bored01 Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Κάτι συμβαίνει. Το σήμα χάνεται τελείως (no service), επανέρχεται για δευτερόλεπτα και εξαφανίζεται πάλι. Γίνεται συνέχεια εδώ και ώρα. Κέντρο Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Κάτι συμβαίνει. Το σήμα χάνεται τελείως (no service), επανέρχεται για δευτερόλεπτα και εξαφανίζεται πάλι. Γίνεται συνέχεια εδώ και ώρα. Κέντρο Αθήνας. Ακριβώς τα ίδια στην ανατολική Θεσσαλονίκη, καθώς και σε πολλά άλλα μέρη πανελλαδικά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Πάτρα μεριά φουλ σήμα, δεν ανοίγει δεδομένα Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Βέροια μία από τα ίδια. Το πρόβλημα είναι μόνο στα δεδομένα. Το Voice λειτουργεί κανονικά. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Βέροια μία από τα ίδια. Το πρόβλημα είναι μόνο στα δεδομένα. Το Voice λειτουργεί κανονικά. Το σήμα δεν χάνεται στιγμιαία και μετά επανέρχεται; θέλει όμως να είσαι πάνω από το τηλέφωνο για να το προσέξεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το σήμα δεν χάνεται στιγμιαία και μετά επανέρχεται; θέλει όμως να είσαι πάνω από το τηλέφωνο για να το προσέξεις.Όχι είναι μόνιμα σταθερά και το σήμα γεμάτο. Είναι και συνδεμένο σε 4G που είδα από netmonster. Απλά δεν βγάζει το εικονίδιο 4G. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σε μένα φαίνεται να έφτιαξε μόλις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Όχι είναι μόνιμα σταθερά και το σήμα γεμάτο. Είναι και συνδεμένο σε 4G που είδα από netmonster. Απλά δεν βγάζει το εικονίδιο 4G. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε τέσσερα τηλέφωνα στην οικογένεια, αλλά και σε άλλους που ρώτησα κάνει και αυτό με το σήμα που χάνεται. Τώρα, να ευχηθούμε γρήγορη αποκατάσταση γιατί από ό,τι δείχνουν τα πράγματα έχει επηρεάσει πάρα πολλούς συνδρομητές. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 η wind έπαθε cosmote?! χαχαχα πλάκα Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σε μένα φαίνεται να έφτιαξε μόλις.Σε πια περιοχή είσαι; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σε πια περιοχή είσαι; Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά ξαναέπεσε!!! Κράτησε όμως 1.5 λεπτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σε τέσσερα τηλέφωνα στην οικογένεια, αλλά και σε άλλους που ρώτησα κάνει και αυτό με το σήμα που χάνεται. Τώρα, να ευχηθούμε γρήγορη αποκατάσταση γιατί από ό,τι δείχνουν τα πράγματα έχει επηρεάσει πάρα πολλούς συνδρομητές. Μπα χοντρή ζημιά φαίνεται μάλλον θα πάρει ώρα. Από ότι φαίνεται έχει πέσει ολόκληρη η Ελλάδα. Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το σήμα δεν χάνεται στιγμιαία και μετά επανέρχεται; θέλει όμως να είσαι πάνω από το τηλέφωνο για να το προσέξεις. Το σήμα (ΗSPA+) είναι σταθερό και κλειδωμένο. Τα data έρχονται για 1-2sec και φεύγουν για περίπου 30sec ή/και περισσότερο. Tο data state είναι σε "Disconnected state" ή σε "Setting up data connection", και χωρίς φυσικά external ip. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Κάτι φταίει στις Σέρρες φίλε πολύ χαμηλά νούμερα Το πρωι στα ιδια σημεια βαραει 200 αρια...καμια βελτιωση με περυσι σε ωρες αιχμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 η wind έπαθε cosmote?! χαχαχα πλάκα Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕμ τώρα που αναβάθμισε αρκετά σημεία μέσα στην Αθήνα ζήλεψε και σε αυτό :lol: :lol: :lol: Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Έχουμε καθόλου εικόνα τι γίνεται με το ίντερνετ της WIND σήμερα? Δεν λειτουργεί καθόλου εδω και ωρες. Τηλέφωνα όλα οκ! Αλλά ίντερνετ γιοκ! Σίγουρα σε μεγάλο κομμάτι της Αττικής από Κέντρο μέχρι Βάρη δεν πιάνει τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Προστέθηκε ηχογραφημένο μήνυμα στο 13700, που αναφέρει ότι υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Εμ τώρα που αναβάθμισε αρκετά σημεία μέσα στην Αθήνα ζήλεψε και σε αυτό :lol: :lol: :lol: Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον πρόκειται για "feature" της Cosmote, που θέλουν να υιοθετήσουν και οι υπόλοιποι πάροχοι. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση το feature είναι με option μόνο "Kill Data". Φαντάσου να ήταν "Kill All" όπως της μαμάς εταιρείας. Με σήματα καπνού μετά... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 @memoriesradio χα, χα χα ξέρω ξέρω δυνατή διαχρονική γωνία στον πεζόδρομο της πόλης ;) Όσο για το σήμα- κάλυψη κλπ από κίνηση χρηστών όπως ακριβώς τα περιέγραψες ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως! Μια καθαρίστρια είχε τραβήξει ένα καλώδιο δικτύου από ένα router. Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Δεν φταίει η καθαρίστρια, το καλώδιο φταίει που ήταν εκεί :p Μην περιμένετε ότι λύθηκε πλήρως, ας περιμένουμε μερικές ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Πειραιά επιβεβαιώνω ότι όλα επανήλθαν κανονικά. Εγώ δεν είχα ούτε κλήσεις. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Σερρες επανηλθε κανονικα το δικτυο παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 wind. η εταιρια που σε κανει να νομιζεις οτι χαλασε το κινητο σου. αυτο σκεφτομουν επι μια ωρα μεχρι να βρω wifi και να γκουγκλαρω. δοκιμασα κι εβαλα 2g για να καταφερω να μιλησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2020 Το πρόβλημα μάλλον αποκατασταθηκε, το volte όμως δεν επανήλθε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts