Petros the Great Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Αν λαβουμε υποψη την περιαγωγη με Voda τοτε εχουμε βραδινο ασυρματο Internet μεσα απο 2 δικτυα πανελλαδικα και με δυνατοτητα HSDPA Η εθνική περιαγωγή είναι μόνο για gsm/gprs, οπότε ξέχασε το 3G/Hsdpa! Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kourtasos Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Βασικά, για pop πρόσβαση του googlemail συνήθως θέλει στο όνομα χρήστη να δηλώσει κανείς ολόκληρο το email. Στην προκειμένη περίπτωση kostas@gmail.com. Για κάνε αυτήν την μικρή αλλαγή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Η εθνική περιαγωγή είναι μόνο για gsm/gprs, οπότε ξέχασε το 3G/Hsdpa! Ναι το γνωριζω... Η WIND εχει δοκιμαστει απο κανεναν στι γρηγορες προσβασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Οταν καποιος με καλεσει και εχω κλειστο το κινητο το μηνυμα το οποιο με ειδοποιει οτι καποιος με καλεσε οταν ανοιξω το κινητο ερχεται με καθυστερηση τουλαχιστο 12 ωρων και πανω.Υπαρχουν περιπτωσεις που ερχεται με καθυστερηση και 2 ημερων.Εχω απενεργοποιησει και ξαναενεργοποιησει την υπηρεσια χωρις αποτελεσμα.Εννοειται βεβαια οτι εχω ενημερωσει την Wind αλλα το προβλημα μου ελεγχεται εδω και ενα μηνα!Εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα; Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Οταν καποιος με καλεσει και εχω κλειστο το κινητο το μηνυμα το οποιο με ειδοποιει οτι καποιος με καλεσε οταν ανοιξω το κινητο ερχεται με καθυστερηση τουλαχιστο 12 ωρων και πανω.Υπαρχουν περιπτωσεις που ερχεται με καθυστερηση και 2 ημερων.Εχω απενεργοποιησει και ξαναενεργοποιησει την υπηρεσια χωρις αποτελεσμα.Εννοειται βεβαια οτι εχω ενημερωσει την Wind αλλα το προβλημα μου ελεγχεται εδω και ενα μηνα!Εχει κανενας αλλος τετοιο προβλημα; Εγώ όταν παλιά είχα κινητό Wind αργούσε περίπου 20' να έρθει το μήνυμα. Όχι παραπάνω (αν και 20' δεν είναι λίγο αλλά σε σχέση με το δικό σου πρόβλημα...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis100 Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 την εχει καποιος ? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos_kal Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 χμμμ... Όντως φίλε μου scream.. Έχεις δίκιο.. Δεν παρέχεται POP3, απ' ότι διάβασα σ' ένα άλλο post, μέσω του Gprs Non Stop. Μόνο μέσω Wind Internet, που όπως είπες και συ χρεώνει.. Thanks anyway!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 εχεις κανεις τις ρυμισεις για συγχρονισμο nokia με yahoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 χμμμ... Όντως φίλε μου scream.. Έχεις δίκιο.. Δεν παρέχεται POP3, απ' ότι διάβασα σ' ένα άλλο post, μέσω του Gprs Non Stop. Μόνο μέσω Wind Internet, που όπως είπες και συ χρεώνει.. Thanks anyway!! Αν θες να έχεις το GMail σου στο κινητό σου μέσω του non-stop βάλε την εφαρμογή GMail app της Google. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πως ενεργοποιώ την ειδοποίηση κλήσεων σε σύνδεση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πως ενεργοποιώ την ειδοποίηση κλήσεων σε σύνδεση? Το βασικό μήνυμα της υπηρεσίας ισχύει αυτόματα και δωρεάν για όλους τους συνδρομητές με συμβόλαιο εφόσον δεν έχουν ενεργοποιήσει την προώθηση όλων των κλήσεων ή την προώθηση όταν το κινητό είναι κλειστό. Όλοι οι συνδρομητές συμβολαίων και χρήστες καρτοκινητής τηλεφωνίας μπορούν να ενεργοποιήσουν ή απενεργοποιήσουν την υπηρεσία χωρίς χρέωση όποτε επιθυμούν. Για την ενεργοποίηση του βασικού μηνύματος της υπηρεσίας, στείλτε ένα γραπτό μήνυμα χωρίς χρέωση με την εντολή ΝΑΙ στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση της υπηρεσίας ή του μηνύματος απόκρυψης θα πρέπει να αποστείλετε γραπτό μήνυμα με την εντολή ΟΧΙ στο 1265. Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλτε την εντολή KΡΥΦΑ NAI στο 1265, ενώ για την απενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης, θα πρέπει να στείλετε την εντολή ΚΡΥΦΑ ΟΧΙ στο 1265. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azanka Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 ρε παιδιά σας παρακαλώ για την βοήθεια σας... έχω δύο ερωτήσεις: 1)το gmail app έχει την δυνατότητα να στείλεις attachments? 2) προσπάθησα να κάνω τις ρυθμίσεις για να λειτουργήσει το e-mail μέσω της εφαρμογής του κινητού μου (gmail-nokia 6288-wind) αλλά δεν κατάφερα τίποτα... το μήνυμα που μου βγάζει είναι "o έλεγχος ταυτότητας απέτυχε" και στις λεπτομέρειες "535 5.7.1 Credentials rejected" :(τι κάνω λάθος???? υ.γ. εννοείται ότι τον κωδικό τον βάζω σωστά ε...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 εχεις κανεις τις ρυμισεις για συγχρονισμο nokia με yahoo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azanka Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 όχι gmail, αλλά το έλυσα το πρόβλημα... ήθελε απενεργοποίηση η "ασφαλής σύνδεση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 για να εχω μονο την ειδοποιηση,αλλα οχι τηλεφωνητη,πρεπει να το ρυθμισω απο την συσκευη, η μπορω να απενεργοποιησω τις προωθησεις αντιστοιχα,οπως τις ενεργοποιειτε απο το 67?και αν ναι,ποιος ειναι ο αριθμος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 για να εχω μονο την ειδοποιηση,αλλα οχι τηλεφωνητη,πρεπει να το ρυθμισω απο την συσκευη, η μπορω να απενεργοποιησω τις προωθησεις αντιστοιχα,οπως τις ενεργοποιειτε απο το 67?και αν ναι,ποιος ειναι ο αριθμος? Για να ακυρώσεις όλες τις προωθήσεις, πατάς: ##002# πλήκτρο κλήσης Μετά, στέλνεις το μήνυμα για ενεργοποίηση της υπηρεσίας ειδοποίησης κλήσεων, ανάλογα με το αν θέλεις να είναι φανερή ή κρυφή, όπως περιγράφει αναλυτικά ο multipetros και είσαι έτοιμος! :) Με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μόνο ειδοποίηση και όχι τηλεφωνητή. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 την ενεργοποιησει ηδη την υπηρεσια,αρα θα καλεσω μονο στο ##002#. thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Δεν παίζει να καταργηθεί... Εδώ ακούγεται ότι η επειδή ο υπάρχον proxy server έχει φτάσει στα όριά του, η WIND σκέφτεται να εγκαταστήσει και δεύτερο proxy για το gwap! Το WIND Plus non-stop, έστω και αθόρυβα, είναι μία από τι killer υπηρεσίες της WIND που της έχουν φέρει πολλούς, και κυρίως, καλούς (από άποψη ARPU) πελάτες! Ούτως ή άλλως οι χρεώσεις για το wap από όλες τις εταιρείες καρτοκινητής στην Ελλάδα παραμένουν σε εξωφρενικά επίπεδα. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στους τιμοκαταλόγους vodafone και cosmote θα το διαπιστώσει. Πρόσφατα που ήμουν στο εξωτερικό, πλήρωνα από το καρτοκινητό μου 24 cent ανα ΜΒ για χρήση του wap με δικτύωση 3G, ενώ για αντίστοιχη χρήση στην Ελλάδα θα πλήρωνα περίπου 12 ευρώ με το σύστημα της ογκοχρέωσης, και δεν θέλω ούτε καν να σκέφτομαι πόσο με το σύστημα της χρονοχρέωσης! ...αν δεν υπήρχε το non stop plus. Λογικά μόνο μειώσεις μπορεί να γίνουν στον τομέα αυτό, και όχι άλλες αυξήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azanka Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 θα ήθελα να αναφέρω για υπηρεσίες που δεν υπάρχουν ακόμα... στο κινητό μου (nokia 6288) βλέπω επιλογές για την "παρουσία μου" που είναι μια υπηρεσία που προφανώς δεν υποστηρίζεται... ξέρουμε κάτι γι'αυτήν? Επίσης κάποτε είχε αναφερθεί το κινητό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν ψηφιακό πορτοφόλι για μικροσυναλλαγές συνδεδεμένο με την πιστωτική ή τον λογαριασμό, θα γίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει στο εξωτερικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Επίσης κάποτε είχε αναφερθεί το κινητό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σαν ψηφιακό πορτοφόλι για μικροσυναλλαγές συνδεδεμένο με την πιστωτική ή τον λογαριασμό, θα γίνει κάτι τέτοιο; υπάρχει στο εξωτερικό; υπηρχε μια σκεψη να γινει απο την τρ. Πειραιως αλλα κολλησε....στο εξωτερικο η υπηρεσια υπαρχει....μαλιστα...σχετικα προσφατα ακουσα στο CNN οτι χρησιμοποιεται σε καποια αφρικανικη χωρα...την Γκανα νομιζω...με μεγαλη επιτυχια....:p Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
applepie Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Αν κατάλαβα καλά δεν γίνεται πλέον αν λάβεις email με την WIND; Γιατί παλιά είχα ρυθμίσει ένα Ε61 και μπορούσα, ενώ τώρα παλεύω να στείλω mail με το P1 αλλά τίποτα, συνέχεια λαμβάνω μήνυμα για λάθος ρυθμίσεις διακομιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldeneye Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 θυμαται κανεις μια υπηρεσια επι τελεστετ ακομα που εστελνε ανωνυμα ενα τυποποιημενο μυνημα του στυλ καποιος σε σκεφτεται και εδινε την δυνατοτητα στον παραληπτη να μαντεψει ποιος ηταν ο ανωνυμος αποστολεας. τρελα γελια τοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 θυμαται κανεις μια υπηρεσια επι τελεστετ ακομα που εστελνε ανωνυμα ενα τυποποιημενο μυνημα του στυλ καποιος σε σκεφτεται και εδινε την δυνατοτητα στον παραληπτη να μαντεψει ποιος ηταν ο ανωνυμος αποστολεας. τρελα γελια τοτε δες το vodafone guess who Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pppoa Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Το windplus non-stop (πριν περιοριστεί στα 500 λεπτά, το τσάμπα streaming tv (ευτυχώς που η άλλη "τρύπα" για αυτό δεν κυκλοφόρησε και βλέπουμε ακόμη τσάμπα όσοι την ξέρουμε) και φυσικά το κορυφαίο ORGANIZER άσχετα αν κάποιοι/ες το ξεσκίσαν για τσάμπα τηλεφωνήματα και για κάποια χρόνια η υπηρεσία καταλόγου της vodafone είχε πάρει φωτιά για να συνδέει με σταθερά και κινητά τους χρήστες της υπηρεσίας και να μιλάνε τσάμπα με τις ώρες πρακτικά παντού εντός Ελλάδας αλλά και εκτός καλώντας το ... (γκουχου γκουχου)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GABRIEL87 Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 για του λογου του αληθες..... http://papaloukas-diamantidis-blog.wind.com.gr/ μπειτε και δειτε την διαφημιση!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . . think positive !!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts