Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ξέρω τι κάνω λάθος δεν βλέπω τη συσκευή στο πρόγραμμα όταν την συνδέω...:(

Οι φωτογραφίες ήταν στην internal ή external sd ?

Samsung galaxy s21+

Υπαρχει κατι για σημειωσεις που αφου τις γραφω να μπορουν να μπαινουν σε καποιο read mode, και να μπορω επειτα να κανω highlight/underline κτλ λες και διαβαζω καποιο κειμενο?

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

χρησιμοποιησε το με οτι εχει η μπαταρια μεσα. μεχρι να φτασει στο 5-6%. φορτισε το τερμα και χρησιμοποιησε το μεχρι να φτασει παλι στο 5-6%. το κανεις αυτο 4 φορες και εισαι οκ.

Το φόρτισα και τωρα μεσα σε μια ώρα μου έφαγε 8%μπαταρία είναι καλά?αυτό που οταν δεν κοιτάς το βίντεο και σταματαει γιατί δεν γίνεται?βγάζει ένα μάτι στην πάνω αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει,μήπως δεν κάνω κάτι καλά?

@lenovo

Πρόσεξε γιατί αν γράφεις με κεφαλαία η μπαταρία καταναλώνει πιο πολύ ενέργεια :p

Με γειαααα

Ευχαριστώ φοβερό τηλ δεν έχω λόγια το χαζεύω με ανοιχτό το στόμα.οσο για τα κεφάλαια σορυ το ξέχασα από την χαρά μου.το τζι 2 ούτε θέλω να το βλέπω Samsung και πάλι Samsung ότι και να πω λίγο ειναι

:!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by m7ixalis

Το φόρτισα και τωρα μεσα σε μια ώρα μου έφαγε 8%μπαταρία είναι καλά?αυτό που οταν δεν κοιτάς το βίντεο και σταματαει γιατί δεν γίνεται?βγάζει ένα μάτι στην πάνω αλλά δεν το βλέπω να δουλεύει,μήπως δεν κάνω κάτι καλά?

Πρέπει να πας ρυθμισεις->εργαλεία και να τα ενεργοποιησεις

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Γειά σας!

Νέος και εγώ με το νοτε 3! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το USB 3 και με την συνδεση με υπολογιστη.

Όταν το συνδέω το κινητό μου βγάζει MTP μεταφορά δεδομένων.... δέν έχει USB Mass Storage.

Όταν πάω να μεταφέρω αρχεια στην εσωτερική μνήμη του κινητού, αποτυγχάνει η μεταφορά..... πρέπει να τα βάλω στη micro sd.

Mερικές φορές κιόλας, αποσυνδέεται χωρίς λόγο απο τον υπολογιστή....

Πώς μπορώ να το συνδέσω σαν USB mass storage ?

Μου έσβησε ένας φίλος ******* της φώτο που είχα τραβήξει τον μικρό και την προηγούμενη βδομάδα ήταν και η βάφτιση του δεν είχα προλάβει να πάρω μπακαπ και απλά μου έκανε διαγραφή τον φάκελο της κάμερας από τη συλλογή. Περίπου 100 φώτο.

Υπάρχει κάνα θαύμα να υπάρχουν κάπου;

Θα τρελαθώ μιλάμε.

Αν ήταν στην external βάλτην στο pc και δοκίμασε το rstudio με έχει σώσει άπειρες φορες

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Γειά σας!

Νέος και εγώ με το νοτε 3! Θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το USB 3 και με την συνδεση με υπολογιστη.

Όταν το συνδέω το κινητό μου βγάζει MTP μεταφορά δεδομένων.... δέν έχει USB Mass Storage.

Όταν πάω να μεταφέρω αρχεια στην εσωτερική μνήμη του κινητού, αποτυγχάνει η μεταφορά..... πρέπει να τα βάλω στη micro sd.

Mερικές φορές κιόλας, αποσυνδέεται χωρίς λόγο απο τον υπολογιστή....

Πώς μπορώ να το συνδέσω σαν USB mass storage ?

Δοκιμασε σε αλλη θυρα USB και δες αν θα στρωσει.

Δεν μπορεις να το κανεις mass storage μονο MTP.Μετα την ICS η Samsung μας αφαιρεσε αυτη τη δυνατοτητα

Αν ήταν στην external βάλτην στο pc και δοκίμασε το rstudio με έχει σώσει άπειρες φορες

Ήταν στην μνήμη της συσκευής μπορώ να κάνω κάτι από αυτή;

Πρέπει να πας ρυθμισεις->εργαλεία και να τα ενεργοποιησεις

Το έκανα αλλά και πάλι τίποτα αυτό με την οθόνη που όταν την κοιτώ δεν σβήνει είναι εντάξει το άλλο με το βίντεο δεν δουλεύει .έκανα τα βήματα κανονικά όπως την εικόνα αλλά τίποτα,μήπως κάτι δεν κάνω σωστα?

Ήταν στην μνήμη της συσκευής μπορώ να κάνω κάτι από αυτή;

Δεν ξέρω ρε συ δύσκολο, να υπάρχει σε Android κανα unerase utility? Το ψάχνω

Edit: υπάρχουν εφαρμογές στο μάρκετ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger

Admin CorollaClub.com

Που πρέπει να πάω για να δώ ποια έκδοση λογισμικού φοράω; Επίσης το θέμα με την μπαταρία κι εγω το αφήνω για να κοιμηθώ με 50% μπαταρία και οταν ξυπνάω εχει σβήσει,...

απο χθες αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης με το wifi . δν συνδεεται με τπτ και μου λεει αδυναμη συνδεση .

mac kai xbox360 κανενα προβλημα . τι να κανω

Που πρέπει να πάω για να δώ ποια έκδοση λογισμικού φοράω; Επίσης το θέμα με την μπαταρία κι εγω το αφήνω για να κοιμηθώ με 50% μπαταρία και οταν ξυπνάω εχει σβήσει,...

Ρυθμίσεις -γενικά - πληροφορίες συσκευής για το λογισμικό και *#1234# για επιπλέον πληροφορίες με μόντεμ κτλ. Για την μπαταρία κάποια εφαρμογή θα φταίει προφανώς αλλά δες και από τις ρυθμίσεις μπαταρίας ποια σου τρώει πολύ. ..

To Know the Cause Of Things!

Πως γινεται στο κατω μεροες των Homescreen να αποκρυψεις τα application shortcuts, καθως και την μπαρα που δειχνει σε ποια οθονη εισαι. Αυτη που εχει τις τελιτσες και το εικονοδιο του home στο κεντρο?Τρωνε ενα 25% της Οθονης!

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Καλησπέρα!

Επιλογή Πανόραμα η κάμερα δεν έχει?

Αν ναι... που?

Έχει!

Πάτησε το mode στην κάμερα!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Έχει!

Πάτησε το mode στην κάμερα!

Τόσο... Απλά...

Αποτύπωση οθόνης χωρίς τη χρήση της πενας γίνετε?

Ευχαριστώ πολυ

Edited by COCOMAT

Με τον κλασικό τρόπο. Home + on/off button μαζί.

απο χθες αντιμετωπιζω προβλημα συνδεσης με το wifi . δν συνδεεται με τπτ και μου λεει αδυναμη συνδεση .

mac kai xbox360 κανενα προβλημα . τι να κανω

Μου έκανε το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Του έκανα επανεκκίνηση και δουλεύει κανονικά.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
ZRX1200S

Με τον κλασικό τρόπο. Home + on/off button μαζί.

Αν έχεις ανοιχτά τα gestures περνώντας από δεξιά προς τα αριστερά το χέρι σου ακουμπάς την οθόνη κάνει screenshot

Admin CorollaClub.com

Μου έκανε το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο. Του έκανα επανεκκίνηση και δουλεύει κανονικά.

εχω κανει επανεκινηση και στο router και στο τηλ 20 φορες . δεν διορθωνει με τπτ

Παιδια με το s pen μπορουμε να εχουμε βιβλιο εργασιων ( πχ εγω εχω μεσα σε ενα μηνα να τρεξω αρκετα εργα στην δουλεια μου και επειδη δεχομαι αρκετα mails την ημερα καπου χανεται η μπαλλα) με τις εργασιες του καθε μηνα αλλα να ειδοποιουμαστε και για αυτες.

Πως γινεται στο κατω μεροες των Homescreen να αποκρυψεις τα application shortcuts, καθως και την μπαρα που δειχνει σε ποια οθονη εισαι. Αυτη που εχει τις τελιτσες και το εικονοδιο του home στο κεντρο?Τρωνε ενα 25% της Οθονης!

Δεν γίνετε. Εκτός και αν βάλεις άλλον launcher εγώ έχω τον nova.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher

Μην έχεις την εντύπωση ότι θα κερδίσεις μπαταρία αλλά είναι πιο παραμετροποιησιμος και τον φτιάχνεις όπως σου αρέσει.

Παιδια με το s pen μπορουμε να εχουμε βιβλιο εργασιων ( πχ εγω εχω μεσα σε ενα μηνα να τρεξω αρκετα εργα στην δουλεια μου και επειδη δεχομαι αρκετα mails την ημερα καπου χανεται η μπαλλα) με τις εργασιες του καθε μηνα αλλα να ειδοποιουμαστε και για αυτες.

Θα σου πρότεινα να Χρησιμοποιήσεις κάποια άλλη εφαρμογή.

Εγώ χρησιμοποιώ την G - Notes.

Δημιουργώ φακέλους με το κάθε project ξεχωριστά και ρίχνω μέσα πολύ εύκολα τα mail, επισυνάπτω αρχεία, φωτογραφίες, σχεδιαγράμματα που έχω φτιάξει στο S-Note, ηχογραφήσεις κλπ.

Συγχρονίζει με τίς Gmail Notes και μπορείς να δεις τις εργασίες σου στον υπολογιστή.

Το S-Note το χρησιμοποιώ μόνο για να δημιουργήσω κάποια σημείωση με γραφικά η φωτογραφίες και κατόπιν εξάγω σαν φωτογραφία η σαν PDF το οποίο επισυνάπτω στήυ αντίστοιχη σημείωση -εργασία στο G-Notes.

Μπορείς να ορίσεις υπενθύμιση για κάθε εργασία χωριστά.

To κυριότερο είναι ότι συγχρονίζει και με άλλες συσκευές. πχ κάποιο tablet η Smartphone. Υπάρχει η ίδια εφαρμογή και για ios αν κάποιος έχει iPad.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά επειδή σκέφτομαι να το πάρω οι παιδικές ασθένειες με θερμοκρασίες και τζογαρισμα κουμπιού όπως και θέματα με την κάμερα 'έχουν ξεπεραστεί? αναφέρομαι κυρίως στα παιδιά που το έχουν αγοράσει πρόσφατα.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)