pektis7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τι έγινε βρε παιδιά όλοι με κλειδωμένο bootloader είμαστε;; Δες το post #991 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δες το post #991 Ευχαριστω φιλε μου.Με.4.2 το ειχες κανει τοτε. Το δοκιμασες και με.4.4;Εγινες δηλαδη στοκ,περασες την 4.4 και ξαναξεκλειδωσες με τον ιδιο τροπο; ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγηκες ενας ωραιος κερνελ για stock-based και θελω να τον δοκιμασω. Γιαυτο ψαχνομαι με bootloader Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Στην kit kat το πρόβλημα με την sd διόρθωθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis_29 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 αν γινει ροοτ,μετα πως μπορει να βγει χωρις να μπορει να εντοπισθει οτι ηταν ροοτ ωστε αν χρειαστει επισκευη να ειναι εντος εγγυησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 αν γινει ροοτ,μετα πως μπορει να βγει χωρις να μπορει να εντοπισθει οτι ηταν ροοτ ωστε αν χρειαστει επισκευη να ειναι εντος εγγυησης; Κανεις απεγκαταση το supersu, τσεκαρεις αν εφυγε το root με μια εφαρμογη απο το playstore που λεγεται root checker, κανεις επαναφορα εργιστασιακων ρυθμισεων και εισαι ετοιμος να το στειλεις για επισκευη Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Όχι απεγκατάσταση. Επιλέγεις full unroot μέσα από το supersu. Με απλή απεγκατάσταση φεύγει η εφαρμογή μόνο, τα δικαιώματα root υπάρχουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ναι αυτο εννοουσα Νικο :p καλα κανεις που με διορθωνεις ομως! Ολοκληρωτικος αποκλεισμος προσβασιμοτητας λεγεται! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ευχαριστω φιλε μου.Με.4.2 το ειχες κανει τοτε. Το δοκιμασες και με.4.4;Εγινες δηλαδη στοκ,περασες την 4.4 και ξαναξεκλειδωσες με τον ιδιο τροπο; ----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγηκες ενας ωραιος κερνελ για stock-based και θελω να τον δοκιμασω. Γιαυτο ψαχνομαι με bootloader Τώρα έχω aosp (cmb). Περιμένω να βγει η malladus που θα βασίζεται στη stock. Δεν έβαλα stock kitkat, αλλά θα την βάλω αν αργήσει κι άλλο η malladus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Τώρα έχω aosp (cmb). Περιμένω να βγει η malladus που θα βασίζεται στη stock. Δεν έβαλα stock kitkat, αλλά θα την βάλω αν αργήσει κι άλλο η malladus. Οποτε δεν ξερεις αν αυτος ο τροπος ξεκλειδωματος δουλευει και.σε στοκ 4.4; Σε ευχαριστω παντως Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Οποτε δεν ξερεις αν αυτος ο τροπος ξεκλειδωματος δουλευει και.σε στοκ 4.4; Σε ευχαριστω παντως Δεν το έχω ψάξει για να σου πω σίγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Στην kit kat το πρόβλημα με την sd διόρθωθηκε? Νομίζω χρειάζεται απλά να ενημερωθούν οι εφαρμογές για να δουλεύει σωστά. Υπάρχει κάτι που δε σου δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Νομίζω χρειάζεται απλά να ενημερωθούν οι εφαρμογές για να δουλεύει σωστά. Υπάρχει κάτι που δε σου δουλεύει? Εμένα ρολόι δουλεύουν όλα με την sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ναι, για παράδειγμα εξακρίβωσα ότι και η κάμερα πλέον γράφει στην sd, αν και (νομίζω!) αρχικά δεν έγραφε. Μάλλον με ενημέρωση των εφαρμογών θα λυθεί σταδιακά το ζήτημα. Κάτι άλλο: Επειδή με ενοχλεί το οριζόντιο μενού - γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης, έχω διαπιστώσει ότι δύο τουλάχιστον εφαρμογές το εξαφανίζουν, αξιοποιώντας έτσι το σύνολο της οθόνης. Πριν κανένα μήνα τέτοια εφαρμογή ήταν μόνο το vlc και τώρα διαπιστώνω ότι έχει προστεθεί ο επεξεργαστής κειμένου polaris. Συνεπώς είναι στο χέρι των devs να φτιάξουν τις εφαρμογές τους έτσι που να εξαφανίζεται η γραμμή. Ελπίζω σταδιακά να το κάνουν και άλλοι προγραμματισμές. (ναι, ξέρω ότι φεύγει με root και σχετική εφαρμογή). Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Λοιπον, τουλαχιστον ενα-ενα τα βρισκω! Μετα απο factory reset, ξαναστησιμο και δοκιμες, ανακάλυψα οτι για το μυνημα "To BT εχει σταματησει" ευθύνεται το γνωστο και μη εξαιρετέο track id. Είτε σε dalvik είτε σε art δημιουργεί κάποιο conflict, με αποτέλεσμα αυτο το μυνημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avlass Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Ναι, για παράδειγμα εξακρίβωσα ότι και η κάμερα πλέον γράφει στην sd, αν και (νομίζω!) αρχικά δεν έγραφε. Μάλλον με ενημέρωση των εφαρμογών θα λυθεί σταδιακά το ζήτημα. Κάτι άλλο: Επειδή με ενοχλεί το οριζόντιο μενού - γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης, έχω διαπιστώσει ότι δύο τουλάχιστον εφαρμογές το εξαφανίζουν, αξιοποιώντας έτσι το σύνολο της οθόνης. Πριν κανένα μήνα τέτοια εφαρμογή ήταν μόνο το vlc και τώρα διαπιστώνω ότι έχει προστεθεί ο επεξεργαστής κειμένου polaris. Συνεπώς είναι στο χέρι των devs να φτιάξουν τις εφαρμογές τους έτσι που να εξαφανίζεται η γραμμή. Ελπίζω σταδιακά να το κάνουν και άλλοι προγραμματισμές. (ναι, ξέρω ότι φεύγει με root και σχετική εφαρμογή). Νομίζω πάντα έγραφε η κάμερα στην SD (αλλά δεν θυμάμαι κι εγώ αν τότε που έγραψα είχα Kit Kat. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα jelly....) Επίσης, όλες οι μαμίσιες εφαρμογές βυθίζουν την ενοχλητική μπάρα (Polaris,Video, Internet, κλπ). Οπότε αν θες full screen χρησιμοποίησε τις μαμίσιες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Δεν ξέρω αν ήταν γνωστό αλλά με διπλό χτύπημα στην μπάρα ειδοποιήσεων η συσκευή κλειδώνει σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Δεν ισχύει το ίδιο με την κάτω μπάρα με τα κουμπιά. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? Thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Παιδιά εκτός από usb stick έχετε βάλλει τίποτα άλλο που μπόρεσε να διαβάσει από την mini usb του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? τα βασικα όπως αυτά που ρωτας θα τα βρεις μονος σου,ανοιξε το ταμπλετ επεξεργάσου το λιγο και θα καταλάβεις. περνα την αναβαθμιση πρωτα και μετα στησε το ταμπλετ όπως σου αρεσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Μολις πηρα το ταμπλετ και εγω!! Πως το στωνω απο εδω και περα? Πως το αναβαθμιζω? Ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο. Επειδη θα εχει ειπωθει 500 φορες και κουραζει, εχουμε καποιο λινκ ελληνικο η ξενο που δινει οδηγιες? Thanks!!! Τα πρωτα 3000χλμ μην ανεβαζεις πανω απο 3000 στροφες και στα 1500 αλλαγη λαδιων!! :) . .. .... Περα απο την πλακα, καλοριζικη και να την χαίρεσαι αφοβα. Δεν θελει τιποτα ιδιαιτερο. Για τις αναβαθμίσεις, μεσα απο τις ρυθμισεις, ενεργοποίησε τον αυτοματο έλεγχο και θα σ' ενημερώνει μονη της οπότε υπαρχει κατι διαθεσημο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg7vas Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Αυτο εννοω ρε παιδια Που κανω αναβαθμιση? Καπου διαβασα για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να περασω την νεα εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Τελικά πήρα αυτή τη θήκη http://www.ebay.com/itm/390794346918?var=660219974606&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Μου κόστιζε 7,60€ ,έκανε περίπου 20 μέρες να έρθει, το καπάκι δουλεύει στο άνοιξε κλείσε την οθόνη και δεν είναι καθόλου ογκώδης. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Αυτο εννοω ρε παιδια Που κανω αναβαθμιση? Καπου διαβασα για επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να περασω την νεα εκδοση. Αναβαθμιση ΟΤΑ, > ρυθμίσεις, σχετικα με το tablet, κεντρο ενημέρωσης, ενημερωση λογισμικου, τικ στο αυτοματο. Factory reset, > με κλειστο το tablet, vol- & power, μολις διξει το lg τοτε αφηνεις το power κρατας πατημενο το vol- και πατας το vol+ & το power. Εχεις δηλαδη πατημενα ταυτοχρονα τα vol-, vol+ και το power. Ακολουθεις αυτα που σου λεει με vol- και power σαν enter. Επειδη ειναι λιγο πολύπλοκο και μπορει να μπερδευτεις, μεσα απο τις ρυθμισεις, δημιουργια αντιγραφου ασφαλιας, επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων. Τα factory reset τα κανεις πριν και μετα απο αναβαθμίσεις που αλλαζουν εκδοση λειτουργικου. Π.χ. απο jb σε kk. Edited May 12, 2014 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Τα factory reset τα κανεις πριν και μετα απο αναβαθμίσεις που αλλαζουν εκδοση λειτουργικου. Π.χ. απο jb σε kk. +1 Δεν το ειχα δωσει σημασια στην αρχη και παιζει να ειναι πιο σημαντικο και απο την αναβαθμιση . Μονο ετσι θα μπορεσεις να εκμεταλευτεις στο μεγιστο αυτο που μπορει να σου δωσει Edited May 12, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Νομίζω πάντα έγραφε η κάμερα στην SD (αλλά δεν θυμάμαι κι εγώ αν τότε που έγραψα είχα Kit Kat. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είχα jelly....) Επίσης, όλες οι μαμίσιες εφαρμογές βυθίζουν την ενοχλητική μπάρα (Polaris,Video, Internet, κλπ). Οπότε αν θες full screen χρησιμοποίησε τις μαμίσιες εφαρμογές. Εννοείται ότι στο jelly έγραφε. Στο Kit Kat έχω την εντύπωση (δεν είμαι σίγουρος) ότι στην αρχή δεν έγραφε. και: Το vlc που επίσης εξαφανίζει την ενοχλητική μπάρα, δεν είναι μαμίσιο. Άρα υπάρχει ελπίδα να κάνουν κάτι και άλλοι developers. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts