hlekat Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπερα, χρονια πολλα και καλη χρονια. Εχω το gn3 με Γερμανικη 5.0 date 19/11/2015 , δλδ την τελευταια που εχουν ολοι οι παροχοι. ap n9005xxugbok6 cp n9005xxugboj1 csc : n9005dbtgbol1 το τηλ εχει ΠΑΡΑ πολυ αδυναμο σημα στο bluetooth-wifi σε σχεση με 2ο note 3 που εχω. Εχει παντα -2 ή -3 γραμμες σε σχεση με το αλλο εκτος αν ειμαστε απο κατω απο την κεραια. Του εκανα boot στο recovery εκανα wipe και factory reset. χωρις να εχω βαλει κανενα προγραμμα το σημα παραμενει το ιδιο. Μπορω να περασω καποια αλλη rom μεσω odin official και να φτιαξει; πχ να βαλω καποια ελληνικη της cosmote ή μιας που εχω και cosmote συνδεση; Αν κατεβασω μια cosmote rom και την βαλω μεσω του odin μπορει να μου χαλασει το τηλεφωνο; πχ να εχουν αλλο checksum ή να λειπει καποιο αρχειο στην καινουργια σε σχεση με την παλια; Ευχαριστω. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 (edited) Έχει αλλάξει κανείς πρόσφατα οθόνη στην συσκευή μας; κάτι θυμάμαι για 170 ευρω τελική στην smartec. Δύσκολα θα έχει αλλάξει κάτι άλλα ρωτάω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Edited January 3, 2017 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Παιδια Καλησπέρα και καλή χρονιά! ! Αν θελήσω να αλλάξω τη μπαταρία στο note 3 μας......τι μου προτείνετε. ...να βάλω γνήσια μαμισια ή να ψαχτώ για μπαταρία από άλλη εταιρεία πιθανόν και με μεγαλύτερη χωριτικοτητα;;; Μαμισια υπάρχει ακόμα σε Γερμανό και άλλα τέτοια καταστηματα; Παράθεση http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδια Καλησπέρα και καλή χρονιά! ! Αν θελήσω να αλλάξω τη μπαταρία στο note 3 μας......τι μου προτείνετε. ...να βάλω γνήσια μαμισια ή να ψαχτώ για μπαταρία από άλλη εταιρεία πιθανόν και με μεγαλύτερη χωριτικοτητα;;; Μαμισια υπάρχει ακόμα σε Γερμανό και άλλα τέτοια καταστηματα; Σε εξουσιοδοτημένο service της Samsung θα βρεις τη μαμισια (smartec, omnitech κλπ) κόστος 20-25€ Sent from my SM-G935F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Έχει αλλάξει κανείς πρόσφατα οθόνη στην συσκευή μας; κάτι θυμάμαι για 170 ευρω τελική στην smartec. Δύσκολα θα έχει αλλάξει κάτι άλλα ρωτάω γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Λοιπόν άλλαξα σήμερα οθόνη στην σμαρτεκ 147 ευρώ κόστισε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Λοιπόν άλλαξα σήμερα οθόνη στην σμαρτεκ 147 ευρώ κόστισε Αρκετά ακριβή όταν μεταχειρισμενο NOTE 3 πουλιέται στα 200. Νόμιζα θα είχαν πέσει οι τιμές μετά από 3.5 χρόνια. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Στην αλαγη οθονης αλαζουν και το περιβλημα γυρω γυρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 (edited) Στην αλαγη οθονης αλαζουν και το περιβλημα γυρω γυρω? Συνήθως ναι. Αν πας για middle frame μονο σου λενε "οχι, μαζι με οθονη παει" το τηλ εχει ΠΑΡΑ πολυ αδυναμο σημα στο bluetooth-wifi σε σχεση με 2ο note 3 που εχω. Εχει παντα -2 ή -3 γραμμες σε σχεση με το αλλο εκτος αν ειμαστε απο κατω απο την κεραια. Ευχαριστω. Bootloader & modem Δες αυτο το σχολιο και το επομενο του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6994159#post6994159 Edited January 3, 2017 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Στην αλαγη οθονης αλαζουν και το περιβλημα γυρω γυρω? Ναι άυτα τα 2 πάνε μαζί. Ο King ίσως έχει δίκιο είναι πολλά άλλα από την άλλη το Note 3 έτσι όπως το έχω στημένο έτοιμο δεν το αλλάζω με καμιά συσκευή με σημερινό κόστος 147 ευρώ. Βασικά δεν το αλλάζω ούτε με ακριβότερες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Ναι άυτα τα 2 πάνε μαζί. Ο King ίσως έχει δίκιο είναι πολλά άλλα από την άλλη το Note 3 έτσι όπως το έχω στημένο έτοιμο δεν το αλλάζω με καμιά συσκευή με σημερινό κόστος 147 ευρώ. Βασικά δεν το αλλάζω ούτε με ακριβότερες συσκευές. Για αυτό καλά έκανες και το κράτησες απλά να το προσέχεις γιατί είναι κρίμα και εγώ δεν το αλλάζω για τίποτα με έβαλαν σε πειρασμό κάποια καινούργια αλλά είμαι τόσο ικανοποιημένος με το συγκεκριμένο κινητό που μόνο για κανα NOTE 8 θα το αλλάξω αν βγει καλό γιατί το 7 μας τα χάλασε. Αναμένουμε να βγουν τα s8 να αρχίσουν στο xda να φτιάχνουν νέες Rom nougat για το κινητό μας. Send From Note 3 With Note 7 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Bootloader & modem Δες αυτο το σχολιο και το επομενο του http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6994159#post6994159 Κατέβασα odin και έκανα τα βήματα. Λογικά έγινε γιατί μου έγραψε success και έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Το τηλέφωνο μου φαίνεται πιο γρήγορο αν και από θέμα wifi τα ίδια. Πρέπει να κάνω factory settings ή θα έβλεπα βελτίωση στο ίδιο setup? Πως μπορώ να τσεκάρω αν όντως τα έβαλα ή όχι; ο κωδικός του cp άλλαξε σε GBPl1 το ap και το csc έμειναν τα ιδια. Στο report του odin όλα έδειχναν ok. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Κατέβασα odin και έκανα τα βήματα. Λογικά έγινε γιατί μου έγραψε success και έκανε μόνο του επανεκκίνηση. Το τηλέφωνο μου φαίνεται πιο γρήγορο αν και από θέμα wifi τα ίδια. Πρέπει να κάνω factory settings ή θα έβλεπα βελτίωση στο ίδιο setup? Πως μπορώ να τσεκάρω αν όντως τα έβαλα ή όχι; ο κωδικός του cp άλλαξε σε GBPl1 το ap και το csc έμειναν τα ιδια. Στο report του odin όλα έδειχναν ok. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Κατεβασε το phone info και δες να ειναι bootloader GBPH2 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Ναι ειναι h2. Το wifi σήμα παραμένει χαμηλο. Να κάνω install την έκδοση από το kies που κατεβάζει την αυθεντική και την ξαναπερναει; Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anekoulourida Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα σε όλο το forum και καλή χρονιά η μπαταρία στο note 3 μετά από δύο χρόνια και κάτι χρήσης αποφορτίζεται γρήγορα να παραγγείλω καινούρια από σκρουτζ γνωρίζει κανείς αν είναι γνήσιες η να πάρω καλύτερα από το επίσημο σέρβις της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlekat Δημ. January 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2017 Καλησπέρα σε όλο το forum και καλή χρονιά η μπαταρία στο note 3 μετά από δύο χρόνια και κάτι χρήσης αποφορτίζεται γρήγορα να παραγγείλω καινούρια από σκρουτζ γνωρίζει κανείς αν είναι γνήσιες η να πάρω καλύτερα από το επίσημο σέρβις της Samsung Αγορασα και εγω μπαταρια απο 3ο μαγαζι αυθεντικη περιπου 20€ παρολο που την πηρα αρχες 2016 η μπαταρια ηταν φτιαγμενη το 2014. Λογικα αν παρεις απο το επισημο ισως λογο καταναλωσης να εχουν πιο φρεσκια. Οτι και να βαλεις μην περιμενεις να κραταει οσο κρατουσε καινουργιο γιατι καινουργιο δεν ειχε android 5 και οι εφαρμογες ηταν 2-3 χρονια πισω σε λειτουργιες. Παράθεση http://www.netronic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδια θα χρειαστει κ ενας φιλος μπαταρια,ξερετε απο καπου εγγυημένα γνήσιες μπαταρίες; Οταν λέμε την επίσημη samsung ποιο μαγαζι εννοούμε στην αθηνα;κ ποσο κοστίζουν αν γνωρίζει κάποιος θα με βοηθούσε πολύ.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Παιδιά μην βαράτε αλλά είμαι ακόμη με την 4.4.2 στοκ (γαλλικό) μιας και δεν είχα προβλήματα σχεδόν τρία χρόνια !!! Μια αναβάθμιση που μου έχει έρθει από τον περασμένο Απρίλιο την έχω σε αναμονή μιας και με είχαν τρομάξει κάτι θεματάκια που άκουγα με την 5. Η αλήθεια είναι ότι όσα κινητά βλέπω δεν νομίζω να φτάσουν σε ομαλότητα και απουσία προβλημάτων το note 3. Εάν κάνω την ΟΤΑ αναβάθμιση να κάνω πριν και μετά hard reset ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. January 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2017 Για να μην έχεις κολλήματα το φρόνιμο είναι να κάνεις, ΝΑΙ, αφού πρώτα πάρεις καλό BACKUP! υγ Αφού δεν είχες προβλήματα και σε βόλευε η συσκευή όπως την είχες, μια χαρά έκανες που δεν το πείραξες. ;) Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ακόμα με τη μαμίσια rom 4.4.2 και τώρα μια εβδομάδα όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για απενεργοποίηση εφαρμογών μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι νέο για να συμβαίνει αυτό έχω τις ίδιες εφαρμογές όπως πριν. Αν έχετε κάποια λύση την περιμένω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2017 Πάρε backup τα αρχεία σου και κάνε παναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. February 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2017 Καλησπέρα παιδιά, είμαι ακόμα με τη μαμίσια rom 4.4.2 και τώρα μια εβδομάδα όταν πατάω το κεντρικό πλήκτρο για απενεργοποίηση εφαρμογών μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα: Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι νέο για να συμβαίνει αυτό έχω τις ίδιες εφαρμογές όπως πριν. Αν έχετε κάποια λύση την περιμένω. Ευχαριστώ. Φταίει η ενημέρωση της google!Το έχουν πάθει πολλά κινητά με 4.4.2.Πήγαινε ρυθμίσεις εφαρμογών βρες το google και κάνε απεγκατάσταση ενημερώσεων και θα φτιάξει.Μην ξανακάνεις μετά ενημέρωση όμως πάλι γιατί θα στο ξαναβγάλει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. February 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2017 Σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ Dimitris-1386, λύθηκε το πρόβλημα αμέσως. Αυτό το Forum βοηθάει πολύ κόσμο χάρη στην καλή προαίρεση όλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evoliasmenos Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 (edited) Καλησπέρα έχω ένα note3 με 5.0 έκδοση Android ρουταρισμενο...έχω κάνει backup με otg και μέσω smartswitch και έκανε κανονικά την διαδικασία...πάω ομως να το κάνω restore στο ίδιο τηλ και δεν μπορεί να το βρει καθόλου...(ξέχασα να αναφέρω ότι όλο αυτό έγινε επειδή θέλαμε να κανουμε Hard reset)...παιδιά τι γίνεται τώρα?δεν το βλέπει καθόλου εννοώ δεν συμβαδιζουν οι μορφές των αρχείων...πχ στον φάκελο contacts που δημιουργήθηκε από το backup είναι σε μορφή .bk ενώ το smartswitch αναφέρει τις μορφές .spb κτλ... Edited February 11, 2017 by Evoliasmenos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Καλημέρα σε όλα τα παιδιά. Έχω εντοπίσει ότι για τρεις φορές σε διάστημα 4 μηνών μου έχουν διαγραφεί φωτογραφίες από μόνες τους, υποψιάζεστε τι μπορεί να συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atvelos Δημ. February 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2017 Καλημέρα μπορώ να το συνδεώ στο pc αλλα να μην ξεκιναει να φορτιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts