Jump to content

akism

Members
  • Δημοσιεύσεις

    118
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About akism

  • Ημ. Γέννησης 12/11/1974

akism's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. akism

    iPhone 6S

    Έχω ένα iPhone 6s και παρατήρησα μετά από 3 μήνες χρήσης πως το home button απέκτησε ένα μικρό τζόγο. Δηλαδή χωρίς να το πιέσω ιδιαίτερα μπαίνει λίγο μέσα στο κάτω μέρος του. Δεν έχει κανένα λειτουργικό πρόβλημα και το τηλέφωνο γενικά δουλεύει μια χαρά. Αν το πάω αντιπροσωπεία υπάρχει περίπτωση να το επισκευάσουν/αντικαταστήσουν για κάτι τέτοιο; Μπορεί να μην φαίνεται σημαντικό αλλά πραγματικά μου σπάει τα νέυρα όταν έχω μια συσκευή που κόστισε 800€. :(
  2. Εντάξει, πόσα κιλά απαράδεκτοι είναι εκεί στη samsung... Κατέβασα το update της ATO που κλείνει τις τρύπες του stagefright και η rom είναι απογοητευτική! Το s planner κάνει conflict με το google calendar και ανοίγει τα notifications μόνο του μετά από κάθε restart. Αν υπάρχουν linked accounts δεν μπορείς πλέον να επιλέξεις ποια θα είναι η default φωτογραφία και στα phone types βάζει ότι του αρέσει. Έχασα χρόνο εχτές το βράδυ να βρω workaround αλλά η λύση ήταν μπροστά μου απ' την αρχή. Θα περάσω την προηγούμενη rom με odin και θα κόψω τα updates. Έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να πάρουμε ποτέ την 6.0 (ούτε καν την 5.1 δεν περιμένω). Το κινητό είναι εργαλείο για τη δουλειά μου, δεν μπορώ να χάνω 3ωρα να ασχολούμαι με τα updates του. :( Η Ελληνική rom που φαίνεται να είναι ίδια με την ATO έχει τα ίδια προβλήματα; Και μετά απορούν μερικοί γιατί αγοράζει ο κόσμος iphone... :blink:
  3. Η παλιά Nordic δεν είχε τόσο καλό σήμα όσο η ATO. Τη δοκίμασα στην Αυστριακή συσκευή μου και αναγκάστηκα να την βγάλω γιατί έχανα κλήσεις. Επίσης δεν βλεπω ακόμα κάτι στη NΕE που λείπει απο την ATO. Αντίθετα η διαχείρηση των Contacts στην ATO ειναι ανώτερη. Τέλος δεν νομίζω πως λύθηκε το stagefright τελικά στη νέα rom.
  4. Έχει πρόβλημα το fb δεν φταίει το app
  5. Settings > Security > Security policy updates & update
  6. Για όσους βλέπουν το μήνυμα Samsung Galaxy... Settings -> Applications -> All Apps -> Samsung Galaxy -> Clear Cache + Restart :cool:
  7. Μήπως έχεις το google now στο κινητό στα Ελληνικά;
  8. Μήπως παίζεις βάζοντας και βγάζοντας το πενάκι; Εγώ δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα και έχω διψήφιο νούμερο.
  9. Ναι αν είσαι εντός εγγύησης. Όπως σου έγραψα το πήγα ο ίδιος για να το παραλάβω επιτόπου και να μην περιμένω μια ημέρα τα courier. Δεν πλήρωσα φράγκο.
  10. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Το πήγα ο ίδιος στην procordia. Σε 30 λεπτά το πήρα φτιαγμένο και έφυγα. Ηταν και εντός εγγύησης.
  11. Αρκεί να την έχεις μαζί σου. Δεν χρειάζεται να είναι στο δικό σου όνομα.
  12. Ε αυτά κάνει index το καημένο. :)
  13. Άστο να τελειώσει. Μήπως έβαλες μέσα σε καμιά SD Card πολλά καινούρια media files; Τα κάνει index μια φορά για να τα διαχειρίζεται πιο γρήγορα στη συνέχεια.
  14. Χρησιμοποιεί κανείς σας κάτι τέτοιο που μπαίνει στην είσοδο για το CD; 2014 Newest Universal 360° Easy Touch Car CD Slot Mount Holder for Cellphone Θα το αντέξει το note 3; Αντέχει γενικά;
  15. Μήπως όταν φορτίζει δεν κοιμάται και δουλεύουν οι πυρήνες στο τέρμα; :worry:
×
×
  • Create New...