Jump to content

djhoulio

Members
  • Δημοσιεύσεις

    343
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

Συσκευή

  • Συσκευή
    Note 20 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ιωάννινα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

djhoulio's Achievements

  1. Για μεταφορά αρχείων όχι όσο είναι με το καλώδιο, αλλά δεν σε δεσμεύει να το έχεις δίπλα στον υπολογιστή.
  2. Συνδεσέ το ασύρματα ( εικονίδιο σύνδεση σε windows). Βολεύει αφάνταστα και το κινητό είναι συνδεμένο στο pc όταν είσαι σπίτι.
  3. Η καλύτερη ρομ αυτη τη στιγμή. https://forum.xda-developers.com/t/rom-10-0-0_r51-resurrection-remix-os-v8-6-7-final-unofficial-hlte-chn-kor-tmo.4166595/ Λειτουργεί άψογα, έχει πλήθος ρυθμίσεων και πολύ ομαλές μεταβάσεις. Απλά, προσοχή στα gapps. Τα τελευταία έχουν πρόβλημα με το android auto. Το πρόβλημα αυτό είναι γενικό, οπότε αν δεν συνδέεται το ΑΑ με το αυτοκίνητο, εγκαταστήσετε παλιότερη έκδοση gapps.
  4. Ενημέρωση για όσους έχουν ακόμα τη συσκευή. Τέλος οι γνήσιες μπαταρίες απο τη Σαμσουγκ. Μίλησα με δυο επίσημα σέρβις και με ενημέρωσαν ότι έχει σταματήσει η παραγωγή μπαταριών για το ΝΟΤΕ 3 και δεν υπάρχουν πια. Μόνο μαϊμού απο δω και πέρα.
  5. Ευχαριστώ Κινγκ. Μάλλον αυτή θα παραγγείλω και εγώ.
  6. Βασικά δεν ασχολήθηκα καθόλου με τις συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος . Εμένα στη χαβοκ λειτουργούσε το ξύπνημα με χτύπημα οθόνης, οταν ηταν ενεργοποιημένο το always on . Στην σουπιριορ δεν μου δουλεύει ούτε αυτο, ούτε το πέρασμα του χεριού απο τον αισθητήρα εγγύτητας. Επίσης τρώει συχνά κατι κολλήματα. Μάλλον θα ξαναβαλω τη χαβοκ. Βέβαια τωρα που ξανακοίταξα το ποστ σου, θυμήθηκα οτι δεν έβαλα τον λολζ, οπότε μπορεί για τα κολλήματα να φταίει ο στοκ κερνελ.
  7. Σε τι σου χρειάζεται το ματζισκ? Οι εφαρμογές της Εθνικής και της Γιουρομπανκ μου λειτουργούν κανονικά. Απλά η χαβοκ είναι καλύτερη ρομ για εμένα απο την σουπιριορ. Εχει περισσότερες λειτουργίες οπως το άναμμα οθόνης με αιώρηση όπως αναφέρατε παραπάνω και είναι πιο σταθερή. Επίσης εδω και μια εβδομάδα που την έβαλα, η σουπιριορ μου εχει απενεργοποιήσει 2 φορές τη σιμ και το wifi μερικές φορές χάνει όλα τα δίκτυα. Θα την ξαναπεράσω μπας και δεν έκατσε καλά. Ρε συ Κινγκ, απο που πήρες την μπαταρία, για να μη δώσω στη σαμσουγκ παλι 35 ευρω?
  8. Συντομεύσεις στην οθόνη κλειδώματος, δεν έχει η 10αρα havoc. Το πρόβλημα με τον ήχο δεν κατάλαβα ποιο είναι. Αν εννοείς τον ήχο που κάνει το κινητό τη στιγμή που κλειδώνει - ξεκλειδώνει, δεν γνωρίζω γιατί δεν τον έχω ενεργοποιημένο. Αν εννοείς τον ήχο γενικά σε εμένα είναι μια χαρά. Την havoc την χρησιμοποιώ από όταν βγήκε και τη θεωρώ την καλύτερη ρομ για το κινητό μας. Γρήγορη και σταθερή. Στην αρχή και εγώ γκρινιαζα για τις ελλείψεις σε σχέση με τις tw ρομς, αλλά τελικά εδώ κόλλησα . Χρησιμοποίησε τη για λίγες μέρες και θα σε κερδίσει με το πόσο ξεκούραστα και ομαλά λειτουργεί το κινητό.
  9. Αν αυτά βάζεις πάντα, τότε δοκίμασε τα. Εγώ έβαλα τα bitgaps και συγκεκριμένα τα sw γιατί στο op έγραφαν ότι τα sw έχουν setup wizard, οπότε θεώρησα ότι τα opengaps δεν θα έχουν. Επίσης στην πρώτη εγκατάσταση που έκανα, φλάσαρα τη ρομ, την άφησα να εκκινήσει και μετά φλάσαρα και τα gaps αλλά μου έβγαζε σφάλμα στις υπηρεσίες της google. Μετά φλάσαρα πάλι με καθαρή εγκατάσταση μαζί τη ρομ και τα gaps και τότε λειτούργησε απροβλημάτιστα.
  10. Έχω περασμένη την havoc 3 από χθες το βράδυ. Δεν είδα μεγάλες διαφορές σε σχέση με την 2.9. Σίγουρα είναι πιο γρήγορη ομαλότερη και μου φαίνεται και πιο σταθερή κατά την χρήση των εφαρμογών. Βέβαια την έχω λιγότερο από 24 ώρες και είμαι ακόμα στο στήσιμο. Την πέρασα με τα bitgaps sw, και μου ξαναπέρασε αυτόματα τις εφαρμογές και κάποιες ρυθμίσεις της προηγούμενης ρομ. Γενικά λειτουργεί απροβληματιστα εκτός από δύο ρυθμίσεις που δεν μου ενεργοποιούνται. Η μία είναι να μένει η οθόνη ανοιχτή όταν την κοιτάς όπως με τις ρομ της samsung, και η άλλη να δείχνει το ρολόι όταν φορτίζει. Το μόνο κακό είναι ότι σε σχέση με την 2.8 και 2.9 της λείπουν κάποια χαρακτηριστικά τα οποία ελπίζω να προσθέσει αργότερα ο jprimero.
  11. Την έβαλες τελικά; Πώς τρέχει σε σχέση την 2; Σκέφτομαι να την περάσω απόψε αν δεν μου αργήσει πολύ το ναντρόιντ.
  12. Καλά, εννοείται ότι αν αναβαθμίσει την havoc θα μείνουμε εκεί.
  13. Πριν από δύο μέρες δοκίμασα την lineageOS 17, που είναι ανδροιντ 10. Στο δικό μου κινητό είχε κάποια μικρά προβλήματα (δεν ενεργοποιούνταν κάποιες λειτουργίες στις ρυθμίσεις) και γι'αυτό επέστρεψα στη havoc. Σε λίγες μέρες που θα βγει η σταθερή έκδοση το κινητό μας θα έχει την πιο καινούρια έκδοση ανδροιντ που κυκλοφορεί. https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/rom-lineageos-17-0-t3971019
  14. Ναι, έχεις δίκιο, μπορεί να συμβεί αυτό είτε από απροσεξία, είτε από απειρία. Βέβαια δεν θα καταστραφεί το κινητό, αλλά σίγουρα πέραν του σοκ που θα φάει θα ταλαιπωρηθεί περισσότερο για να βάλει τη ρομ στην κάρτα του μέσω ενός άλλου κινητού ή του η/υ του ή για να περάσει μία μέσω odin.
  15. Εγώ τον τελευταίο καιρό, όταν φλασάρω με καθαρή εγκατάσταση, διαγράφω τα πάντα συμπεριλαμβανομένης και της εσωτερικής εκτός της κάρτας έτσι ώστε η νέα ρομ να αντιγράψει τα απαραίτητα αρχεία της στους φακέλους που θα δημιουργήσει η ίδια. Το ανέφερε και κάποιος στο νήμα της Χαβοκ και μάλιστα έγραψε ότι ο ίδιος διαγράφει και τον φάκελο android από την κάρτα μνήμης γιατί και εκεί παραμένουν από προηγούμενες εγκαταστάσεις, δεδομένα συστήματος και εφαρμογών που μπορεί να προκαλέσουν κάποιο σφάλμα. Απλά πρίν το φορμαρισμα θέλει προσοχή ώστε όλες οι φωτογραφίες και τα άλλα αρχεία να αντιγραφούν στην κάρτα μνήμης.
×
×
  • Create New...