TakeOverNet Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Στις υπάρχουσες κεραίες βάζει και εκπομπή 4τζι. Με αυτήν την κίνηση κρατάει ότι έχει από 3τζι και προχωράει με 4τζι και 2τζι και έχει πανελλαδική κάλυψη με ισχυρό σήμα και για τηλέφωνο και ίντερνετ. Για 3τζι κάλυψη πανελλαδική πρέπει να σηκώσει τουλάχιστον διπλάσιες κεραίες από ότι έχει τώρα. Ρίχτε μια ματιά στον χάρτη που έχει για κάλυψη της Ελλάδας. Παντού 2τζι και 3τζι μόνο σε πόλεις. Ενώ τώρα εκει που έχει την κεραία 2τζι βάζει και την 4τζι που έχει και μεγαλύτερη κάλυψη και τα έχει όλα Το θέμα δεν ειναι οτι δεν εχει να βάλει. Εχει πολλούς 2G σταθμούς να βάλει 3G. Αλλα αυτο κοστίζει. ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το πρόβλημα με το 3g δεν ήταν ότι δεν μπορούσαν να βάλουν σε όλους τους σταθμούς βάσης 3g άλλα έπρεπε να αναβαθμίσουν το δίκτυο κορμού όπου συνδέει τους σταθμούς βάσης με τα κεντρικά (δηλαδή να έχει bandwidth για να μπορεί να μεταφέρει τον νέο μεγάλο όγκο δεδομένων) . Και εκεί που έχουν αναβαθμίσει ώρες ώρες σέρνεται ο Δίας (και όχι μόνο στην wind αλλά και στις άλλες του ανταγωνισμού). Έτσι και αλλιώς όπου έχει νέο 3g μπορεί να εφαρμόσει το 4g και εκτός από τους πομπούς είναι μια απλή αναβάθμιση λογισμικού όπως διαφήμιζαν κάποτε σε συνεντεύξεις τα golden boys της wind. Το να προσπεράσει το 3g είναι αδύνατο αφού μια μεγάλη βάση ακόμη το χρησιμοποιεί (η μεγαλύτερη). Απλά δεν τους βγήκε κάτι σωστά με την συνεργασία με την victus και την vodafone….. Το να βάλει 4G με ένα κλικ ειναι οτι πιο μπούρδα εχει ερμηνευθεί απο τα ΔΤ της Wind. Άλλο εννοούσαν , άλλο κατάλαβαν πι περισσότεροι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Πάντως αν βάλει 4g αποκλειστικά ή κατά κύριο λόγο στα 800mhz η συσκευή μου όπως και άλλες δεν θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης στο δίκτυο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πήρα πρόσφατα το note 4 αλλά δεν βλέπω να γράφει κάπου 4g ή lte (έχω δει μόνο H H+και Ε) μένω αθήνα κέντρο, και στις επιλογές δικτύου έχει μονο gsm και wcdma, θα έπρεπε να βλέπω κάτι άλλο ? Μήπως φταίει η sim που την έχω πολλά χρόνια ? θέλει μήπως αλλαγή ? Ευχαριστώ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Πήρα πρόσφατα το note 4 αλλά δεν βλέπω να γράφει κάπου 4g ή lte (έχω δει μόνο H H+και Ε) μένω αθήνα κέντρο, και στις επιλογές δικτύου έχει μονο gsm και wcdma, θα έπρεπε να βλέπω κάτι άλλο ? Μήπως φταίει η sim που την έχω πολλά χρόνια ? θέλει μήπως αλλαγή ? Ευχαριστώ !! H+ είναι περίπου 3,5G Ε το edge δηλαδή το 2g .Η wind δεν υποστηρίζει ακόμα 4g! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentorxxx Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 H+ είναι περίπου 3,5G Ε το edge δηλαδή το 2g .Η wind δεν υποστηρίζει ακόμα 4g! Μάλιστα, άρα δεν έχει καμια σχεση η παλιά sim με το 4G έτσι ? Υπαρχει καμία ενημέρωση πότε θα μπει 4G ή έστω κάποια περιοχή που να έχει κάλυψη έστω και πιλοτικά οπότε περνώντας από εκεί τουλάχιστον να τεστάρω το καινουργιο κινητό ? Thanks !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Μάλιστα, άρα δεν έχει καμια σχεση η παλιά sim με το 4G έτσι ? Υπαρχει καμία ενημέρωση πότε θα μπει 4G ή έστω κάποια περιοχή που να έχει κάλυψη έστω και πιλοτικά οπότε περνώντας από εκεί τουλάχιστον να τεστάρω το καινουργιο κινητό ? Thanks !! Κάποιοι λένε οτι έχουν δει 4g ..Ίσως πιλοτικά ..Απο την άλλη καλύτερα να στρώσει πρώτα το απλό σήμα που είναι απαράδεκτο και βλέπουμε για 4g.Οσον αφορά τη sim αν είναι κομμένη καλύτερα να πάρεις μια νέα με 5€ Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 από τη στιγμή που δεν υπάρχει επίσημα το 4g, δεν θα μπορείς να εγγραφείς στο δίκτυο. οι άλλες δύο, θέλουν εγγραφή μέσω sms στο 4g δίκτυό τους, οπότε περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Κάνα νεότερο με το 4g??? αυτοί έλεγαν τέλος του ´14 θα ήταν διαθέσιμο, ακόμα στις δοκιμές έχουν μείνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Παιδιά Καλημέρα.Έχω LG g2, Μου βγάζει πάντα το σήμα H,Ενώ στις ρυθμίσεις τ κινητού έχω ενεργοποιήσει το LTE, Στο κέάντρο της Πάτρας πιάνω έως 25Mb, ξέρω ότι το 4g Δεν έχει έρθει,αλλά γιατί δεν μου βγάζει H+,να είναι πρόβλημα κινητό η παίζει κάτι άλλο με την wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχεις ενεργοποιημένο το 3G ,αν δε το θέλεις επέλεξε το GSM μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχω ενεργοποίηση την επιλογή wcdma/gsm/ lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχω ενεργοποίηση την επιλογή wcdma/gsm/ lte Καλά είσαι, άστο όπως είναι. To H+ που βλέπεις είναι το πιο γρήγορο 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω H+ σκέτο H. Αλλά η ταχύτητα φτάνει μέχρι 25Mb.έχει κανένας άλλος αντίστοιχο θέμα με LG g2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Καλαμάτα πάντως δεν έχει ούτε σε πιλοτικό ακόμα... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. February 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2015 Θεσσαλονίκη εχει βρει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. February 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2015 Ποιος έχει καταφέρει να πιάσει 4G και που; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Παιδιά Καλημέρα.Έχω LG g2, Μου βγάζει πάντα το σήμα H,Ενώ στις ρυθμίσεις τ κινητού έχω ενεργοποιήσει το LTE, Στο κέάντρο της Πάτρας πιάνω έως 25Mb, ξέρω ότι το 4g Δεν έχει έρθει,αλλά γιατί δεν μου βγάζει H+,να είναι πρόβλημα κινητό η παίζει κάτι άλλο με την wind; Μένω Θεσσαλονίκη και εχω αγοράσει και εγω πριν 3 βδομάδες το LG G2 το οποίο το έχω σε F2G . Αλλά στην προτιμώμενη λειτουργία δικτύου μου βγάζει μόνο 1) Αυτόματο GSM/WCDMA 2) Μόνο WCDMA 3) Μόνο GSM . Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για LTE ή οτιδήποτε άλλο......Τι παίζει ?? Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Μένω Θεσσαλονίκη και εχω αγοράσει και εγω πριν 3 βδομάδες το LG G2 το οποίο το έχω σε F2G . Αλλά στην προτιμώμενη λειτουργία δικτύου μου βγάζει μόνο 1) Αυτόματο GSM/WCDMA 2) Μόνο WCDMA 3) Μόνο GSM . Δεν υπάρχει πουθενά η επιλογή για LTE ή οτιδήποτε άλλο......Τι παίζει ?? Καποια στιγμη θα σου ερθει ενα μικρο update και θα σου δινει δυνατοτητα και για lte. Σε μενα τουλαχιστον ετσι εγινε πριν απο 3 μηνες περιπου. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Για να λάβω αυτό το update πρέπει να τσεκάρω κάποια επιλογή στο τηλέφωνο , ή αν μου το στείλουν θα το λάβω όπως και να έχει? Θα μου εμφανιστεί ώς μήνυμα ή πρέπει να το βρω μέσα στο μενού των ρυθμίσεων ? Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Εγω δεν τσεκαρα τιποτα , μια μερα που ανοιξα το τηλ ειδα οτι υπαρχει και το εγκατεστησα. Εχει τσεχικη προελευση το δικο μου , δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μάλλον πρέπει να πάω σε κανένα κατάστημα της Wind για να ρωτήσω . Πιθανόν να γνωρίζουν αλλά δεν το δένω και κόμπο . Παίζει ρόλο και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις....... Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Μάλλον πρέπει να πάω σε κανένα κατάστημα της Wind για να ρωτήσω . Πιθανόν να γνωρίζουν αλλά δεν το δένω και κόμπο . Παίζει ρόλο και σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις....... Η wind δεν έχει ακόμα ,επίσημα, 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris22_ Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το ξέρω , δεν θέλω να ρωτήσω για το 4g αλλά για το αρχείο που ήρθε στον φίλο "aenaos15" για να υπάρχει και η επιλογή LTE στην προτιμώμενη λειτουργία δικτύου . Παράθεση LG 802 G2 16 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. February 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2015 Το ξέρω , δεν θέλω να ρωτήσω για το 4g αλλά για το αρχείο που ήρθε στον φίλο "aenaos15" για να υπάρχει και η επιλογή LTE στην προτιμώμενη λειτουργία δικτύου . μόνο με κληση από 1231 αν γνωριζουν κατι, αλλιως υπομονη.... Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexismech Δημ. February 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2015 Φίλε κ εμένα αυτόματα μ ήρθε.αλλά δοκίμασε μια στο κέντρο ενημερώσεων,μήπως τ κάνεις από εκεί!!διαφορετικά δοκίμασε , πατά *#*#4636#*#* Κ πάτα την επιλογή lte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts