Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα είναι θέμα του δικτύου. Αν είναι αυτό.

Βέβαια και να έκανε CA δεν πιστεύω πως θα είχε τρελή διαφορά. Είπαμε 1,5mbps με b.20 και 3-3,5 με b,3 εδώ πέρα. Εγώ εκεί θα πόνταρα, πως είναι χάλια το δίκτυο.

edit : και φυσικά αυτό δεν εξηγεί πως γίνεται οι συσκευές μου να κάνουν CA στους άλλους παρόχους. Και εκτός από το Samsung έχω το Motorola που έχει πάρει τελευταίο update 1 χρόνο πριν. Δηλαδή στα άλλα δίκτυα τα ρυθμίζουν να δουλεύουν όπως είναι και για τη Wind θέλει ειδική ενημέρωση στον κατασκευαστή για να παίξει σωστά; Κάτι δεν μου κάθεται καλά με αυτό το σενάριο.

Τέλος αν το δίκτυο θέλει ειδικές συσκευές για να παίξει σωστά, και δεν αρκεί συσκευή που είχε αγοραστεί 750€ και ήταν ναυαρχίδα στην εποχή της, νομίζω πως κάτι δεν στέκει. Δεν είναι το ζητούμενο ο συνδρομητής να ακολουθεί το ειδικών προδιαγραφών δίκτυο, αλλά το αντίθετο.

Γνώμη μου.

Συμφωνώ έχουμε κάνει το 4G της Wind επιστήμη τι και εάν σε άλλα δίκτυα και το CA γίνεται κανονικά και η εναλλαγές δίκτιου κανονικά εδώ στο τσαντίρι αυτό θέλεις ειδικό εξοπλισμό με ειδικό λογισμικό μην σου πω και δορυφόρο της nasa

Να θυμησω όταν είχα πάρει το lumia 640 με το δίκτιο της Wind έχανα κλήσεις στης 10 της 6 όταν ήταν σε mode 4G δοκίμασα και άλλες κάρτες από τα άλλα τσαντίρια

Εεεε ρε παιδιά δεν το έκανε με της άλλες μάλλον θα έφταιγε ότι δεν είχα ειδικό εξοπλισμό super ουαου κινητό με CA και ολα τα σ@@@@για το δίκτιο της Wind με τίποτα όμως το ότι έφταιγε το setup /setting του δικτύου της Wind και ότι ήταν και είναι για τα πανηγύρια

Φυσικά η super ντουπερ τεχνικοί της Wind αυτά τα αστέρια δεν μου βρήκαν ποτέ τι φταίει γιατι δεν καταλαβαίναν το Θεό τους άριστη σχέση τεχνικού με το δίκτιο που είναι το αντικείμενο τους μην ξεχνιόμαστε. Από την ανάποδη.

Εάν βάλουν και volte wifi calling και πάνε να το στήσουν με βάση τα παραδείγματα παραπάνω και το τι έχουν δείξει... Του volte το κάγκελο θα γίνει

Πως είπατε..... Γίνομαι κακός... Όχι απλά τους ξέρω

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τους τεχνικούς τους ξέρεις. Τις διαδικασίες και την τεχνογνωσία όμως όχι. Όταν κρίνουμε εξ αποστάσεως το τεχνικό ζήτημα σε ένα πολύ πολύπλοκο δίκτυο και επιμένουμε σε κάτι δε δείχνει ωριμότητα.

Από εκεί και πέρα Μάρκο, όπως σου εξήγησα η Wind είναι υποχρεωμένη να στείλει τι συνδυασμούς μπαντων χρησιμοποιεί και όταν το λογισμικό σου διαβάζει τον κωδικό δικτύου στέλνει και ανάλογο capability. Το ueCapability προγραμματιζεται μέσα στη συσκευή σου βάσει operator, σε Qualcomm που ξέρω.

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο είτε το configuration να είναι λάθος (μιλάμε για Baseband enb unit), είτε ο κατασκευαστής να μην έχει μέσα το ανάλογο capability, είτε bug στο parsing του capability (enb vendor trouble).

Πίστεψε με δεν είναι "δουλεύει σε άλλα δίκτυα άρα θα δουλεύει και στο άλλο". Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό configuration, εξοπλισμό και ρυθμίσεις. Και το τηλέφωνο σου έχει διαφορετική απόκριση βάσει δικτύου το οποίο δεν έχει να κάνει με το κόστος. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Χρησιμοποιώ 3 SE που έχει Β38 2CA. Εχω το Mate 9 pro. Στη Β38 δεν έκανε CA και αναγκάστηκα να απευθυνθώ στη 3 και στη Huawei για το πρόβλημα. Πήρε 6 μήνες να το διορθώσουν. Βαζω κάρτα SIM της Telia SE. Δεν κάνει aggregation όταν συνδέεται σε Β3. Παίρνω τηλέφωνο την Telia και μου λένε ότι το Huawei στέλνει διαφορικό capability όταν βρίσκει πρώτα b7 και μετά Β3 και διαφορετικό στις άλλες περιπτώσεις. Συσκευή των 750Ε όταν την αγόρασα. Δεν έχει να κάνει, στο ξαναλέω. Είναι πιο πολύπλοκα τα πράγματα από αυτό που φαντάζεσαι. Όποιος θέλει να ζει στη σφαίρα της δικής του απλότητας και άγνοιας μπορεί να το κάνει και να γκρινιάζει και να μιζεριαζει. Μηχανικοί είμαστε, όχι μεσημεριανό.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δεν θα κρίνω την ωριμότητα του καθένα με βάση τα πιστεύω μου εσύ το κάνεις.

Σίγουρα δεν έχω την τεχνογνωσία αλλά όλα τα περίεργα τυχαία γίνονται στην Wind

Και εσύ επιμένεις μιχαλη σε τεχνικούς όρους συνέχεια και ότι πάντα Φταει ο εξοπλισμός ποτέ το ριμαδι το δίκτιο.

Έτσι έλεγες και κάποτε πάρτε Huawei τηλέφωνο να δείτε ταχύτητες πήραμε και Huawei και είδαμε τα χάλια σε ορισμένες περιπτώσεις εάν δεν κατάλαβες μόνο αυτό που έλεγες δεν έγινε (τόσο απλά)

Τι και εάν τα γεγονότα έλεγαν αλλά εσύ επέμεινε και το τότε και τώρα σε τεχνικούς όρους

Ότι δήλωσης είσαι εγώ είμαι σαν το άπιστο Θωμά εάν δεν δω απόδειξης δεν πιστεύω τίποτα

Και εγώ είμαι ο τραμπ γιατί έτσι γουστάρω και έτσι δηλώνω...

Είμαι....

Edited by oxxy

Όταν έχεις μια τεχνική συζήτηση πρέπει να χρησιμοποιείς τεχνικούς όρους για να εξηγήσεις τι συμβαίνει. Αλλιώς είμαστε καφενείο, όχι τεχνολογικό φόρουμ.

Το ότι τα Huawei έχουν καλή λήψη και δέκτη συνολικά δεν αλλάζει.

Δε ξέρω αν θες να βλέπεις κάποια πράγματα ή φαντάσματα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα τη Wind στο θέμα του Μάρκου. Του εξήγησα ποια είναι η διαδικασία και εσύ πετάγεσαι σαν να μην πω :X :p (φιλικά πάντα) και λες και τα δικά σου. Εγκαταλείπω νοητικά τη συζήτηση αυτή, που δεν οδηγεί πουθενά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όταν έχεις μια τεχνική συζήτηση πρέπει να χρησιμοποιείς τεχνικούς όρους για να εξηγήσεις τι συμβαίνει. Αλλιώς είμαστε καφενείο, όχι τεχνολογικό φόρουμ.

Το ότι τα Huawei έχουν καλή λήψη και δέκτη συνολικά δεν αλλάζει.

Δε ξέρω αν θες να βλέπεις κάποια πράγματα ή φαντάσματα, εγώ σε καμία περίπτωση δεν υποστήριξα τη Wind στο θέμα του Μάρκου. Του εξήγησα ποια είναι η διαδικασία και εσύ πετάγεσαι σαν να μην πω :X :p (φιλικά πάντα) και λες και τα δικά σου. Εγκαταλείπω νοητικά τη συζήτηση αυτή, που δεν οδηγεί πουθενά.

Όχι δεν θα λέω την γνώμη μου για να σου κάνω χώρο να μιλάς μόνο εσύ... Και όταν δεν συμφωνούμε θα σου λέω πετάγεσαι σαν μη πω τι

Εκεί που όπως λες εσύ σας έμαθαν τα τεχνικα ξέχασαν να σας μάθουνε τα στοιχειώδη την ευγένεια αν και αυτό το αποκτάς με το πως μεγαλώνεις

Είμαστε εκτός θέματος δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Όχι δεν θα λέω την γνώμη μου για να σου κάνω χώρο να μιλάς μόνο εσύ... Και όταν δεν συμφωνούμε θα σου λέω πετάγεσαι σαν μη πω τι

Εκεί που όπως λες εσύ σας έμαθαν τα τεχνικα ξέχασαν να σας μάθουνε τα στοιχειώδη την ευγένεια αν και αυτό το αποκτάς με το πως μεγαλώνεις

Είμαστε εκτός θέματος δεν έχω να πω κάτι άλλο.

Όταν έχεις γνώμη να την λες. Όταν όμως κάνεις καταστροφολογία, υπάρχουν και άλλα πιο κατάλληλα νήματα όπως το Chat n Fun.

Για την ευγένεια και το ήθος, ανταποδίδω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ θα έλεγα γενικά και αυτό ισχύει σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής και δραστηριότητας ότι πρέπει να ακούμε αυτούς που κατέχουν το αντικείμενο και έχουν περισσότερες γνώσεις από εμάς. Αυτό είναι το συμπέρασμα, από εκεί και πέρα, καθένας πράττει κατά τη φιλοσοφία του.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Όπως και να αναγνωρίζουμε ότι καπου τα πράγματα μπορεί να μην ειναι τοσο ρόδινα και να πεταγομαστε.. κάνοντας ανούσια τον δικηγόρο που δεν προσφέρει λύση τελικά

Και αυτό παίζει επίσης σε όλους τους τομείς της ζωής.

Την καταστροφολογία που την βλέπετε?

Εγω βλέπω ενα πρόβλημα.

Αν υπάρχει καταστροφολογία 1 φορά υπάρχει οπαδισμος 10 εδω μέσα.

Για πείτε μερικές συσκευές που δουλεύουν καλά με το ca της wind συγκεκριμένα αλλά να έχουν και μια μπαταρία της προκοπής?

Όχι να μας πάρουν το σκαλπ βέβαια..

Από την άλλη μπορεί να μην δουλεύει αύριο το volte..

Edited by drdedus

Όπως και να αναγνωρίζουμε ότι καπου τα πράγματα μπορεί να μην ειναι τοσο ρόδινα και να πεταγομαστε..

Και αυτό παίζει σε όλους τους τομείς της ζωής.

Εγω βλέπω ενα πρόβλημα.

Για πείτε μερικές συσκευές που δουλεύουν καλά με το ca της wind συγκεκριμένα αλλά να έχουν και μια μπαταρία της προκοπής?

Δεν αναφερόμουν στα ποστ σου. Όταν όμως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και ειρωνεύεσαι αυτά που γράφει ο άλλος - και δουλεύει σε αυτά κάθε μέρα -, αφορίζοντας και χαρακτηρίζοντας όλους ως "άχρηστους", τζιμάνια και ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, συγνώμη, αυτό είναι καταστροφολογία, σε πολύ ευγενική ερμηνεία. ;)

Edited by mixtri

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την αρχή ξεκίνησε με 40αρια εδώ,μονο με B20,στην Κρήτη άνετα,περνώντας ο καιρός έπεφτε σταδιακά,τώρα πλέον με Β7 χθες,που υποτίθεται ότι είναι και πιο γρήγορη από την Β20 http://www.speedtest.net/my-result/a/4050160818

Ελπίζω να μη παει πιο κάτω και δω κάτι δύο και τρία που ποσταρουν τα παιδιά

Γιατί τότε θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα φταίει η συσκευή μου

Το καλό είναι ότι από χθες αργά σταθεροποιήθηκε τουλάχιστον και δεν έχω πια τις μεταπτώσεις από 4g σε Ε κτλ

Κάτι σκάλιζαν ...ποιος ξέρει

@ mixtri :το roaming βοηθάει?

Τώρα το έχω κλειστό σε Q και δουλεύει κανονικά,αν το ανοίξω θα έχω καλύτερα αποτελέσματα σε γενικές γραμμές?

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Όπως και να αναγνωρίζουμε ότι καπου τα πράγματα μπορεί να μην ειναι τοσο ρόδινα και να πεταγομαστε.. κάνοντας ανούσια τον δικηγόρο που δεν προσφέρει λύση τελικά

Και αυτό παίζει επίσης σε όλους τους τομείς της ζωής.

Εγω βλέπω ενα πρόβλημα.

Είναι καταστροφολογία γιατί πρέπει όλοι να ανεβάζουμε μόνο τα καλά speedtest 100 και πάνω και όπου έχει 1-5 download και με το ζόρι 1 στο upload να μην το λένε και μην κράζουμε ο καθένας με τον τρόπο του και ότι αυτό είναι ξεφτίλα για 4G ενώ το ξέρει μην πει κακό για την Wind εάν δει κανένα καλό τσουπ πετάγεται

που θα πάει ο κακομοίρης τώρα εκεί που έχει χαμηλές ταχύτητες να κάνει χρήση με την προσφορά και θα υποφέρει να κάνει την δουλειά του

καταστροφολογία λέει ότι δεν ξέρουμε καλά τα τεχνικά άρα πετάμε κοτσάνες κατά την γνώμη του και δεν μπορούμε να πούμε την γνώμη μας μην κοιτάς αυτός που δηλώνει τεχνικός τα ξέρει όλα λέει την γνώμη του και ξέρει τι γίνεται από την Σουηδία και έρχεται κάποιες φορές το χρόνο και κάνει μερικά τεστ και βγάζει πόρισμα

( τα ριμαδια τα καλά που έχω πει ούτε που τα ξέρεις νομίζει μόνιμος ότι θα κράξω)

Άσε ρε εγώ θα γράφω ότι γουστάρω με όποιον τρόπο θέλω δεν έχουμε ούτε και πρέπει όλοι τον ίδιο τρόπο σε όποιον δεν αρέσει ξέρει τι θα κάνει δημοκρατία έχουμε....

Δεν μιλάω ξανά σε σχέση με αυτό το θέμα εσύ τραγουδά όσο θέλεις Μιχάλη θα κάνω σύνδεση με CA κιόλας απευθείας. Μην πω που όπως είπες παραπάνω

Edited by oxxy

Εγώ επιμένω πως δεν μου φαίνεται λογικό να φταίει η συσκευή μου, αλλά το δίκτυο που είναι χάλια εδώ που είμαι.

Αλλά μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Θα παρακαλούσα τον Μιχάλη, αφού είδε σε τόσα πολλά σημεία CA με wind όταν είχε έρθει, να μου πει έστω και ένα στις περιοχές που ανέφερε κάπως πιο συγκεκριμένα, ώστε να πάω όποτε μπορώ να κάνω μια δοκιμή.

Αν μου δείχνει CA πάει να πει ότι δεν έχει θέμα το τηλέφωνό μου.

Αν δεν δείχνει, θα το δεχτώ ότι ισχύουν όσα γράφει και γνωρίζει πολύ καλύτερα.

Sent from my XT1580

Εγώ επιμένω πως δεν μου φαίνεται λογικό να φταίει η συσκευή μου, αλλά το δίκτυο που είναι χάλια εδώ που είμαι.

Αλλά μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε. Θα παρακαλούσα τον Μιχάλη, αφού είδε σε τόσα πολλά σημεία CA με wind όταν είχε έρθει, να μου πει έστω και ένα στις περιοχές που ανέφερε κάπως πιο συγκεκριμένα, ώστε να πάω όποτε μπορώ να κάνω μια δοκιμή.

Αν μου δείχνει CA πάει να πει ότι δεν έχει θέμα το τηλέφωνό μου.

Αν δεν δείχνει, θα το δεχτώ ότι ισχύουν όσα γράφει και γνωρίζει πολύ καλύτερα.

Sent from my XT1580

Ευαγγελισμός. Βγες από το μετρό και πες μας. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτό το πράγμα κορυδαλλο κοντά στις φυλακές να δίνει τόσο τραγικές ταχύτητες μήνες τώρα είναι απαράδεκτο. θέλει 15 λεπτά να κατεβάσει ένα αρχείο 70mb

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Edited by ilka71

Κι όμως, στο σπίτι μου πιάνω μακρινό σταθμό με 2600 και 800 και κάνει CA με WIND. Πολύ σπάνια και μόνο στο μπαλκόνι, αλλά κάνει.

Δεν ξέρω αν το έχει η WIND το CA σε χαμηλή προτεραιότητα ή πρέπει να έχεις πολύ δυνατό σήμα ή αν η συσκευή μου δε θέλει να κάνει με το δικό της δίκτυο, πάντως στο Χίλτον έβλεπα απλό 4G...

Edited by Vasileios

Κι όμως, στο σπίτι μου πιάνω μακρινό σταθμό με 2600 και 800 και κάνει CA με WIND. Πολύ σπάνια και μόνο στο μπαλκόνι, αλλά κάνει.

Δεν ξέρω αν το έχει η WIND το CA σε χαμηλή προτεραιότητα ή πρέπει να έχεις πολύ δυνατό σήμα ή αν η συσκευή μου δε θέλει να κάνει με το δικό της δίκτυο, πάντως στο Χίλτον έβλεπα απλό 4G...

Εντάξει, δε μπορώ να δώσω και συντεταγμένες στο Μάρκο, απλά ήταν μια περίπτωση που θυμάμαι για CA. Όταν πήρα το δρόμο για Παγκράτι, και μέσα στο Παγκράτι είχα κανονικά 4G+. Αυτή ήταν μια μεγάλη περιοχή που είχα δει 4G+. Έξω από το Πολεμικό Μουσείο θυμάμαι να είχα 4G+.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η καινουργια κεραια στην Αναληψεως στον Βολο καπου δεν θυμαμαι , στην Περαιβου , μου διαφευγει , που ελεγε ο kotsianis , ενεργοποιηθηκε ή οχι ακομα ? Αυτη για να βελτιωσει την καλυψη στην Αναληψεως εννοω . Κωστα ή Μιχαλη , ξερετε ?

Χθες απόγευμα στην Ποτίδαια Χαλκιδικής είχαμε κανονικά 4g+.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Η καινουργια κεραια στην Αναληψεως στον Βολο καπου δεν θυμαμαι , στην Περαιβου , μου διαφευγει , που ελεγε ο kotsianis , ενεργοποιηθηκε ή οχι ακομα ? Αυτη για να βελτιωσει την καλυψη στην Αναληψεως εννοω . Κωστα ή Μιχαλη , ξερετε ?

Όχι ακόμη νομίζω. Θα περάσω πάλι αυτές τις μέρες να ελέγξω, αλλά μέχρι αρχές της εβδομάδας δεν είχε γίνει switch on

Δεν αναφερόμουν στα ποστ σου. Όταν όμως μιλάμε για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα και ειρωνεύεσαι αυτά που γράφει ο άλλος - και δουλεύει σε αυτά κάθε μέρα -, αφορίζοντας και χαρακτηρίζοντας όλους ως "άχρηστους", τζιμάνια και ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, συγνώμη, αυτό είναι καταστροφολογία, σε πολύ ευγενική ερμηνεία. ;)

Δεν σε καταλαβαίνω σε ενόχλησε το τζιμανια.

Πως θα έπρεπε να μιλήσω δηλαδή?

Οι πολύ σωστοί που έκαναν ενα λάθος?

Μ@"χξσ έκαναν και αναφέρθηκα σε αυτούς πολύ όμορφα για το μέγεθος της ζημιάς που κάνουν.

Το λιγότερο τζιμανια είναι δεν συμφωνείς?

Άλλοι θα τους χαρακτήριζαν με ενα ολόκληρο κατεβατό..

Η μήπως θέλεις να σου πω πως αναφέρονται σε αυτούς ο καθένας που αντιμετωπίζει το πρόβλημα και αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει χωρίς να εχει άλλους γύρω να τον ακούνε.

Είναι αυτονόητο οτι έχει μεγάλη δόση ευγένειας το "τζιμανια" και το εννοούσα μέχρι εκεί γιατί τα λάθη ειναι ανθρώπινα.

Εσυ δηλαδή πως θα χαρακτήριζες κάποιον που δεν ασχολείται με μια βλάβη που έχεις δώσει για μια υπηρεσία που πληρώνεις κανονικά.

Και πάλι καταστροφολογία δεν βλέπω.

Βλέπω οτι τους βρίζω για κάποιους η δεν μιλάω καλά για αυτούς απλά.

Μάθαμε μια λέξη και την πετάμε έτσι για να το παίξουμε?

Μίλα και για ρατσισμό μετά ίσως κολλάει καλύτερα.

Όσο για το αν δουλεύει σε αυτά κάθε μέρα ακόμα χειρότερα για αυτον και λίγα λέω γιατί το πρόβλημα αυτού/αυτών των "έξυπνων" ( η μήπως θα έπρεπε να μιλάω για αυτόν/αυτους όπως εσυ επιθυμείς?)που σχεδίασαν αυτό το configuration (το λεω λάθος αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ) επηρεάζει αρκετούς με τα γνωστά αποτελέσματα.

Δεν τους επιτρέπει μήπως η παρούσα τεχνολογία να προσπεράσουν αυτό το πρόβλημα?

Αν τους το επιτρέπει και δεν το κάνουν αφήνω να τους χαρακτηρίσεις εσύ με Ευγενία.

Το αν κάνεις την ίδια δουλειά εσυ δεν θα με κάνει να τους συμπεριριφερθω με λύπη εγώ.

"Εμένα" στην κάθε δουλειά μου πιστεύω να ξέρεις πως θα μας χαρακτήριζαν στην Ελλάδα ΑΛΛΑ και στο εξωτερικό πισώπλατα η στα ίσια αν κάναμε ενα λάθος.

Edited by drdedus

Κλασσικό σημείο που μετράω.

Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Νεα Πολιτεία Εύοσμος

4G+ ο Θεός να το κάνει.

4856d9203a14cb43d98caa472d80b537.jpg

4G+ εχει στην Πλατεια Ευοσμου;

Με Redmi Note 4 εχει 50αρια προς Καραολη και δημητριου

Και στον πεζοδρομο του δημαρχειου στην Παυλου Μελα,εχει 90αρια.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

4G+ εχει στην Πλατεια Ευοσμου;

Με Redmi Note 4 εχει 50αρια προς Καραολη και δημητριου

Και στον πεζοδρομο του δημαρχειου στην Παυλου Μελα,εχει 90αρια.

Κοντά στην 10400 είναι... Έχει εδώ και καιρό 2CA όπως είχα πει παλιότερα...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εν τω μεταξύ... Από Ωραιόκαστρο βγάζω σήμερα στο σπίτι μου... Μέχρι χθες δεν μπορούσε να συνδεθεί με καμία κεραία το κινητό συνέχεια ζαλιζοταν από τις πολλές εναλλαγές των κεραιών αλλά σήμερα σταθερά... Σε άλλο σημείο βλέπω Ευοσμο και Σίνδο αλλά η Πιερία για ένα περίεργο λόγο δεν το βλέπω σήμερα εδώ...

Στις εικόνες δείτε ότι η συγκεκριμένη κεραία (Ωραιόκαστρο) είναι της Victus γιατί έχει το ίδιο ID όπως είχαμε πει και τις άλλες φορές...9fdef9c588b8b675b113772f9ac6afdf.jpg033a41eee9d944203606049eb2f934bb.jpg3fecaaf46a81e2ff36ad9602e62653bd.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to Nova 4G