Carpe_Diem Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τις τελευταιες μέρες παρατηρω μεγαλη υπερθερμανση και γρηγορη κατανάλωση της μπαταρίας... Τι μπορω να κοιταξω? Ειμαι χωρις root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Τις τελευταιες μέρες παρατηρω μεγαλη υπερθερμανση και γρηγορη κατανάλωση της μπαταρίας... Τι μπορω να κοιταξω? Ειμαι χωρις root Δοκιμασε αρχικά μια επανεκκίνηση, μπορεί να εχει κολλήσει καποια εφαρμογή και να τρέχει συνεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Επίσης ήθελα να ρωτήσω τί βελτιώσεις/αλλαγές έχουμε με το τελευταίο λογισμικό ?? Πρόλαβα μόνο να δω ότι στην κάμερα προστέθηκε μια νέα λειτουργία. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Επίσης ήθελα να ρωτήσω τί βελτιώσεις/αλλαγές έχουμε με το τελευταίο λογισμικό ?? Πρόλαβα μόνο να δω ότι στην κάμερα προστέθηκε μια νέα λειτουργία. Kids mode, knox 2, ενίσχυση ληψεων(download booster), αλλαγη του εικονιδιου gps, πολυ καλύτερη διαχείριση ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εχει αλλαξει και ο kernel... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Carpe_Diem Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εχω κανει reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ερώτημά. Στο νοτε2 ακόμα και ο μαμά βίντεο αναπαραγωγεας ήταν δυναμίτης. Τώρα στο 3 έχω βάλει κάτι απλά παιδικά avi, mp4 και δεν παίζει σχεδόν κανένα. Στο ένα βγάζει κάτι σε "μη υποστηριζόμενο video codec" και δεν παίζει εικόνα και παίζει μονό τον ήχο. Στο άλλο παίζει το βίντεο αλλά δεν μπορεί να παίξει τον ήχο. Έβαλα τον mxplayer και για τον ήχο πρέπει να ενεργοποιήσω από πάνω δεξιά την αναπαραγωγή του ήχου μέσω του mxplayer. Eχει περιορίσει για νομικούς λόγους την ευελιξία στην αναπαραγωγή η παίζει κάτι άλλο? Το s2, note2 ήταν σκυλιά στο θέμα της αναπαραγωγής. Δεν μασουσαν πουθενά. Εδώ? Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μπορείς να μας στείλεις ένα βίντεο να δοκιμάσουμε και εμείς ; Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleon Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μπορείς να μας στείλεις ένα βίντεο να δοκιμάσουμε και εμείς ; Sent from my note3 Μου είναι λίγο δύσκολο λόγω περιορισμένης συνδεσιμοτητας. Θα το προσπαθήσω αν βρεθώ σύντομα σε υπολογιστή. Πάντως πρόκειται για "απλά" βίντεο Μίκυ μαους, πεππα γουρουνάκι κλπ. Ούτε βαριά αρχεία mkv ούτε τίποτα ανάλογο. Κοιτούσα και την περιγραφή του mxplayer (η του vplayer) και αναφέρει ότι παιζει μεν τα πάντα αλλά αναφέρει ότι αυτό γίνεται επιλέγοντας την software αποκωδικοποίησή από πάνω δεξιά. Αρα συμπεραίνω ότι κάτι πρέπει να έχει "περιορίσει" η σαμσουμγκ (ή η γκουγκλ). Παράθεση On Mate RS and support for iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) / iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Μετα απο 3 μέρες μόνο αναμονή με παίρνουν απο τη σμαρτεκ και μου ανακοινώνουν ότι το κινητο έχει περασμένο μη επιτρεπτό λογισμικό και ότι η πλακέτα και η οθόνη ειναι οξειδωμένες και χρήζουν αντικατάστασης.Κοστος 457 ευρω και κάτι ψιλά.