Jump to content

kostis100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    401
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kostis100's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. μια ερώτηση ............... βαζοντας μια sim cosmote και μια sim vodafone , η μια δειχνει G και η αλλη 3G . Δεν μπορει να δειχνουν 3G και οι δυο ?
  2. Eνδιαφέρομαι να παρω μερικές θήκες για κινητά από το AliExpress.com . Υπάρχει περίπτωση να έχω προβλημα με τελωνείο ?
  3. Το AliExpress.com είναι αξιόπιστο ? ενδιαφέρομαι να παρω μερικές θήκες . Υπάρχει προβλημα με τελωνείο ?
  4. Το AliExpress.com είναι αξιόπιστο ? ενδιαφέρομαι να παρω μερικές θήκες . Υπάρχει προβλημα με τελωνείο ?
  5. Τι εννοείς για το support τους ? σε περιπτωση βλάβης της συσκευης ?
  6. Με ενδιαφέρουν οι εξωτερικές IP CAMERAS (και οχι τόσο τα τηλεφωνα...) αλλά δεν βρίσκω σε Ευρωπαϊκές αποθήκες καλες τιμες ..... ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To lightinthebox.com έχει πραγματικά ευρωπαική αποθήκη ή είναι σαν την αποθήκη του dx.com ?:lol:
  7. σε ευχαριστώ για την απάντηση σου ........ δηλ , να μην κανω την αγορα και μπλεξω με τελωνεια ? ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To lightinthebox.com είναι αξιόπιστο ? Βλέπω ότι έχει και Ευρωπαικο μαγαζι !!!
  8. εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν διαβαζει φλασακια;
  9. Θα ήθελα μια γνώμη ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑ , να διαλέξω .... Available Shipping Methods α) Auto(Free) ή Netherlands Post (SF) ? ( με ενδιαφέρει να μην έχω κυρίως πρόβλημα με τελωνεία ! ) . Προκειται για αγορα απο Κινα με το gearbest
  10. είχες κανένα πρόβλημα με τελωνείο από το "ευρωπαικό" EU.DX.com ?
  11. σε ευχαριστώ για την απάντηση ........... είναι αλήθεια ότι από κάποιο ποσό και κάτω με βάση το νόμο δεν υπάρχουν δασμοί ? αν ναι , ποιο είναι αυτό το όριο ?
  12. καποιος που να εχει αγορασει προσφατα απο http://www.dx.com , για να μου πει .............
  13. Ποια η γνώμη σας για το http://www.dx.com ? θέλω να παρω μια ip camera με 40 ευρω ? Θα έχω προβλημα με δασμούς, τελωνεια κ.τ.λ ?
×
×
  • Create New...