Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και όμως παράνομη απάτη είναι, μπορεί εγώ αυτά τα λεφτά να τα έχω για μηνύματα κλπ και θα τα τραβήξω για μήνες και αυτοί πάρα την θέληση μου ενεργοποιησαν την προσφορά αυτή, δεν θα την θεωρούσα παράνομη αν τα λεφτά δεν θα έλεγαν σε 30 μέρες, αλλά έτσι όπως το έκαναν... μην πω τπτ (κανονικά όλη η κατάσταση σηκώνει μήνυση και μάλιστα με σίγουρη νίκη στο δικαστήριο)

Πιστεύω πως αν επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους, θα το λύσεις το πρόβλημα. Γενικά είναι πάντοτε εξυπηρετικοί, ιδίως αν θεωρήσουν πως έχουν θιχτεί δικαιώματα συνδρομητών ;)

Πιστεύω πως αν επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους, θα το λύσεις το πρόβλημα. Γενικά είναι πάντοτε εξυπηρετικοί, ιδίως αν θεωρήσουν πως έχουν θιχτεί δικαιώματα συνδρομητών ;)

είναι σαν να πάρεις τον κλεφτη και να του πεις να επιστρέψει τα κλεμμένα..............

αν είχα χρόνο να ασχοληθώ με την μια μήνυση θα είχα κάνει

Η μεταφορά ολοκληρώθηκε μετά κόπων και βασάνων αφού πρώτα η γραμμή κατασκευάστηκε σε λάθος νούμερο, δυο πολυκατοικίες πιο πέρα, με αποτέλεσμα να έχω τηλέφωνο μετά από δυο μήνες. Περιμένω τώρα τον πρώτο λογαριασμό να δω τι θα χρεώσουν, μιας και στο τηλέφωνο έσκιζαν τα καλσόν τους ότι δεν θα χρεώσουν τέλος εγκατάστασης δευτερη φορά.

Καλημερα,

ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος πληροφοριες σχετικα με μεταφορα συνδεσης Wind σε αλλη διευθυνση. Στην σελιδα της δεν βρηκα απολυτως καμια πληροφορια κι εδω ενα πολυ παλιο thread μονο (2009). Με ενδιαφερει μια εστω εκτιμηση του χρονου που θα παρει καθως και τυχον κοστος. Η διαδικασια-αιτηση κτλ υποθετω γινεται μονο σε καταστημα εφοσον λογικα θα απαιτειται αντιγραφο ενοικιαστηριου συμβολαιου...?

Εμένα μια-δυο μέρες θύμαμαι μου έκανε, σε κοντινή περιοχή (ίσως εχει σχέση) πριν 2 και κάτι χρόνια

Αυτό που πρέπει όλες οι εταιρίες κινητής, όλα τα καταστήματα που τις εκπροσωπούν, να ειναι απατεώνες και να μας εξαπατούν, με ξεπερνάει....

Είναι στο αίμα μας να βλέπουμε παντού θεωρίες συνωμοσίας κλπ :p

Δεν ξέρω για αυθαίρετη ενεργοποίηση, αλλά η πρόσφορα μόνο απάτη δεν είναι. Έχει πάρα πολλές παροχές καλύτερες και από συμβόλαιο. Υπάρχει συζήτηση και στο θέμα της καρτοκινητής.

Οτι ενεργοποιήθηκε σε κάποιους ετσι, χωρίς ειδοποίηση, ισχύει από όσα διαβάζω. Από κει και πέρα όμως εχει καλές παροχές...

Τοσες ωρες που γραφεις εδω egodemis , αν ειχες κανει μηνυση θα το ειχες τελειωσει το θεμα.

iPhone 16 Pro Max

Airpods Pro

Redmi Watch 5

Σε κάποια φάση πάντως που μου χάλασε το κινητό και χρησιμοποιούσα ένα ΠΟΛΥ παλιό (του 2003 αν δεν κάνω λάθος) για μερικές μέρες, η υπηρεσία αυτή (ενημέρωσης κλήσεων) σταμάτησε από μόνη της. Άρα, πρέπει να παίζει ρόλο και το κινητό. Και άντε μετά να πείσω το γκόμενο ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι μ' έπαιρνε τηλέφωνο όταν το είχα κλειστό :mad:

Χαχαχ καλά ξεμπερδέματα:lol:;)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην πρώτη περίπτωση αυτός που σε καλεί ακούει ότι θα ειδοποιηθείς ενώ στη δεύτερη ακούει απλώς το μήνυμα ότι έχεις το κιννητό κλειστό ;)

Καλή φάση αυτό;)

Ρωτάς για προσφορές cosmote και vodafone στο τόπικ της wind ???

Τέσπα, επειδή φαίνεται πως κλίνεις προς cosmote, προτείνω για τους γονείς σου το whats' up με 5 ευρώ 200' προς όλους.

Ούτε συμβόλαια, ούτε τίποτα. Απλά αντί να πληρώνεις κάθε μήνα το λογαριασμό, θα βάζεις κάρτα και θα ενεργοποιείς πακέτο.

Για σένα θα σου πρότεινα το cosmote προς όλους 35 και να κολλήσεις πάνω του το Cosmote Internet monthly pass 15.

Σύνολο πάλι 40 ευρώ θα σου βγαίνει, αλλά με λιγότερη ομιλία και sms...

Καλύτερα πάντως ρώτα στα τόπικ των cosmote και vodafone, που προφανώς και κάποιοι θα γνωρίζουν περισσότερα. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Τοσες ωρες που γραφεις εδω egodemis , αν ειχες κανει μηνυση θα το ειχες τελειωσει το θεμα.

μήνυση = ασχολία + λεφτά για δικηγόρο + δικαστήριο κλπ, δεν θέλω να ασχοληθώ με κάτι τόσο χρονοβόρο

ναι,γιατί όπως έγγραψα δεν είχε κάποιο γενικό θέμα,οπότε το πόσταρα εδώ,και στης vodafone,και στης cosmote..

η προσφορά για τα 200' είναι για ενεργοποίηση αριθμού μέχρι 31/1,οπότε δεν προλαβαίνουμε,άρα άχρηστη.

Για το άλλο πακέτο δεν είναι μόνο το internet που θέλω αλλά και τα sms.Αλλά χρήσιμο το έξτρα πακετό..

.Συν ότι θέλω να φύγω από τις τιμές 40€-50€ :sorry:

- - - -

ναι,γιατί όπως έγγραψα δεν είχε κάποιο γενικό θέμα,οπότε το πόσταρα εδώ,και στης vodafone,και στης cosmote..

η προσφορά για τα 200' είναι για ενεργοποίηση αριθμού μέχρι 31/1,οπότε δεν προλαβαίνουμε,άρα άχρηστη.

Για το άλλο πακέτο δεν είναι μόνο το internet που θέλω αλλά και τα sms.Αλλά χρήσιμο το έξτρα πακετό..

.Συν ότι θέλω να φύγω από τις τιμές 40€-50€ :sorry:

Tα πακέτα με τα 200 λεπτά το μήνα είτε στη cosmote είτε στη voda είναι μόνιμα, αυτό το γράφουν για τυπικούς λόγους ότι και καλά λήγουν οπότε μη σε απασχολεί.

Τώρα στο θέμα του συμβολαίου δύσκολο να σου δώσουν τόσο καλή προσφορά χωρίς να είσαι στο δίκτυο τους απλά για να πας. Συνήθως αν πας να κάνεις φορητότητα μπορεί να πετύχεις καλή προσφορά, πχ θα δεις η wind μπορεί να στο αφήσει και 25€ το πακέτο που έχεις όπως σε φίλους μου όταν κάνανε φορητότητα αλλά το θέμα σε σένα είναι ότι θέλεις όντως να φύγεις και όχι απλά να πετύχεις πολύ χαμηλή τιμή.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Δεν ξέρω για αυθαίρετη ενεργοποίηση, αλλά η πρόσφορα μόνο απάτη δεν είναι. Έχει πάρα πολλές παροχές καλύτερες και από συμβόλαιο. Υπάρχει συζήτηση και στο θέμα της καρτοκινητής.

Συμφωνώ ότι η προσφορά έχει καλές παροχές, αλλά ίσως θα έπρεπε να ρωτήσουν τους πελάτες πριν την ενεργοποιήσουν. Μπορεί να σκέφτηκαν ότι όλοι θα τη θέλαν και να το καναν έτσι:p

Tα πακέτα με τα 200 λεπτά το μήνα είτε στη cosmote είτε στη voda είναι μόνιμα, αυτό το γράφουν για τυπικούς λόγους ότι και καλά λήγουν οπότε μη σε απασχολεί.

Τώρα στο θέμα του συμβολαίου δύσκολο να σου δώσουν τόσο καλή προσφορά χωρίς να είσαι στο δίκτυο τους απλά για να πας. Συνήθως αν πας να κάνεις φορητότητα μπορεί να πετύχεις καλή προσφορά, πχ θα δεις η wind μπορεί να στο αφήσει και 25€ το πακέτο που έχεις όπως σε φίλους μου όταν κάνανε φορητότητα αλλά το θέμα σε σένα είναι ότι θέλεις όντως να φύγεις και όχι απλά να πετύχεις πολύ χαμηλή τιμή.

αχα,κατάλαβα..εντάξει η μάνα μου ίσως βολευτεί,ο πατέρας μου όμως τα περνάει τα 120 παραμήνα.Και δεν την προλαβαίνει αν είναι όντως μέχρι 31/1.

ναι εγώ θέλω να αποχωρήσω από την wind,πολύ κακό σήμα έχω,αλλιώς θα το διαπραγματευόμουν.

- - - -

Με αυτά που διαβάζω, το αν ειναι καλη η οχι μαλλον εχει να κανει με την εταιρεία. Το να εστιάζουμε στην προσφορά και οχι στην αυθαίρετη ενεργοποίηση και να την επαινούμε με ξεπερνά.

Βέβαια ένα τέτοιο θέμα copy paste στο forum πχ της Vodafone, θα είχε διαφορετική κατάληξη. Οι ίδιοι που την επαινούν, θα είχαν ηδη ταχυδρομήσει τις αιτήσεις για φορητότητα προς f2go, στην καλύτερη.

Λοιπόν για όσους νομίζουν ότι κερδίζουμε από την συγκεκριμένη προσφορά θα κάνω μία ανάλυση για να δουν όχι ότι απλά δεν κερδίζουν αλλά βγαίνουν χαμένοι και αρκετά μάλιστα.

Με την προσφορά τον πρώτο μήνα έχεις το ποσό της ανανέωση διπλασιασμένο αλλά το έχεις σαν μπόνους. Έτσι έχεις 8,93Χ2=17,86 ευρώ για 30 μέρες. Τους υπόλοιπους 5 μήνες η αξία ανανέωσης παραμένει κανονικά και έχεις ίσο ποσό σε μπόνους δηλαδή 8,93 ευρώ. Άρα για τους 5 μήνες θα πάρεις 8,93Χ5=44,65 ευρώ μπόνους και μαζί με τα αρχικά 17,86 θα φτάσεις τα 62,51 ευρώ συνολικού ποσού μπόνους (17,86 για χρήση των πρώτο μήνα και 8,93 ευρώ για χρήση κάθε μήνα τους επόμενους 5). Δεν μπορείς όμως να αγοράσεις πακέτα και πηγαίνεις με χρέωση τιμοκαταλόγου κανονικά. Έτσι έχεις 62,51/0,44=142 λεπτά ομιλίας.

Εάν δεν έχεις αυτή την προσφορά τότε δεν παίρνεις αυτά τα μπόνους αλλά και τον πρώτο μήνα τα 8,93 που είναι το ποσό της ανανέωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πακέτα. Τι μπορείς να πάρεις? Talk to all με 5 ευρώ που έχεις 200 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά και 100 sms προς wind και 2 πακέτα talk to all more που δίνουν 100 λεπτά προς όλους και 50 λεπτά και 50 sms προς wind με 2 ευρώ το καθένα . Συνολικά 400 λεπτά προς όλους και 200 λεπτά και 200 sms προς wind με 9 ευρώ.

Όποιος νομίζει λοιπόν ότι κερδίζει από την προσφορά ας το υπολογίσει καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση ακόμη και να είναι σούπερ η προσφορά η αυθαίρετη ενεργοποίηση της από την wind πέρα από ανήθικη είναι και σοβαρό ποινικό αδίκημα

ναι καλα ειδατε βαζω 10 δεκα ευρω και ταυτοχρονα μου τρωνε 7 ευρω ειναι λογικο?

πλεον βαζω μια φορα στους 2-3 μηνες διοτι νευριαζω

Αυτό πρέπει να το αναφέρεις στην WIND και όχι σε εμάς. Αν όντως συμβαίνει θα σου πιστώσουν τα χρήματα.

TCL 40 NXTPAPER

Αυτό πρέπει να το αναφέρεις στην WIND και όχι σε εμάς. Αν όντως συμβαίνει θα σου πιστώσουν τα χρήματα.

θα κανω μεταφορα στη vodafone

Γράφτηκες στο φόρουμ πριν 3 μέρες. Σήμερα αποφάσισες να ανοίξεις νήμα για πρόβλημα με την wind. Καλώς σου απάντησε το παιδί πιο πάνω, ότι έπρεπε τόσο καιρό να απευθυνθείς στην ίδια την εταιρεία. Απορω κιόλας που μας λες οτι έχεις καιρό το πρόβλημα και θεώρησες λύση(???) το να γράψεις ένα παράπονο εδώ. Και η απάντησή σου στο παιδί ήταν, "θα πάω στη βόνταφον"...

Τελικά, προς τι το νήμα; Γιατί δεν πήγες στην βόνταφον τόσο καιρό, παρά χαραμίζεις και τον χρόνο ανθρώπων που περιμένεις να σου απαντήσουν ή που σε διαβάζουν;

Αλλαγη ονοματος συνδρομητη σε σταθερο wind μπορει να γινει;

Υποθετω οτι μπορει να γινει. Αλλαζουν ομως οι χρεωσεις του λογαριασμου ή/και η διαρκεια του συμβολαιου;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Γράφτηκες στο φόρουμ πριν 3 μέρες. Σήμερα αποφάσισες να ανοίξεις νήμα για πρόβλημα με την wind. Καλώς σου απάντησε το παιδί πιο πάνω, ότι έπρεπε τόσο καιρό να απευθυνθείς στην ίδια την εταιρεία. Απορω κιόλας που μας λες οτι έχεις καιρό το πρόβλημα και θεώρησες λύση(???) το να γράψεις ένα παράπονο εδώ. Και η απάντησή σου στο παιδί ήταν, "θα πάω στη βόνταφον"...

Τελικά, προς τι το νήμα; Γιατί δεν πήγες στην βόνταφον τόσο καιρό, παρά χαραμίζεις και τον χρόνο ανθρώπων που περιμένεις να σου απαντήσουν ή που σε διαβάζουν;

ποιος σου ειπε οτι θεωρησα λυση να το γραψω εδω

ωστοσο για τη μεταφορα δεν ειχα καθολου χρονο αν θες μη το διαβαζεις και μην απαντας:)

Μήπως ενεργοποιείται κάποιο πακέτο αυτόματα; τόσο δύσκολο να το ψάξεις αντί να νευριάζεις;

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked