cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Και γω ηθελα να παρω καρτα για δεδομενα...αντε γεια.Η κάρτα simple to on the go με κάρτα είναι το μονο που συμφέρει πια για δεδομένα απο αυτήν την εταιρία. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Η κάρτα simple to on the go με κάρτα είναι το μονο που συμφέρει πια για δεδομένα απο αυτήν την εταιρία. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk +5 επίσης... Εν τω μεταξύ μπορεί να μη είδα κάτι επίσημο σήμερα αλλά κάτι ανεπίσημο ναι κάτι παίζεται στα μέρη μας κυρίως Νάουσα Βέροια Πατρίδα Σκύδρα Μαυροβούνι και Έδεσσα... Όπου είχε 1800 ετοιμάζονται να ανοίξουν και τα 900 σύμφωνα με τις συχνότητες που εντοπίστηκαν ως protected mode γιατί παίζουν ταυτόχρονα και οι 2 εξοπλισμοί... Κάτι σε Η+ και 4G όχι... Θα δείξει εντός των ημερών... Edited August 7, 2018 by AntonisDedos92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulis Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τις τελευταίες μέρες, εβδομάδα καλύτερα, χάνω πολλές κλήσεις, πέφτει η γραμμή η ο ήχος κάποιες φορές...δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για τυχόν αναβάθμιση κεραιών, όπως παρατηρώ και αυξομείωση κάποιες φορές στο σήμα (πιθανότατα αλλάζει κεραία που λαμβάνει) , εδώ Πτολεμαΐδα μόνο 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τις τελευταίες μέρες, εβδομάδα καλύτερα, χάνω πολλές κλήσεις, πέφτει η γραμμή η ο ήχος κάποιες φορές...δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι για τυχόν αναβάθμιση κεραιών, όπως παρατηρώ και αυξομείωση κάποιες φορές στο σήμα (πιθανότατα αλλάζει κεραία που λαμβάνει) , εδώ Πτολεμαΐδα μόνο 2G Καταλαβα είσαι στο στάδιο αλλαγής κορμού του δικτύου... Τα περάσαμε εμείς αυτά πολύ γρήγορα πριν τουλάχιστον 3μηνο... Έρχεται η ώρα και σε σας... Εν τω μεταξύ είδα ένα 304 να ανοιγοκλείνει αλλά δε ξέρω από πού έρχεται καινούργια κεραία... Και τέλος κινητικότητα και στην Ημαθία... 249 Πλατύ είχε που είχε Ε τώρα νέο Ε και μεγάλη αύξηση ισχύς που έρχεται σχεδόν κάνα 2ωρο πολύ δυνατά σε σχέση με πριν... Είδα κάτι αλλαγές στις συχνότητες και ναι αναβαθμίστηκε... Υπομονή τώρα για 3G και 4G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Καταλαβα είσαι στο στάδιο αλλαγής κορμού του δικτύου... Τα περάσαμε εμείς αυτά πολύ γρήγορα πριν τουλάχιστον 3μηνο... Έρχεται η ώρα και σε σας... Εν τω μεταξύ είδα ένα 304 να ανοιγοκλείνει αλλά δε ξέρω από πού έρχεται καινούργια κεραία... Και τέλος κινητικότητα και στην Ημαθία... 249 Πλατύ είχε που είχε Ε τώρα νέο Ε και μεγάλη αύξηση ισχύς που έρχεται σχεδόν κάνα 2ωρο πολύ δυνατά σε σχέση με πριν... Είδα κάτι αλλαγές στις συχνότητες και ναι αναβαθμίστηκε... Υπομονή τώρα για 3G και 4G... Επιτελους αυτη η κεραια,πηρε μπρος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Τι έχει μείνει ακόμα από τα παλιά 3G για να γίνει καινούργια;;; Περιοχή 20400 (Δυτική Μακεδονία + Άγιος Αθανάσιος Πέλλας) Γρεβενά City Κοζάνη City & Κοζάνη City 2 Πτολεμαϊδα City Αμύνταιο Άγιος Αθανάσιος Πέλλας Περιοχή 20200 (Κεντρική Μακεδονία εκτός Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική)(Θεσσαλονίκη:20370,20360,20350 Χαλκιδική:20410) Αριδαία City Αριδαία (Θηριοπετρα) Έδεσσα (Μεσημέρι) Σκύδρα (Μαυροβούνι) Σκύδρα City Κρύα Βρύση Νάουσα City Σέλι Πατρίδα Βέροια City & Βέροια City 2 & Βέροια Δημαρχείο Αλεξάνδρεια Κυψέλη Νέα Χαλκηδόνα City Άγιος Αθανάσιος Θεσσαλονίκης Χαλάστρα City Λαγκαδάς City Κουφάλια City Γουμένισσα Πολύκαστρο Κιλκίς & Κιλκίς City 1 & City 2 & City 3 Αυτά λοιπόν... Όλα τα υπόλοιπα είναι ξανά από την αρχή που ήταν μόνο G που δεν είχαν ποτέ 3G... Στη Δράμα περιοχή 20000 όλη η πόλη έγινε 3G+ γιατί παλιά μόνο η πόλη πρόσφερε παλιό 3G σε σχέση με τον υπόλοιπο Νομό... (Περιοχή 20000: Σέρρες, Δράμα, Καβάλα και 20310: όλη η Θράκη) Ευβοια και Σκύρο, Βοιωτία πρέπει να τελειώνουν τώρα έγινε άραγε όλο μπλε;;; Όποιος έχει νεότερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Agras city πάει μαζί με Έδεσσα από Μεσημέρι. Edited August 7, 2018 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μέσα στη Έδεσσα μόνο η wind δεν έχει, ακόμα και αν μπει 4g θα υστερεί σημαντικά σε εσωτερικούς χώρους που πολλές φορές είναι και εκτός δικτύου. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μέσα στη Έδεσσα μόνο η wind δεν έχει, ακόμα και αν μπει 4g θα υστερεί σημαντικά σε εσωτερικούς χώρους που πολλές φορές είναι και εκτός δικτύου. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί να υστερεί; Η πόλη εξάλλου καλύπτεται σχετικά εύκολα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γιατί έχει σήμα σαν κεραία ραδιοφώνου, τέρμα σε εξωτερικούς χώρους και μόλις μπεις σε μαγαζί πέφτει εντελώς. Επίσης γίνονται εκδηλώσεις κλπ καλό θα ήταν να υπάρχει μία κεραία στο κέντρο της πόλης να απορροφάει κόσμο και όχι μόνο αυτή στο μεσημέρι που καλύπτει πόλη και χωριά μαζί. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γιατί έχει σήμα σαν κεραία ραδιοφώνου, τέρμα σε εξωτερικούς χώρους και μόλις μπεις σε μαγαζί πέφτει εντελώς. Επίσης γίνονται εκδηλώσεις κλπ καλό θα ήταν να υπάρχει μία κεραία στο κέντρο της πόλης να απορροφάει κόσμο και όχι μόνο αυτή στο μεσημέρι που καλύπτει πόλη και χωριά μαζί. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θα μπει νέος σταθμός μέσα στην πόλη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ουαου!!! Αυτό είναι τέλειο, το έχουν πάρει πραγματικά σοβαρά το θέμα δικτύου. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Γιατί έχει σήμα σαν κεραία ραδιοφώνου, τέρμα σε εξωτερικούς χώρους και μόλις μπεις σε μαγαζί πέφτει εντελώς. Επίσης γίνονται εκδηλώσεις κλπ καλό θα ήταν να υπάρχει μία κεραία στο κέντρο της πόλης να απορροφάει κόσμο και όχι μόνο αυτή στο μεσημέρι που καλύπτει πόλη και χωριά μαζί. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ας περιμένουμε την αναβάθμιση και βλέπουμε Εγώ ξέρω ότι όπου αναβάθμισε, το δίκτυο πετάει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μέσα στη Έδεσσα μόνο η wind δεν έχει, ακόμα και αν μπει 4g θα υστερεί σημαντικά σε εσωτερικούς χώρους που πολλές φορές είναι και εκτός δικτύου. Στάλθηκε από το ANE-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όπου αναβαθμίζει η WIND, μπαίνουν και νέοι σταθμοί. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ας περιμένουμε την αναβάθμιση και βλέπουμε Εγώ ξέρω ότι όπου αναβάθμισε, το δίκτυο πετάει. Απο κάλυψη καλά τα πάει το ότι πετάει είναι σχετικό έχει απλά ικανοποιητικές ταχύτητες. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Ας περιμένουμε την αναβάθμιση και βλέπουμε Εγώ ξέρω ότι όπου αναβάθμισε, το δίκτυο πετάει. Μάλλον δεν ξέρεις καλά τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Μάλλον δεν ξέρεις καλά τότε. Ο, τι πεις φίλε μου. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Πως γίνεται να ξέρεις οτι όπου αναβάθμισε πετάει το δίκτυο απο την στιγμή που υπάρχει κόσμος εδω μέσα που σου λεει συνεχώς ότι αντιμετωπίζει προβλήματα κάθε τύπου? Ας μην είμαστε απόλυτοι. Η τουλάχιστον αν θέλουμε να είμαστε απόλυτοι ας προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ακριβείς. Για να τα πάρουμε απο την αρχή σε αρκετά μέρη πετάει, σε περισσότερα είναι ικανοποιητικές από την στιγμή που δεν "έχεις" unlimited data άρα δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίντερνετ ΑΝΟΙΧΤΆ όπως θες.. και σε πάρα πολλά υπάρχει τεράστιο θέμα χωρητικότητας ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ. Κατά συνέπεια πρέπει να είσαι ένα βήμα πίσω απο τις "φρέσκες" η average απαιτήσεις bandwidth των ημερών για να κρίνεις τις ταχύτητες ικανοποιητικές. Το οποίο δεν με χαλάει αρκεί όμως να μην ξεφεύγουμε με ταχύτητες κάτω από 4-5Mbit. πχ Μια βιντεοκλήση δουλεύει εύκολα με πάνω από 3 mbit ΑΝ έχεις παρατηρήσει οπότε θέλει και ο άλλος τόσο να "κατεβάζει. Αντίστοιχα ενα netflix 1080 θέλει 3mbit ένα 4k θέλει minimum 9mbit αλλά για αυτό είπα ας είμαστε ένα βήμα πίσω ..στο 1080.. για να τα καταφέρουμε, για να μην μας πουν πλεονέκτες και για πολλούς άλλους λόγους, ακόμα και κοινωνικούς.. Ο τρόπος που τα παρουσιάζεις ειναι σκέτη παραπληροφόρηση η αγνοεί τον περίγυρο... Ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Σε καθε περίπτωση είσαι απόλυτος άρα λάθος. Edited August 7, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Φυσικά και δεν είμαι απόλυτος, εγώ γράφω την εμπειρία μου στις περιοχές που κινούμαι και ανήκουν στο αναβαθμισμενο δίκτυο. Υπάρχουν και προβληματικά σημεία, ποιος αντιλέγει; Τα έχω επισημάνει πολλές φορές. Σήμερα για παράδειγμα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για κάποια λεπτά καθυστερούσε το ίντερνετ. Έπειτα διορθώθηκε η κατάσταση. Στη δική σου περιοχή έχεις αναφέρει το πρόβλημα με την Β7 (2600). Δεν έχω λόγους να το αμφισβητώ. Το γενικό αποτέλεσμα όμως στα σημεία που υπάρχει αναβαθμισμενο δίκτυο είναι πολύ καλό. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Οταν λες ΠΕΤΆΕΙ σημαίνει το κάτι παραπάνω... Τουλάχιστον πες "πετάει" για τα γούστα μου. Εγω θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο που τις χρήζει ικανοποιητικές. (Παρά την έλλειψη κεραιών "η και" κακού σχεδιασμού που φαίνεται να έχει στα μέρη μου.) Αυτός τα λέει καλύτερα και είναι κοντά στην πραγματικότητα. Edited August 7, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 (edited) Φυσικά και δεν είμαι απόλυτος, εγώ γράφω την εμπειρία μου στις περιοχές που κινούμαι και ανήκουν στο αναβαθμισμενο δίκτυο. Υπάρχουν και προβληματικά σημεία, ποιος αντιλέγει; Τα έχω επισημάνει πολλές φορές. Σήμερα για παράδειγμα το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για κάποια λεπτά καθυστερούσε το ίντερνετ. Έπειτα διορθώθηκε η κατάσταση. Στη δική σου περιοχή έχεις αναφέρει το πρόβλημα με την Β7 (2600). Δεν έχω λόγους να το αμφισβητώ. Το γενικό αποτέλεσμα όμως στα σημεία που υπάρχει αναβαθμισμενο δίκτυο είναι πολύ καλό. Ποιο αναβαθμισμένο δίκτυο έχει η περιοχή σου αφού από Κρήτη ξεκίνησε η αναβάθμιση?που μέχρι προχθές δεν είχατε ούτε Ε σήμα... Βρήκαμε τώρα αναβαθμισμένο και μη αναβαθμισιμο,διακρίσεις για να δικαολογουμαι τα αδικαιολόγητα... Δηλαδή πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα εντός αναβαθμισμένου δικτύου να θελα να ξερα,με ελικόπτερο πας εσύ? bye bye miui Edited August 7, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2018 Κάποια παρανόηση θα κάνεις φίλε μου. Η περιοχή μου είναι αναβαθμισμενη σε 4g εδώ και χρόνια. Πειράζει; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Ποιο αναβαθμισμένο δίκτυο έχει η περιοχή σου αφού από Κρήτη ξεκίνησε η αναβάθμιση?που μέχρι προχθές δεν είχατε ούτε Ε σήμα... Βρήκαμε τώρα αναβαθμισμένο και μη αναβαθμισιμο,διακρίσεις για να δικαολογουμαι τα αδικαιολόγητα... Δηλαδή πως τα καταφέρνεις και είσαι πάντα εντός αναβαθμισμένου δικτύου να θελα να ξερα,με ελικόπτερο πας εσύ? bye bye miui Ο p_k ειναι εξω απο τη Θεσσαλονικη προς Τριαδι,Νεο Ρυσιο,Σουρωτη,Ταγαραδες. Ολα αυτα τα χωρια ειχαν H+ και η χαλκιδικη με 10-15Mbps πριν το 2015 οπου αρχισε το 4G. Και η περιοχη δινει απο 10 μεχρι 100 ανετα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 (edited) Το θέμα είναι ότι αυτός βλέπει μόνο τα 100 ίσως και παραπάνω ... χωρίς προβλήματα. Υπάρχουν και τα 10 όπως λες υπάρχουν και τα 3 υπάρχει και το 1... Οι απαντήσεις που δίνει είναι του τύπου... φάτε πεντεσπανι.. Edited August 8, 2018 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2018 Στην πόλη του Βόλου (πολεοδομικο συγκρότημα κέντρου Βόλου) υπάρχει κάλυψη 4ης γενιάς σε εξωτερικούς χώρους και μόνο. Λειτουργικό και ασθενές. Το καλό νέο είναι ότι πλέον υπάρχει κάλυψη 3ης γενιάς στο κέντρο κάτι που δεν πίστευα ότι θα δω πότε. Μπήκαν 2 νέοι σταθμοί 3ης γενιάς στο κέντρο του Βόλου, το 2ης γενιάς ξεμπουκωσε και νομίζω πλέον το δίκτυο για κλήσεις φωνής αλλά και basic data είναι αξιόπιστο. Έχουν μπει κάποιες Β7 στην περιοχή οι οποίες έχουν κάνει προφανώς δουλειά αλλά για 4η γενιά στο κέντρο του Βόλου έχουμε μέλλον ακόμη. Φοβερή βελτίωση συνολικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts