Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξιζει τον κόπο θήκη ή του δί ει ακόμα περισσότερο όγκο; εγώ μόνο ζελατίνα στην οθόνη έχω. Μκυ αρέσει πολύ και η πλάτη του . Είδα κάτι θήκες στα πάμπλικ σήμερα και νομίζω ότι θα δίνει πολύ όγκο στο κινητό...

Παιδιά τελικά για το γερμανικό έχει βγει 4.4.2;
Εδω και εναμιση μηνα (μην σου πω και παραπανω).

Kατοχος και εγω από χθες ενός νοτελι :) με τετοια τιμη ποια που εχει ... είναι αμαρτια καποις να μην το αποκτησει...εμενα εγραφε στο κουτι slovakia και χθες με το που το λειτουργησα πηρε κατευθείαν την 4.2.2...απλα ένα πραγμα δεν μπορω να βρω..γιατι στην οθονη αναμονης περαν του ρολογιου και της ημερομηνίας δεν μου βγαζει περισσοτερα widget π.χ τον κσιρο ? η δεν το κανει και να μην προβληματίζομαι για αυτό ?:)

Γνωριζουμε εαν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να χειριζεσαι συσκευες με υπερυθρες πχ τηλεοράσεις, κλιματιστικα κ οτι φερει υπερυθρες χωρις δηλ την Χρησιμοποίηση δικτυου ιντερνετ ειδα την παρουσιαση του g flex της lg και με ενθουσιασε αυτη του η δυνατοτητα και αναρωτιεμαι αν γινεται με καποια εφαρμογη και στις δικές μας συσκευες

Γνωριζουμε εαν υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορεις να χειριζεσαι συσκευες με υπερυθρες πχ τηλεοράσεις, κλιματιστικα κ οτι φερει υπερυθρες χωρις δηλ την Χρησιμοποίηση δικτυου ιντερνετ ειδα την παρουσιαση του g flex της lg και με ενθουσιασε αυτη του η δυνατοτητα και αναρωτιεμαι αν γινεται με καποια εφαρμογη και στις δικές μας συσκευες

νομιζω το κανει το τηλεφωνο μονο του. δεν θελει ειδικη εφαρμογη.

Ποια εφαρμογη ειναι στο τηλ τοτε γνωριζεις ???

Αν δεν πιάσει η μαμά εφαρμογή δες αυτό εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy

Δεν μπορώ να μπω ούτε στο play store ούτε στο tapatalk. Παίζει κάτι;

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και δούλεψαν. Sorry για το post.

Edited by Cadfael

Αν δεν πιάσει η μαμά εφαρμογή δες αυτό εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy

Δεν ειναι και τοσο καλο..δουλευει με τις περισσοτερες αλλα δεν ειναι σε ολες πληρως λειτουργικο..οπως με το πληκτρο menu ας πουμε η το guide..

Δεν ειναι και τοσο καλο..δουλευει με τις περισσοτερες αλλα δεν ειναι σε ολες πληρως λειτουργικο..οπως με το πληκτρο menu ας πουμε η το guide..

Εγώ χρησιμοποιώ αυτό που έχει και δυνατότητα αν δεν βρίσκεις τη συσκευή που σε ενδιαφέρει να φτιάξεις το δικό σου τηλεκοντρόλ χρησιμοποιώντας πλήκτρα από άλλες συσκευές που κάνουν την λειτουργία που θέλεις. Έτσι για παράδειγμα (αφιερώνοντας βέβαια πολύ χρόνο ψάχνοντας τις διάφορες συσκευές) έφτιαξα ένα τηλεκοντρόλ με όλες τις λειτουργίες για τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης που δεν τον έβρισκα να υπάρχει σε κανένα τέτοιου είδους προγραμματάκι.

Καλησπέρα,

Κάτι περίεργο με το ΝΟΤΕ 3 μου. Εχει κλειδώσει η κάρτα μνήμης ... επιλεκτικά :

α) Οταν πάω να δημιουργήσω ένα φάκελο με κάποιο file explorer π.χ solid explorer μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου", όπως και όταν πάω να αντιγράψω αρχείο στη κάρτα "Δεν ειναι δυνατή η δημιουργία του καταλόγου". Και βέβαια δεν είναι δυνατή η διαγραφή κάποιου αρχείου από τη κάρτα.

β) Μετέφερα το SYGIC στη κάρτα και όταν πάω να το τρέξω μου λέει " Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη"

Όταν το συνδέω σε υπολογιστή κανένα προβλημα, γράφει σβήνει κανονικά.

Και επίσης αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω από τη camera στη κάρτα μνήμης και τις σώζει χωρίς αντίρηση

Η κάρτα είναι μια ADATA 32αρα UHS-I class 10 microSDHC

Έχω κάνει format τη κάρτα χωρίς αποτέλεσμα. Καμια Ιδέα?

Ευχαριστώ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Δεν το ξέρω γιατί είμαι με κουστομμ ρομ αλλά

λογικά είσαι με κιτ κατ και έχει αναφερθεί σαν μπαγκ αυτο.

Έχω την εντύπωση αν θυμάμαι καλά ότι αν δουλέψεις τον μαμά file Explorer θα είναι οκ

Καλησπέρα,

α) Οταν πάω να δημιουργήσω ένα φάκελο με κάποιο file explorer π.χ solid explorer μου βγάζει "Δεν είναι δυνατή η δημιουργία φακέλου", όπως και όταν πάω να αντιγράψω αρχείο στη κάρτα "Δεν ειναι δυνατή η δημιουργία του καταλόγου". Και βέβαια δεν είναι δυνατή η διαγραφή κάποιου αρχείου από τη κάρτα.

β) Μετέφερα το SYGIC στη κάρτα και όταν πάω να το τρέξω μου λέει " Η κάρτα SD είναι κλειδωμένη"

Και επίσης αποθηκεύει τις φωτογραφίες που τραβάω από τη camera στη κάρτα μνήμης και τις σώζει χωρίς αντίρηση

Ευχαριστώ

Έχεις κάνεις root την συσκευή ή είσαι stock;

Έχεις κάνεις root την συσκευή ή είσαι stock;

STOCK. Δεν έχω ιδεα από rootarismata. Αν ήταν root δε θα το έκανε?

Και όσο αφορά τον mama explorer δεν είναι μόνο το θέμα της αντιγραφής αρχείων κτλ αλλά και το ότι δε βλέπει και το sygic.

ΤΝΧ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Αν ήταν root υπάρχουν κάποια πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν. Απ' ότι καταλαβαίνω είναι θέμα του kitkat αυτό και θα πρέπει να περιμένεις να λυθεί με κάποιο update. Για το sygic προς το παρόν δοκίμασε να αντιγράψεις το φάκελο από την sd στην μνήμη του τηλεφώνου.

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ

Έχει αλλάξει με την 4.4 η λογική ασφάλειας των εφαρμογών.

Δεν αφήνει πια το android να έχουν πρόσβαση εγγραφής/σβησίματος σε φακέλλους άλλους από αυτούς που δημιουργούν οι ίδιες οι εφαρμογές. Μονο να διαβάζουν μπορούν.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Administrators
Έχει αλλάξει με την 4.4 η λογική ασφάλειας των εφαρμογών.

Δεν αφήνει πια το android να έχουν πρόσβαση εγγραφής/σβησίματος σε φακέλλους άλλους από αυτούς που δημιουργούν οι ίδιες οι εφαρμογές. Μονο να διαβάζουν μπορούν.

Και αυτή είναι η λύση (αν είσαι rooted).

Modpic.gif

σωστα!!!οποιος θελει παει και κανει update μεσω κινητου!!

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Παιδια τελικα μπορουμε να κανουμε εγγραφη κλησεις η ακομα μετα την κιτ κατ τπτ?

Dear Sir/Madam,

Thank you for using the Automatic Call Recorder.

We found that there are only noises in recorded files after firmware update (Android 4.4 kitkat update) in some devices (Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005 and etc).

We see this is not an application issue and this problem occurs because the manufacturing company intentionally sent the firmware without including the library for call recording.

(As for the Samsung Galaxy Note 3 SM-N9005, the call recorder function was provided in 4.3 jellybean firmware, but excluded in 4.4 Kitkat)

Και αν κανεις επαναφορα εργοστασιακων κανει sync ή θελει στήσιμο απο την αρχη ; Save γενικα;

Κάνει sync, αλλά φακέλους και εξατομικευμένο στήσιμο του τηλεφώνου τα κάνεις εσύ από την αρχή

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)