Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επιτέλους καληφθηκε η Στυλίδα κ με καλά αποτελέσματα 50 άρια περίπου..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο χωριό μου σε γνωστή καφετέρια με υψόμετρο 0 και έχει ανοιχτή θέα παντού και βλέπω 4G έστω οριακό αλλά φτάνει και 2mbps... Δείτε και τις γνωστές κεραίες που βγάζω γενικώς εδώ που συνδέεται... Να ναι καλά ή Σίνδος που δίνει πιο πολύ κάλυψη παρά χωρητικότητα και ένα μπράβο στο Xiaomi που συνδέεται αστραπιαία σε σχέση με την samsung που δεν συνδεόταν ποτέ...https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/d140780531a07f4ee5959f413d8ba38a.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/515ea46946f6d7e1a73aa20b9577a613.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/de36ac29ead3a996e460894319e9e47c.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/232f3c71f95a1c064869f012cc393225.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/2454f6f9bc402b4b0758905c181190ab.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180701/6d98a0aba059e3430229de8fa95b788c.jpg

Στάλθηκε από το Redmi 5A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by XP130TD

Τα τελευταία screenshots είναι από netmonster;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

• Administrators

@AntonisDedos92

Παρακαλώ πολύ μην βάζεις τέτοιο αριθμό μεγάλων εικόνων σε ένα post. Ξεχειλώνει τη σελίδα. Χρησιμοποίησε το tag URL αντί για IMG.

Επιτέλους καληφθηκε η Στυλίδα κ με καλά αποτελέσματα 50 άρια περίπου..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάλιστα. Δηλαδή μόνο το κομμάτι Θήβας έμεινε στην Εθνική;

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παραλία Πάου, Αργαλαστή Πηλίου.

EDGE only.

Αχ αυτό το Τρίκερι :worry: Θεωρώ ότι παέι για ενεργοποίηση με Εύβοια.

Τώρα γιατί δεν έχεις καθόλου LTE? Απλά το radio planning δε βγάζει κυψέλη στην περιοχή - καρατσεκαρισμένο - ώστε μόλις μπει το Τρίκερι να είναι noise free. Ο Σωρός δεν εκπέμπει προς αυτή τη ζώνη καθόλου. Το ίδιο και το Β. Πήλιο. Η κεραία της Αργαλαστής καλύπτει Παγασητικό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

@AntonisDedos92

Παρακαλώ πολύ μην βάζεις τέτοιο αριθμό μεγάλων εικόνων σε ένα post. Ξεχειλώνει τη σελίδα. Χρησιμοποίησε το tag URL αντί για IMG.

Στο tapatalk πως γίνεται αυτο; Ακόμα δε βρήκα τι να κάνω... Στο samsung τα έφτιαχνα όλα upload στο imgbb και μετά copy paste... Σε browser πάντα... Στο xiaomi όμως δε κάνει upload από browser σε καμία σελίδα δε δίνει access ακόμα το ψάχνω κι έτσι έβαλα tapatalk αλλά βλέπω ότι τις εικόνες τις πηγαίνει κατεβατα κι ακόμα το ψάχνω...

Τα τεστ ξανάρχισαν αλλά αυτή τη φορά με συνεχείς αποσυνδέσεις ακόμα και στο 2G... Μόνο από Θεσσαλονίκη ότι έρχεται δυστυχώς αλλά μόνο στο 2g κρατούσε λίγο σήμα και μέρα ξανά αποσύνδεση... 3g βλέπει Θεσσαλονίκη αλλά τίποτα... 4G επίσης όπως πάντα τα γνωστά αλλά δεν συνδέεται με καμία... 2 συσκευές και 4 sim για να δω το πρόβλημα αλλά είναι οι δοκιμές... Τα ίδια τα βλέπω τώρα και στην κόκκινη... Εκεί που ήμουν 4G μονο Ε κι αυτό από Θεσσαλονίκη επίσης... 3G και 4G χάθηκαν απλά...

Αυτήν την ώρα από το 20200 η περιοχή μας που και που ανοιγοκλείνει μόνο τα Μάλγαρα 41 και μόνο σε αυτό θα συνδεθεί μέχρι να χαθεί το σήμα το ίδιο και στην κόκκινη με την 657 που είναι η ίδια κεραία... Πουθενά δεν έχει σήμα τώρα... Μετά είναι οι περιοχές 20370,360,350 τα γνωστά της Θεσσαλονίκης... Η Πιερία επίσης χάθηκε!!! Για να δούμε πως θα παει η βραδιά έτσι κι αλλιώς Ιούλη περιμέναμε καιρός ήταν να ξεκινήσουν λίγο δυναμικά να τελειώνουμε... Όποιος δει δυνατό 4G εδώ Ημαθία και Πέλλα το αναφέρει γιατί εγώ με το ζόρι βρίσκω χρόνο για μετρήσεις και θέλω τα γνωστά αναφορές από διάφορες περιοχές...

Αυτά για την ώρα ακόμα και τώρα που γράφω σήμα γιοκ και στα 2...

Πηγα Δράμα σήμερα,.... η wind πιάνει στο 1/8 της πόλης ..Στον δρόμο σχεδόν μέχρι κεραία μια φορά Η+ και κυρίως G ή λιγότερο Ε..

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Vasileios
Συγκρίσεις δικτύων δεν έχουν θέση σε αυτό το νήμα.

Φιλικά Γιώργος

Πηγα Δράμα σήμερα,.... η wind πιάνει στο 1/8 της πόλης ..Στον δρόμο σχεδόν μέχρι κεραία μια φορά Η+ και κυρίως G ή λιγότερο Ε..

Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι... δυστηχως χρονια ειναι αυτη η κατασταση. Ολοι την βριζουν. Σε μερικα σημεια δεν εχει καν σημα (2G) και μεσα στην πολη και προς νευροκοπι. Πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες πολεις οσον αφορα την καλυψη της wind η δραμα.

Samsung S21 Ultra

Ναι... δυστηχως χρονια ειναι αυτη η κατασταση. Ολοι την βριζουν. Σε μερικα σημεια δεν εχει καν σημα (2G) και μεσα στην πολη και προς νευροκοπι. Πρεπει να ειναι απο τις χειροτερες πολεις οσον αφορα την καλυψη της wind η δραμα.

Το λέει και το όνομα της πόλης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το λέει και το όνομα της πόλης.

Ε ναι και ειπε η wind ας τους γραψουμε τοσα χρονια... :lol::p

Samsung S21 Ultra

Χειροτερα απο Κοζανη αποκλειεται να ειναι.. Χθες ηρθαν 3 τεχνικοι στις εγκαταστασεις της κεραιας που βρισκεται στο κεντρο της πολης και εκαναν αλλαγη στα κλιματιστικα στο σπιτακι στην ταρατσα. Τους ρωτησα για το 4g και μου ειπαν τωρα που θα εχει καλο κλιματισμο θα βαλουμε.. Εγω λεω απλα, ζησε Μαη να φας τριφυλλι...

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φθινόπωρο έχει πάει η δυτική Μακεδονία.

Καταπληκτική αυτή η κεραία στο κέντρο. Φαίνεται τόσο ταλαιπωρημενη λες και είναι 50 χρόνια εκεί. Άσε που πιάνει σχεδόν μόνο αν έχεις οπτική επαφή. Χαχα

Χειροτερα απο Κοζανη αποκλειεται να ειναι.. Χθες ηρθαν 3 τεχνικοι στις εγκαταστασεις της κεραιας που βρισκεται στο κεντρο της πολης και εκαναν αλλαγη στα κλιματιστικα στο σπιτακι στην ταρατσα. Τους ρωτησα για το 4g και μου ειπαν τωρα που θα εχει καλο κλιματισμο θα βαλουμε.. Εγω λεω απλα, ζησε Μαη να φας τριφυλλι...

Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φθινόπωρο έχει πάει η δυτική Μακεδονία.

Καταπληκτική αυτή η κεραία στο κέντρο. Φαίνεται τόσο ταλαιπωρημενη λες και είναι 50 χρόνια εκεί. Άσε που πιάνει σχεδόν μόνο αν έχεις οπτική επαφή. Χαχα

Από την οπτική του πελάτη έχετε δίκιο. Αλλά το δίκτυο κάνει κάποια βήματα για να αναβαθμιστεί.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν αναβαθμίζονται απλά οι σταθμοί αλλά μπαίνουν νέοι σταθμοί σε δεκάδες. Αυτό μάλιστα κύριοι της Wind/Victus, είναι ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Bbbb? Μόνο με οπτική επαφή οντως με διακοσμητικό Η τύπου Ε... Κλιματιστικό λόγω καλοκαιριού και γενικά αναβαθμίσεων... Πρώτα τα βασικά και μετά τα link και τα rbs...

Εν τω μεταξύ χθες έβλεπα στην κόκκινη μόνο 900αρια 3G 2G καθόλου όπως και η wind καθόλου τελείως... Κατά τις 2 τα ξημερώματα άνοιξε η 8 όχι μόνο Ε αλλά Η+ και 4G αλλά όταν ξύπνησα το πρωί επανήλθαν όλα με τα παλιά όπως ήταν... Δε βλέπω κάποιο τεστ σήμερα ακόμα αλλά βλέπω τα γνωστά 3G+ και 4G όπως πάντα με την διαφορά ότι όπου κι αν πάω βλέπω Ε αντί για G αν κι έχει ακόμα ξεχασμένα G ακόμα...

Bbbb? Μόνο με οπτική επαφή οντως με διακοσμητικό Η τύπου Ε... Κλιματιστικό λόγω καλοκαιριού και γενικά αναβαθμίσεων... Πρώτα τα βασικά και μετά τα link και τα rbs...

Εν τω μεταξύ χθες έβλεπα στην κόκκινη μόνο 900αρια 3G 2G καθόλου όπως και η wind καθόλου τελείως... Κατά τις 2 τα ξημερώματα άνοιξε η 8 όχι μόνο Ε αλλά Η+ και 4G αλλά όταν ξύπνησα το πρωί επανήλθαν όλα με τα παλιά όπως ήταν... Δε βλέπω κάποιο τεστ σήμερα ακόμα αλλά βλέπω τα γνωστά 3G+ και 4G όπως πάντα με την διαφορά ότι όπου κι αν πάω βλέπω Ε αντί για G αν κι έχει ακόμα ξεχασμένα G ακόμα...

Άρα ξεκίνησε η αναβάθμιση;

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Άρα ξεκίνησε η αναβάθμιση;

Ξεκίνησαν τα όργανα από πέρυσι κανονικά αλλά τώρα είναι που πρέπει να τελειώσουν σιγά σιγά...

Edited by XP130TD
off topic

Άρχισαν τα όργανα και εδώ

Εναλλαγές από Ε σε H,H+και 4G,εκεί που είχαμε μόνο b20 και δούλευαν όλα καλα,τώρα με την καινούρια B7 το αποτελείωσαν,δεν βρίσκει B20 με τίποτα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Άρχισαν τα όργανα και εδώ

Εναλλαγές από Ε σε H,H+και 4G,εκεί που είχαμε μόνο b20 και δούλευαν όλα καλα,τώρα με την καινούρια B7 το αποτελείωσαν,δεν βρίσκει B20 με τίποτα

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Που είναι το εδώ φίλε μου;

Που είναι το εδώ φίλε μου;
με πρόλαβες και εγώ την ίδια απορία έχω.

Εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπάς ?

Χαβαλέ κάνω μην έχουμε παρεξηγήσεις

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

• The title was changed to Nova 4G