p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Πηγαίνοντας προς Νέα ραιδεστό έξω από τη Θέρμη στο πάρκινγκ του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στο εσωτερικό του καταστήματος υπάρχουν σημεία που πιάνει Ε. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 24 minutes ago, p_k said: Πηγαίνοντας προς Νέα ραιδεστό έξω από τη Θέρμη στο πάρκινγκ του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στο εσωτερικό του καταστήματος υπάρχουν σημεία που πιάνει Ε. Από ότι φαίνεται είναι άγριοι οι κάτοικοι της περιοχής. Θα έχουν καμία ένωση ψεκ. 2 1 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 13 minutes ago, mixtri said: Από ότι φαίνεται είναι άγριοι οι κάτοικοι της περιοχής. Θα έχουν καμία ένωση ψεκ. Πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει, εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 25 minutes ago, mixtri said: Από ότι φαίνεται είναι άγριοι οι κάτοικοι της περιοχής. Θα έχουν καμία ένωση ψεκ. Συχνό φαινόμενο στο Ελλάντα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Εγώ πραγματικά απορώ τι τους ενοχλεί μια κεραια. Θέμα αισθητικής; Τι σε πειράζει δηλαδή ένα άσπρο κουτι σε μια ταράτσα; Το τραγικό είναι αυτό που λένε ο,τι αρρωσταίνουν και δεν κοιμούνται καλά. Στο πατρικό σπίτι εδώ στα Γιάννενα απέναντι ακριβώς έχουμε micro εδώ και 4 χρόνια. Ο πατέρας μου ουδέποτε παραπονέθηκε, για την ακρίβεια ούτε που το ήξερε. Και γώ στη Βραζιλία μεγάλωσα σε σπίτι απέναντι από τον σταθμό της περιοχής για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τους ψεκασμένους τώρα θα έπρεπε να είχα ήδη πεθάνειΠροφανώς στην Ελλάδα αυτό μας καίει. Η κεραια στην ταράτσα της απέναντι πολυκατοικίας. Δεν φταίει ο κάλλος στον εγκέφαλο ορισμένων ψυχακιδων που δεν εχουν με τι να ασχοληθούν και το παίζουν άρρωστοι από τις κεραίες. Είναι γελοίο πραγματικά. Πρέπει να βγει κάποιος νόμος που να λέει πως για το ξήλωμα οποιουδήποτε τύπου (είτε micro είτε μεγάλη) αδειοδοτημένης κεραίας, το κόστος θα αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου όσοι υποστηρίζουν το ξήλωμα αυτής. Και μετά να δω ποιος θα ξαναπαραπονεθει. Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 3 minutes ago, panos.kar said: Εγώ πραγματικά απορώ τι τους ενοχλεί μια κεραια. Θέμα αισθητικής; Τι σε πειράζει δηλαδή ένα άσπρο κουτι σε μια ταράτσα; Το τραγικό είναι αυτό που λένε ο,τι αρρωσταίνουν και δεν κοιμούνται καλά. Στο πατρικό σπίτι εδώ στα Γιάννενα απέναντι ακριβώς έχουμε micro εδώ και 4 χρόνια. Ο πατέρας μου ουδέποτε παραπονέθηκε, για την ακρίβεια ούτε που το ήξερε. Και γώ στη Βραζιλία μεγάλωσα σε σπίτι απέναντι από τον σταθμό της περιοχής για πολλά χρόνια. Σύμφωνα με τους ψεκασμένους τώρα θα έπρεπε να είχα ήδη πεθάνει Προφανώς στην Ελλάδα αυτό μας καίει. Η κεραια στην ταράτσα της απέναντι πολυκατοικίας. Δεν φταίει ο κάλλος στον εγκέφαλο ορισμένων ψυχακιδων που δεν εχουν με τι να ασχοληθούν και το παίζουν άρρωστοι από τις κεραίες. Είναι γελοίο πραγματικά. Πρέπει να βγει κάποιος νόμος που να λέει πως για το ξήλωμα οποιουδήποτε τύπου (είτε micro είτε μεγάλη) αδειοδοτημένης κεραίας, το κόστος θα αναλαμβάνουν εξ ολοκλήρου όσοι υποστηρίζουν το ξήλωμα αυτής. Και μετά να δω ποιος θα ξαναπαραπονεθει. Sent from my iPhone using Tapatalk Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει. Ούτε στην Τουρκία που έχω εμπειρία ισχύει το καταγκιοζιλίκι αυτό. Τι φοβούνται; Μη χαθεί το είδος τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Κανονικά έτσι πρέπει να γίνει. Ούτε στην Τουρκία που έχω εμπειρία ισχύει το καταγκιοζιλίκι αυτό. Τι φοβούνται; Μη χαθεί το είδος τους;Ήταν πολιτισμικό σοκ αυτο με τις κεραίες όταν πρωτοήρθα εδώ γιατί δεν έβλεπα πουθενα κεραίες αλλά είχα σημα. Βασικά δεν ειχα ξαναδεί και ούτε μου χε περάσει απ το μυαλό ότι μπορεί να κρύβονται κεραίες σε καμινάδες. Μου το είπαν φίλοι και συγγενείς εδώ και δεν το πίστευα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) Θεσσαλονίκη - Πλατεία Ναυαρίνου https://www.speedtest.net/my-result/a/8864184529 Συνεχείς εναλλαγές σε 3G, Edge και εκτός δικτύου. Η γνωστή ακολουθία των Huawei... Edited November 26, 2022 by memoriesradio 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 2 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Πλατεία Ναυαρίνου https://www.speedtest.net/my-result/a/8864184529 Πολλές εναλλαγές σε 3G. Σε αυτό το σημείο οι victusιανες από ότι φαίνεται είναι για τα πανηγύρια. Αναβάθμιση με micro micro και ότι άλλο χρειάζεται. Έλεος δηλαδή και με τα τρία δίκτυα. 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) 4 minutes ago, cmvr said: Σε αυτό το σημείο οι victusιανες από ότι φαίνεται είναι για τα πανηγύρια. Αναβάθμιση με micro micro και ότι άλλο χρειάζεται. Έλεος δηλαδή και με τα τρία δίκτυα. Στο Ελλαδιστάν δεν υπάρχει έλεος. No mercy... Just now μέσα στον Μασούτη της Ναυαρίνου και ίντερνετ με το WiFi του καταστήματος. Mobile data γιοκ. Καπούτ. Edited November 26, 2022 by memoriesradio 1 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 (edited) Ανεβαίνοντας προς Καμάρα στο αριστερό σου χέρι είναι το σούπερ μάρκετ; Edited November 26, 2022 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Just now, p_k said: Ανεβαίνοντας προς Καμάρα στο αριστερό σου χέρι είναι το σούπερ μάρκετ; Ναι στην Σβώλου. Στο κέντρο της πλατείας Ναυαρίνου. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Κατάλαβα, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της πόλης. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Mediterranean Cosmos, πιο γεμάτο δεν γίνεται 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Γιαννιτσά στον πύργο του ρολογιού Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864034021 Φυλιριά Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864768228 1 5 Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2022 Τραγική η κατάσταση στα Γιαννιτσά. Άμεση ανάγκη αναβάθμισης. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Στα Προκάτ (κτίριο του ΔΠΘ στην Βασ. Σοφίας, Ξάνθη) σε εσωτερικό χώρο.https://www.speedtest.net/my-result/a/8871181267.pngΣτάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 1 hour ago, georgeavl3 said: Στα Προκάτ (κτίριο του ΔΠΘ στην Βασ. Σοφίας, Ξάνθη) σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/8871181267.png Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η 2600 ήταν στο παρελθόν με 20 MHz; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 Πάντα ήταν 20MHzΣτάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2022 On 26/11/2022 at 11:21 ΜΜ, andreasomageiras said: Γιαννιτσά στον πύργο του ρολογιού Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864034021 Φυλιριά Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/8864768228 γιατί τέτοια χάλια μαυρα στα Γιαννιτσά? On 26/11/2022 at 11:56 ΜΜ, p_k said: Τραγική η κατάσταση στα Γιαννιτσά. Άμεση ανάγκη αναβάθμισης. τραγωδία ειναι 1 ώρα πριν, Arinos said: Η 2600 ήταν στο παρελθόν με 20 MHz; πολύ καλα 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Στα Προκάτ (κτίριο του ΔΠΘ στην Βασ. Σοφίας, Ξάνθη) σε εσωτερικό χώρο. https://www.speedtest.net/my-result/a/8871181267.png Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τέλεια Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 Πατησίων και Γαλατσίου 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 15 minutes ago, Arinos said: Πατησίων και Γαλατσίου Έχει κίνηση ο σταθμός. Έχει πυκνό δίκτυο εκεί; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 15 minutes ago, Chrischal1908 said: Έχει κίνηση ο σταθμός. Έχει πυκνό δίκτυο εκεί; Όχι είναι μειωμένη η κίνηση σε σχέση με άλλες μέρες και ώρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 2 ώρες πριν, Arinos said: Πατησίων και Γαλατσίου Ψςςςςς φωτιά η γουινταρα 1 1 Παράθεση Νond Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 30, 2022 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2022 1 hour ago, Nickchris36 said: Ψςςςςς φωτιά η γουινταρα Αναβαθμίζουν γι'αυτό!😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts