Jump to content

pppoa

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About pppoa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 26

pppoa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λυπηρά νέα, από την πρώτη μέρα, που μπήκαν σε λειτουργία τα viva numbers (http://www.viva.gr) περίοδος Πάσχα μέχρι και χθες μπορούσε ο καθένας να έχει άρση απορρήτου δωρεάν! Πολύ απλά κάνοντας προώθηση ένα νούμερο VIVA σε ένα κινητό COSMOTE ερχόταν ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ στην οθόνη του κινητού. Πλέον μας τελείωσε μετά από αρκετούς μήνες παροχής. Υπάρχει κάτι αντίστοιχο φυσικά δωρεάν?
  2. Το myphone κοιμάται σήμερα του καλού καιρού! 5 μέρες μετά την ανακοίνωση της κατάργησης του wind plus non stop από τη wind έρχεται αυτή η αρκετά καλή προσφορά της Cosmote. http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=/SCSDevRepository/content/el/sections/pressoffice/pressrelease/25092008gr.xml&breadcrumbTitle=Νέο+πρόγραμμα+Internet+On+The+Go+με+δωρεάν+mini+laptop+από+την+COSMOTE Laptopaki τέζα τσάμπα με 2ετές συμβόλαιο και hsdpa usb modemaki. Δεν ξέρω βέβαια αν είναι το τούμπανο μοντελάκι HP με την 6 cell μπαταρία γίγαντα και τα 2 GB μνήμη με WINDOWS και 120αρι δίσκο ή το φτηνό μπορδελάκι με 3 cell, 1 GB και linux αλλά θα το μάθουμε σύντομα. Έψαχνα ένα καλό μίνι λαπτοπ. Το wind plus non stop τελείωνει στις 20 Οκτώβρη. Ευκαιρία να πούμε το ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗ WIND. Τι laptop δίνουν λέει στη WIND στη μάπα πρόγραμα ADSΜ? Τη φόλα ASUS 701 eee από την εποχή του 1821? Σόρρυ αλλά δεν έχω όρεξη να κουβαλώ εξωτερικό σκληρό (τι μνήμη solid state έχει το Asus Αλέκο είπαμε?, 4 GB :p), μεγεθυντικό φακό για να βλέπω την 7αρα οθονούλα χαμηλής ανάλυσης και μανικιούρ να πατάω τα μικροσκοπικά κουμπάκια χώρια τα 50 ευρώ το μήνα για να σέρνομαι με το ADSΜ της wind με ταχύτητες το πολύ 1.8 Mbps στην επαρχεία στο χάλια δίκτυό της! Aντίο WIND! Μπράβο COSMOTE! H προσφορά του LAPTOP στην πρώτη σελίδα παρακαλώ στις ειδήσεις!
  3. Είναι μια λύση απελπισίας το i-mode για όσους έχουν δωρεάν ιντερνετ με wap tunneling (και ο νοών νοήτο :p) αλλά αφενός θα κοπεί σύντομα λογικά και το i-mode ή θα μπει όριο αφετέρου υπάρχει κόφτης στα 128 kbps και οι τσαμπατζήδες χρήστες 3g/hsdpa "σέρνονται" με ταχύτητες ISDN. Σε ορισμένα σημεία πώλησης western union υπάρχουν κάρτες κοσμοτε προς μισό ευρώ η μια. Είναι μια χαρά για χρήση i-mode. Παίρνουμε μερικές και χρησιμοποιούμε μια το μήνα οπότε το i-mode κοστίζει έτσι μισό ευρώ το μήνα, τα open vpn για κάθε μορφής πλατφόρμα παίρνουν φωτιά και όσο κρατήσει και αυτό...
  4. Δεν είναι καθόλου περιττά όταν τα 60 gb του ipod μου είναι πολύ λίγα για να φιλοξενήσουν τη μουσική μου δισκοθήκη και αν μη τι άλλο το Ν95 είναι και ένα πολύ καλό audio/video player οπότε τα 8 gb είναι μάλλον λίγα για αυτή τη χρήση...
  5. Κάποιος καλός irc client για το τηλέφωνο? Διαθέτω μέχρι 20 ευρώ για την αγορά του αν δεν είναι freeware.
  6. Το windplus non-stop (πριν περιοριστεί στα 500 λεπτά, το τσάμπα streaming tv (ευτυχώς που η άλλη "τρύπα" για αυτό δεν κυκλοφόρησε και βλέπουμε ακόμη τσάμπα όσοι την ξέρουμε) και φυσικά το κορυφαίο ORGANIZER άσχετα αν κάποιοι/ες το ξεσκίσαν για τσάμπα τηλεφωνήματα και για κάποια χρόνια η υπηρεσία καταλόγου της vodafone είχε πάρει φωτιά για να συνδέει με σταθερά και κινητά τους χρήστες της υπηρεσίας και να μιλάνε τσάμπα με τις ώρες πρακτικά παντού εντός Ελλάδας αλλά και εκτός καλώντας το ... (γκουχου γκουχου)!
×
×
  • Create New...