ramnoz Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αξιζει τον κόπο θήκη ή του δί ει ακόμα περισσότερο όγκο; εγώ μόνο ζελατίνα στην οθόνη έχω. Μκυ αρέσει πολύ και η πλάτη του . Είδα κάτι θήκες στα πάμπλικ σήμερα και νομίζω ότι θα δίνει πολύ όγκο στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά τελικά για το γερμανικό έχει βγει 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Παιδιά τελικά για το γερμανικό έχει βγει 4.4.2;Εδω και εναμιση μηνα (μην σου πω και παραπανω). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Kατοχος και εγω από χθες ενός νοτελι :) με τετοια τιμη ποια που εχει ... είναι αμαρτια καποις να μην το αποκτησει...εμενα εγραφε στο κουτι slovakia και χθες με το που το λειτουργησα πηρε κατευθείαν την 4.2.2...απλα ένα πραγμα δεν μπορω να βρω..γιατι στην οθονη αναμονης περαν του ρολογιου και της ημερομηνίας δεν μου βγαζει περισσοτερα widget π.χ τον κσιρο ? η δεν το κανει και να μην προβληματίζομαι για αυτό ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Γνωριζουμε εαν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να χειριζεσαι συσκευες με υπερυθρες πχ τηλεοράσεις, κλιματιστικα κ οτι φερει υπερυθρες χωρις δηλ την Χρησιμοποίηση δικτυου ιντερνετ ειδα την παρουσιαση του g flex της lg και με ενθουσιασε αυτη του η δυνατοτητα και αναρωτιεμαι αν γινεται με καποια εφαρμογη και στις δικές μας συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Γνωριζουμε εαν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να χειριζεσαι συσκευες με υπερυθρες πχ τηλεοράσεις, κλιματιστικα κ οτι φερει υπερυθρες χωρις δηλ την Χρησιμοποίηση δικτυου ιντερνετ ειδα την παρουσιαση του g flex της lg και με ενθουσιασε αυτη του η δυνατοτητα και αναρωτιεμαι αν γινεται με καποια εφαρμογη και στις δικές μας συσκευες νομιζω το κανει το τηλεφωνο μονο του. δεν θελει ειδικη εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 νομιζω το κανει το τηλεφωνο μονο του. δεν θελει ειδικη εφαρμογη. Ποια εφαρμογη ειναι στο τηλ τοτε γνωριζεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 νομιζω το κανει το τηλεφωνο μονο του. δεν θελει ειδικη εφαρμογη. Αν δεν πιάσει η μαμά εφαρμογή δες αυτό εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Ποια εφαρμογη ειναι στο τηλ τοτε γνωριζεις ??? Watch on. Είναι μέσα στον φάκελο Samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Δεν μπορώ να μπω ούτε στο play store ούτε στο tapatalk. Παίζει κάτι; Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και δούλεψαν. Sorry για το post. Edited April 2, 2014 by Cadfael Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Αν δεν πιάσει η μαμά εφαρμογή δες αυτό εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy Δεν ειναι και τοσο καλο..δουλευει με τις περισσοτερες αλλα δεν ειναι σε ολες πληρως λειτουργικο..οπως με το πληκτρο menu ας πουμε η το guide.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν ειναι και τοσο καλο..δουλευει με τις περισσοτερες αλλα δεν ειναι σε ολες πληρως λειτουργικο..οπως με το πληκτρο menu ας πουμε η το guide.. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό που έχει και δυνατότητα αν δεν βρίσκεις τη συσκευή που σε ενδιαφέρει να φτιάξεις το δικό σου τηλεκοντρόλ χρησιμοποιώντας πλήκτρα από άλλες συσκευές που κάνουν την λειτουργία που θέλεις. Έτσι για παράδειγμα (αφιερώνοντας βέβαια πολύ χρόνο ψάχνοντας τις διάφορες συσκευές) έφτιαξα ένα τηλεκοντρόλ με όλες τις λειτουργίες για τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης που δεν τον έβρισκα να υπάρχει σε κανένα τέτοιου είδους προγραμματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Και αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων κανει sync ή θελει στήσιμο απο την αρχη ; Save γενικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα, Κάτι περίεργο με το ΝΟΤΕ 3 μου. Εχει κλειδώσει η κάρτα μνήμης ... επιλεκτικά : α) Οταν πάω να δημιουργήσω ένα φάκελο με κάποιο file explorer π.χ solid explorer μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου", όπως και όταν πάω να αντιγράψω αρχείο στη κάρτα "Δεν ειναι δυνατή η δημιουργία του καταλόγου". Και βέβαια δεν είναι δυνατή η διαγραφή κάποιου αρχείου από τη κάρτα. β) Μετέφερα το SYGIC στη κάρτα και όταν πάω να το τρέξω μου λέει " Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη" Όταν το συνδέω σε υπολογιστή κανένα προβλημα, γράφει σβήνει κανονικά. Και επίσης αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω από τη camera στη κάρτα μνήμης και τις σώζει χωρίς αντίρηση Η κάρτα είναι μια ADATA 32αρα UHS-I class 10 microSDHC Έχω κάνει format τη κάρτα χωρίς αποτέλεσμα. Καμια Ιδέα? Ευχαριστώ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν το ξέρω γιατί είμαι με κουστομμ ρομ αλλά λογικά είσαι με κιτ κατ και έχει αναφερθεί σαν μπαγκ αυτο. Έχω την εντύπωση αν θυμάμαι καλά ότι αν δουλέψεις τον μαμά file Explorer θα είναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα, Κάτι περίεργο με το ΝΟΤΕ 3 μου. Εχει κλειδώσει η κάρτα μνήμης ... επιλεκτικά : α) Οταν πάω να δημιουργήσω ένα φάκελο με κάποιο file explorer π.χ solid explorer μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου", όπως και όταν πάω να αντιγράψω αρχείο στη κάρτα "Δεν ειναι δυνατή η δημιουργία του καταλόγου". Και βέβαια δεν είναι δυνατή η διαγραφή κάποιου αρχείου από τη κάρτα. β) Μετέφερα το SYGIC στη κάρτα και όταν πάω να το τρέξω μου λέει " Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη" Όταν το συνδέω σε υπολογιστή κανένα προβλημα, γράφει σβήνει κανονικά. Και επίσης αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω από τη camera στη κάρτα μνήμης και τις σώζει χωρίς αντίρηση Η κάρτα είναι μια ADATA 32αρα UHS-I class 10 microSDHC Έχω κάνει format τη κάρτα χωρίς αποτέλεσμα. Καμια Ιδέα? Ευχαριστώ Έχεις κάνεις root την συσκευή ή είσαι stock; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχεις κάνεις root την συσκευή ή είσαι stock; STOCK. Δεν έχω ιδεα από rootarismata. Αν ήταν root δε θα το έκανε? Και όσο αφορά τον mama explorer δεν είναι μόνο το θέμα της αντιγραφής αρχείων κτλ αλλά και το ότι δε βλέπει και το sygic. ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αν ήταν root υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν. Απ' ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του kitkat αυτό και θα πρέπει να περιμένεις να λυθεί με κάποιο update. Για το sygic προς το παρόν δοκίμασε να αντιγράψεις το φάκελο από την sd στην μνήμη του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καλησπέρα, Κάτι περίεργο με το ΝΟΤΕ 3 μου. Εχει κλειδώσει η κάρτα μνήμης ... επιλεκτικά : α) Οταν πάω να δημιουργήσω ένα φάκελο με κάποιο file explorer π.χ solid explorer μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου", όπως και όταν πάω να αντιγράψω αρχείο στη κάρτα "Δεν ειναι δυνατή η δημιουργία του καταλόγου". Και βέβαια δεν είναι δυνατή η διαγραφή κάποιου αρχείου από τη κάρτα. β) Μετέφερα το SYGIC στη κάρτα και όταν πάω να το τρέξω μου λέει " Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη" Όταν το συνδέω σε υπολογιστή κανένα προβλημα, γράφει σβήνει κανονικά. Και επίσης αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω από τη camera στη κάρτα μνήμης και τις σώζει χωρίς αντίρηση Η κάρτα είναι μια ADATA 32αρα UHS-I class 10 microSDHC Έχω κάνει format τη κάρτα χωρίς αποτέλεσμα. Καμια Ιδέα? Ευχαριστώ Έχει αλλάξει με την 4.4 η λογική ασφάλειας των εφαρμογών. Δεν αφήνει πια το android να έχουν πρόσβαση εγγραφής/σβησίματος σε φακέλλους άλλους από αυτούς που δημιουργούν οι ίδιες οι εφαρμογές. Μονο να διαβάζουν μπορούν. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχει αλλάξει με την 4.4 η λογική ασφάλειας των εφαρμογών. Δεν αφήνει πια το android να έχουν πρόσβαση εγγραφής/σβησίματος σε φακέλλους άλλους από αυτούς που δημιουργούν οι ίδιες οι εφαρμογές. Μονο να διαβάζουν μπορούν. Και αυτή είναι η λύση (αν είσαι rooted). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κυκλοφόρησε η Αυστριακή 4.4.2 (ΑΤΟ) για KIES. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=SM-N9005&pcode=ATO#firmware Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 σωστα!!!οποιος θελει παει και κανει update μεσω κινητου!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδια τελικα μπορουμε να κανουμε εγγραφη κλησεις η ακομα μετα την κιτ κατ τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Παιδια τελικα μπορουμε να κανουμε εγγραφη κλησεις η ακομα μετα την κιτ κατ τπτ? Dear Sir/Madam, Thank you for using the Automatic Call Recorder. We found that there are only noises in recorded files after firmware update (Android 4.4 kitkat update) in some devices (Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 and etc). We see this is not an application issue and this problem occurs because the manufacturing company intentionally sent the firmware without including the library for call recording. (As for the Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005, the call recorder function was provided in 4.3 jellybean firmware, but excluded in 4.4 Kitkat) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Και αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων κανει sync ή θελει στήσιμο απο την αρχη ; Save γενικα; Κάνει sync, αλλά φακέλους και εξατομικευμένο στήσιμο του τηλεφώνου τα κάνεις εσύ από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts