giannis12a Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Οτι σε βολεύει. Με την διαφορά οτι το SNote συγχρονίζει με τον samsung account σου και π.χ μπορω να ξεκινήσω μια σημείωση στο note3 και να την τελειωσω στο note 8. Σε οσες συσκευές εχεις samsung account εχεις αυτόματα και τις σημειώσεις του SNote. Το action memo ειναι κατι πιο πρόχειρο για εκεινη τη στιγμή. Ωραία ευχαριστώ. Το action memo όπως είδα τελικά είναι και διαδραστικό, δηλαδή γράφεις ένα τηλέφωνο με το πενάκι και το παίρνεις και τηλέφωνο μέσω της σημειωσης, είτε μειλ κλπ. Ωραία μαγκιά. :- ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ωραία ευχαριστώ. Το action memo όπως είδα τελικά είναι και διαδραστικό, δηλαδή γράφεις ένα τηλέφωνο με το πενάκι και το παίρνεις και τηλέφωνο μέσω της σημειωσης, είτε μειλ κλπ. Ωραία μαγκιά. :- ) Νεος κάτοχος;;;; Ψάξε το, θα βρεις πολλά. Αν και μ έχει κουράσει το μέγεθος τωρα το καλοκαίρι, τα πράγματα που κάνεις με το πενάκι με δυσκολεύουν στο να παω σε κατι μικρότερο. Να ρωτήσω κι εγω κατι εδω μεσα: Εαν εχεις ενεργοποιημενο το "κλείδωμα επανενεργοποιησης" η συσκευή δεν ξεκλειδώνει ουτε εαν ρουταρεις και περάσεις αλλη rom;;; Ποσο σίγουροι ειμαστε οτι εαν μας κλέψουν την συσκευή, ειναι παντελώς άχρηστη στον κλέφτη;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μου ήρθε μια αναβάθμιση 196.38 mb σε Ελβετικό...θα σας πω εντυπώσεις μόλις την εγκαταστήσω και δω τις διαφορές. Μια ερώτηση: πως γίνεται όταν βρω πχ ένα mail ή τηλέφωνο κάπου γραμμένο σε ιστοσελίδα για παράδειγμα, πως το κάνω αντιγραφή για να το αποθηκεύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Μια ερώτηση: πως γίνεται όταν βρω πχ ένα mail ή τηλέφωνο κάπου γραμμένο σε ιστοσελίδα για παράδειγμα, πως το κάνω αντιγραφή για να το αποθηκεύσω; Γενικά ξέρεις πως επιλέγεις κείμενο? Κρατώντας πατημένο στο σημείο που σε ενδιαφέρει και μετά ρυθμίζεις τους δείκτες! Στον dolphin δουλεύει έτσι πάντως! Μετά κρατάς πατημένο στο χώρο του τηλ για νέα επαφή και επικόλληση! Πάντως, για τα τηλ κάπως τα έκανα κι έβγαιναν κατευθείαν στην εφαρμογή τηλεφώνου, αλλά το έκανα τυχαία και δε θυμάμαι πώς! Edited July 26, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν εννοώ κείμενο, είχα δει ένα mail στην εφαρμογή του Facebook και μπορούσα μόνο να το αντιγράψω ως εικόνα, θέλω να επιλέγω ένα τμήμα της οθόνης που έχει τηλέφωνο, e-mail και να μπορώ να το αντιγράψω και να στείλω μήνυμα από το Gmail ή να κάνω κλήση του αριθμού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν εννοώ κείμενο, είχα δει ένα mail στην εφαρμογή του Facebook και μπορούσα μόνο να το αντιγράψω ως εικόνα, θέλω να επιλέγω ένα τμήμα της οθόνης που έχει τηλέφωνο, e-mail και να μπορώ να το αντιγράψω και να στείλω μήνυμα από το Gmail ή να κάνω κλήση του αριθμού.. Με το πενάκι στην λειτουργία βιβλίο αποκομμάτων δοκίμασες; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Στο Facebook εμένα αντέγραψε email και με τους δύο τρόπους που αναφέραμε! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν εννοώ κείμενο, είχα δει ένα mail στην εφαρμογή του Facebook και μπορούσα μόνο να το αντιγράψω ως εικόνα, θέλω να επιλέγω ένα τμήμα της οθόνης που έχει τηλέφωνο, e-mail και να μπορώ να το αντιγράψω και να στείλω μήνυμα από το Gmail ή να κάνω κλήση του αριθμού.. Αν ειναι εικόνα, ως εικόνα θα μπορέσεις να το αντιγραψεις. Λογικό δεν είναι;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Αν ειναι εικόνα, ως εικόνα θα μπορέσεις να το αντιγραψεις. Λογικό δεν είναι;;; Ααα τώρα κατάλαβα τι κάνεις και τι εννοείς! Αν είναι κείμενο από φωτογραφία, θες να το μετατρεψεις σε κείμενο? Υπάρχουν κάτι προγράμματα "business card scanners"! Ειχα δουλέψει ένα ελάχιστα μέσω κάμερας! Δεν ξερω αν μπορείς να περάσεις από κάποια κατεβασμένη φωτογραφία, αν και λογικά θα γίνεται. Αν δε βρεις άκρη τελικά, ο πιο γρήγορος τρόπος θα είναι με multiview πιστεύω. Edited July 26, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μου ήρθε μια αναβάθμιση 196.38 mb σε Ελβετικό...θα σας πω εντυπώσεις μόλις την εγκαταστήσω και δω τις διαφορές. Και εμένα μου το έβγαλε (Ελβετικό και το δικό μου) Την σταμάτησα για να δώ πρώτα τι είναι. Το έχω root (χωρίς να γράψει ο Knox) και δεν θέλω να το χάσω. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Μου ήρθε μια αναβάθμιση 196.38 mb σε Ελβετικό...θα σας πω εντυπώσεις μόλις την εγκαταστήσω και δω τις διαφορές. Μια ερώτηση: πως γίνεται όταν βρω πχ ένα mail ή τηλέφωνο κάπου γραμμένο σε ιστοσελίδα για παράδειγμα, πως το κάνω αντιγραφή για να το αποθηκεύσω; Και εμένα μου το έβγαλε (Ελβετικό και το δικό μου) Την σταμάτησα για να δώ πρώτα τι είναι. Το έχω root (χωρίς να γράψει ο Knox) και δεν θέλω να το χάσω. Ποιά έκδοση είναι αυτή; 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 (edited) Ποιά έκδοση είναι αυτή; 4.4.2; 4.4.2, Αφορά το knox 2, λειτουργία για παιδιά, ενίσχυση λήψεων, νέα εφαρμογή στην κάμερα [Εικ.Περιήγ]. Σε ΟΤΑ δύο φορές απέτυχε στο 27%... Edited July 26, 2014 by Tsaglis Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 4.4.2, Αφορά το knox 2, λειτουργία για παιδιά, ενίσχυση λήψεων, νέα εφαρμογή στην κάμερα [Εικ.Περιήγ]. Σε ΟΤΑ δύο φορές απέτυχε στο 27%... Α Οκ thanks! Το δικό μου είναι Αυστριακό και δεν έχω λάβει αναβάθμιση ακόμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ααα τώρα κατάλαβα τι κάνεις και τι εννοείς! Αν είναι κείμενο από φωτογραφία, θες να το μετατρεψεις σε κείμενο? Υπάρχουν κάτι προγράμματα "business card scanners"! Ειχα δουλέψει ένα ελάχιστα μέσω κάμερας! Δεν ξερω αν μπορείς να περάσεις από κάποια κατεβασμένη φωτογραφία, αν και λογικά θα γίνεται. Αν δε βρεις άκρη τελικά, ο πιο γρήγορος τρόπος θα είναι με multiview πιστεύω. Τελικά, έτσι το έκανα, με ανοιχτά τα δύο παράθυρα, έγραψα το mail και όλα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Και οσον αφορα το πρωτο, περνας με odin μια μαμα unbranded και δεν γραφει ο knox και εισαι ετοιμος. Επισης ρουταρεις χωρις να γραψει ο knox με tower tool. Μήπως υπάρχει κάποιος ελληνικός οδηγός για root χωρίς να γράψει ο Knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μήπως υπάρχει κάποιος ελληνικός οδηγός για root χωρίς να γράψει ο Knox? Τί οδηγός... Towelroot. Ένα κουμπί πατάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Τί οδηγός... Towelroot. Ένα κουμπί πατάς. Σωστά το λες αλλά με την τελευταία αναβάθμιση 4.4.2 δεν δουλεύει. Υπάρχει άλλος τρόπος; Δεν με νοιάζει αν γράψει ο Knox. Αν υπάρχει κανένα link για root και recovery θα με βοηθούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Εχει δοκιμασει κανενας OneNote Beta με υποστηριξη Stylus? Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Σωστά το λες αλλά με την τελευταία αναβάθμιση 4.4.2 δεν δουλεύει. Υπάρχει άλλος τρόπος; Δεν με νοιάζει αν γράψει ο Knox. Αν υπάρχει κανένα link για root και recovery θα με βοηθούσε.Αν είσαι 4.4.2 πας βήμα 2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ενός γνωστού μου το note έπεσε με την οθόνη και ράγισε η LCD .ειχε κανείς παρόμοια ατυχία? κόστος επισκευής? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Αν είσαι 4.4.2 πας βήμα 2 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47658687&postcount=2 Σε Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει δοκιμασει κανενας OneNote Beta με υποστηριξη Stylus? Που το βρήκες; Θέλω και εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Ενός γνωστού μου το note έπεσε με την οθόνη και ράγισε η LCD .ειχε κανείς παρόμοια ατυχία? κόστος επισκευής? 150-180€ υπολόγισε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 150-180€ υπολόγισε. Μόνο τόσο!!!!γιατι στο eBay που βλέπω οι τιμές κυμαίνονται στα 150€ μόνο η οθόνη .....βαλε μαστορικα αντιπροσωπεία?? Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Μόνο τόσο!!!!γιατι στο eBay που βλέπω οι τιμές κυμαίνονται στα 150€ μόνο η οθόνη .....βαλε μαστορικα αντιπροσωπεία?? Πριν 10 μερες επαθα το ιδιο αλλα σε νοτε 2. Κοστος 160 στην σμαρτεκ και επισκευη σε 1 ωρα, κατι βολικο αφου ειναι στο χαϊδαρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Που το βρήκες; Θέλω και εγώ. Join στο Google+ Community Εγγραφη για την συμετοχη στην beta update απο Play store το onenote https://plus.google.com/u/0/communities/113633281646135322395?cfem=1 Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts