hercoulis Δημ. June 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2022 Άρα και εδώ θα κρατήσει το wind. Το νόβα θα γίνει εον στην τν. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 2 ώρες πριν, hercoulis said: Άρα και εδώ θα κρατήσει το wind. Το νόβα θα γίνει εον στην τν. Δεν παίζει να κρατήσει το WIND. Εκτός κι αν συνεχίσει να πληρώνει μερικά εκατομμύρια στη WIND Ιταλίας, η οποία έχει το "original" όνομα. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 4 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Δεν παίζει να κρατήσει το WIND. Εκτός κι αν συνεχίσει να πληρώνει μερικά εκατομμύρια στη WIND Ιταλίας, η οποία έχει το "original" όνομα. Τα εκατομμύρια στην Ιταλική WIND δεν θα μπορούσαν μα πηγαίνουν στη συντήρηση δικτύου; Είναι εφικτό αυτό; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Άντε πάλι. Από χθες είναι όλο προβλήματα 3G και 1 γραμμή σε εναλλαγές με E. Η Τουρκική sim συνδέεται σε πράσινη. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ στη WIND βγαίνει εκτός υπηρεσίας. Ούτε κλήσεις μπορώ να πραγματοποιήσω. Εκπέμπουν στην ίδια κεραία με vf. Αυτή όμως δουλεύει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω. Η WIND - NOVA μιλάει για αναβαθμίσεις σε πανελλήνια κλίμακα. Ένας άλλος τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται καμία αναβάθμιση. Καλή η WIND αλλά από εξυπηρέτηση… 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Πάλι πρόβλημα. Δεν λειτουργεί τίποτα. Χρειάζομαι το τηλέφωνο για δουλειά. Έχω πρόβλημα και στο σταθερό και η WIND με έχει κρεμάσει. Απαράδεκτοι. Θα άξιζε από τη WIND να πάω στην κόκκινη; 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 12 minutes ago, VS002 said: Άντε πάλι. Από χθες είναι όλο προβλήματα 3G και 1 γραμμή σε εναλλαγές με E. Η Τουρκική sim συνδέεται σε πράσινη. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ στη WIND βγαίνει εκτός υπηρεσίας. Ούτε κλήσεις μπορώ να πραγματοποιήσω. Εκπέμπουν στην ίδια κεραία με vf. Αυτή όμως δουλεύει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω. Η WIND - NOVA μιλάει για αναβαθμίσεις σε πανελλήνια κλίμακα. Ένας άλλος τεχνικός μου είπε ότι δεν γίνεται καμία αναβάθμιση. Καλή η WIND αλλά από εξυπηρέτηση… Αν εκεί που βρίσκεσαι κάποτε είχε σήμα, τότε σημαίνει πως κάτι στράβωσε στην κεραία και θα φτιαχτεί σύντομα και επιπλέον η τεχνική υποστήριξη δύσκολα γνωρίζει κατευθείαν για βλάβη που έγινε πριν μία με δύο ημέρες. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 1 minute ago, CaptainNickGR said: Αν εκεί που βρίσκεσαι κάποτε είχε σήμα, τότε σημαίνει πως κάτι στράβωσε στην κεραία και θα φτιαχτεί σύντομα και επιπλέον η τεχνική υποστήριξη δύσκολα γνωρίζει κατευθείαν για βλάβη που έγινε πριν μία με δύο ημέρες. Δε διαφωνώ αλλά μας έχει κρεμάσει τελείως. Έτυχε να μη δουλεύει το σταθερό λόγω βλάβης και δε δουλεύουν και τα κινητά. Έχω μιλήσει με 3 ανθρώπους και μου έχουν πει 3 διαφορετικά πράγματα. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω. Αυτοί επιμένουν ότι δεν έχει πρόβλημα η κεραία αλλά γίνονται αναβαθμίσεις σε όλη τη χώρα 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 1 minute ago, VS002 said: Δε διαφωνώ αλλά μας έχει κρεμάσει τελείως. Έτυχε να μη δουλεύει το σταθερό λόγω βλάβης και δε δουλεύουν και τα κινητά. Έχω μιλήσει με 3 ανθρώπους και μου έχουν πει 3 διαφορετικά πράγματα. Τη δουλειά μου θέλω να κάνω. Αυτοί επιμένουν ότι δεν έχει πρόβλημα η κεραία αλλά γίνονται αναβαθμίσεις σε όλη τη χώρα Καραμέλα όλων των εταιριών είναι αυτό. Αν έχεις κάποιο πρόχειρο MiFi μπορείς να πάρεις μια κάρτα giga on the spot απο ενα κατάστημα Vodafone και να κάνεις την δουλεια σου αρκετα ανετα μεχρι να φτιαχτεί η βλάβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 Just now, CaptainNickGR said: Καραμέλα όλων των εταιριών είναι αυτό. Αν έχεις κάποιο πρόχειρο MiFi μπορείς να πάρεις μια κάρτα giga on the spot απο ενα κατάστημα Vodafone και να κάνεις την δουλεια σου αρκετα ανετα μεχρι να φτιαχτεί η βλάβη. Έχω μια κάρτα με roaming 40GB και συνδέομαι στην Κόκκινη που έχει 5G εδώ. Το πρόβλημα είναι οι κλήσεις. Επειδή το σταθερό είναι εκτός λειτουργίας έχουμε κάνει εκτροπή στο κινητό. Αν δεν δουλεύει και το κινητό που να κάνω εκτροπή; Η εταιρεία μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω εκτροπή στον Τουρκικό αριθμό μου και να λαμβάνω εκεί τις κλήσεις. Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα της κόκκινης για τις κλήσεις. Υ.Γ. Θα μπορούσα να φύγω από τη WIND χωρίς πέναλτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 55 minutes ago, VS002 said: Θα μπορούσα να φύγω από τη WIND χωρίς πέναλτι; Να δηλώσεις βλάβη στο 13700 και να πεις ότι θέλεις να φύγεις αζημίως αφού δεν έχεις υπηρεσίες. Μετά από κάποιες μέρες θα σε καλέσουν και θα σου πουν αναλόγως την βλάβη της κεραίας τι μπορείς να κάνεις. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 (edited) Κοντά στον Ερυθρό Σταυρό (νοσοκομείο). Edited June 10, 2022 by MitsosDaBest13 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2022 17 ώρες πριν, VS002 said: Έχω μια κάρτα με roaming 40GB και συνδέομαι στην Κόκκινη που έχει 5G εδώ. Το πρόβλημα είναι οι κλήσεις. Επειδή το σταθερό είναι εκτός λειτουργίας έχουμε κάνει εκτροπή στο κινητό. Αν δεν δουλεύει και το κινητό που να κάνω εκτροπή; Η εταιρεία μου είπε ότι δεν μπορώ να κάνω εκτροπή στον Τουρκικό αριθμό μου και να λαμβάνω εκεί τις κλήσεις. Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα της κόκκινης για τις κλήσεις. Υ.Γ. Θα μπορούσα να φύγω από τη WIND χωρίς πέναλτι; Είχες κανένα νεότερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 (edited) Γηροκομείο Αθηνών. Πρώτη φορά βλέπω τόσο με "Telestet" 4G. 😝 Οι τεχνικοί/συνεργάτες της WIND έχουν τερματίσει την τρασίλα της Huawei! Φανταστείτε να έκανε 4CA και να είχε το φάσμα της κόκκινης... Edited June 11, 2022 by MitsosDaBest13 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 5 ώρες πριν, George6633 said: Είχες κανένα νεότερο; Καλημέρα, Συνεχίζουν να επιμένουν για αναβάθμιση και πρότειναν να μου δώσουν απεριόριστα GB για να με αποζημιώσουν. Όταν τους είπα πως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αφού δεν έχω 4G και 3G μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Τους ζήτησα να διακόψω τη σύνδεση λόγω του προβλήματος ατελώς και γελώντας μου είπαν πως αυτό δεν προβλέπεται. Γνωρίζοντας από παλαιότερη διαμάχη με τον τότε ΟΤΕ τους είπα πως θα απευθυνθώ στην Ε.Ε.Τ.Τ. και έκανα αίτημα για να έχω στα χέρια μου τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Αφού τα είπα όλα αυτά, μου είπαν ότι θα έχω έκπτωση παγίου μέχρι το πρόβλημα να διορθωθεί και επιδότηση συσκευής 180€. Σήμερα περιμένω τον τεχνικό να με πάρει στο τηλέφωνο. Τους έδωσα τον Τουρκικό αριθμό μου για να με καλέσουν και σήμερα περιμένω. Για ο,τι νεότερο θα σας ενημερώσω. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 11 minutes ago, VS002 said: Καλημέρα, Συνεχίζουν να επιμένουν για αναβάθμιση και πρότειναν να μου δώσουν απεριόριστα GB για να με αποζημιώσουν. Όταν τους είπα πως δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω αφού δεν έχω 4G και 3G μου είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Τους ζήτησα να διακόψω τη σύνδεση λόγω του προβλήματος ατελώς και γελώντας μου είπαν πως αυτό δεν προβλέπεται. Γνωρίζοντας από παλαιότερη διαμάχη με τον τότε ΟΤΕ τους είπα πως θα απευθυνθώ στην Ε.Ε.Τ.Τ. και έκανα αίτημα για να έχω στα χέρια μου τις ηχογραφημένες συνομιλίες. Αφού τα είπα όλα αυτά, μου είπαν ότι θα έχω έκπτωση παγίου μέχρι το πρόβλημα να διορθωθεί και επιδότηση συσκευής 180€. Σήμερα περιμένω τον τεχνικό να με πάρει στο τηλέφωνο. Τους έδωσα τον Τουρκικό αριθμό μου για να με καλέσουν και σήμερα περιμένω. Για ο,τι νεότερο θα σας ενημερώσω. Θα σε καλεσει ο τεχνικος σε τουρκικο αριθμο; 😁 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 (edited) 30 minutes ago, doganos said: Θα σε καλεσει ο τεχνικος σε τουρκικο αριθμο; 😁 Το τεχνικό τμήμα εννοώ. Μου είπαν μέχρι τις 15:00. Θα σας ενημερώσω. Edited June 11, 2022 by VS002 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 VS002@ μπορείς να γυρίσεις το κινητό σου σε 2G και να το αφήσεις για κάνα 10λεπτο; Και πες μας αν θα βγάλει σήμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 2 minutes ago, hercoulis said: VS002@ μπορείς να γυρίσεις το κινητό σου σε 2G και να το αφήσεις για κάνα 10λεπτο; Και πες μας αν θα βγάλει σήμα. Τώρα είμαι εκτός Αττικής και έχω κανονικά 4G. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Θα το βαλεισ 2G kai Θα τα κλείσεις όλα περιαγωγές, δεδομένα κλπ. Παρακαλώ. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 2 minutes ago, hercoulis said: Θα το βαλεισ 2G kai Θα τα κλείσεις όλα περιαγωγές, δεδομένα κλπ. Παρακαλώ. Έγινε. Μέτρηση 4G+ Κόρινθος. Η κόκκινη τα μισά η πράσινη τα ίδια αλλά σε 5G τα 4πλάσια 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Καλησπέρα παιδιά, Κανένα νέο. Η WIND - NOVA δεν με κάλεσε ποτέ. Έκανα αυτό που πρότεινε ο @hercoulis αλλά τίποτα. Τους ξαναπήρα πριν από λίγο και μου λένε τα ίδια και τα ίδια. Σε ποια εταιρεία θα προτείνατε να πάω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 Κι εγώ με τη σειρά μου όντας πάρα πολλά χρόνια συνδρομητής Wind έχω να πω ότι έχει με διαφορά τη χειρότερη εξυπηρέτηση από όλες τις άλλες εταιρείες καθώς και πολύ πίσω σε θέματα νέων τεχνολογιών όπως π.χ. το VoLte και το VoWiFi και η Twin sim που ακόμη και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στην πλειοψηφία κινητών τηλεφώνων.... Ο μόνος λόγος που θα πρότεινα σε κάποιον να μείνει στη Wind είναι αν έχει καλό σήμα και καλές ταχύτητες στις περιοχές που κινείται. Τότε ας κάτσει και μην το κουνήσει ρούπι 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 On 10/6/2022 at 3:38 ΠΜ, MitsosDaBest13 said: Δεν παίζει να κρατήσει το WIND. Εκτός κι αν συνεχίσει να πληρώνει μερικά εκατομμύρια στη WIND Ιταλίας, η οποία έχει το "original" όνομα. Κάπου διάβασα ότι η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G της Wind/Nova είναι 98.1% με ονομαστικές ταχύτητες down 450mbps 95.2% στο 3G με ταχύτητες έως 42 και στο 5G έως 1.7gbps! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VS002 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 1 minute ago, Chrischal1908 said: Κάπου διάβασα ότι η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G της Wind/Nova είναι 98.1% με ονομαστικές ταχύτητες down 450mbps 95.2% στο 3G με ταχύτητες έως 42 και στο 5G έως 1.7gbps! Σε ποιο σύμπαν όλα αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. June 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2022 1 minute ago, VS002 said: Σε ποιο σύμπαν όλα αυτά; Στην έκθεση βιώσιμης ανάπτυξης του 2020-2021! Είναι διαθέσιμη στο ίντερνετ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts