Jump to content

aiolos1m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About aiolos1m

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

aiolos1m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):)
  2. καλησπερα!!!!καποιο link για root στην kitkat?
  3. ευχαριστω και παλι για την βοηθεια σου:)εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο otg?
  4. στο pc δουλευει αψογα το καλωδιο που φορτιζει,οποτε την γλυτωσα,ε?:):):):):):):):)ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σου!!!!!!!μου κανει εντυπωση ομως που ενω δουλευαν κανονικα και τα 2,τωρα δεν δουλευουν.και δεν τα ειχα χρησιμοποιήσει πολλες φορες!
  5. δηλαδη ειμαι για service?και πως γινεται ολη η διαδικασια,απλα το στελνω στην αντιπροσωπεια της lg?:(
  6. ναι,φορτιζει κανονικα.....ελπιζω να μην ξενερωσω τωρα,γιατι το ταμπλετακι αυτο,ειναι super!!
  7. αν παλι ειχε χαλασει καποια επαφη,δεν θα υπηρχε θεμα στο να φορτωσει η μπαταρια?ευχαριστω παντως για τις απαντησεις σου:)
  8. το θεμα ειναι οτι το δοκιμασα με δυο διαφορετικα otg και μου κανει το ιδιο.να ειναι οι επαφες απο το tablet και να χρειαζετε να το στειλω για service?
  9. καλησπερα και απο μενα!ειχα παρει πολυ παλια ενα καλωδιο otg.ενω στην αρχη,το εβλεπε κανονικα χωρις κανενα προβλημα,τωρα το βαζω στο tablet και δεν το διαβαζει.μερικες φορες το κουναω κανει την συνδεση στο tablet και οταν το αφηνω με πεταει εξω.υπαρχει περιπτωση να φταινε οι επαφες στο tablet και να πρεπει να το στειλω για service για να μου το φτιαξουν?
  10. μπορεις σε παρακαλω να μου πεις,τι ακριβως πρεπει να κατεβασω απο αυτά?
  11. Καλησπέρα σας, μόλις έκανα unlock το bootloader μου (με τον official τρόπο) και επειδη με τρωει το κ@@@@@@ι μου,θελω να αλλαξω custom rom και kernel....ποιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος και απο που θα το καταβασω.....εχω εκδοση kernel 2.6.32.9-perf και αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.42. ειμαι ρουτ και cwm......αυτα τα ολιγα.....Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
  12. και εμενα το ιδιο μου βγαζει............:(:(:(:(:(:(:( λοιπον,αυτο που εκανα εγω ηταν""Κλείνουμε το κινητό συνδέουμε το καλώδιο USB στον υπολογιστή και στην συνέχεια συνδέουμε το usb στο κινητό πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο που χρειάζεται ανάλογα με το κινητό. Το Menu για arc, arc S, neo, neo V, pro, το Search button για Xperia™ PLAY και το Volume up για mini, mini pro, ray, active, Live with Walkman™, S. Θα ανοίξει το ενδεικτικό led με μπλε χρώμα.Ανοίγουμε μια κονσόλα dos Accessories -> Command Prompt και πληκτρολογούμε την εξής εντολή: cd C:\Program Files\Android\android-sdk\platform-tools (για windows Χ64 η εντολή είναι cd C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools) Ο κέρνελ θα μας δείξει την διαδρομή που του βάλαμε στην συνέχεια δίνουμε την εντολή fastboot -i 0x0fce getvar version για να δούμε αν ανταποκρίνεται το τηλέφωνο, λογικά θα μας δώσει απάντηση version X.X total time: x.xxx s, προχωράμε και του δίνουμε την εντολή για ξεκλείδωμα. Γράφουμε fastboot -i 0x0fce oem unlock 0xKEY (όπου KEY είναι ο κωδικός που έχουμε πάρει από την SONY). Το κινητό μας πια είναι ξεκλείδωτο και μπορούμε να περάσουμε ότι θέλουμε μέσα.
  13. ισως να ειναι αυτος ο λογος που μαλλον θα με "φρεναρει" και εμενα.........ευχαριστω για την απαντηση σου φιλος!!!!!
  14. η διαφορα του i9 με το i10,ποια ειναι?service στην Ελλαδα υπαρχει?
×
×
  • Create New...