menes Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ερώτηση: Έβαλα κι εγώ το phone info και λέει CSC code Greece Να υποθέσω ότι δεν έχει λάβει το τελευταίο update? Δεν βλέπω πουθενά kids mode ή wifi booster και το Knox είναι έκδοση 1.0 αντί για 2.0 που είναι η τελευταία (ναι, είμαι από αυτούς που χρειάζονται το KNOX) Υποθέτω ότι και το δικό μου είχε πιάσει τις αράχνες του στις αποθήκες της cosmote καθώς ημερομηνία κατασκευής είναι 17/11/2013... Υπάρχει ελπίδα για εμάς τους "έλληνες" να δούμε update (το κινητό όλως παραδόξως δεν ήταν branded) ή θα πρέπει να κάνουμε κόλπα; Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 γιατι ακουγεται καθε λιγο ο ηχος wistle? νομιζα οτι ηταν ειδοποιηση μηνυματων αλλα δεν ηταν. τι αλλο χτυπαει καθε λιγο? συγνωμη αλλα ειμαι νεα στο αθλημα.. Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αν ΔΕΝ εχεις κανα messenger,viber ,mail, κτλ λογικα τωρα ειναι που κανει τα updates γι'αυτο σφυριζει Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 δεν εχω τιποτα ανοιχτο γιατι τωρα εφτασε και μονο wifi προλαβα να τσεκαρω. ενημερωσεις και αναβαθμισεις εννοεις? σ ευχαριστω Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ρε παιδιά μας δουλεύουν;;; Δίνουν την 4.4.4 στα γερμανικά S3 πρώτα απο S4/Note 3/S5;;; https://www.dropbox.com/sc/hu0w7a4pgqww7jw/AAA2w1SJwMGJfc7nEd6HEeFga Εδω οι μισοι δεν εχουν παρει ακομη το update που εχει δοθεί εδω και 2,5 μηνες και ρωτάς αν μας δουλεύουν? Ειπαμε, η samsung στα updates ειναι στο επίπεδο του τραγικού Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καμια ιδεα παιδια για το home button που εχω ρωτησει μερικα μηνυματα πιο πισω? Το εχει αντιμετωπισει κανενας? Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 για να δουμε και να σταματησουμε τις ανοιχτες εφαρμογες πηγαινουμε ρυθμισεις-γενικα-διχειριστης εφαρμογων? και σταματαμε την εφαρμογη που θελουμε πατωντας επιβολη διακοπης? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ρε παιδιά μας δουλεύουν;;; Δίνουν την 4.4.4 στα γερμανικά S3 πρώτα απο S4/Note 3/S5;;; https://www.dropbox.com/sc/hu0w7a4pgqww7jw/AAA2w1SJwMGJfc7nEd6HEeFga Καλά η σάμμυ, δεν έλεγε πως τέλος οι αναβαθμίσεις για το s3; και τώρα δίνει την 4.4.4 πρώτα σ ' αυτό και μετά στη ναυαρχίδα της; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη για annotations και ζωγραφια πανω σε αρχεια PDF και εικονας για το Note μας? Καλά η σάμμυ, δεν έλεγε πως τέλος οι αναβαθμίσεις για το s3; και τώρα δίνει την 4.4.4 πρώτα σ ' αυτό και μετά στη ναυαρχίδα της; :P Μας σπαμμαρει, ειναι spammy... Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι όσος έκαναν την τελευταία αναβάθμιση: - Κάτι ορθογραφικά περίεργα που χε στα ελληνικά όπως Ακύ- ρωση και ειδο- ποίηση με παύλες π.χ. στο ξυπνητήρι τα διορθώσανε ή παραμένουν? :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλά η σάμμυ, δεν έλεγε πως τέλος οι αναβαθμίσεις για το s3; και τώρα δίνει την 4.4.4 πρώτα σ ' αυτό και μετά στη ναυαρχίδα της; :P Είναι η έκδοση LTE με τα 2Gb ram, γι αυτό αναβαθμίζεται. Η international με το 1Gb έχει σταματήσει στην 4.3 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι όσος έκαναν την τελευταία αναβάθμιση: - Κάτι ορθογραφικά περίεργα που χε στα ελληνικά όπως Ακύ- ρωση και ειδο- ποίηση με παύλες π.χ. στο ξυπνητήρι τα διορθώσανε ή παραμένουν? :!: Ακόμα υπάρχουν. Δεν θυμάμαι που ακριβώς τα έχω δει, αλλά υπάρχουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) Είναι ένα λογιστικό φύλλο με κόκκινες και πράσινες καταχωρήσεις από δω. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2470862 ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ κάποια που έβγαλα απ' αυτά δεν πήγε καλά η αφαίρεση (απώλεια κάποιας λειτουργικότητας που με ενδιέφερε κλπ.) Στην πράξη δεν το χρησιμοποίησα τόσο. Είμαι στα 1.2 απο 1.7 που ήταν και να πω ότι στο 1.2 δεν έφτασα και αναίμακτα όπως λες. Με πολλές δοκιμες τα κατάφερα. Αλλα κάτω απο 1 ΜΒ δεν πήγα. :O Για παράδειγμα όταν πάγωσα το magazine κόλλαγε το email app. Απλά θέλει το χρόνο του και να κρατάς και καμιά σημείωση :P ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω κι εγώ κάτι όσος έκαναν την τελευταία αναβάθμιση: - Κάτι ορθογραφικά περίεργα που χε στα ελληνικά όπως Ακύ- ρωση και ειδο- ποίηση με παύλες π.χ. στο ξυπνητήρι τα διορθώσανε ή παραμένουν? :!: Ναι ναι ακόμη τα άτιμα! Edited September 27, 2014 by gmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλά η σάμμυ, δεν έλεγε πως τέλος οι αναβαθμίσεις για το s3; και τώρα δίνει την 4.4.4 πρώτα σ ' αυτό και μετά στη ναυαρχίδα της; :P Μόνο που για το s3 μάλλον θα είναι και η τελευταία αναβάθμιση του. Από 4.4.2 σε 4.4.4 δε παίζουν μεγάλες διαφορές οπότε τι αγχώνεστε? Κατευθείαν L θα πάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Στην ίδια πρίζα?Γιατι και στις διακοπές που στο νησί εχουμε χαμηλοτερη τάση αργούσε περισσότερο.Μήπως παίζει κατι τέτοιο; Άλλαξε usb καλώδιο.. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Υπάρχει τρόπος να ανοίγεις το κινητό με τα πλήκτρα φωνής; Είμαι αριστερόχειρας και βάζω το κινητό στην αριστερή κωλότσεπη, οπότε όταν το βγάζω ο αντίχειρας πάει απευθείας στη φωνή. Βρήκα στο play store μια εφαρμογή αλλά έλεγε για battery drain και δε τη δοκίμασα καν. Με xposed σε stock ROM κάνουμε κάτι; Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το framework γιατί στο Ν4 έπαιζα μόνο με ART. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπερα...ξαφνικα δεν μου λειτουργει στο πληκτρολογιο samsung...η αλλαγη γλωσσας(με το συρσιμο του κενου πληκτρου)...ακομα και hard reset εκανα παιδια...τα υπολοιπα ειναι σωστα..γλωσσες τσεκαρισμενες κτλ..κατι ειχα διαβασει παλια με παρομοιο προβλημα...ομως δεν μπορω να το βρω...βοηθεια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπερα...ξαφνικα δεν μου λειτουργει στο πληκτρολογιο samsung...η αλλαγη γλωσσας(με το συρσιμο του κενου πληκτρου)...ακομα και hard reset εκανα παιδια...τα υπολοιπα ειναι σωστα..γλωσσες τσεκαρισμενες κτλ..κατι ειχα διαβασει παλια με παρομοιο προβλημα...ομως δεν μπορω να το βρω...βοηθεια... Ευκολακι. Βαζεις swiftkey και τελειωνει. Ειναι bug της 4.4 Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το ότι συσκευή 5 ημερών (από πλαίσιο) κάνει κάνα-δυο επανεκκινήσεις την ημέρα, σε εντελώς άσχετες μεταξύ τους συνθήκες χρήσης, να με προβληματίσει ή όχι, τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Ευκολακι. Βαζεις swiftkey και τελειωνει. Ειναι bug της 4.4 Δεν ειναι bug, γι αυτό συνηθως ευθύνεται το greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Το ότι συσκευή 5 ημερών (από πλαίσιο) κάνει κάνα-δυο επανεκκινήσεις την ημέρα, σε εντελώς άσχετες μεταξύ τους συνθήκες χρήσης, να με προβληματίσει ή όχι, τι λέτε;Να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων και μην βάλεις καμιά εφαρμογή μέσα, δες πως θα πάει και αν αν το κάνει ξανά να το πας πίσω όσο είσαι DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπερα...ξαφνικα δεν μου λειτουργει στο πληκτρολογιο samsung...η αλλαγη γλωσσας(με το συρσιμο του κενου πληκτρου)...ακομα και hard reset εκανα παιδια...τα υπολοιπα ειναι σωστα..γλωσσες τσεκαρισμενες κτλ..κατι ειχα διαβασει παλια με παρομοιο προβλημα...ομως δεν μπορω να το βρω...βοηθεια... Αν έβαλες greenify πήγαινε ρυθμίσεις → προσβασιμότητα και κάνε το ανενεργό. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield147 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Να κάνεις επαναφορά εργοστασιακόν ρυθμίσεων και μην βάλεις καμιά εφαρμογή μέσα, δες πως θα πάει και αν αν το κάνει ξανά να το πας πίσω όσο είσαι DOA. Ταλαιπωρία ρε ****το, αλλά κι εγώ δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λύση...Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Γιατι μου λεει "Μη υποστηριζομενο codec ηχου"????? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SHOG_ST Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπέρα σας! Κάτοχος του note 3 από σήμερα κι εγώ... Μερικές ερωτήσεις έχω! Η πρώτη είναι η κάμερα που με προβλημάτισε αρκετά.. Σαν να μην έχει και τόσο καλή ανάλυση σε σχέση με του S2 που είχα πριν.. Σαν να βλέπω αρκετά "μυγάκια" κυρίως σε εσωτερικό χώρο. Επίσης το φλας μου φαίνεται κάπως κίτρινο και πολύ πιο αδύναμο από του S2. Κάτι δεν πάει καλά με την κάμερα ή έτσι είναι? Και η δεύτερη ερώτηση έχει να κάνει με την οθόνη.. Στο σκοτάδι από την δεξιά πλευρά όπως το κοιτάμε φαίνεται σαν διαρροή φωτός, δηλαδή είναι πιο "ξεθωριασμένο". Αυτό συμβαίνει σε μαύρο φόντο κυρίως στο μενού (ρυθμίσεις κλπ). Είναι λογικό αυτό? Παράθεση http://i1221.photobucket.com/albums/dd471/m_RS/myStuff/FordTEAMRS-2.png?t=1304075987 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Καλησπέρα !!!! Κάποια βοήθεια εδώ ;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts