steliosxls Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 spyrusb said: Παιδιά καλησπέρα. Εάν το tablet είναι ρουταρισμένο, η εφαρμογή Nova Go γνωρίζεται εάν δουλεύει κανονικά; Για πιο λόγο να μην δουλεύει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 steliosxls said: Για πιο λόγο να μην δουλεύει ? Επειδή όλες οι εφαρμογές που δείχνουν συνδρομητική τηλεόραση σε φορητές συσκευές δε λειτουργούν με ρουτ για προστασία του περιεχομένου από αντιγραφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosg Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Atropos28 said: Έχω το tablet εδώ και 1,5 χρόνο και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Πριν 3-4 βδομάδες όμως άρχισε να θέλει 12-14 ώρες για πλήρη φόρτιση. Απ' ό,τι διάβασα και σε προηγούμενες σελίδες και άλλος φίλος το συνάντησε αυτό. Είναι δυνατόν να συνέβη από την καθημερινή χρήση; Υπάρχει περίπτωση να μου αλλάξουν μπαταρία αφού είμαι μέσα στην εγγύηση; (2 χρόνια έχει ε;) Ευχαριστώ. Μου το είχε παρουσιάσει και μένα Όπως ακριβώς το περιγράφεις. Αφού το άφησα να τελειώσει η μπαταρία του έως να σβήσει μόνο του ....μετά το φορτισα σβηστο και έστρωσε .. Τώρα είναι Όπως καινούριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 minast said: Επειδή όλες οι εφαρμογές που δείχνουν συνδρομητική τηλεόραση σε φορητές συσκευές δε λειτουργούν με ρουτ για προστασία του περιεχομένου από αντιγραφή. spyrusb said: Παιδιά καλησπέρα. Εάν το tablet είναι ρουταρισμένο, η εφαρμογή Nova Go γνωρίζεται εάν δουλεύει κανονικά; Σε αυτή την περίπτωση Xposed framework και root cloack νομίζω θα κάνει δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LouCi4er Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 sorry,λαθος thread,ας σβηστει παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Γεια σε ολους...να ρωτησω κατι βρηκα το v 500 ελαφρως μεταχειρισμενο με ακομα ενα χρονο εγγυηση στα 150 ευρω και επισης το yoga2 lenovo που ειναι ποιο νεο μοντελο κανουριο αγορασμενο απο αγγλια στα 200 ευρω ποιο προτεινετε να παρω;; σορυ αν ειμαι οφτοπικ Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 strong said: Γεια σε ολους...να ρωτησω κατι βρηκα το v 500 ελαφρως μεταχειρισμενο με ακομα ενα χρονο εγγυηση στα 150 ευρω και επισης το yoga2 lenovo που ειναι ποιο νεο μοντελο κανουριο αγορασμενο απο αγγλια στα 200 ευρω ποιο προτεινετε να παρω;; σορυ αν ειμαι οφτοπικ Υπάρχει ολόκληρο θέμα για επιλογή τάμπλετ, αλλά και πάλι έχει να κάνει μόνο με τις δικές σου προτεραιότητες. Αυτό που σίγουρα θα σου πουν οι περισσότεροι εδώ μέσα είναι ότι το V500 είναι τίμια συσκευή :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Ok ευχαριστω τελικα θα παρω το v 500 θα τα ξαναπουμε. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simacom Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Καλησπέρα. Μπορει κάποιος να μου πει πως αλλαζω ελληνικα σε usb keyboard? Δεν μπορω να καταφερω να το αλλάξω. Στο τηλέφωνο μου (motog) αλλαζει με ctrl space κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Simacom said: Καλησπέρα. Μπορει κάποιος να μου πει πως αλλαζω ελληνικα σε usb keyboard? Δεν μπορω να καταφερω να το αλλάξω. Στο τηλέφωνο μου (motog) αλλαζει με ctrl space κανονικα Δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apedroid.hwkeyboardhelperdemo Εμένα με βόλεψε πολύ σε προηγούμενο tablet. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 τι διάολο... κόκκαλα έχει το Lollipop;;; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 jaranor said: τι διάολο... κόκκαλα έχει το Lollipop;;; :P Εάν σκεφτείς ότι έχει μια ολόκληρη σειρά από νέες ταμπλέτες μετά το V500, δεν θα κρατούσα και την ανάσα μου μέχρι να το βγάλει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Τελικα σε αρτ σε 4.4.2 μια χαρα δουλευει το xposed.... Nα ρωτησω, χρειαζεται οπωσδηποτε screen protector ; ή δεν γρατσουνιεται το gorila glass 2;;;; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 minast said: Εάν σκεφτείς ότι έχει μια ολόκληρη σειρά από νέες ταμπλέτες μετά το V500, δεν θα κρατούσα και την ανάσα μου μέχρι να το βγάλει :) μα έχουνε πάρει όλα... εκτός από το ταπεινό V500 :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 strong said: Τελικα σε αρτ σε 4.4.2 μια χαρα δουλευει το xposed.... Nα ρωτησω, χρειαζεται οπωσδηποτε screen protector ; ή δεν γρατσουνιεται το gorila glass 2;;;; Είσαι σίγουρος ότι δουλεύεις σε ART και δεν σε γύρισε σιωπιλά σε DALVIK. Για ξαναδες τι είδους cache έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Έχεις δίκιο γύρισε μόνο του σε davlik Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 ως και το LG G2 mini πήρε lollipop... και το V810 δηλ το LG G Pad 8.3 με 3G πηρε στην Αμερική! κουνήσου λίγο ρε LG :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. June 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2015 Καλημέρα, επειδή δεν βρήκα στο φόρουμ πουλάω το g pad,όποιος ενδιαφέρεται με pm.ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Μια βοηθεια παρακαλω... εκανα εγκατασταση το Auto Hide Soft Keys και οταν το απεγκατεστησα τα soft keys δεν επανηλθαν... καμια ιδεα; Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 strong said: Μια βοηθεια παρακαλω... εκανα εγκατασταση το Auto Hide Soft Keys και οταν το απεγκατεστησα τα soft keys δεν επανηλθαν... καμια ιδεα; Επανεκκίνησες τη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εννοειται φιλος! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Εμένα με restart τα εμφάνιζε. Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 tsak8 said: Εμένα με restart τα εμφάνιζε. Τι να πω.... εμενα αρνηται! Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 strong said: Τι να πω.... εμενα αρνηται! Εγκατέστησε ξανά την εφαρμογή και απενεργοποίησέ την μέσα από το μενού που διαθέτει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strong Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Dimitris_05 said: Εγκατέστησε ξανά την εφαρμογή και απενεργοποίησέ την μέσα από το μενού που διαθέτει. Το εχω δοκιμασει και αυτο... τιποτα. Παράθεση Ένας φτωχός και μόνος cowboy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts