Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τήνος, αγ. Γιάννης.

B20 10MHz + B3 10MHz

H συσκευή δεν εμφανίζει 4G+ ένδειξη λόγω μικρού bandwidth.

Λόγω τοποθέτησης της κάρτας ως 2η να πρώτη ένα CU δείχνει carrier Vodafone.

5159058083.png

Sent from my SM-G930F

Τολό που πήγα χθες αν και θεωρείται τουριστικό μέρος είχε χαμηλές ταχύτητες το ανώτερο 7 mbps down και 4 up αλλά για social media internet έκανες ικανοποιητικά τη δουλειά σου.

Εγω φέτος έχω πρόβλημα ακόμη και για άνοιγμα σελίδας στους νέους πόρους Πιερίας. Καμία σχέση με πέρυσι που είχαν φτιάξει το δικτυο και πετούσε. Τι στον κόρακα χάλασαν??

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω φέτος έχω πρόβλημα ακόμη και για άνοιγμα σελίδας στους νέους πόρους Πιερίας. Καμία σχέση με πέρυσι που είχαν φτιάξει το δικτυο και πετούσε. Τι στον κόρακα χάλασαν??

Τίποτα δε χάλασε αύξηση χωρητικότητας θέλει.

Τίποτα δε χάλασε αύξηση χωρητικότητας θέλει.

Μα δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με πέρυσι. Ίδιος τουρισμός. Οι διαφορές ελάχιστες και δεν δικαιολογούν την κάθετη πτώση.

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τα ίδια και στη λεπτοκαρυα, τραγική κατάσταση.

Είχα διαβάσει σχόλια αλλά ξέχασα να κάνω κανένα speed test. Πάντως είχα κάνει μια Live μετάδοση χωρίς πρόβλημα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Οκ, είδαμε 4G+ με 3CA στην Τήνο, αλλά καλύτερα να μην το βλέπαμε....

9d4ef26b5b61bb8fd1410d39119069b6.jpg30f771ff6f297756af8b1814420425a9.jpg

Edit: και επιβεβαιώνω...

Βάζοντας την κάρτα σε άλλη συσκευή, που δεν είναι καν 4G+, άρα παίζει με μια μπάντα (πιθανότατα 20) και σε εσωτερικό χώρο (πριν ήμουν έξω) βλέπω ταχύτητα 35/20.

Επίσης προηγουμένως που έπιανε 4G+ (την είχα στο S7) το μισό διάστημα γυρίζει σε H(+) απολύτως μη λειτουργικό καθώς δεν ανοίγει τίποτα ...

Sent from my SM-G930F

Edited by Mark_K

Οκ, είδαμε 4G+ με 3CA στην Τήνο, αλλά καλύτερα να μην το βλέπαμε...

Edit: και επιβεβαιώνω...

Βάζοντας την κάρτα σε άλλη συσκευή, που δεν είναι καν 4G+, άρα παίζει με μια μπάντα (πιθανότατα 20) και σε εσωτερικό χώρο (πριν ήμουν έξω) βλέπω ταχύτητα 35/20.

Επίσης προηγουμένως που έπιανε 4G+ (την είχα στο S7) το μισό διάστημα γυρίζει σε H(+) απολύτως μη λειτουργικό καθώς δεν ανοίγει τίποτα ...

Sent from my SM-G930F

Με τέτοιο σήμα σε 4G+, μην περιμένεις και θαύματα...

Δεν είναι το σήμα το κυριότερο πρόβλημα. Ο συνδυασμός στις 3 μπάντες. Με μια μόνο δουλεύει πολύ καλύτερα...

Sent from my XT1580

Τα ταγάρια έχουν κάνει αρκετές βλακείες στο setup τους που κάνει CA και παίζει ποιο αργά. Το είδα και βόρεια και νότια της χώρας αυτό.

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Δεν είναι το σήμα το κυριότερο πρόβλημα. Ο συνδυασμός στις 3 μπάντες. Με μια μόνο δουλεύει πολύ καλύτερα...

Sent from my XT1580

Όντως, το κύριο πρόβλημα έχει ο σχεδιασμός του δικτύου και η συσκευή σου προτιμά τη μακρινή κεραία με το 4G+, αντί για την κοντινή B20...

Όντως, το κύριο πρόβλημα έχει ο σχεδιασμός του δικτύου και η συσκευή σου προτιμά τη μακρινή κεραία με το 4G+, αντί για την κοντινή B20...

Δεν το κάνει μόνο στο 4g+

Και στο απλό 4g πολλές φορές το ίδιο κάνει

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Sent from my XT1580

Αυτό μόνο η Huawei θα μπορούσε να το καταφέρει. Καταστροφή.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό μόνο η Huawei θα μπορούσε να το καταφέρει. Καταστροφή.

Οντως είναι προβληματικά.Η πράσινη που έχει ericsson με 3ca πετυχαίνει ταχυτητες αντάξιες του 3ca.Η Wind για να αυξήσει το budget της πρεπει να κανει ανα τμήματα αντικαταστάσεις με ericsson για να χει καλη απόδοση το δίκτυο και ετσι να αυξήσει την παλατεία.

Οντως είναι προβληματικά.Η πράσινη που έχει ericsson με 3ca πετυχαίνει ταχυτητες αντάξιες του 3ca.Η Wind για να αυξήσει το budget της πρεπει να κανει ανα τμήματα αντικαταστάσεις με ericsson για να χει καλη απόδοση το δίκτυο και ετσι να αυξήσει την παλατεία.

Καταρχάς η πράσινη έχει dual vendor. Nsn k Ericsson. Ξεκάθαρα στερεά Ελλάδα και κάτω είναι nsn και Θεσσαλία και πάνω Ericsson. Νησιά πρέπει να είναι μοιρασμένα...

Αντικατάσταση... Σε καμία περίπτωση. Είναι τεράστιο το κόστος και ήδη έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις. Να απαιτήσουν αυτό που πληρώνουν, να είναι τέλειο. Δεν πληρώνουν λίγα. Το αντίθετο. Παίζει να είναι 1.5χ πιο ακριβός vendor σήμερα, η nsn είναι πάμφθηνη σύμφωνα με τις προσφορές που δίνει.

Εξαρτάται βέβαια τι feature αγοράζεις αλλά δύο δίκτυα είναι μαζί, νομίζω ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταρχάς η πράσινη έχει dual vendor. Nsn k Ericsson. Ξεκάθαρα στερεά Ελλάδα και κάτω είναι nsn και Θεσσαλία και πάνω Ericsson. Νησιά πρέπει να είναι μοιρασμένα...

Αντικατάσταση... Σε καμία περίπτωση. Είναι τεράστιο το κόστος και ήδη έχουν γίνει τεράστιες επενδύσεις. Να απαιτήσουν αυτό που πληρώνουν, να είναι τέλειο. Δεν πληρώνουν λίγα. Το αντίθετο. Παίζει να είναι 1.5χ πιο ακριβός vendor σήμερα, η nsn είναι πάμφθηνη σύμφωνα με τις προσφορές που δίνει.

Εξαρτάται βέβαια τι feature αγοράζεις αλλά δύο δίκτυα είναι μαζί, νομίζω ότι αυτά είναι ψιλά γράμματα.

Εσυ τα ξέρεις καλύτερα απο μενα αυτά αφου αυτή είναι η δουλεία σου,εγω απλά μίλησα με την εμπειρία. :) Αμα εισαι Ελλάδα κανε καμια μετρηση να δουμε.

Edited by gogos2

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως με τόσο λεπτομερές radio planning υποφέρουν από παρεμβολές. Είναι ΆΨΟΓΑ ρυθμισμένο το δίκτυο. Από εκεί και πέρα πρέπει να σκεπτουν τι φταίει και παίρνουν 50% της απόδοσης... Δεν έχω απάντηση αλλά όλο και κάτι μου περνάει από το μυαλό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως με τόσο λεπτομερές radio planning υποφέρουν από παρεμβολές. Είναι ΆΨΟΓΑ ρυθμισμένο το δίκτυο. Από εκεί και πέρα πρέπει να σκεπτουν τι φταίει και παίρνουν 50% της απόδοσης... Δεν έχω απάντηση αλλά όλο και κάτι μου περνάει από το μυαλό

Οι τηλεπικοινωνίες ειναι μια ολόκληρη επιστήμη που αν κατσεις να ασχοληθείς μ ολα αυτά είναι σκέτη σχιζοφρένεια. ;)

Τριήμερο στο Μουζάκι του νομού Καρδίτσας, αλλά και σε άλλα ενδιαφέροντα μέρη της Θεσσαλίας.

Γενικά η Θεσσαλία έχει εξαιρετική κάλυψη, έχει ξαναγραφτεί εδώ μέσα, το διαπίστωσα και ο ίδιος.

Δυστυχώς όμως, λόγω του ότι οδηγούσα δεν μπόρεσα να κάνω πιο πολλές μετρήσεις. Στα μέρη που κάναμε στάσεις είχα αυτήν την ευκαιρία.

Μουζακι, B20, σε γνωστό ξενοδοχείο

30,6 / 8,76

Στο κέντρο του χωριού

49,2 / 11,9

Λίμνη Πλαστήρα, στο Νεοχώρι B20

37,0 / 18,9

Φράγμα λίμνης Πλαστήρα

15,0 / 9,38

Μετέωρα

12,0 / 8,22

Λάρισα κέντρο Β3

27,5 / 20,0

Λάρισα εκτός κέντρου Β20

25,1 / 7,16

Λάρισα στο ύψος γνωστού σούπερ μάρκετ στην έξοδο προς ΕΟ

20,8 / 19,5

Λιγο μετά τα Καλύβια Πεζούλας, στον δρόμο προς Καρδίτσα, εκτός κατοικημενης περιοχής, Ε για μικρή απόσταση. Μετά επανήλθε το 4g.

Edited by p_k

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Χθές το βράδυ στην ταράτσα του σπιτιού. Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/5192463522

Νοτιο Λασιθι τραγελαφος ουτε στην αθηνα δεν ειναι τοσο αργο το δικτυο. Εχει σημα LTE full παντου. Edited by ascobar

Αφίξεις Ελ Βενιζέλοςda3f89e7ceede0e1e4b76b302f6c7309.jpg

Sent from my H9436 using Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφίξεις Ελ Βενιζέλοςda3f89e7ceede0e1e4b76b302f6c7309.jpg

Sent from my H9436 using Tapatalk

Έχουν και ένα σημείο που πιάνει 200αρα στην Αθήνα. Να ξέρουμε να πηγαίνουμε στο αεροδρόμιο :lol:

Sent from my SM-T719 using Tapatalk