sounik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 εκανε κανεις την αναβαθμιση;; εμενα μου λεει η συνδεση με τον διακομιστη δεν ηταν επιτυχης οταν δοκιμαζω απο το pc suite Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Πέρασε κανείς το κιτ κατ? Ρε παιδες μονο μεσω pc γινεται; Γιατι μεσω ota δε μου βγαζει αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Μπες στην LG, κατέβασε το LG suite, κάνε εγκατάσταση, σύνδεσε την ταμπλέτα στο pc και την βρίσκει μόνο του. Σε οδηγεί το πρόγραμμα βήμα βήμα. Φρόντισε μόνο να έχεις αρκετή μπαταρία. το pc μου μερικες φορες κανει επανακινηση μονο του,σε περιπτωση που δεν ολοκληρωθεί η αναβαθμιση σωστα θα υπαρχει πρόβλημα. από την εμπειρια που εχεις ποση ωρα διαρκει η διαδικασια αναβαθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ουτε απο το pc γινεται προς το παρον. δεν μπορει να συνδεθει στον διακομιστη. τουλαχιστον το δικο μου. δεν ξερω αν τα κατεφερε κανενας Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Ρε παιδες μονο μεσω pc γινεται; Γιατι μεσω ota δε μου βγαζει αναβαθμιση. Θα δοκιμάσω σε λίγο μέσω PC. Κρατάω backup τώρα ότι έχω στο τάμπλετ. Βρε σεις μήπως δεν είναι ακόμα έτοιμο το update? :P Εκτός αν έχουν μπει όλοι για update και έπεσε ο server της lg !! χαχα Edited April 4, 2014 by AntonisStaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Θα δοκιμάσω σε λίγο μέσω PC. Κρατάω backup τώρα ότι έχω στο τάμπλετ. Βρε σεις μήπως δεν είναι ακόμα έτοιμο το update? :P Χαχαχα. Νομιζω οτι το πηραν ολοι χαμπαρι οτι υπαρχει αναβαθμιση και τα'παιξαν οι server της LG.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Χαχαχα. Νομιζω οτι το πηραν ολοι χαμπαρι οτι υπαρχει αναβαθμιση και τα'παιξαν οι server της LG.:D Α γεια σου! Αυτό έκανα και γω edit μόλις ! :lol: ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν μόλις άρχισε η λήψη του αρχείου της αναβάθμισης μέσω LG Mobile Support Tool! Οπότε φαίνεται να προχωρά η διαδικασία. :) Για οτιδήποτε νεότερο, θα ενημερώσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγω μολις την περασα. Το εχω μια εβδομαδα το tablet και δεν ειχα δει κολληματα κτλ διοτι εκανα light χρηση. Οποτε προς το παρον μου φαινεται ιδιο με την 4.2 Καποιος πιο εμπειρος θα διαπιστωσει αν βελτιωθηκε σε αυτο. Τωρα απο αναμονη πρεπει να περιμενουμε :lol: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Εγω μολις την περασα. Το εχω μια εβδομαδα το tablet και δεν ειχα δει κολληματα κτλ διοτι εκανα light χρηση. Οποτε προς το παρον μου φαινεται ιδιο με την 4.2 Καποιος πιο εμπειρος θα διαπιστωσει αν βελτιωθηκε σε αυτο. Τωρα απο αναμονη πρεπει να περιμενουμε :lol: Έκανε διαγραφή αρχείων ή έχεις κανονικά τις εφαρμογές σου κλπ? Την πέρασες μέσω pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) Έκανε διαγραφή αρχείων ή έχεις κανονικά τις εφαρμογές σου κλπ? Την πέρασες μέσω pc? Δεν διεγραψε απολυτως τιποτα. Απλα μετα την εγκατασταση εκαναν οι εφαρμογες της LG τα updates τους. Οι παλιες απο το google play υπαρχουν κανονικα. Μεσω pc ναι. Βλεπω και μια εφαρμογη "On-screen phone" που σου επιτρεπει να προβαλεις και να ελεγχεις το tablet απο τον υπολογιστη σου (κατεβαζεις software για το PC απο την LG). Δεν θυμαμαι να υπηρχε αυτο, εκτος κι αν κανω λαθος Edited April 4, 2014 by NeverMind Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Δεν διεγραψε απολυτως τιποτα. Απλα μετα την εγκατασταση εκαναν οι εφαρμογες της LG τα updates τους. Οι παλιες απο το google play υπαρχουν κανονικα. Μεσω pc ναι Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κάτι ακόμα, ήσουν root και αν ναι, υπάρχει ακόμα ή την έκανε ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Κάτι ακόμα, ήσουν root και αν ναι, υπάρχει ακόμα ή την έκανε ? :p Μπα δεν ημουν root...για σερφαρισμα το θελω πιο πολυ το ταμπλετ οποτε μαλλον δεν το χρειαζομαι (αν και δεν παλευεται χωρις adblock οποτε μαλλον θα το rootαρω :p ) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μόλις την πέρασα και γω. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ίδιο! :p Υ.Γ Το root χάθηκε. Άραγε πως ρουτάρεται τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Να υποθέσω οτι και ρουτ να είσαι,το βλέπει το τάμπλετ και ενημερώνει οτι υπαρχει διαθέσιμη αναβάθμιση,άσχετα αν χάνεται ή οχι μετά το ρουτ ε...?:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Φίλε γράψε λάθος! Η εφαρμογή supersuser υπάρχει ακόμα αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει ότι θέλει ενημέρωση! Επίσης οι εφαρμογές βλέπουν το σύστημα σαν να μην έχει ρουτ! Τα φώτα σας παρακαλώ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickos7 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Φίλε γράψε λάθος! Η εφαρμογή supersuser υπάρχει ακόμα αλλά όταν πάω να το ανοίξω μου γράφει ότι θέλει ενημέρωση! Επίσης οι εφαρμογές βλέπουν το σύστημα σαν να μην έχει ρουτ! Τα φώτα σας παρακαλώ! :D η εφαρμογη supeuser δεν χανεται οταν χασεις τα root δικαωματα. πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια root. περιμενε μεχρι να βγουν οδηγιες για την καινουργια εκδοση. διαφορετικα στο xda υπαρχουν οδηγιες για να γυρισεις στην προηγουμενη εκδοση ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 η εφαρμογη supeuser δεν χανεται οταν χασεις τα root δικαωματα. πρεπει να ξανακανεις την διαδικασια root. περιμενε μεχρι να βγουν οδηγιες για την καινουργια εκδοση. διαφορετικα στο xda υπαρχουν οδηγιες για να γυρισεις στην προηγουμενη εκδοση ;) Σε ευχαριστώ πολύ :) Ε, σε 1-2 μέρες θα χει βγει νέο ρουτ λογικά. Οπότε θα περιμένω, δεν γυρνάω πίσω! Να σημειώσω ότι είναι ελάχιστα πιο smooth η περιήγηση στο μενού και τις εφαρμογές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ναι,φορτιζει κανονικα.....ελπιζω να μην ξενερωσω τωρα,γιατι το ταμπλετακι αυτο,ειναι super!! Μπορεί και να σε στεναχωρήσω. http:// pinoutsguide.com/PortableDevices/micro_usb_pinout.shtml Εξαρτάται τι εχει χαλάσει. Μπορεί και να φορτίζει κανονικά αλλά να είναι χαλασμένο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos1m Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μπορεί και να σε στεναχωρήσω. http:// pinoutsguide.com/PortableDevices/micro_usb_pinout.shtml Εξαρτάται τι εχει χαλάσει. Μπορεί και να φορτίζει κανονικά αλλά να είναι χαλασμένο. δηλαδη ειμαι για service?και πως γινεται ολη η διαδικασια,απλα το στελνω στην αντιπροσωπεια της lg?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους σκοπευουν να αναβαθμισουν σε 4.4.2 Μετα απο την αναβαθμιση (οπως και σε ολα τα κινητα με 4.4.2) η εξωτερικη SD ουσιαστηκα αχρηστευεται.. Καμια εφαρμογη δεν εχει δικαιωμα να γραψει σε αυτην. Για παραδειγμα το dropbox δεν μπορει να κατεβασει εκει αρχεια, οι περισσοτεροι file managers (με εξαιρεση τον ES που βρηκε λυση) ΔΕΝ μπορουν να γραψουν στην εξωτερικη SD ουτε να διημουργησουν φακελους. Το μtorrent ΔΕΝ μπορει να κατεβαζει αυτοματα στην εξωτερικη SD. Ολα αναγκαστικα πρεπει να γραφονται στην εσωτερικη μνημη. Τα μονα προγραμματα που εχουν δικαιωμα να γραψουν στην εξωτερικη ειναι της google και η "διαχειριση αρχειων" της LG. Ειναι θεμα της google και της KitKat και μονο. Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους σκοπευουν να αναβαθμισουν σε 4.4.2 Μετα απο την αναβαθμιση (οπως και σε ολα τα κινητα με 4.4.2) η εξωτερικη SD ουσιαστηκα αχρηστευεται.. Καμια εφαρμογη δεν εχει δικαιωμα να γραψει σε αυτην. Για παραδειγμα το dropbox δεν μπορει να κατεβασει εκει αρχεια, οι περισσοτεροι file managers (με εξαιρεση τον ES που βρηκε λυση) ΔΕΝ μπορουν να γραψουν στην εξωτερικη SD ουτε να διημουργησουν φακελους. Το μtorrent ΔΕΝ μπορει να κατεβαζει αυτοματα στην εξωτερικη SD. Ολα αναγκαστικα πρεπει να γραφονται στην εσωτερικη μνημη. Τα μονα προγραμματα που εχουν δικαιωμα να γραψουν στην εξωτερικη ειναι της google και η "διαχειριση αρχειων" της LG. Ειναι θεμα της google και της KitKat και μονο. το μεγαλο προβλημα της διαχειρισης μνημης (internal,sd,sd0,extsd Και ο,τι αλλο) το εκανε ακομα πιο τραγικο η google... τι εξυπηρετει αυτη η ηλιθιοτητα να περιοριζει τις εφαρμογες και το χρηστη που θα γραψουν? σταθεροτητα και ασφαλεια? και μεχρι τωρα τι γινοταν δηλαδη? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 (edited) δηλαδη ειμαι για service?και πως γινεται ολη η διαδικασια,απλα το στελνω στην αντιπροσωπεια της lg?:( Χρησιμοποίησε το καλώδιο που το φορτίζεις για να το συνδέσεις σ' ένα pc. Αν το δει κανονικά και δουλεύει απρόσκοπτα, τότε είσαι τυχερός. Απλά έπεσες σε 2 προβληματικά ανταπτορακια otg. Αν όμως σου κάνει πάλι τα ίδια, δηλαδή το χάνει και το ξαναβρίσκει όταν το πιέζεις, τότε είσαι για service. Μην τρελαίνεσαι όμως γιατί το service της LG είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) στην Ελλάδα. Πάρε τηλέφωνο στην Procordia και συνεννοησου. Στέλνουν courier στο χώρο σου, το παίρνουν, το επισκευαζουν και στο επιστρέφουν ξανά με courier, εντελώς τσάμπα. Είναι παρά πολύ καλοι! Edited April 4, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noisex Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Μια χαρά είναι η αναβάθμιση. Είναι πιο γρήγορη η συσκευή και δεν είναι placebo :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 απογοητευθηκα από το wi-fi του ταμπλετ. εχω κινητο lg πενταετιας(kc910)και πιανει μια χαρα σημα το ελευθερο δικτυο της πολης μου,το σημα στο ταμπλετ είναι σχεδόν ανυπαρκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos1m Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Χρησιμοποίησε το καλώδιο που το φορτίζεις για να το συνδέσεις σ' ένα pc. Αν το δει κανονικά και δουλεύει απρόσκοπτα, τότε είσαι τυχερός. Απλά έπεσες σε 2 προβληματικά ανταπτορακια otg. Αν όμως σου κάνει πάλι τα ίδια, δηλαδή το χάνει και το ξαναβρίσκει όταν το πιέζεις, τότε είσαι για service. Μην τρελαίνεσαι όμως γιατί το service της LG είναι ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) στην Ελλάδα. Πάρε τηλέφωνο στην Procordia και συνεννοησου. Στέλνουν courier στο χώρο σου, το παίρνουν, το επισκευαζουν και στο επιστρέφουν ξανά με courier, εντελώς τσάμπα. Είναι παρά πολύ καλοι! στο pc δουλευει αψογα το καλωδιο που φορτιζει,οποτε την γλυτωσα,ε?:):):):):):):):)ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!!!!!μου κανει εντυπωση ομως που ενω δουλευαν κανονικα και τα 2,τωρα δεν δουλευουν.και δεν τα ειχα χρησιμοποιήσει πολλες φορες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts