Jump to content

kos_kal

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

kos_kal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σε όλους, Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορούμε να βρούμε θέματα με ελληνικές διασημότητες? Και κατά προτίμηση με τραγουδιστές. Thanks
  2. Καλημέρα σας, Μήπως ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα που να μετράει χρόνο ομιλίας και να μπορείς να το παραμετροποιείς κιόλας; π.χ. έχω εταιρικό και σε κάποια νούμερα έχω απεριόριστο. Οπότε δεν μπορώ να μετρήσω τί υπόλοιπο δωρεάν χρόνου ομιλίας έχω "προς τρίτους".
  3. Κάποιες απλές ερωτήσεις Προσπαθώ και γω να βαλω debit card η οποία πάνω έχει το σήμα της Visa αλλά τίποτα. Μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με την τράπεζα. Απ' την τράπεζα όλα οκ. Χρειάζεται κάτι παραπάνω; Επίσης όσον αφορά την prepaid χρειάζεται να χει χρήματα μέσα για να την δεχτεί; Γιατί και πάλι το ίδιο πρόβλημα μου εμφανίζει.
  4. Θα συμφωνήσω με τον φίλο Mouki.. Βέβαια και ο κάθε καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει σφραγισμένο κινητό.. Καλό θα ήταν βέβαια να διαχωρίσουμε και λίγο τα πράγματα...Να ξανατονίσουμε ότι αυτό δεν γίνεται σ' όλα τα καταστήματα.. Δεύτερον, οι περιπτώσεις αυτές είναι μεμονομένες.. Τα διάφορα μελανά σημεία που λένε.. και το λέω αυτό γιατί.. 400 καταστήματα... χιλιάδες συσκευές καθημερινά.. λογικό βάσει νόμο πιθανοτήτων ακόμα να εμφανιστούν αυτά.. για τον ΧΨ λόγο... Τρίτον, έστω ότι ένα κατάστημα πέρνει 10 κινητά Ε65.. Θα ανοίξει το 1 για τους λόγους που ανέφερε ο Mouki.. (Μην τους ξαναλέω.. αν και είναι περισσότεροι φαντάζομαι..πέρνω από μένα παράδειγμα που είμαι απαιτητικός πελάτης)... Τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο πελάτης σφραγισμένα.. Το τελευταίο που θα μείνει και που θα είναι ανοιχτό, δεν σημαίνει ότι είναι και μεταχειρισμένο.. προς Θεού.. Ούτε καν έχει μπει μπαταρία.. Απλά καλό θα είναι να ξεκαθαρίσεις με τον εκάστοτε πωλητή,ότι αν συμβεί κάτι θα πας στον ΙΔΙΟ και θα του ζητήσεις τα ρέστα... Υ.Γ. Μπορεί να υπάρχουν και οι "απαράδεκτοι" αλλά πιστεύω είναι σχετικά λίγοι.. Βέβαια σ' αυτό φταίει ο εκάστοτε καταστηματάρχης.. Προσφορά υπάρχει πολύ εκεί έξω.. Προσοχή λοιπόν..
  5. Friend, an diatheteis pali arketa xrimata gia kinito tha soy proteina na ksefigeis ligo apo smartphones kai na pas se pda stil... HTC... Osoi filoi exoyn parei exoyn meinei poli ikanopoihmenoi...
  6. Λοιπόν, καλησπέρα σε όλους αρχικά.. Χθές επικοινώνησα αποφασισμένος για τελευταία φορά να πάρω στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Wind και να μην το κλείσω ως ότου πάρω μία ειλικρινής απάντηση.. Όποια και να ήταν αυτή.. Αρκεί να με ικανοποιούσε..Ευτυχώς ήμουν τυχερός και έπεσα σε μία κοπέλα η οποία ήξερε κάποια πράγματα.. Ή απλά ήταν ενημερωμένη.. Αυτό που μου είπε λοιπόν για το πρόβλημά μου (η μη πρόσβαση στο Wind Plus και η εμφάνιση του μηνύματος Πακέτα Δεδομένων: Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση με πακέτα δεδομένων) είναι ότι φταίει η κάρτα sim.. Επειδή είναι λίγο παλιά.. παρουσιάζουν κάποια προβλήματα σε βάθος χρόνου με κάποια κινητά.. Ασυμβατότητα συγκεκριμένα.. Και όχι μόνο με το GPRS αλλά και με τα MMS.(αν θυμάμαι καλά την είχα αγοράσει περίπου 2 χρόνια πριν. Ή ίσως και λίγο παραπάνω.. Πάντως και μένα Τιμ έλεγε το λογότυπο). Μου πρότεινε λοιπόν, να πάω σε κάποιο κατάστημά τους και να κάνω αντικατάσταση κάρτας.. Και να μην φύγω από κει μέχρι να βρω μία κάρτα όπου θα μπορούσα να έχω πρόσβαση... Αυτό και έκανα βέβαια σήμερα το πρωί.. Ή σχεδόν αυτό.. Επειδή μου ήταν σχεδόν αδύνατο να βρεθώ σε κάποιο κατάστημα, πήγα σε ένα περίπτερο αγόρασα μία sim με το νούμερο, με 5 ολόκληρα ευρώ,(μια που δεν με ενδιέφεραι αν αλλάξω νούμερο ή όχι), την έβαλα, έστειλα το μήνυμα για να μου έρθουν οι ρυθμίσεις, έκλεισα το κινήτο μου μερικά λεπτά, το άνοιξα και ιδού η ανάσταση του ιντερνετ στο κινητό μου.. Είχα πρόσβαση κανονικότατα.. Σίγουρα πολλοί θα σκεφτούν ότι οκ.. λύθηκε το πρόβλημά μου.. Στην συγκεκριμένη περίπτωση συμφωνώ γιατί το νούμερο αυτό το είχα αποκλειστικά για πρόσβαση στο ίντερνετ.. Αλλά απ' την άλλη, σίγουρα δεν ήταν η βέλτιστη λύση.. Αν ήταν το επαγγελματικό μου νούμερο;; Θα έμπαινα σε μία διαδικασία αρκετά δαπανηρή σε χρόνο για μένα.. Και ας μην αναφέρω τις ημέρες που έμεινα χωρίς πρόσβαση και τις χρεώσεις για την συνομιλία μου με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών... Τα συμπεράσματα δικά σας.
  7. Φίλε Datum Proseccor ούτε χωρίς 3G δεν μπαίνεις.. Εγώ με 3G μπήκα...χωρίς όμως μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.. Πρόβλημα με τα πακέτα δεδομένων.. Εν τω μεταξύ, κατέληξα ότι μάλλον είναι σε μερικούς συνδρομητές- χρήστες.. Γιατί έβαλα την σιμ ενός φίλου που είναι ακριβώς στην ίδια περιοχή (συγκεκριμένα δέκα μέτρα πιο κάτω) και μπήκα κανονικά απ' το κινητό μου.. Καμιά εξήγηση???
  8. Τελικά μάλλον το θέμα έχει να κάνει με συγκεκριμένους συνδρομητές.. δεν εξηγείται αλλιώς.. Όντως όταν έχω 3G μπαίνει κανονικά.. όταν δεν έχω δεν μπαίνει.. στην εξυπηρέτηση δεν έχουν ιδέα... Δοκίμασα βάζοντας άλλη κάρτα και μπαίνει κανονικότατα... Τί να πώ... αν έχει κάποιος άλλος να παρατηρήσει κάτι, δεκτό...
  9. Και εγώ Θεσνίκη από χθες το πρωί. Μπαίνω μόνο σε ορισμένες σελίδες, μόνο οταν έχω κάλυψη 3G. Σε καμία άλλη περίπτωση
  10. Σ' ευχαριστώ πολύ!!!!
  11. χμμμ... Όντως φίλε μου scream.. Έχεις δίκιο.. Δεν παρέχεται POP3, απ' ότι διάβασα σ' ένα άλλο post, μέσω του Gprs Non Stop. Μόνο μέσω Wind Internet, που όπως είπες και συ χρεώνει.. Thanks anyway!!
  12. Καλησπέρα σε όλους σας.. Χθες μου συνέβη το απίστευτο θα λεγα.. Εκεί που είχα κανονικά πρόσβαση στο ιντερνετ μέσω gprs, στα καλά καθούμενα πάω να μπω και μου βγάζει μήνυμα: "Πακέτα Δεδομ. : Δεν διατίθεται σύνδεση πακέτων δεδομένων". Και από κείνη τη στιγμή ξεκινάει ένας τρελλός αγώνας για να δω τί φταίει.. Παίρνω τηλ. στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών τους λέω το πρόβλημά μου, μου στέλνουν τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Με τα πολλά, επικοινώνησα αρκετές φορές, και το μόνο που έκαναν ήταν να μου στέλνουν και να μου ξαναστέλνουν τις ρυθμισεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα τελικά.. Τέλος, με παραπέμπουν σ' ένα κατάστημα TIM, μου ξαναστέλνουν από κει τις ρυθμίσεις άλλες δύο φορές και ως "δια μαγείας" (φαντάστηκα) άρχισε να μπαίνει.. Αλλά τελικά συμβαίνει κάτι ακόμα πιο παράξενο.. Μπήκε όταν ήμουν στο κατάστημα γιατί εκεί είχα κάλυψη 3G. Οπότε βγαίνει το πόρισμα, ότι αν και με τεράστια καθυστέρηση, όταν έχω κάλυψη 3G, μπαίνω σε ορισμένες σελίδες( όχι όλες). Όταν δεν έχω, δεν μπαίνω πουθενά και μου βγάζει το παραπάνω μήνυμα.. Καμιά ιδέα το τί μπορεί να είναι. 99% πιστεύω πλέον ότι είναι κάποιο λάθος της συσκευής. Απ' το δίκτυο δοκιμάσαμε σχεδόν τα πάντα. Σας ευχαριστώ και όποιος μπορεί να βοηθήσει θα μαι υπόχρεος γιατί στο στρατό σου είναι απαραίτητο το internet.
  13. Καλησπέρα σε όλους σας... Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει συγχρονισμό του mail με το κινητό? Όχι μέσω κάποιας εφαρμογής, όπως έχει το gmail.... Προσπάθησα να κάνω απ' τα μηνύματα που έχει την επιλογή αλλά μου βγάζει ότι " Δεν βρέθηκε Διακομιστής" . Οι ρυθμίσεις που έχω εισάγει είναι: Εισερχόμενα email Όνομα χρήστη:kostas Κωδικός πρόσβασης: ********** Διακομιστής εισερχ.μην.: pop.gmail.com Σημ. πρόσβ. σε χρήση: ΤΙΜ GPRS Όνομα γραμματοκιβωτίου: Gmail Τύπος Γραμματοκιβωτίου: POP3 Ασφάλεια(Θύρες): SSL/TLS Θύρα: Προεπιλογή (Την 995 έβαλα) Εξερχόμενα email Η διεύθυνση email μου: kostas@gmail.com Όνομα χρήστη:kostas Κωδικός Πρόσβασης:******** Διακομιστής εξερχ. μηνυμ.:smtp.gmail.com Σημ. προσβ. σε χρήση:TIM GPRS Ασφάλεια (θύρες):SSL/TLS Θύρα:Προεπιλογή (έβαλα 465)
  14. Καλησπέρα σε όλους σας... Έχει προσπαθήσει κανείς να κάνει συγχρονισμό του mail με το κινητό? Όχι μέσω κάποιας εφαρμογής, όπως έχει το gmail.... Προσπάθησα να κάνω απ' τα μηνύματα που έχει την επιλογή αλλά μου βγάζει ότι " Δεν βρέθηκε Διακομιστής" . Οι ρυθμίσεις που έχω εισάγει είναι: Εισερχόμενα email Όνομα χρήστη:kostas Κωδικός πρόσβασης: ********** Διακομιστής εισερχ.μην.: pop.gmail.com Σημ. πρόσβ. σε χρήση: ΤΙΜ GPRS Όνομα γραμματοκιβωτίου: Gmail Τύπος Γραμματοκιβωτίου: POP3 Ασφάλεια(Θύρες): SSL/TLS Θύρα: Προεπιλογή (Την 995 έβαλα) Εξερχόμενα email Η διεύθυνση email μου: kostas@gmail.com Όνομα χρήστη:kostas Κωδικός Πρόσβασης:******** Διακομιστής εξερχ. μηνυμ.:smtp.gmail.com Σημ. προσβ. σε χρήση:TIM GPRS Ασφάλεια (θύρες):SSL/TLS Θύρα:Προεπιλογή (έβαλα 465) Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;;;;
  15. Καλησπέρα σε όλους... Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι.. προσπαθώ να χρησιμοποιήσω του youtube απ το κινητό.. μου ανοίγει κανονικά την σελίδα και όταν πάω να ανοίξω κάποιο βιντεάκι ανοίγει ο real player αλλά μου βγάζει αδυναμία σύνδεσης ή κάτι παρόμοιο... Λογικά θέλει κάποια ρύθμιση για να υποστηρίζει streaming..ξέρετε ποιες είναι αυτές;;; (για κινητό Ε65)
×
×
  • Create New...