Jump to content

Nova 4G

paulchro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δε λέω ότι παντού είναι χάλια. Αν είσαι σε σημείο που δεν απέχει πολύ από την κεραία, και 20mbps να πιάνεις, Μια χαρά είσαι. Όταν όμως βλέπεις ότι το σήμα πέφτει, και το speedtest σου βγάζει 5 mbps, υπάρχει εμφανές lag και το φόρτωμα καθυστερεί αρκετά.

Όπως το antutu δεν είναι, και συμφωνώ, ότι καλύτερο για τις πραγματικές επιδόσεις, αλλά ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις, έτσι αντίστοιχα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το speedtest.

Sent from my MotoE2(4G-LTE)

Όπως το antutu δεν είναι, και συμφωνώ, ότι καλύτερο για τις πραγματικές επιδόσεις, αλλά ξέρεις πάνω κάτω τι να περιμένεις, έτσι αντίστοιχα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το speedtest.

OFFTOPIC ON

Μονο το PCMARK για android ειναι αυτό που μετράει σχεδόν πραγματικές συνθηκες λειτουργίας. Εκει θα δεις κάτι τηλέφωνα τύπου **zenfone 2 να βάζουν τα γυαλιά σε κάτι πανάκριβα.

OFFTOPIC OFF

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

H εμπειρία χρήσης μετράει. Nothing more nothing less. H εμπειρία χρήσης συμπεριλαμβάνει σταθερότητα επίδοσης, κατανάλωση μπαταρίας, QoS policies, πόσο επηρρεάζεται η επίδοσή σου από την επίδοση άλλων συσκευών στην περιοχή... πάρα πολλά και διάφορα!!!

Το Speedtest.net μετράει throughput για ένα μικρό χρονικό διάστημα με συγκεκριμένο τύπο πακέτων, unmarked (no QoS), σε καλούς server. Τώρα αυτό είναι ένα δείγμα για το πόσο καλό είναι το δίκτυο. Μην κολλάτε σε μια εφαρμογή. Είναι αυτό που είπε και ο Βασίλης παραπάνω. Πήρε Huawei και οι σελίδες του ανοίγουν 10 φορές πιο γρήγορα. Γιατί; Γιατί το πακέτο (drivers+antenna+signal processing+kernel) είναι πολύ πιο καλά σχεδιασμένα. Μπορεί πχ το Huawei του να βγάζει και λιγότερη ταχύτητα στο speedtest όμως αν τα socket είναι καλύτερα υλοποιημένα στο firmware της Huawei τότε η εμπειρία χρήσης του θα είναι συνολικά καλύτερη... Μιλάμε για το ίδιο δίκτυο πάντα. Αλλά διαφορετική εμπειρία χρήσης.

Οι δικτυακή απόδοση/benchmarking είναι ολόκληρος τομέας και κοστίζει στα δίκτυα περισσότερο από το ίδιο το δίκτυο. :) για αυτό σας λέω, αφήστε το απ'έξω. Το θεωρώ αρκετά τίμιο να λέτε "με τη συγκεκριμένη συσκευή κατάφερα να έχω throughput 30Mbps σε αυτή την περιοχή" παρά το δίκτυο είναι "μούφα" γιατί δε πιάνω πάνω από 10Mbps στο speedtest.net. Έχω δει περιπτώσεις να γίνεται τέτοιο drop στο throughput λόγω λάθος παραμέτρου γειτονικής κεραίας, σε περίπτωση βροχής πράγμα που αλλάζει εντελώς την εμπειρία χρήσης. Αν βρέξει χιονίσει έχετε 10Mbps δεν ακούγεται "ασχήμο" από δικτυακής πλευράς πάντα. Αν σε εσάς δε κάνει τότε ψάχνετε για κάτι άλλο. Κατανοητό; ;)

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σύμφωνοι, αλλά δεν ακούγεται κάπως το να λες πως μόνο το δίκτυο της wind είναι τόσο καλά στημένο/ρυθμισμένο ενώ τα υπόλοιπα τόσο χάλια;

Κάθε αναφορά σε άλλο δίκτυο Σβήνεται .

Άρα δεν "ακούγεται" κάτι τέτοιο.

Συγκρίσεις δικτύων επιτρέπονται στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=242079

Edited by Vasileios

Για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ σχετικά με την κάλυψη, παραθέτω ένα χάρτη της Τήνου.

http://s32.postimg.org/d30ko8xlx/image.png

Με κόκκινο είναι η η περιοχή που ήμουν και πέριξ αυτής που έπιανε 4G, σε ορισμένα σημεία με καλές ταχύτητες (από 25 και είδα μέχρι 41mbps). Με πράσινο είναι περίπου μια περιοχή που βρίσκεται ψηλότερα, και έπιασα 4G με πολύ ασθενές σήμα από Μύκονο(στα σημεία που είχε οπτική επαφή). Με μπλε είναι στο περίπου οι περιοχές που επισκεύθηκα εχτές, στις οποίες έπιανε 3G και Edge. Κάτω αριστερά βάζω απόσπασμα από τον τελευταίο χάρτη κάλυψης της Wind, που δείχνει πως καλύπτει με 4G όλο το νησί. Η ημέρα με τη νύχτα με το τι γίνεται στην πραγματικότητα. Μήπως απλά βάζουν κεραίες και υπολογίζουν ποιες περιοχές θέλουν να καλύψουν με αυτές, και απλά δεν τις τεστάρουν;

Δεν θέλω να μπω σε λόγική σύγκρισης δικτύων, γιατί όπως ειπώθηκε δεν επιτρέπεται. Ωστόσο αν δει κανείς τον αντίστοιχο χάρτη της πράσινης η κάλυψη σε 4G είναι ούτε το 1/20 από αυτό που δείχνει ο αντίστοιχος της Wind. Όμως εκεί που δείχνει, πιάνει πραγματικά. Η απορία που γενιέται είναι η εξής. Αν η άλλη εταιρεία έχει πιο πολύ καιρό το δίκτυο. Είναι δυνατόν η Wind σε τόσο λίγο χρόνο να παρέχει τέτοια κάλυψη, όπως υπόσχεται; Στην πράξη βλέπω, πως για μια περιοχή τουλάχιστον που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω, δεν υπάρχει επαφή σε αυτά που δείχνει ο χάρτης και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Για να εξηγήσω καλύτερα τι εννοώ σχετικά με την κάλυψη, παραθέτω ένα χάρτη της Τήνου.

http://s32.postimg.org/d30ko8xlx/image.png

Με κόκκινο είναι η η περιοχή που ήμουν και πέριξ αυτής που έπιανε 4G, σε ορισμένα σημεία με καλές ταχύτητες (από 25 και είδα μέχρι 41mbps). Με πράσινο είναι περίπου μια περιοχή που βρίσκεται ψηλότερα, και έπιασα 4G με πολύ ασθενές σήμα από Μύκονο(στα σημεία που είχε οπτική επαφή). Με μπλε είναι στο περίπου οι περιοχές που επισκεύθηκα εχτές, στις οποίες έπιανε 3G και Edge. Κάτω αριστερά βάζω απόσπασμα από τον τελευταίο χάρτη κάλυψης της Wind, που δείχνει πως καλύπτει με 4G όλο το νησί. Η ημέρα με τη νύχτα με το τι γίνεται στην πραγματικότητα. Μήπως απλά βάζουν κεραίες και υπολογίζουν ποιες περιοχές θέλουν να καλύψουν με αυτές, και απλά δεν τις τεστάρουν;

Δεν θέλω να μπω σε λόγική σύγκρισης δικτύων, γιατί όπως ειπώθηκε δεν επιτρέπεται. Ωστόσο αν δει κανείς τον αντίστοιχο χάρτη της πράσινης η κάλυψη σε 4G είναι ούτε το 1/20 από αυτό που δείχνει ο αντίστοιχος της Wind. Όμως εκεί που δείχνει, πιάνει πραγματικά. Η απορία που γενιέται είναι η εξής. Αν η άλλη εταιρεία έχει πιο πολύ καιρό το δίκτυο. Είναι δυνατόν η Wind σε τόσο λίγο χρόνο να παρέχει τέτοια κάλυψη, όπως υπόσχεται; Στην πράξη βλέπω, πως για μια περιοχή τουλάχιστον που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω, δεν υπάρχει επαφή σε αυτά που δείχνει ο χάρτης και αυτά που συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Για εκεί που βρίσκεσαι δεν ξέρω, άλλα οργώνοντας την Πελοπόννησο, ρόδο και αττική λόγο δουλειάς τους τελευταίους 2,5 μήνες έχω να σου πω ότι ο χάρτης ειναι αληθινός και πραγματικά με κάλυψη παντού. Εκεί που σπάστηκα με την πράσινη ήταν Λαύριο, Σούνιο που 4g επιανε με δυσκολία και όχι παντού.

Μην ξεχνάς ότι κάνει καθολική αναβάθμιση κάτι το ποιο ειναι κάλο. Στην ρόδο ιδιαίτερα έπαθα την πλάκα μου που έπιανε παντού 4g σε σύγκριση με τις άλλες που είχαν κάτι τρύπες να με το συμπάθιο. Όμοιος και στην Πελοπόννησο που έπιανε 4g μέσα στα χωράφια και οι άλλοι μονό 3g.

Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα γιατί έχει πάρα πολύ δουλειά στην κεντρική και ιδιαίτερα στην Β. Ελλάδα που επισκέπτομαι περιοδικά λόγο πελατών στην περιοχή.

Edited by cmvr

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Στη βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία ετοιμάζει γερή αναβάθμιση. Απλά θέλει υπομονή. Νέο δίκτυο χτίζει. Σας το λέω με ειλικρίνεια. Ούτε στις Σκανδιναβικες χώρες δεν είδαμε τόσο γρήγορα νέο δίκτυο. Vodafone Wind χτίζουν πραγματικά δίκτυο πρότυπο. Single RAN και απίστευτα ευέλικτο δίκτυο κορμού. Θα ξεχάσουμε τι σημαίνει υπερφόρτωση στην Ελλάδα.

Μια ερώτηση. Από κατανάλωση μπαταρίας πως πάτε στο νέο δίκτυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στη βόρεια Ελλάδα και Θεσσαλία ετοιμάζει γερή αναβάθμιση. Απλά θέλει υπομονή. Νέο δίκτυο χτίζει. Σας το λέω με ειλικρίνεια. Ούτε στις Σκανδιναβικες χώρες δεν είδαμε τόσο γρήγορα νέο δίκτυο. Vodafone Wind χτίζουν πραγματικά δίκτυο πρότυπο. Single RAN και απίστευτα ευέλικτο δίκτυο κορμού. Θα ξεχάσουμε τι σημαίνει υπερφόρτωση στην Ελλάδα.

Ευτυχως που υπαρχουν και ατομα σαν εσενα που μας ενημερωνουν! Μακαρι να αναβαθμισουν Θεσσαλια και ειδικα δυτικη Θεσσαλια που η Wind ειναι ανυπαρκτη σε mobile interent.

Στην δική μου περίπτωση δυστυχώς πριν την αναβάθμιση έπιανε 1-2 μπάρες σε 2G με σήμα περίπου -105 dBm και τώρα πιάνει 3-4 μπάρες σε 3G με -85 dBm. Φυσικά και κρατάει η μπαταρία λίγο παραπάνω γιατί τώρα δεν ψαχνει συνεχώς για καλύτερο σήμα αλλά σε αυτό το θέμα θα μας δώσει πιο σαφή εικόνα κάποιος που ήδη έπιανε φουλ σήμα πριν την αναβάθμιση ακόμα και σε 2G και κατά πόσο είδε διαφορά με 3G/4G.

Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB

Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova

Αμήν και πότε

AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!!

Καλημερα απο την κεντρικη πλατεια Άρτας του αγιου δημητριου

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/a4443fdc00ab465b4ef19cf0066bce96.jpg

Με high-speed μαλλον κατα ονομα μονο...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/4e302ff76ddca3964ffd6503309b1c43.jpg

Στάλθηκε από το LG-H818 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by jote

Θα σας πώ κι εγώ εντυπώσεις οδικώς από Αλεξάνδρεια Ημαθίας έως Κιάτο Κορινθίας με την WIND 2g και πολύ edge στόν άξονα εγνατίας οδού,με εξέρεση λίγο 3g στήν Βέροια,λίγο 3g στήν έξοδο Κοζάνης τα οποία κρατάνε ενα-δύο λεπτά σε κίνηση με αμάξι,και μετά 4g γιά φαντάσου στον κόμβο Kαστοριάς πού πιάνει έως Αγιο Γεώργιο έξω από Γρεβενά με καλό σήμα,μετά λίγο έξω από την ανατολική έξοδο Γρεβενών 2g....μέσα στο κέντρο Γρεβενών 3g αλλά μετά δυό χιλιόμετρα και μέσα στην ίδια πόλη 2g απαράδεκτη...και στην συνέχεια όλο 2g στό ταξίδι πρός Ιωάννινα.Στην έξοδο εγνατίας 3g...και έως Αρτα 4g Μπράβο έπιασε βουνά καί λαγκάδια....για γέλια είναι...Φιλιππιάδα Αρτας 2g και μετά την Αρτα στην εξοδο πάλι 2g...Αγρίνιο...Αμφιλοχία ΜΟΝΟ μέσα στο κέντρο 3g και Μεσσολόγγι πάλι 3g και Αντίρριο-Ρίο παλι 2g!!!Aξονας πρός Αίγιο λίγο 4g και Ξυλόκαστρο αφού βλέπεις και τις κεραιες τους δεξιά πάνω στο βουνό 4g και με ταχύτητες πάρα πολύ καλές έως Κιάτο πού πάλι έχει ικανοποιητικό 4g..τέλος Βραχάτι Κορινθίας 5 χιλιόμετρα πιό πέρα Εdge!!! Edited by Vasileios
αναφορά σε άλλη εταιρεία διαγράφτηκε

Έπρεπε να κάνεις και speedtest να κλάψουμε ακόμα περισσότερο.

πχ στη Βέροια οι ταχύτητες δεν ξεπερνάνε το 1Mbps (στα καλά του) με ping καμια 200αρια ms.:mad:

Έπρεπε να κάνεις και speedtest να κλάψουμε ακόμα περισσότερο.

πχ στη Βέροια οι ταχύτητες δεν ξεπερνάνε το 1Mbps (στα καλά του) με ping καμια 200αρια ms.:mad:

Αλεξάνδρεια-Βέροια 3g με ταχύτητες έως....0,80 MBps έχω κάνει και παλιότερα....αλλά το θέμα είναι 530 χιλιόμετρα και πιάνει μονάχα μέσα σε πόλεις στα κέντρα-κέντρα τους....3g Γρεβενά έλεος!!! Τουριστικές περιοχές,χιονοδρομικά βουνά κλπ...απαράδεκτη!!!Ε ναι μήν ξεχάσω το απίστευτο είναι πώς πιάνει εκεί τα τουριστικά βουνά της Αρτας από Ιωάννινα και λίγο από Αίγιο έως Κιάτο...αυτό είναι το ΝΕΟ ΔΥΚΤΙΟ με γειά σας!!!!

Τί να πεί κανείς???

Edited by Vasileios

Κάθε μέρα νέες περιοχές παίρνουν LTE. Κάθε μέρα... Και επειδή η Wind χτίζει παράλληλα το δίκτυο κορμού δεν είναι "εύκολη" υπόθεση. . Η Wind αναβαθμίζει όλο το δίκτυο.

Όταν το δίκτυο βρίσκεται υπό ανάπτυξη το μόνο που μπορεί να κριθεί είναι η ταχύτητα ανάπτυξής του. Τουλάχιστον βρε παιδιά έχετε χαμηλές τιμές, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ;) Όσοι καλύπτονται πρέπει να κάνουν πάρτυ. Έτσι πρέπει να το βλέπετε.

......... Από κάπου πρέπει να βγούνε τα "σπασμένα". Σε κανένα χρόνο που θα έχετε παντού LTE θα γκρινιάζετε γιατί δεν έχετε 100Mbit. Και μόλις πιάσετε 100 θα λέτε για 5G. Δείτε αυτό που σας συμφέρει (λόγος απόδοσης δικτύου με κόστος) και επιλέγετε κάθε φορά.

Τώρα ας πούμε ο Bayern δε ξέρω γιατί βασανίζεται. Εγώ στη θέση του θα είχα βάλει ΧΧΧΧ και μόλις έβαζε νέο δίκτυο η Wind στην περιοχή μου φορητότητα την επόμενη μέρα.

Edited by Vasileios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω και εγώ wind από το 2008 η 09 δεν θυμάμαι, τότε που άρχισε η προσφορά με τα 300 λεπτά προς όλους. Αυτή τη στιγμή όμως στην ήπειρο, δεν έχει πουθενά 4g, και το 3g της είναι πολύ αργό. Ο μοναδικός λόγος που την έχω ακόμα είναι η τιμές της στην καρτοκινητη που με δέκα ευρώ ανανέωση μου βάζει 300 λεπτά προς όλους και 1gb ίντερνετ χωρίς να πειράξει τα 10 ευρώ μου. .. Σκέφτομαι να πάρω δικαρτο κινητό μόνο και μόνο για να έχω ίντερνετ από χχχ και όλα τα άλλα από wind!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by Vasileios

Έχω και εγώ wind από το 2008 η 09 δεν θυμάμαι, τότε που άρχισε η προσφορά με τα 300 λεπτά προς όλους. Αυτή τη στιγμή όμως στην ήπειρο, δεν έχει πουθενά 4g, και το 3g της είναι πολύ αργό. Ο μοναδικός λόγος που την έχω ακόμα είναι η τιμές της στην καρτοκινητη που με δέκα ευρώ ανανέωση μου βάζει 300 λεπτά προς όλους και 1gb ίντερνετ χωρίς να πειράξει τα 10 ευρώ μου. Δοκίμασα και κοσμοτε και πετούσε το δίκτυο η αλήθεια είναι.. Σκέφτομαι να πάρω δικαρτο κινητό μόνο και μόνο για να έχω ίντερνετ από κοσμοτε και όλα τα άλλα από wind!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Στην Ήπειρο έχει και μάλιστα πολύ. Μήπως θες να πεις στην περιοχή σου, γιατί Θεσπρωτία/Πρέβεζα/Άρτα έχουν καλυφθεί. Και μερικώς ο Νομός Ιωαννίνων (έρχεται και προς τα ανατολικά σιγά σιγά)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αλεξάνδρεια-Βέροια 3g με ταχύτητες έως....0,80 MBps έχω κάνει και παλιότερα....αλλά το θέμα είναι 530 χιλιόμετρα και πιάνει μονάχα μέσα σε πόλεις στα κέντρα-κέντρα τους....3g Γρεβενά έλεος!!! Τουριστικές περιοχές,χιονοδρομικά βουνά κλπ...απαράδεκτη!!!Ε ναι μήν ξεχάσω το απίστευτο είναι πώς πιάνει εκεί τα τουριστικά βουνά της Αρτας από Ιωάννινα και λίγο από Αίγιο έως Κιάτο...αυτό είναι το ΝΕΟ ΔΥΚΤΙΟ με γειά σας!!!!

Cosmote στην άλλη θέση στό δίκαρτο παντού σχεδόν H+...οπότε?

Τί να πεί κανείς???

Μια απο τα ίδια και σε Κοζάνη.Αν και εδώ υπάρχουν περιοχές μέσα στη πόλη που πιάνει μέχρι και 2.5mbps upload και άλλες που πιάνει G με το ζόρι.Στην πόλη των Γρεβενών ενημερωτικά μόνο η cosmote έχει 4G.Εννοείται πως το δίκαρτο είναι πολύ καλή λύση

Edited by bbbb

Κάποιο λάθος κάνεις φίλε μου. Στην Ήπειρο έχει και μάλιστα πολύ. Μήπως θες να πεις στην περιοχή σου, γιατί Θεσπρωτία/Πρέβεζα/Άρτα έχουν καλυφθεί. Και μερικώς ο Νομός Ιωαννίνων (έρχεται και προς τα ανατολικά σιγά σιγά)

Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, έχεις κάποια πληροφόρηση για την κάλυψη από την εταιρεία ή το συμπεραίνεις βάση του χάρτη που έχει αναρτήσει;

Sent from my XT1562

Αν επιτρέπεται να ρωτήσω, έχεις κάποια πληροφόρηση για την κάλυψη από την εταιρεία ή το συμπεραίνεις βάση του χάρτη που έχει αναρτήσει;

Sent from my XT1562

Εκεί ήμουν πέρυσι το καλοκαίρι. Και από ότι βλέπω έχει προχωρήσει, ειδικά Θεσπρωτία...

Τουλάχιστον είχα 20-40Mbps @ LTE (με δικό μου server, not speedtest.net) και 3G 12-23Mbps. Για Πρέβεζα επίσης βλέπω αλλαγές (ευχάριστο γιατί στην Πάργα δεν παλευόταν το παλιό δίκτυο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν αμφιβάλλω για κανένα speedtest απλά, πρώτον δε το θεωρώ σοβαρό εργαλείο μέτρησης (όντως είναι το μόνο commercial trustworthy) και δεν έχει σχεδιαστεί για mobile internet (QoS classification - προφανώς άλλη προτεραιότητα έχει το VoIP και το ΗΤΤΡ streaming από το δικό σου speedtest), και προσωπικά δε μου δείχνει τίποτα από ένα απλό ping. Ωστόσο επιμένω ότι πραγματικά είναι μια στιγμιαία ένδειξη και τίποτα παραπάνω. Ειδικά για το LTE που έχεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ανάθεση πόρων δε βγαίνει συμπέρασμα. Αυτή είναι η άποψή μου και όσων ασχολούνται με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας επαγγελματικά. Τώρα αν εσύ πιστεύεις το αντίθετο, δικαίωμά σου. Αν ήταν έτσι δε θα βγάζαν KPI και μετρήσεις που κοστίζουν εκ ευρώ για να δούνε επιδόσεις. Θα λέγανε "κάντε βρε παιδιά ένα speedtest.net". Μη χάσουμε και το χιούμορ μας, αυτά τα πράγματα δεν είναι σοβαρά.

Δεύτερον, αυτή τη στιγμή δεν έχω καν συσκευή Huawei για προσωπική συσκευή. Απλά θεωρώ ότι η εταιρεία είναι η πιο σοβαρή του χώρου, μαζί με την Apple τα τελευταία 3 χρόνια, από τότε που αποφάσισαν ότι η δικτυακή λειτουργία είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για διάρκεια μπαταρίας/επίδοσης. Η Samsung ήταν από παλιά σοβαρή εταιρεία στο θέμα λήψης, δε χρειάζεται να την εκθειάζω συνεχώς. Το S6/S6 Edge μας τα χάλασε αλλά το S7/S7 Edge τα διόρθωσε τα θέματα (συγχωρείται λόγω χαμηλής εμπειρίας στα θέμα αλουμινίου).

Και όμως υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που δε βελτιστοποιούν τη δικτυακή λειτουργία. Προτιμόυν να επενδύουν σε άλλους τομείς ή να προσφέρουν χαμηλότερη τιμή στις συσκευές τους. Επιλογές είναι αυτές.

Btw, είδα κάποια speedtest με huawei στο άλλο forum. Όχι πως είναι ένδειξη καλής λειτουργίας αλλά νομίζω είναι αρκετά υψηλότερα από αυτά που ανεβάζετε γενικά.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6695782#post6695782

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/e8af6030212ca241d20a622572e40182.jpg

Χεχε!!!!!

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160504/d2ed1d5bc0d3c7786ac26b5787fe69e0.jpg

Σημερινό!!!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Edited by akalos

Κάθε μέρα νέες περιοχές παίρνουν LTE. Κάθε μέρα... Και επειδή η Wind χτίζει παράλληλα το δίκτυο κορμού δεν είναι "εύκολη" υπόθεση. Η Cosmote πάει όπου έχει δίκτυο ο ΟΤΕ, τσουπ... LTE/H+. Η Wind αναβαθμίζει όλο το δίκτυο.

Τώρα ας πούμε ο Bayern δε ξέρω γιατί βασανίζεται. Εγώ στη θέση του θα είχα βάλει Cosmote και μόλις έβαζε νέο δίκτυο η Wind στην περιοχή μου φορητότητα την επόμενη μέρα.

Σαν το γεφύρι της Άρτας είναι αυτή η αναβάθμιση. 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες, ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν.

Το χω ξαναπει γιατί δεν μπορώ να φύγω με φορητότητα (προσωπικό νούμερο που έγινε εταιρικό πριν 10ετιας και βάλε, το οποιο εταιρικο συμβολαιο δεν διαχειριζομαι εγώ κλπ κλπ) αλλά έκανα τα κουμάντα μου και σύντομα θα το πάρω πίσω θα πάω σε what's up φοιτητικό και θα απολαμβάνω super ταχύτητες, κάλυψη και άριστη ποιότητα κλήσεων σε 2G:shifty:

Εκεί ήμουν πέρυσι το καλοκαίρι. Και από ότι βλέπω έχει προχωρήσει, ειδικά Θεσπρωτία...

Τουλάχιστον είχα 20-40Mbps @ LTE (με δικό μου server, not speedtest.net) και 3G 12-23Mbps. Για Πρέβεζα επίσης βλέπω αλλαγές (ευχάριστο γιατί στην Πάργα δεν παλευόταν το παλιό δίκτυο)

Βρε εγώ άλλο σε ρωτάω. Αν έχεις πληροφόρηση από κάποιον που είναι στην εταιρία, ή βλέπεις το χάρτη και βγάζεις ένα λογικό συμπέρασμα.

Sent from my XT1562

Σαν το γεφύρι της Άρτας είναι αυτή η αναβάθμιση. 45 μάστοροι και 60 μαθητάδες, ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν.

Το χω ξαναπει γιατί δεν μπορώ να φύγω με φορητότητα (προσωπικό νούμερο που έγινε εταιρικό πριν 10ετιας και βάλε, το οποιο εταιρικο συμβολαιο δεν διαχειριζομαι εγώ κλπ κλπ) αλλά έκανα τα κουμάντα μου και σύντομα θα το πάρω πίσω θα πάω σε what's up φοιτητικό και θα απολαμβάνω super ταχύτητες, κάλυψη και άριστη ποιότητα κλήσεων σε 2G:shifty:

Δε νομίζω να γκρεμίστηκε κάτι. Αλλά μου αρέσει το χιούμορ σου.

@Mark_k, δε μπορώ να απαντήσω σε αυτό. (νομίζω καταλαβαίνεις και από μια τέτοια απάντηση τι εννοώ ;) )

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Nova 4G