Σε ερωτησή μου αν μπορούν να μου περάσουν μόνο το λογισμικό και να μην αντικαταστήσουν πλακέτα μου λένε ενα ξερό όχι. Δεν επέμενα και συμφώνησα να μου επιστρέψουν τη συσκευή... Σημειωτέον ότι την παρέδωσα με την τελευταία εργοστασιακή κιτκατ πλήρως λειτουργική αλλα χωρίς το efs που σημαίνει ότι το μόνο που δε λειτουργούσε ήταν το τηλέφωνο,χωρίς ενδείξεις ρουτ πλην φυσικά του knox 0x1... Ελπίζω να μην μου την κατέστρεψαν τελείως γιατι έχω σκοπό να φτιάξω νέο efs μεσω του twrp recovery... Πάντως η πολιτική της αλλαγής πλακέτας ειναι καθαρή υφαρπαγή χρημάτων. Επικροτώ το ότι δεν χρέωσαν τον έλεγχο της συσκευής,αλλα η πρόφαση της οξέιδωσης ειναι κάπως αστεία... Δεν πειράζει.... Ούτως ή άλλως η συσκευη κάποια στιγμή θα πήγαινε προς αντικατάσταση...καιρός να πειραματιστώ και λίγο και αν πετύχει το recovery απο το soft brick η χαρά θα ειναι ακόμα μεγαλύτερη! Η συσκευή φτιάχθηκε...:) Credits to: Dimitristoz Prattein_Aloga Μ7xalis truckman για την υποστήριξη και τις συμβουλές.Ελπίζω να μην ξέχασα κανέναν... Η χαρά μου δεν περιγράφεται!!!! Εκανα ρουτ με towelroot Φλάσαρα το τελευταίο twrp Μπήκα στο command και πληκτρολόγησα ακριβώς: mke2fs /dev/block/mmcblk0p12 mkdir /efs mount -t ext4 /dev/block/mmcblk0p12 /efs Μετά απο κάθε σειρά πατουσα "go" και καθάριζα οθόνη Εκανα reboot και η συσκευή απέκτησε ξανα το ΙΜΕΙ της και το τηλέφωνο λειτουργεί άψογα. Ενα μεγάλο ευχαριστώ :blink: :blink: στην smartec που: Δεν μου ζήτησε χρήματα ούτε για το κουριερ της επιστροφής :):wacko::rolleyes: Δεν μου επισκεύασε τη συσκευή έστω και χωρις να μου αλλάξει πλακέτα γιατι θα μου τα άρπαζε... Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Φίλε μου δεν είχα ποτέ πρόβλημα με βίντεο μέχρι τώρα.. Αν μπορέσεις κάποια στιγμή και βρεις τρόπο μας στείλεις κάτι... Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 έχω ένα θέμα με τους χάρτες! Πολύ απλά χωρίς wifi ή data ναι μεν κλειδώνει δορυφόρο αλλα δε μου δείχνει τον χάρτη! Εκανα εκαθαριση προσωρινής μνήμης στους χάρτες αλλα το ίδιο παλι! Ειναι φυσικο αυτο; Γιατι πριν με ενα νοκια οχι μονο κλείδωνα δορυφόρο και μου έδειχνε το χάρτη..αλλά ειχε και φοβερή πλοήγηση! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 έχω ένα θέμα με τους χάρτες! Πολύ απλά χωρίς wifi ή data ναι μεν κλειδώνει δορυφόρο αλλα δε μου δείχνει τον χάρτη! Εκανα εκαθαριση προσωρινής μνήμης στους χάρτες αλλα το ίδιο παλι! Ειναι φυσικο αυτο; Eπειδη χρησιμοποιεις Google maps που χρειαζεται data για να παιξει. Μπορεις ομως να βαλεις ενα προγραμμα πλοηγησης π.χ. Sygic η Navigon που χρειαζονται μονο GPS Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν το πιστευω οτι ξεστομιζω τετοιο πραγμα αλλα θελω να παρω ενα νοτε 3. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη απο σκρουτζ αγοραζω απο birdphone αλλα το νοτ το εχει 100 ευρω πανω τα αλλα μαγαζια ειναι τοσο αξιοπιστα? Τι πρεπει να προσεξω σε σχεση με το ΝΕΟ και ποσο κραταει η μπαταρια του? Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν το πιστευω οτι ξεστομιζω τετοιο πραγμα αλλα θελω να παρω ενα νοτε 3. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη απο σκρουτζ αγοραζω απο birdphone αλλα το νοτ το εχει 100 ευρω πανω τα αλλα μαγαζια ειναι τοσο αξιοπιστα? Τι πρεπει να προσεξω σε σχεση με το ΝΕΟ και ποσο κραταει η μπαταρια του? Δεν καταλάβαμε, θέλεις να πάρεις το Note 3 ή το Note 3 Neo; Γιατί τα γράφεις τόσο μπερδεμένα και μπερδεύεις και εμάς; Το Note 3 ξεκινάει από 435. Το Note 3 Neo από 294. Εσένα η ερώτηση σου ποια είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν καταλάβαμε, θέλεις να πάρεις το Note 3 ή το Note 3 Neo; Γιατί τα γράφεις τόσο μπερδεμένα και μπερδεύεις και εμάς; Το Note 3 ξεκινάει από 435. Το Note 3 Neo από 294. Εσένα η ερώτηση σου ποια είναι; Δεν θελω το Νεο απλα ρωταω ποιο ειναι καλυτερο Σορυ ειμαι στην δουλεια και γραφω γρηγορα Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν θελω το Νεο απλα ρωταω ποιο ειναι καλυτερο Σορυ ειμαι στην δουλεια και γραφω γρηγορα φυσικα το Note 3 ειναι καλυτερο ...:) αλλα και για τα λεφτα του το νεο ειναι κορυφη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Δεν θελω το Νεο απλα ρωταω ποιο ειναι καλυτερο Σορυ ειμαι στην δουλεια και γραφω γρηγορα Καλύτερο είναι το 3. Γι αυτό έχουν και 150 ευρώ διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Καλύτερο είναι το 3. Γι αυτό έχουν και 150 ευρώ διαφορά. 150 διαφορα αλλα το 16gb. Το 3 θα παρω για κανενα μηνα να το τεσταρω και θα το δωσω στην κοπελα μου που εχει πώρωση με αυτο, γιατι εμενα τοσο μεγαλη συσκευη δεν θα με βολεψει :p:p:p Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 150 διαφορα αλλα το 16gb. Το 3 θα παρω για κανενα μηνα να το τεσταρω και θα το δωσω στην κοπελα μου που εχει πώρωση με αυτο, γιατι εμενα τοσο μεγαλη συσκευη δεν θα με βολεψει :p:p:p Σιγά μην το δώσεις :) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morgan21 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Σιγά μην το δώσεις :) Θα το δωσω γιατι γι αυτην το αγοραζω. Και εξαλλου σιχαινομαι αντροιντ Παράθεση iphone 6 Sony Vaio duo 13 ipod nano 6th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ετυμολογία σιχαίνομαι < ελληνιστική κοινή σικχαίνω < σικχός Ρήμα σιχαίνομαι, παρατ.: σιχαινόμουν, στιγμ. μέλλ.: θα σιχαθώ, αόρ.: σιχάθηκα , μτχ.π.π.: σιχαμένος θεωρώ κάτι τόσο αηδιαστικό, ώστε να αποφεύγω την επαφή μαζί του :p Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παντός σήμερα μου ήρθε άλλη μια μικρή αναβάθμιση για το note 3 Όπως φαίνεται και από την έκδοση kernel με ημερομηνία 28 Ιουλίου 2014 :) Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παντός σήμερα μου ήρθε άλλη μια μικρή αναβάθμιση για το note 3 Όπως φαίνεται και από την έκδοση kernel με ημερομηνία 28 Ιουλίου 2014 :) Εμένα κ σήμερα δε μου ήρθε τιποτα... και δεν μου εχει ερθει καμιααα αναβαθμιση 5 μηνες που το εχω.. αν ηξερα οτι το france orange δε θα παιρνε ΠΟΤΕ αναβαθμισεις π αλλοι τος πηραν με το που ανοιξαν το κινητο δε θα τις επαιρνα ποτε.. πρεπει να στησω κ το κινητο απτην αρχη γιατι στο ιντερνετ δεν ειμαι κ τοσο ευχαριστημενος απτην ταχυτητα του ωρες ωρες Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Χαιρετω. Σημερα ειδα για πρωτη φορα το εικονιδιο ψηλα στη μπαρα,που μοιαζει με σταγονα και γραφει τοποθεσια,να αναβοσβηνει. Επειδη δεν μου το εχει ξανακανει,ή δεν το εχω δει εγω ξανα,γι αυτο ρωταω τι μπορει να ειναι. Το εικονιδιο,το εχω μονιμως ανοιχτο. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts