tsifsta Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Μια βοηθεια παρακαλω,οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο ειχα ορισει κωδικο στον knox τον οποιο τωρα δεν θυμαμαι,ουτε το εφεδρικο pin. Με ποιο τροπο θα μπορεσω να μπω στο knox αν δεν τα εχω αυτα??? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 για δώσε λινκ να χαζέψω. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390560 :!::!::!: Να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά ότι το παρόν θέμα αφορά το note 3 ,μην δυσκολεύετε λοιπόν με off topic μηνύματα αυτούς που θέλουν να ενημερωθούν για την συγκεκριμένη συσκευή . Ευχαριστώ ! Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Όλα μια συνήθεια είναι παιδιά...Όπως είπα και πιο πάνω όπως την βρίσκει ο καθένας.Όσοι έχουμε πάρει το flex εδώ μέσα, πιο πριν είχαμε note 3.ελάτε μια βόλτα από το τόπικ να δείτε πως νιώθουμε σε σχέση με το σαμμυ... Είναι μια πολύ καλή εναλλακτική λύση. Δεν ξερω. Αν δεν έχω πενάκι, πλέον νιώθω ότι η συσκευη ειναι "ακρωτηριασμένη". Προσωπικά δε θα μπορούσα και θα το θεωρούσα γιγάντιο μείον. Παρακολουθώ το παρόν topic από την πρώτη σελίδα , εννοειται :). Κάποια εποχή σκεφτόμουν να πάρω το ΙΙΙ και να πουλήσω το ΙΙ, αλλά τελικά αποφάσισα να παραλείψω το ΙΙΙ και να πάρω απευθείας το IV όταν πεσει κάτω από τα 500 ευρώ,καλά να'μαστε :) . (αρκεί η υλοποίηση να είναι εξίσου άψογη με το Note II out-of-the-box που είχα πάρει το 2012) Το πενακι στο κινητο ειναι εκ των ων ουκ ανευ πλεον και για μενα, αλλιως θα ειχα ηδη παρει το lg flex που ειναι καταπληκτικο. Στο ταμπλετ ομως τι το κανεις το πενακι αν επιτρεπεται? Δεν έχω ακόμα tablet. Θα πάρω όμως το Note Pro 12.2 ή αν βγει έκδοση Tab S με πενάκι στις 12-13 ίντσες (είμαι ερωτευμενος με τα χρώματα των AMOLED :love::love::love: ) . Φαντάζομαι ότι θα κάνω ό,τι κανω και στο κινητό :). Ζητώ την επιείκια των mods για αυτό το κομματι του post :). Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BeholderX Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ολα τα Note III ειναι 4g μοντελλα ? ή κυκλοφορουν και απλα 3g ? Αν ισχυει το δευτερο, υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει ποιο μοντελο ειναι ενα note ? Στο δικο μου βλεπω μονο H/H+ στη συνδεση με vodafone, δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή αν χρειαζομαι ειδική 4g sim (είμαι σε red1) ή αν οφειλεται στο μοντελο που εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ολα τα Note III ειναι 4g μοντελλα ? ή κυκλοφορουν και απλα 3g ? Αν ισχυει το δευτερο, υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει ποιο μοντελο ειναι ενα note ? Στο δικο μου βλεπω μονο H/H+ στη συνδεση με vodafone, δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή αν χρειαζομαι ειδική 4g sim (είμαι σε red1) ή αν οφειλεται στο μοντελο που εχω. ολα 4g ειναι. εχεις ενεργοποιησει μεσω της βοντα το 4g ? αν οχι καντο και θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ολα τα Note III ειναι 4g μοντελλα ? ή κυκλοφορουν και απλα 3g ? Αν ισχυει το δευτερο, υπαρχει καποιο προγραμμα που να δειχνει ποιο μοντελο ειναι ενα note ? Στο δικο μου βλεπω μονο H/H+ στη συνδεση με vodafone, δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή αν χρειαζομαι ειδική 4g sim (είμαι σε red1) ή αν οφειλεται στο μοντελο που εχω. Καλημέρα φίλε μου... Θέλει ενεργοποίηση από την εταιρία για να δεις το 4G.. Διαφορετικά δεν το πιάνει.. Έχει οδηγίες στο σαιτ της Vodafone πως να το κάνεις.. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Έχει κανείς ιδέα τελικά τι κατανάλωση είναι αυτή? Με κάνει να μην ανοίγω τα δεδομένα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geogian3 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλημέρα φίλε μου... Θέλει ενεργοποίηση από την εταιρία για να δεις το 4G.. Διαφορετικά δεν το πιάνει.. Έχει οδηγίες στο σαιτ της Vodafone πως να το κάνεις.. Sent from my note3 αξιζει να ενεργοποιησεις το 4G η καλυτερα να μεινεις με Η+ ???? Το λεωω για θεμα μπαταριας και θεμα καταναλωσης ξερω οτι δεν καταναλωνει περισσοτερα απλα υπαρχει καποιο μειονεκτημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι λείπει η κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, που είχε μπει από την αναβάθμιση σε κιτ κατ, ξέρετε πως μπορώ να το βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αξιζει να ενεργοποιησεις το 4G η καλυτερα να μεινεις με Η+ ???? Το λεωω για θεμα μπαταριας και θεμα καταναλωσης ξερω οτι δεν καταναλωνει περισσοτερα απλα υπαρχει καποιο μειονεκτημα?? αξιζει, κατεβαζει σφαιρα οπου εχει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Καλησπέρα παιδιά μόλις ανακάλυψα ότι λείπει η κάμερα από την οθόνη κλειδώματος, που είχε μπει από την αναβάθμιση σε κιτ κατ, ξέρετε πως μπορώ να το βάλω? Ρυθμίσεις > συσκευή > κλείδωμα οθόνης > συντομεύσεις > κάμερα. Επίσης στο κλείδωμα οθόνης πρέπει να το έχεις στο κύλιση. Αν θυμάμαι καλά στα γερμανικά δεν βγάζει την συντόμευση. αξιζει να ενεργοποιησεις το 4G η καλυτερα να μεινεις με Η+ ???? Το λεωω για θεμα μπαταριας και θεμα καταναλωσης ξερω οτι δεν καταναλωνει περισσοτερα απλα υπαρχει καποιο μειονεκτημα?? Δεν έχω δει μεγάλη διαφορά ως προς την κατανάλωση, αλλά με 4G το internet πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 αξιζει να ενεργοποιησεις το 4G η καλυτερα να μεινεις με Η+ ???? Το λεωω για θεμα μπαταριας και θεμα καταναλωσης ξερω οτι δεν καταναλωνει περισσοτερα απλα υπαρχει καποιο μειονεκτημα?? Φιλε αφού το κινητό έχει επιλογή να έχεις ότι επιλογή σήματος θες γιατί σε απασχολεί; ☺ Ενεργοποίησε το και αν δεις ότι σε τρώει μπαταρία γυρνα πάλι στην επιλογή που εισαι τώρα.. Μην το σκέφτεσαι καθόλου για μένα. Sent from my note3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Ρυθμίσεις > συσκευή > κλείδωμα οθόνης > συντομεύσεις > κάμερα. Επίσης στο κλείδωμα οθόνης πρέπει να το έχεις στο κύλιση. Αν θυμάμαι καλά στα γερμανικά δεν βγάζει την συντόμευση. Μάλλον έχεις δίκιο.το δικό μου Που είναι γερμανικό στις ρυθμίσεις-συσκευή-κλείδωμα οθόνης δεν υπάρχει συντομεύσεις... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cvbill Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 Καλησπερα παιδια!!! Αμαν και πως εκανα να παρω το Samsung galaxy note 3...Και ακομα δεν το πηρα μου βγαλε θεμα..Καθως το καθαριζα στο γραφειο μου κατω απο την λαμπα,ειδα κατι μαυρες κουκιδες στην οθονη.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν βρωμια-σκονη αλλα τελικα δεν ειναι.Φαινονται υπο γωνια κατω απο εντονο φως και δεν επηρρεαζουν τη χρηση της συσκευης(δεν φαινονται καθολου οταν ειναι αναμμενη η οθονη).Διαβαζοντας σε φορουμ ανακαλυψα οτι οι amoled βγαζουν πολλα τετοια.Εχει 3 μερες που εχω το κινητο.Θεωρειται ελλατωματικο το προιον,να ζητησω αλλη συσκευη?Δεν εχω βαλει screen protector (η πλακα ειναι οτι το καθαριζα για να του βαλω μεχρι που ειδα τις μαυρες κουκκιδες).Αυριο θα παω ουτως η αλλως σε εξουσιοδοτημενο σερβις να ρωτησω,αλλα θα εκτιμουσα την αποψη καποιου γνωστη.Το κινητο με κατενθουσιασε και με αυτο το γεγονος ξενερωσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
intergrale Δημ. June 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2014 όπως γράφω και στον τίτλο έχω θέμα με την συλλογή εκεί που αποθηκεύονται οι φωτογραφίες.. έχω αυτή τη στιγμή 197 φωτογραφίες και όταν θέλω π.χ να δω από της τελευταίες κατεβαίνοντας κολλάει και μου βγάζει μνμ Η εφαρμογή Συλλογή δεν αποκρίνεται.κλείσιμο ? και ακόμα όταν το συνδέω με το καλώδιο να της περάσω στο pc κολλάει και το παράθυρο του υπολογιστή να αναφέρω ότι της φωτογραφίες της έχω αποθηκευμένες στην κάρτα SD κάποια λύση στο πρόβλημα μου ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KiloMeater Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εχω ενα Note 3 καινουργιο 2-3 εβδομαδων, το οποιο εχω παρει απο Αυστρια και ειναι στο δικτυο της Tmobile, εκδοση λειτουργικου 4.4.2¨"μαμα". Γενικα ειμαι ενθουσιασμενος, ειναι ταχυτατο, κανει τα παντα. Ενα θεματακι μονο εχω βρει Το χρησιμοποιω παρα πολυ σαν Internet radio μιας και εχω unlimited data plan (LTE), με το tunein. Αν αρχισω να ψαχνομαι για τον ηχο και βαλω equlizer αρχιζει να εχει κποια κολληματα. Μπορει να μην κανει τιποτα για μερες, μπορει και να φαει κολλημα αμεσως μολις το ανοιξω ομως για διαμορφωση ηχου. Εχω δοκιμασει πανω απο 4-5 equilizer απο το market και η συμπεριφορα ειναι η ιδια. Απο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα καποια παραπονακια για το stability τηε 4.4.2 εκει και οτι με την 4.4.3 ισως φτιαξει (αληθεια ποτε θα την εχουμε?) Εχετε καμια ιδεα, καποια λυση, καποια προταση; Το "μαμα" equilizer , το Music FX καλο ειναι και στθερο, αλλα επιδρα μονο σε mp3 δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις σε internet radio οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Εχετε και σεις προβλημα σε εφαρμογες που χρησιμοποιουν την καμερα της συσκευης? Στο Tout πχ και στο barcode scanning του mobile banking μου κλεινει την εφαρμογη οταν παει να χρησιμοποιηθει η καμερα. Κανα fix για αυτο? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πάλι χάθηκαν οι κωδικοί wifi. 3 φορά σε 2 εβδομάδες. Τραγικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Απο ψαξιμο στο ιντερνετ βρηκα καποια παραπονακια για το stability τηε 4.4.2 εκει και οτι με την 4.4.3 ισως φτιαξει (αληθεια ποτε θα την εχουμε?) Εχετε καμια ιδεα, καποια λυση, καποια προταση; Κυκλοφόρησε η 4.4.4 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει κάποια απ αυτές στο note! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Κυκλοφόρησε η 4.4.4 αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα έρθει κάποια απ αυτές στο note! Ας φτιάξουν πρώτα το bug με τους κωδικούς δικτύων που χάνονται συνέχεια και βλέπουμε για αναβαθμίσεις.:):X Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckorolis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μαλιστα,δευτερη περιπτωση με το birdphone με ινδικη ρομ,γι αυτο δεν σου βγαζει ελληνικη γλωσσα.Κοιτα,αρχικα κανε edit το ποστ σου και σβησε το imei σου,μην το γραφεις ποτε public.Το πρωι παρε τηλεφωνο στη samsung ,δωσε το imei σου και ρωτησε να σου πουν για που προοριζοταν το κινητο σου.Κανε μας αν μπορεις και μια ενημερωση εδω γιατι οπως ειπα ειναι το δευτερο κρουσμα με την ιδια περιπτωση απο το ιδιο καταστημα για να δουμε τι συμβαινει.Οσο για το κινητο σου θα του περασεις μια ευρωπαικη ρομ και θα εισαι οκ κι αν χρειαστεις βοηθεια βαλε φωνη.Πρωτα ομως να δουμε τι παιζει γιατι παρ'ολο που ψωνιζω πολυ συχνα απο αυτο το καταστημα,τελευταια φορα που πηρα αλλο ενα note 3 για τον αδερφο μου,ειδα κατι που με στραβωσε πολυ,διαβαζω κι αυτες τις δυο περιπτωσεις τωρα και θελω να μαθουμε τι γινεται (απορω στις δικες σας περιπτωσεις πως ειχαν εμφανισει αρχικα τα Ελληνικα σε ασιατικη ρομ χωρις root). Πάρη επανέρχομαι... Επικοινώνησα με Samsung και το κινητό προοριζόταν για την αγορά της Ινδίας..!!! Εν τέλει, το έκανα root και του πέρασα την γαλλική rom stock, ώστε να έχει ελληνικά και να μπορεί να το δουλέψει ο φίλος μου που το πήρε.... Πριν απο ένα μήνα 2 πολύ φίλοι μου πήραν 2 note 3 απο το ίδιο κατάστημα, οπότε θα βάλω και στα δικά τους το phone info απο περιέργεια για να δω απο που είναι και θα ενημερώσω πάλι...!!! Εγώ αντί για note, κατέληξα σε S5 μπλέ απο Kaizer, το οποίο είναι Ουγγρικό.... Παράθεση Χρήστος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Ας φτιάξουν πρώτα το bug με τους κωδικούς δικτύων που χάνονται συνέχεια και βλέπουμε για αναβαθμίσεις.:):X Και πως θα το φτιάξουν χωρίς αναβαθμίσεις;;;; Καλό ακούγετε αλλά με το φτωχό μου μυαλό δεν γίνετε. Να μην είστε αρνητική οκ έχει ένα μπαγκ το ξέρουμε όλοι πως είναι θέμα χρόνου να διορθωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Πάρη επανέρχομαι... Επικοινώνησα με Samsung και το κινητό προοριζόταν για την αγορά της Ινδίας..!!! Εν τέλει, το έκανα root και του πέρασα την γαλλική rom stock, ώστε να έχει ελληνικά και να μπορεί να το δουλέψει ο φίλος μου που το πήρε.... Πριν απο ένα μήνα 2 πολύ φίλοι μου πήραν 2 note 3 απο το ίδιο κατάστημα, οπότε θα βάλω και στα δικά τους το phone info απο περιέργεια για να δω απο που είναι και θα ενημερώσω πάλι...!!! Εγώ αντί για note, κατέληξα σε S5 μπλέ απο Kaizer, το οποίο είναι Ουγγρικό.... Για την εγγύηση ,τι σου είπαν στη Samsung ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Μια βοηθεια παρακαλω,οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο ειχα ορισει κωδικο στον knox τον οποιο τωρα δεν θυμαμαι,ουτε το εφεδρικο pin. Με ποιο τροπο θα μπορεσω να μπω στο knox αν δεν τα εχω αυτα??? :cry: Καποιος? Κατι? :cry::cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2014 Καποιος? Κατι? :cry::cry::cry::cry: Δες εδώ https://www.samsungknox.com/en/user/password Επίσης διάβασε και εδω http://www.samsung.com/us/support/howtoguide/N0000005/13096/159645 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts