Gialakias Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Καλημέρα και καλό Πάσχα. Αξίζει η αγορά του σήμερα;το βρηκα απο στοκ στην κλιμακα των 150 ευρώ;υπαρχει κατι αλλο για τη μικρή μου και για μενα:); Lollipop πηρε; Ευχαριστώ πολύ! Που το βρήκες πες μας. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 (edited) Από αγγελία. Το έχω στα χέρια μου... :) Κάποιος οδηγός για να του περάσω Lolli???Αξίζει να βάλω έτσι δεν είναι? Έτοιμη και η loli, Άψογο!! Καλή Ανάσταση Ευχαριστώ πολύ! Που το βρήκες πες μας. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited April 30, 2016 by spirospatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Χριστος Ανεστη καλο μηνα και χρονια πολλα To V500 αγορασες? Ακριβα παντως το πηρες 150 ευρω και απο αγγελια κι ολας. Το Public το εχει παει 119 ευρω απο οτι ειδα και οχι μονο αυτο... Εγω με τον συζυγο μου περσι τα ειχαμε αγορασει απο Πλαισιο 199 ευρω και οταν κατεβασε και αυτο την τιμη εξαντληθηκε οπως και στα Media M. Λογικα το εκανες εσυ Lollipop ετσι? Edited May 1, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Χρόνια πολλα!ναι το v500!την κορεάτικη εβαλα με τον οδηγο του xda.Αγχωθηκα λίγο που έβαλε το μήνυμα για διακοπή επικοινωνίας αλλά μετά προχώρησε και όλα κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 (edited) Και εγω με τον αντρα μου την κορεατικη εχουμε αλλα ολα ειχαν παει οκ! Παντως ειναι πολυ ωραιο με το lollipop.Απορω που η LG τα V500 τα αφησε με το Kit-Kat.Αλλα να ειναι καλα η CyanogenMod!!! Edited May 1, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Αρχίζει και τα φτύνει σιγά σιγά η μπαταρία μου...1 μέρα με το ζόρι,νορμαλ χρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 κ το πρόβλημα είναι ότι κάποιο αντίστοιχα καλό τάμπλετ σε λογική τιμή δεν κυκλοφορεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 κ το πρόβλημα είναι ότι κάποιο αντίστοιχα καλό τάμπλετ σε λογική τιμή δεν κυκλοφορεί... Σωστά...οπότε ξεζούμιζμα και όσο αντέξει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα καλή εβδομάδα.Αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν καποια βίντεο στο YouTube πως να την αλλάξεις μόνος σου,αλλα θέλει τα κατάλληλα εργαλεια.Εκτός αν το στειλεις στην Procordia λιγότερο πιστεύω θα σου στοιχίσει απο το να αγορασεις καινούργιο. Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Μόλις μίλησα με procordia: Αλλαγή μπαταρίας σε LG V500 G Pad --> €33,50 Κι έχεις και ταμπλετάρα και δεν χρειάζεται να βρίσκεις μπαταρίες από Κίνα ούτε να κάνεις εγχειρίσεις... Έτσι κι αλλιώς απ΄ ό,τι είδα στο ebay (ομολογώ βιαστικά) δεν υπάρχει μπαταρία κάτω από 20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ωραίος...φυσικά το πας εκεί ακόμα και αν πιάνουν τα χέρια σου Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλημέρα καλή εβδομάδα.Αν πιάνουν τα χέρια σου υπάρχουν καποια βίντεο στο YouTube πως να την αλλάξεις μόνος σου,αλλα θέλει τα κατάλληλα εργαλεια.Εκτός αν το στειλεις στην Procordia λιγότερο πιστεύω θα σου στοιχίσει απο το να αγορασεις καινούργιο. Μόλις μίλησα με procordia: Αλλαγή μπαταρίας σε LG V500 G Pad --> €33,50 Κι έχεις και ταμπλετάρα και δεν χρειάζεται να βρίσκεις μπαταρίες από Κίνα ούτε να κάνεις εγχειρίσεις... Έτσι κι αλλιώς απ΄ ό,τι είδα στο ebay (ομολογώ βιαστικά) δεν υπάρχει μπαταρία κάτω από 20 ευρώ. Τι λές?:blink::blink:33 ευρώ και έχεις καινούργια μπαταρία?Καλή φάση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Μια χαρά ειναι 33.50€ για μπαταρία.Στον άντρα μου για ταινιοκορδελα του πηραν γυρω στα 50€.Δυστυχώς επειδή ηταν root εχασε την εγγυηση αλλα δεν μπορούσε τοτε να το ξερουταρει γιατι δεν μπορούσε να το φορτώσει καθόλου.Μονο αν το πας να τους παιρνεις τηλεφωνο να τους το θυμιζεις γιατι μπορει να λενε π.χ μια εβδομάδα αλλα το κρατάνε περισσότερο το tablet! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/v500-cyanogenmod-13-0-t3259135 Μετα απο την Lollipop 5.0.2 εβαλα αυτη την rom-gapps,, ευτυχως που υπαρχει και οι XDA!!! Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/v500-cyanogenmod-13-0-t3259135 Μετα απο την Lollipop 5.0.2 εβαλα αυτη την rom-gapps,, ευτυχως που υπαρχει και οι XDA!!! αυτη εχω και εγω αλλα εχει θέμα στa video στο youtube , μου παγώνει η εικόνα ενω συνεχίζει και παίζει ο ήχος κατά τα αλλα είναι εξαιρετική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) αυτη εχω και εγω αλλα εχει θέμα στa video στο youtube , μου παγώνει η εικόνα ενω συνεχίζει και παίζει ο ήχος κατά τα αλλα είναι εξαιρετική Κοιταξες για ενημερωση? Γραφουν μεσα οτι λυθηκε το θεμα του youtube και καποιο με το wi-fi που ειχε... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Eνα συντομο βιντεο με την cm 13,ακομα δεν εχω τελειωσει με τις ρυθμισεις βεβαια... Edited June 23, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 ναι τη τελευταία εχω αλλα δυστυχώς μου το κανει ακομα κυρίως στις καλές ποιότητες κατα τα αλλα πολύ καλη ρομ με πολυ καλη αυτονομία (που αυτο μετράει για εμένα) για tablet 2+ χρόνων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα,όλα δουλεύουν τέλεια.Το πρόβλημα με το πάγωμα στο YouTube το διαβάζω και απο άλλον χρηστη στους xda και νομιζω το έλυσε... Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 περιεργο.. τι να πω θα ξανακανω clean install (αν κ βαριέμαι ασύστολα γιατι εχει κάρο settings για τις εφαρμογές που έχω ) μπας και στρώσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Ναι κάνε καλυτερα μια καθαρη εγκατάσταση εγώ την πέρασα εχτες, και την πέρασε και ο σύζυγος που τις έχει δοκιμάσει όλες.Μέχρι τώρα δεν μας έβγαλε κάτι.Ας ελπισουμε να συνεχισει έτσι. Παρακατω ειναι και το βιντεο που ανεβασα στο youtube... Edited June 23, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγω πάντως εχω περασμένη την exodus και το ταμπλετάκι πάει μια χαρά χωρίς κανένα κόλλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 (edited) Η μπροστινή κάμερα δουλεύει στην exodus? Δεν θυμάμαι αν είναι αυτή αλλά σε μια nightly cm 12 δεν λειτουργούσε η μπροστινή κάμερα...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι marchmallow.Eγω Lollipop ειχα της LG Edited June 23, 2016 by pepi75 Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Η μπροστινή κάμερα δουλεύει στην exodus? Δεν θυμάμαι αν είναι αυτή αλλά σε μια nightly cm 12 δεν λειτουργούσε η μπροστινή κάμερα...αλλα εκτος αυτου δεν ειναι marchmallow.Eγω Lollipop ειχα της LG Το πιστευεις οτι δεν την έχω ανοίξει καν?Τι να την κάνω??:lol::lol: 6.0 ειναι η exodus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepi75 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 6.0 ειναι? Για να ξαναμπω στους xda γιατι οταν εψαξα βρηκα μονο για cm 12 exodus. Σου εχει βγαλει καποιο θεμα? Π.χ επανεκινησεις η κοληματα στο youtube που εγρααφε ο φιλος snoof ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/rom-team-exodus-v500-t3135844 Αυτην βρισκω μονο εγω απο exodus και αλλη μια που εχουν βγαλει cm13 ειναι της AOSP που και αυτη ειναι παρα πολυ καλη rom.Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ να διαβασω για αυτην που μου λες εσυ? Παράθεση Despina! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 6.0 ειναι? Για να ξαναμπω στους xda γιατι οταν εψαξα βρηκα μονο για cm 12 exodus. Σου εχει βγαλει καποιο θεμα? Π.χ επανεκινησεις η κοληματα στο youtube που εγρααφε ο φιλος snoof ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/lg-g-pad-83/orig-development/rom-team-exodus-v500-t3135844 Αυτην βρισκω μονο εγω απο exodus και αλλη μια που εχουν βγαλει cm13 ειναι της AOSP που και αυτη ειναι παρα πολυ καλη rom.Μπορεις να μου βαλεις ενα λινκ να διαβασω για αυτην που μου λες εσυ? 6.0 έγραψα?Συγγνώμη λάθος,5.1 είναι.Την έχω περάσει πολύ καιρό και νόμιζα οτι έγραφα για το νεξους 5 που είχα, και πέρναγα διάφορες ρομ.Κανένα θέμα σε καμία εφαρμογή,ούτε ενα τυχαίο reboot.Την εχω περάσει και εχω σταματήσει να ασχολούμαι με το τάμπλετ,τόσο σταθερή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts