andermitzakis Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πιστεύω ότι θα έχουν κάποιους σοβαρούς λόγους πχ ο σχεδιαστής του δικτύου να έχει απωθημένα με καμία από την περιοχή σας που τον παράτησε ή να έπαιξε και κεράτωμα με τον κουμπάρο και να έχει άχτι ολόκληρη την περιοχή :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Όπως το βλέπω θα αργήσουν τόσο πολύ να σας βάλουν 4g που θα σας πάνε με την μια σε 5g το 2020 :lol: Ότι δηλαδή θα έχει η Wind το 2020 5G :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Και δύο βραδυνές μετρήσεις Η πρώτη σε b20 και η δεύτερη b7 Να κάνω παράπονο για το χαμηλό up στη δεύτερη περίπτωση Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 16, 2018 by ATHMICH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Και δύο βραδυνές μετρήσεις περιοχή;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ξυλόκαστρο Κορινθίας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ότι δηλαδή θα έχει η Wind το 2020 5G :rolleyes: Γιατί όχι;; :lol: Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Πάντως η WIND πρέπει να έχει περάσει στην 2η θέση από ποιότητα 4G...Βέβαια δεν έχει βγαλει το 4G+ αλλά οκ. Τι εννοείς; 4G+ υπάρχει ακόμη και στην επαρχία.Για να σερφάρει στο FB η πλειοψηφία με 100+ mbps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ότι δηλαδή θα έχει η Wind το 2020 5G :rolleyes: Για το κεράτωμα δεν διάβασες και κόλλησες στο 5g ; :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Τι εννοείς; 4G+ υπάρχει ακόμη και στην επαρχία.Για να σερφάρει στο FB η πλειοψηφία με 100+ mbps Έχει 4G+??Δεν το ήξερα...νόμιζα μόνο οι άλλες 2... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Έχει 4G+??Δεν το ήξερα...νόμιζα μόνο οι άλλες 2... Σε αρκετά σημεία μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Σε αρκετά σημεία μάλιστα. Καλό αυτό.Απλά επειδή δεν είδα κάτι στο σαιτ της πίστευα ότι δεν έχει.. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το γράφει στο site:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το γράφει στο site:p Εδω λες:https://www.wind.gr/gr/wind/gia-tin-etaireia/kalupsi/diktuo-prosvasis-kinitis/4g-diktuo-ths-wind/ ?? Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galadriel123 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα σας κ απο εμενα!! Το δικο μου προβλημα ειναι το εξης!! Εκανα συνδεση vdsl με τη wind κ μου δωσανε μια sim η οποια βαζει καθε μηνα 1-2giga δωρο κατα καιρους το χρησιμοποιουσα σαν δευτερη καρτα στο κινητο!! Τωρα ομως δεν πιανω καθολου 4g απο την wind ενω απο την cosmote full!! Ειμαι χρηστης oneplus 2!! Εαν γνωριζατε κατι θα ημουν ευγνώμων!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ότι δηλαδή θα έχει η Wind το 2020 5G :rolleyes: Εξαρτάται από τον εξοπλισμό. Άλλοι θα έχουν σε ένα μήνα από τη στιγμή που θα το αποφασίσουν και άλλοι θα τρέχουν να αλλάζουν τα καρβουδιστηρια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Εξαρτάται από τον εξοπλισμό. Άλλοι θα έχουν σε ένα μήνα από τη στιγμή που θα το αποφασίσουν και άλλοι θα τρέχουν να αλλάζουν τα καρβουδιστηρια. Γνωρίζουμε πως σε 2 χρόνια δεν θα έχει αλλάξει όλον τον εξοπλισμό κατ αρχάς. Αυτό που είναι το βασικό πρόοβλημα ωστόσο είναι το edge δίκτυο. Με 100 και 200Mbps ασυρματικά θα βγάλει 5G; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 (edited) Γνωρίζουμε πως σε 2 χρόνια δεν θα έχει αλλάξει όλον τον εξοπλισμό κατ αρχάς. Αυτό που είναι το βασικό πρόοβλημα ωστόσο είναι το edge δίκτυο. Με 100 και 200Mbps ασυρματικά θα βγάλει 5G; 1) Γιατί, δε μπορεί να νοικιάσει οπτικές; Σε 2 χρόνια η οπτική θα είναι εύκολη για ενοικίαση. 2) Όταν μιλάμε για edge δίκτυο, ας παίξει με LTE/NB-IOT εκεί. Είναι αρκετό για τις εφαρμογές που έρχονται... Ας φροντίσει στις πόλεις να μη σέρνεται το δίκτυο (λόγου χάρη) με ένα καλό integration core network/radio και το edge δίκτυο δε θα πρέπει να τους απασχολεί τουλάχιστον για το 2020 :p PS: H 3SE δεν έχει δικό της δίκτυο οπτικών ινών. Πατάει πάνω στο δίκτυο των άλλων, ακόμα και σε ευρυζωνικές συνδέσεις. Μέσα στις πόλεις είναι ΧΑΛΑΡΑ το καλύτερο δίκτυο με ταχύτητες 200 down/20 up με το TDD LTE 50MHz@64QAM/TM3. Edited January 17, 2018 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα σας κ απο εμενα!! Το δικο μου προβλημα ειναι το εξης!! Εκανα συνδεση vdsl με τη wind κ μου δωσανε μια sim η οποια βαζει καθε μηνα 1-2giga δωρο κατα καιρους το χρησιμοποιουσα σαν δευτερη καρτα στο κινητο!! Τωρα ομως δεν πιανω καθολου 4g απο την wind ενω απο την cosmote full!! Ειμαι χρηστης oneplus 2!! Εαν γνωριζατε κατι θα ημουν ευγνώμων!! Μάλλον δεν πιάνει στην περιοχή σου...