο κινητό (αφού πριν μηδενιστεί)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Πας και λες ότι αλλάζεις την κάρτα λόγω προσφοράς για 4G και στην δίνουν δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rdrnws Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Αγαπητοί φίλοι, επειδή δεν θέλω να χρεώνομαι για την λήψη (προωθητικών κυρίως) μηνυμάτων όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό, προσπάθησα να εισάγω στο κινητό μου τον παρακάτω κώδικα: *351*xxxx*16# O τετραψήφιος κωδικός xxxx αναφέρεται στις πηγές μου ως "network barring password" και δεν είναι ο ίδιος με το password της κάρτας sim. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν γνωρίζω αυτόν τον κωδικό. Επικοινώνησα φυσικά με την εταιρεία (πολλάκις) με μηδενικό αποτέλεσμα, γιατί ανάλογα με τον ποιό μιλάς, άλλος σου λέει ευθέως ότι δεν γνωρίζει, άλλος σε προτρέπει να μιλήσεις με εκπρόσωπο της εταιρείας της συσκευής σου, άλλος ότι αυτό που ζητάς δεν υπάρχει, κλπ κλπ ... Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ, Νίκος Καρτοκινητή wind (όχι συμβόλαιο) Nokia 5000 (2008) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rdrnws Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Παρακαλώ αγνοήστε το παραπάνω μήνυμα. Πειραματιζόμενος με μερικούς κωδικούς τον βρήκα τυχαία! Για όποιον ενδιαφέρεται, η αλλαγή του κωδικού είναι δυνατή με τον κώδικα: **03*330*παλιός_κωδικός*νέος_κωδικός*νέος_κωδικός# Στην περίπτωσή μου κατάφερα να απενεργοποιήσω ΟΛΑ τα εισερχόμενα μηνύματα εισάγοντας τον κώδικα *35*xxxx*16#. Ο κώδικας *351*xxxx*16# για απενεργοποίηση εισερχομένων με roaming μόνο ΔΕΝ έγινε δεκτός. Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα κινητού ή παρόχου. Καλό μεσημέρι, Νίκος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Η C-Ote? Έχω την υποψία... Ποιός είναι ο πιο αξιόπιστος τρόπος να το "μετρήσουμε"; Σύγκριση μετρητή ΜΒ της μεσω του app της ΚΑΙ μετρητής στο κινητό (αφού πριν μηδενιστεί)? Μπορείς να βλέπεις τα mb από την εφαρμογή της Wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 (edited) Δεν πρόκειται να χρεωθείς για εισερχόμενο μήνυμα στο εξωτερικό ... Εκτός αν πας σε εξωτική χώρα ή σε Αμερικάνικο δίκτυο Edited June 11, 2015 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. June 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχει κάνει μήπως κανείς μεταφορά σε 3play? Τελείωσε το συμβόλαιο μου με Wind και σκέφτομαι να πάω εκεί. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι πρέπει να επισκεφτώ κατάστημα, ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση; Η θα είναι σαν να να έρχομαι ως νέος πελάτης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morp Δημ. June 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2015 Καλημέρα σε όλους! Έχει κάνει μήπως κανείς μεταφορά σε 3play? Τελείωσε το συμβόλαιο μου με Wind και σκέφτομαι να πάω εκεί. Τηλεφωνικά μου είπαν ότι πρέπει να επισκεφτώ κατάστημα, ξέρει κάποιος αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδότηση; Η θα είναι σαν να να έρχομαι ως νέος πελάτης; Αυτά φαντάζομαι θα τα βρείτε στο κατάστημα, είναι πολύ συμφέρον το 3play και τα καταστήματα δίνουν και διάφορα δωράκια όπως tablet κλπ ενημέρωσε μας τελικά τι έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts