Jump to content

[Tablet] LG G Pad 8.3 (V500)

SSTAYROS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στο pc δουλευει αψογα το καλωδιο που φορτιζει,οποτε την γλυτωσα,ε?:):):):):):):)ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!!!!!μου κανει εντυπωση ομως που ενω δουλευαν κανονικα και τα 2,τωρα δεν δουλευουν.και δεν τα ειχα χρησιμοποιήσει πολλες φορες!

Ναι, προφανώς την γλυτωσες! ;)

Εντάξει, αυτά τα καλωδιακια είναι φτινιαρικα και εντελώς της πλάκας. Χαλάνε με το παραμικρό.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι, προφανώς την γλυτωσες! ;)

Εντάξει, αυτά τα καλωδιακια είναι φτινιαρικα και εντελώς της πλάκας. Χαλάνε με το παραμικρό.

ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου:)εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg?

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου:)εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg?

εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg?

εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg?

Μπαααα! Της πλάκας έχω και εγώ, από το ebay. Απλά είναι φθηνά και μόλις χαλάσουν τα πετάω. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος έχει βρει κάτι της προκοπης.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Ακριβώς όπως τα λες. Το σημαντικό ωστόσο είναι ότι ο καθένας έχει τα δικά του data.

Επίσης αυτό ισχύει και ανάποδα, τις εφαρμογές του guest δεν τις βλέπει ο owner εκτός και αν πάει να την εγκαταστήσει, οπότε θα συμβεί το ίδιο με πριν.

Τώρα αν μπορούσε ο καθένας να έχει και το δικό του κλείδωμα (δεν το δοκίμασα είναι η αλήθεια) θα ήταν το ιδανικό[...].

Εάν εννοείς από τη lockscreen, αυτό γίνεται: Κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει δικό του τρόπο κλειδώματος. Αν εννοείς ανά εφαρμογή, και αυτό γίνεται εάν βάλει ο καθένας ένα app lock...

Και μια ακομα ερωτηση σχετικα με τους users.Οταν πας σε καποιον αλλον user εκτος απο του owner οταν ερχονται μηνυματα se viber,fb κτλ δονειται σε οποιον και να εισαι.Γινεται να το ρυθμισει καπως αυτο ωστε να μη δονειται;Δηλαδη να κανω κατι σαν log out ουσιαστικα.

Ευχαριστω

Αν εχεις χρονο να πειραματιστεις και βρεις που γινεται το conflict, πες το και σε μας. Και εγω το ιδιο θεμα παρατηρησα και ειναι σπαστικο.

Παιδια ξερει κανεις πως θα περασω τη ρομ χειροκινητα με το προγραμμα της LG?

Δεν μου την εμφανιζει με ΟΤΑ και στην σουιτα μου λεει οτι δεν μπορει να συνδεθει με τον διακομιστη

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

γεια σας. κάτοχος του g2 και πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω και το g pad. βασικά είναι πανέμορφο και παίζει και προσφορά στο amazon.uk στα 220 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά. απλά κολλάω στο θέμα της οθόνης. δλδ που βγάζει αυτή τη γραμμή που λένε στην υπερθέρμανση!

όπως επίσης δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για τη μπαταρία. θα διαβάσω φυσικά τις περισσότερες σελίδες να δω τι γράφουν και εδώ οι κάτοχοι...

Τσέκαρε για καμένα πιξελ. Αν και κανείς δεν είχε, εμένα που ότι αγοράζω μου χαλάει έπεσα σε δύο με καμένα πιξελ!! Το τρίτο δεν έχει θέμα βέβαια (όλα αλλαγή doa).

Μπλε γραμμή τι να σου πω. Στα πρώτα φαινόταν και ήθελα να την δω. Εδώ και κάνα μήνα την είχα ξεχάσει εντελώς μέχρι που διάβασα εδώ πάλι για αυτή :lol: Δεν την είδα όμως ξανά :p

Anyway, από αμαζον αν δεν έχεις θέμα με τα πέρα δώθε για doa αν χρειαστεί, τσιμπα το.

Για όσους ενδιαφέρονται, έγινε root στην κιτ κατ με τη μέθοδο αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 και λειτουργεί κανονικά.

γεια σας. κάτοχος του g2 και πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω και το g pad. βασικά είναι πανέμορφο και παίζει και προσφορά στο amazon.uk στα 220 ευρώ περίπου με τα μεταφορικά. απλά κολλάω στο θέμα της οθόνης. δλδ που βγάζει αυτή τη γραμμή που λένε στην υπερθέρμανση!

όπως επίσης δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια για τη μπαταρία. θα διαβάσω φυσικά τις περισσότερες σελίδες να δω τι γράφουν και εδώ οι κάτοχοι...

Οι καινούργιες παρτίδες φαίνεται να μην έχουν προβλήματα ;) Τώρα αν είναι παλιό το στοκ, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει! Η μπαταρία βγάζει στους περισσότερους 4-6 ώρες. Και τώρα με την κιτ κατ ίσως και κάτι παραπάνω (θα δείξει).

να ρωτησω κατι εχω το ταμπλετακι (δεν ειναι δικο μου)

το εχουμε με ροοτ (μονο ρουτ χωρις custom recovery) update OTA δεν εχω δει ακομα καθε φορα που το παταω με λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση !

για να το κανω χειροκινητα απλα κατεβαζω το LG PC SUITE το συνδεω με το πισι και παταω αναβαθμιση η κατι τετοιο ?!

με το ρουτ που υπαρχει στην συσκευτη κανενα θεμα μπρικαρισματος θα εχει ? γιατι εχω διαβασει κατι τετοια χαζα για την lg !

την κανει κανονικα την αναβαθμιση ? και απλα χανετε το ρουτ και ξανα ρουταρο μετα ετσι !?!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ σε οσους σκοπευουν να αναβαθμισουν σε 4.4.2

Μετα απο την αναβαθμιση (οπως και σε ολα τα κινητα με 4.4.2) η εξωτερικη SD ουσιαστηκα αχρηστευεται.. Καμια εφαρμογη δεν εχει δικαιωμα να γραψει σε αυτην.

Για παραδειγμα το dropbox δεν μπορει να κατεβασει εκει αρχεια, οι περισσοτεροι file managers (με εξαιρεση τον ES που βρηκε λυση) ΔΕΝ μπορουν να γραψουν στην εξωτερικη SD ουτε να διημουργησουν φακελους. Το μtorrent ΔΕΝ μπορει να κατεβαζει αυτοματα στην εξωτερικη SD. Ολα αναγκαστικα πρεπει να γραφονται στην εσωτερικη μνημη.

Τα μονα προγραμματα που εχουν δικαιωμα να γραψουν στην εξωτερικη ειναι της google και η "διαχειριση αρχειων" της LG. Ειναι θεμα της google και της KitKat και μονο.

Κάτσε φίλε δηλαδή η εφαρμογή της κάμερας δεν μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες στην sd ? Εγώ δεν μπορώ να φτιάξω φακέλους στην sd ? να περάσω τραγούδια ? ο browser δεν μπορεί να αποθηκεύσει στην sd ? Δηλαδή όποια συσκευή έχει την 4.4.2 η sd είναι άχρηστη ?

το εχουμε με ροοτ (μονο ρουτ χωρις custom recovery) update OTA δεν εχω δει ακομα καθε φορα που το παταω με λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση !

για να το κανω χειροκινητα απλα κατεβαζω το LG PC SUITE το συνδεω με το πισι και παταω αναβαθμιση η κατι τετοιο ?!

με το ρουτ που υπαρχει στην συσκευτη κανενα θεμα μπρικαρισματος θα εχει ? γιατι εχω διαβασει κατι τετοια χαζα για την lg !

την κανει κανονικα την αναβαθμιση ? και απλα χανετε το ρουτ και ξανα ρουταρο μετα ετσι !?!

δεν το εχω δοκιμασει ακομα και εγω αλλα μαλλον παιζει το τελευταιο που αναφερεις...

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κάτσε φίλε δηλαδή η εφαρμογή της κάμερας δεν μπορεί να αποθηκεύσει φωτογραφίες στην sd ? Εγώ δεν μπορώ να φτιάξω φακέλους στην sd ? να περάσω τραγούδια ? ο browser δεν μπορεί να αποθηκεύσει στην sd ? Δηλαδή όποια συσκευή έχει την 4.4.2 η sd είναι άχρηστη ?

εδω ειμαστε https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix

και αι παρατα μας google Με τις βλακειες σου

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Για όσους ενδιαφέρονται, έγινε root στην κιτ κατ με τη μέθοδο αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703825 και λειτουργεί κανονικά.

Οι καινούργιες παρτίδες φαίνεται να μην έχουν προβλήματα ;) Τώρα αν είναι παλιό το στοκ, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου κάτσει! Η μπαταρία βγάζει στους περισσότερους 4-6 ώρες. Και τώρα με την κιτ κατ ίσως και κάτι παραπάνω (θα δείξει).

Μόνο 4-6 ώρες; με το xoom που έχω βγάζω μια ολόκληρη μέρα με πολύ Internet wifi και πάρα πολλά βίντεο. Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ με 2 φορες καθημερινή φορτιση

Εγώ πάντως έκανα κανονικά το update και στη συνέχεια πέρασα νεό ρουτ γιατί χάνεις τα δικαιώματα κατά την αναβάθμιση ;) Στους xda είδα διάφορα βέβαια ότι το update κολλάει στο 26% και τέτοια... Ναι με το lg pc suite κάνε το :)

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόνο 4-6 ώρες; με το xoom που έχω βγάζω μια ολόκληρη μέρα με πολύ Internet wifi και πάρα πολλά βίντεο. Μάλλον θα πρέπει να συμβιβαστώ με 2 φορες καθημερινή φορτιση

Ναι τόσο κρατάει. Σε μερικούς και 7 ώρες που προσωπικά δεν το πιάνω ούτε με σφαίρες :p

Για βάλε μας στατιστικα χρήσης και οθονης! Μια ολοκληρη μέρα δεν ειχα ούτε με το note 10.1 με 4.0.4. Στις 9,5 με 10 ώρες ήμουν.

οκ ευχαριστω πολυ παιδια ... θα το δοκιμασω το μεσημερι που σχολαω ..

μονο ελπιζω να μην χαθει τιποτα απο μεσα η φαει κανα κολλημα ... γιατι πρεπει να το παραδωσω σε 2 μερες στο ατομο γιατι φευγει και ταξιδι !!

:)

και οσο για την μπαταρια με εχει βγαλει 12 μερες μπαταρια με 4 και κατι ψιλα ωρες οθονη ...!!

πιστευω τα παει πολυ καλα σε θεμα μπαταριας κυριως αυτονομιας !

(χρηση πολυ απλη κανα φβ..λιγο browsing...και μουσικη...και πολυ λιγο κανα απλο παιχνιδακι)!

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Για βάλε μας στατιστικα χρήσης και οθονης! Μια ολοκληρη μέρα δεν ειχα ούτε με το note 10.1 με 4.0.4. Στις 9,5 με 10 ώρες ήμουν.

Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή στα τάμπλετς την καλύτερη αυτονομία την έχουν τα ipad με 10-12 ώρες στο χαλαρό. Τουλάχιστον έτσι λένε όσοι τα έχουν!

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά έχω ένα θέμα. Όταν πάω να ανοίξω την εφαρμογή system app remover δεν με αφήνει να διαγράψω εφαρμογές συστήματος και μου γράφει "cannot mounted as read/write" . Ξέρει κανείς τι παίζει?

τελικα αξιζει να βαλουμε την 4.4.2 η όχι?

τι να σου πω φιλε μου....καθε update και βλεπεις google κουλαμαρες και τρελαινεσαι...

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

δεν το εχω δοκιμασει ακομα και εγω αλλα μαλλον παιζει το τελευταιο που αναφερεις...

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εδω ειμαστε https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.sdfix

και αι παρατα μας google Με τις βλακειες σου

Το πρόβλημα είναι ότι η εφαρμογή nextapp.sdfix που αναφέρεις απαιτεί φυσικά rooting ...

Μα είναι δυνατόν να ρυθμίζει έτσι η google το kit-kat, που να μην μπορούν οι εφαρμογές να γράψουν στην εξωτερική κάρτα; Τι εξυπηρετεί αυτό; Πραγματικά δεν τους καταλαβαίνω. Έχει αναφερθεί πουθενά καμία λογική εξήγηση;

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Τα καταφερα και γω τελικα να περασω την κιτ κατ με lg mobile support tool μετα απο ενα βιντεο που ειδα στο xda και μου ανοιξε τα ματια για μια διεση που ελειπε σε ενα αρχειο στο system32!!

Λιγο πιο smooth το βλεπω με καλυτερη διαχειρηση μνημης αλλα γενικα δεν με τρελανε κι ολας.Ουσιαστικη διαφορα δεν ειδα απο την 4.2

Εκτος του οτι το βραδυ εχασε 3% στην αναμονη ενω με την 4.2 εβγαζε κατι 15ωρα κολλημενο στο 100%.Θα δειξει ισως θελει και λιγο στρωσιμο στην αρχη.

Και επισης δεν αντεξα!!:p

Ps το ρουτ δουλευει κανονικα!

Edited by sounik

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z