πάρε τους τηλέφωνο, να σου πουν αναλυτικά τι κάλυψη έχει η περιοχή, ή στείλε από εδώ αναλυτικά τη διεύθυνσή σου να σου πουν:https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galadriel123 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Μάλλον δεν πιάνει στην περιοχή σου...πάρε τους τηλέφωνο, να σου πουν αναλυτικά τι κάλυψη έχει η περιοχή, ή στείλε από εδώ αναλυτικά τη διεύθυνσή σου να σου πουν:https://www.wind.gr/gr/wind/upostirixi/epikoinonia-/forma-epikoinonias/ Ειμαι στο Μαρουσι στην Αθηνα πιανει σιγουρα (ασε που πριν 1 μηνα επιανα κανονικα 4g) αλλα δεν ξερω τι συμβαινει οι ρυθμισεις ειναι σωστες... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Ειμαι στο Μαρουσι στην Αθηνα πιανει σιγουρα (ασε που πριν 1 μηνα επιανα κανονικα 4g) αλλα δεν ξερω τι συμβαινει οι ρυθμισεις ειναι σωστες... :/ 4G με WIND?Γιατί γράφεις κοσμοτε στο μνμ.Αν όντως πιάνει η WIND, πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα σας κ απο εμενα!! Το δικο μου προβλημα ειναι το εξης!! Εκανα συνδεση vdsl με τη wind κ μου δωσανε μια sim η οποια βαζει καθε μηνα 1-2giga δωρο κατα καιρους το χρησιμοποιουσα σαν δευτερη καρτα στο κινητο!! Τωρα ομως δεν πιανω καθολου 4g απο την wind ενω απο την cosmote full!! Ειμαι χρηστης oneplus 2!! Εαν γνωριζατε κατι θα ημουν ευγνώμων!! To one plus 2 έχει την 800αρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny777 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 To one plus 2 έχει την 800αρα? Είμαι σχεδόν σίγουρος πως έχει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galadriel123 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Δεν ειναι καρτα με αριθμο εχει μονο mb :/ κ πριν απο 1 μηνα δουλευε κανονικα με full σημα 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Κάτι από speed test στο coverage Στην επιλογή Wind το σημαδακι έξω από το χωριό μου για το 4G... https://ibb.co/chkOu6 Εν τω μεταξύ χθες επέστρεψε σε full ισχύ και πάλι το 605 των Γιαννιτσών (μου έλειψε αρκετά το σημα και η ταχύτητα) επανήλθε και ο πλάτανος 663 γιατί δεν είχε τόσο δυνατή κάλυψη πριν και αυτα για το 3G επιστρέψαμε στα 17-20 πλέον όπως το Τέσταρα και χθες μέσα στα Γιαννιτσά ερχόμενος από Σκοπια που: (στο θέμα μας τώρα για το 4G) βρέθηκε ανοιχτή ξεχασμένη κεραία στο Μπατσοβο που κρατησε ώρες ανοιχτό αλλά χωρίς internet είχε και Η+ επίσης... Το Μπατσοβο είναι η περιοχή που έχει κεραίες κινητής και Ραδιοφωνικών σταθμών λίγα χιλιόμετρα βόρεια του Πολυκάστρου για Ευζωνους... Αλλιώς το λέμε Μικρό Δάσος το κοντινότερο χωριό και πιο κάτω έχει ένα χωριό Πευκοδάσος... Αυτά για την ώρα... Τέλος η Πιερία έχει αρχίσει μάλλον να μπουκωνει γιατί όλα τα client στο 4G από τους γύρω Νομους εν κινήσει κολλάνε εκεί... Αν δεν ανοίξουν παντού κεραίες την κάτσαμε κι εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 (edited) Βλέπω ότι η Wind έχει βάλει κάποιες Band 7 μέσα στην πόλη των Χανίων σε αρκετά σημεία. Τα παρακάτω τέστ έγιναν στην Λεωφόρο Σούδας στο Σ/Μ Χαλκιαδάκης κοντά στο ΙΚΑ Χανίων. Το πρώτο από Band 20: http://www.speedtest.net/my-result/a/3573389876 Και το δεύτερο από Band 7: http://www.speedtest.net/my-result/a/3573391982 Πολύ εντυπωσιακό νούμερο έδωσε η band 7. Και στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος που είχα κάνει τεστ το καλοκαίρι πάνω από 100 Mbps δεν έφτανε... Edited January 19, 2018 by Dimos_Vav Προσθήκη Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kozakos Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Παρτε και μια ιδεα απο το δικτυο της Wind στην Φλωρινα. Αλλα 4G εχουμε..... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts